Tillbaka

Recensioner - Grekiska Grill & Bar Söderköping

9,2/10

Exceptionellt bra bord

baserat på 33 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
 1. Jimmy B.
  Jimmy B.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Fantastisk mat och kanonbra service. Har inte ätit bättre mat i Söderköping. Rekommenderas varmt och vi kommer garanterat gå dit igen, många gånger!

 2. Charlott R.
  Charlott R.
  • 2 omdömen
  10/10

  Den här lokalen har verkligen blivit ett trevligt och fräscht alternativ med lagom känsla av grekisk atmosfär. Mycket trevlig personal och utmärkt god mat. Stort plus för möjligheten att beställa smårätter som alternativ till en stor portion, vilka i sig gör den hungrigaste rejält mätt! Hit kommer vi återvända regelbundet helt klart!

 3. Annelie M.
  Annelie M.
  • 1 omdöme
  10/10

  Bra bemötande, väldigt god mat. Tyvärr dålig kunskap om specialkost t ex gluten, Lactos.

 4. Malin K.
  Malin K.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Väldigt service inriktade, fick det Lilla extra.. jätte god mat.

 5. Christina K.
  Christina K.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Något var fel med bokningssystemet. Vi bokade bord minst 1 vecka innan. En timma innan vi ska vara där blir jagu uppringd om att vi inte kan komma förrän en halv timma senare än bokad tid. En av oss var då redan på väg dit

 6. Sofia J.
  Sofia J.
  • 1 omdöme
  10/10

  Härlig stämning, mycket god mat och toppenservice! Hit återkommer jag gärna! Gillar den lilla restaurangen, blir mer personlig. Gillar också att köket är ”i restaurangen”. Mysigt rakt igenom!