Registrera min restaurang
Hjälp


Recensioner - HAK

8,8/10
142
Nils Ericsonsgatan 21, 411 06 Göteborg
Svenskt
Genomsnittspris 350 kr

50% på matnotan - TheFork Summer

HAK

Hitta ett bord

Boka kostnadsfritt

🔥 Redan 7 bokningar i dag

Omdömen

8,8/10
Utmärkt bord143 omdömen
8,7/10

Mat

9/10

Service

8,8/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerBetyg och omdömen kan bara ges av gäster som har bokat med TheFork.
Hur kalkylerar vi betyg?

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå
  • Nils H.6 omdömen

    12 juli 2024

    10/10

    God mat och bra service.

  • Elisabeth H.89 omdömen

    12 juli 2024

    10/10

    Jättegod flankstek med goda tillbehör! Servicen var perfekt! Återkommer gärna!

  • Jessica D.

    Jessica D.3 omdömen

    12 juli 2024

    10/10

    Vi är mycket nöjd med service och maten 😊

  • Bo L.95 omdömen

    11 juli 2024

    8,5/10

    HAK ligger inne i Scandic-hotellet och man tänker inte först på att stället ligger där utan att det är hotellets lobbybar. Då man kommer närmare ser man att det är en avskild del. Restaurangen kan beskrivas som ett bra mellanklasställe med europeisk mat. Mottagande var snabbt och korrekt av hovmästaren anvisade oss ett bord varefter en mycket trevlig servitris kom med matsedeln. Vi valde sparris till förrätt, en råbiff och en räkmacka. Till efterrätt delade vi på en créme brûlée. Sparrisen stod i en klass för sig med stekt sparris på lite kryddad majonnäs täckt med riven ost och picklad lök. Den var bland det bästa jag ätit i sparrisväg och rekommenderas starkt. Det här var fem stjärnor +, vilket jag även meddelade servitrisen. Råbiffen och räkmackan var inte på samma höga kulinariska nivå men var helt OK och vi blev mätta. Råbiffen serverades inte med de klassiska tillbehören vilket jag tycker var synd. Efterrätten var en egentillverkad créme brûlée och här visades åter klass. Den hade utmärkt utseende, konsistens och smak. Storleken var lagom för två även om den var så god att jag kunnat äta hela själv. Sammanfattningsvis ett mycket trevligt besök som vi troligen gör om nästa gång vi kommer till Göteborg.

  • Thelma F.6 omdömen

    11 juli 2024

    10/10

    Väldigt god mat, bra service och trevlig atmosfär. Rekommenderar restaurangen!

    review_preview

    Visa bild

  • My N.

    My N.51 omdömen

    9 juli 2024

    10/10

    Trevliga personal och maten kommer fort

    review_preview

    Visa 2 bilder

  • Linda E.4 omdömen

    5 juli 2024

    10/10

    Ett guldställe som är glömd inne på hotellet. Super mysigt och ledigt med trevligt personal.

  • Elisabeth K.24 omdömen

    26 juni 2024

    8,5/10

    lite hotell lobby känsla men väldigt bra mat. vi fick den bästa servitören, lagom uppmärksam ,trevlig och serviceinriktade. allt serverades med ett vackert upplägg man blev nyfiken på smaken bara av att se råbiffen.... rekommenderar alla att testa den. även de övriga rätter vi åt var godkända med högt betyg. Kommer gärna tillbaka.

  • Alexander R.7 omdömen

    29 juni 2024

    9/10

    All mat var god, fina drinkar och mestadels trevlig personal

  • Anthony C.

    Anthony C.1 omdöme

    26 juni 2024

    10/10

    Trevlig service och god mat / atmosfär. 10/10!

  • Nadya .16 omdömen

    27 juni 2024

    7,5/10

    Riktigt bra mat 👌 Servicen var lite si så där. Trevlig personal med ett professionellt bemötande. Emellanåt tog det lite väl lång tid innan någon uppmärksammade oss vid bordet.

    review_preview

    Visa 2 bilder

  • Mikael S.5 omdömen

    24 juni 2024

    10/10

    Bra service från alla i personalen Emma var ett steg över alla

  • Justina K.17 omdömen

    21 juni 2024

    5,5/10

    Inte många rätter att välja mellan och maten var en besvikelse.

  • Jini P.23 omdömen

    22 juni 2024

    8,5/10

    Bra service och mat. Trevlig personal och service. Rekommenderas varmt.

  • Ann-charlotte j.

    Ann-charlotte j.342 omdömen

    17 juni 2024

    8,5/10

    Jag beställde en fiskgryta/soppa som var helt gudomlig, precis lagom förberedd fisk och en ljuvlig fond. Enda nackdelen var att portionen var mycket liten. Blev inte mätt! Jag såg folk som beställt både burgare och räkmackor och deras portioner var ordentliga så det beror säkert på vad man beställde....Servicen var jättetrevlig och tillmötesgående. Dock var det lite kaos i lokalen då golvet skulle bytas så atmosfären var inte den bästa....

  • Peter T.50 omdömen

    15 juni 2024

    10/10

    väldigt god mat och servicen var super

  • Theodora m.15 omdömen

    16 juni 2024

    2/10

    Hade bokat bord. Kommer dit och möts av byggarbetare och borrande slipmaskiner så man knappt hör något. När vi frågar personalen i baren får vi veta att arbetet kommer på gå ungefär 20-25 min till och maten serveras i baren. Det var inte riktigt vad vi hade tänkt oss och vi fick istället ge oss ut och försöka hitta lediga platser på en annan restaurang. Hade uppskattat att få information tidigare om att restaurangen är stängd. Nu blev det väldigt stressigt för oss då vi hade en föreställning som skulle börja efter middagen så tiden var bokad med det i åtanke.

  • Anita H.15 omdömen

    15 maj 2024

    9,5/10

    Jättegod fisksoppa med räkor och ett smaskigt bröd.

  • Markus O.2 omdömen

    23 mars 2024

    8,5/10

    Trevlig restaurang i New York-stil. Jättegod mat och väldigt trevlig personal. Vi kommer givetvis tillbaka. Mvh Markus

  • Pernilla B.2 omdömen

    22 mars 2024

    8/10

    Trevlig och skojfrisk personal. Vi alla var nöjda med maten, jag åt ceacarsallad och kycklingen var riktigt saftig och god, ett stort plus!

  • Johan S.

    Johan S.19 omdömen

    16 mars 2024

    7/10

    Trevligt ställe, servitören gav först ett nonchalant uttryck men det visade sig vara obefogat då han hade full koll. Hot wings var riktigt goda, saftiga, ändå krispiga i utkanterna. Hamburgaren såg inte mycket ut för världen. Brödet var dock överraskande gott. Burgaren i sig också men köttpucken gav tyvärr ett industriellt anslag även om det var obefogat, god smak även om det inte var högrevsfärs eller liknande. Goda pommes.

    review_preview

    Visa 2 bilder

  • Jini P.23 omdömen

    9 mars 2024

    10/10

    Fantastisk matupplevelse med utsökta rätter och enastående service. Trevlig atmosfär och prisvärd meny. Rekommenderas varmt!

    review_preview

    Visa 2 bilder

    HAKÄgare

    Tack för de orden! vi är glada ni valde oss och hoppas innerligt att ni kommer tillbaka! // HAK

  • Marie N.8 omdömen

    23 februari 2024

    10/10

    Fantastiskt service av Fardin Alizada

    HAKÄgare

    Hallå Marie, visst är han grym! Men kom tillbaka och träffa resten av gänget som är lika go som vår Fardin! // HAK

  • Belinda L.1 omdöme

    23 februari 2024

    9/10

    Bra service, fick bra bord lite längre bort från baren (fre kväll) så musiken störde inte. God mat, bästa pommes, kanske något dyrt vin men trevlig atmosfär och vi stannade länge. Trevlig kampanj med 50% på maten.

    HAKÄgare

    Tack för dina varma ord, vad kul att ni ville mysa med oss under fredagkväll!

  • Ronja T.5 omdömen

    15 februari 2024

    10/10

    Super trevligt, jättegod mat till bra pris, mysig atomsfär o trevlig personal. rekommenderar!

    HAKÄgare

    Tack Ronja, du är välkommen åter till oss! // HAK

  • Ola K.4 omdömen

    15 februari 2024

    10/10

    Restaurangen har väldigt god tillagad mat samt en mycket trevlig personal i en god atmosfär.

    HAKÄgare

    Tack Ola för ditt beröm, Hoppas vi ses snart igen // HAK

  • Caroline S.1 omdöme

    31 januari 2024

    7/10

    Maten smakar toppen, dock är det synd att den inte "hålls varm". Tycker tyvärr man ofta får ljummen mat då man hämtar den

  • Daniel J.5 omdömen

    24 januari 2024

    5,5/10

    Vi var ett sällskap på 10 personer som hade bokat ett bord. Dessvärre utgör deras bokningssystem att bokningen ska bekräftas. Ingen bekräftelse kommer på 40 min så jag ringer dit. Telefonsvararen säger att de är för upptagna för att svara. Går dit den bokade tiden och hänvisar till bokningen för hovmästaren. Trots flera lediga bord får jag ett svävande svar att det är svårt att få till och kanske kan vi få sitta på tre olika bord. Hovmästaren fortsätter med att vi kan få ett borde givet att vi betalar med en nota. Inte ursäktande eller förklarande - mer att take it or leave it. (Mitt sällskap består främst av icke-svenska som inte har tillgång till swish). Jag jakar och bes då att ta något i baren medan han färdigställer bordet. I baren ber jag de sätta upp notan på vårt bord. Bartendern svarar "det går inte för det är olika system". Dock är bartendern tillmötesgående och trevlig i bjärt kontrast till hovmästaren som verkade tycka att betalande gäster i en måndag i januari i lågkonjuktur var jobbigt. Vi får vårt bord och sätter oss. Då visar det sig att eftersom vi är ett större sällskap är menyn kraftigt begränsad till 1 förrät, 4 huvudrätter och 2 desserter. Jaha. Hovmästaren börjar prata om menyn utan att få allas uppmärksamhet och andra saker - i korthet: han kunde inte känna av stämningen, bröt in, var bufflig - ytterst märkligt för en person mitt i livet som borde ha lärt sig hur man serverar för sig med ett större sällskap. Som tur kommer hovmästarens markant yngre kollegor och tar över gör det till en trevlig tillställning. Maten är okej - inte äcklig, men har aldrig varit märkvärdig eller lagad med kärlek (jag har varit där vid flera tillfällen tack vare servicen och att det är ett mysigt ställe) jag framför min kritik kring hovmästaren till en servitris (då hovmästaren nyligen hade slutat) som i korthet svarar att allt beror på att de inte har personal nog. Inget av detta kunde hovmästaren smidigt framföra eller ursäkta dessvärre.

  • Petra L.1 omdöme

    30 november 2023

    9/10

    Nätverkslunch vid långbord fungerade hur bra som helst. Vi var nöjda allihopa (20 pers) Vi kommer tillbaka garanterat. Maten är bra och uppskattar att man ser tallriken i luckan innan och kan välja mellan fisk/kött/veg

  • Linda T.1 omdöme

    23 april 2023

    4/10

    Vi åt tyvärr aldrig hade bokat bord men när vi kom dit var det jättehög musik och AW en söndag. Hade uppskattat om det var tydligt vid bokningen, för vill man äta middag och prata är detta inte optimalt.

  • Teresia M.1 omdöme

    31 januari 2023

    9/10

    Alltid bra mat! Tyvärr blir man ofta tilldelad ett bord så att man sitter trångt, trots att det finns gott om lediga bord. Mitt sällskap hade svårt att få plats med sin ryggsäck. När bordet bredvid av misstag slog ut sitt vattenglas blev vi blöta om byxbenen.

  • Susanne L.2 omdömen

    26 maj 2022

    9,5/10

    En jättefin upplevelse med god mat och väldigt bra service. Framförallt servicen var super, uppmärksam och tillmötesgående personal som ansträngde sig för att göra kvällen så bra som möjligt. Både vi och barnen var supernöjda.

    review_preview

    Visa 2 bilder

  • Michaela K.1 omdöme

    16 april 2022

    8,5/10

    Toppenbra service med väldigt trevlig personal. Det enda klagomålet är väl menyn som är väldigt begränsad. Den hade behövt några förrätter, åtminstone en vanlig huvudrätt som går hem hos de flesta typ oxfilé med bearnaisesås och potatisgratäng eller liknande, samt några fler vanliga efterrätter som exempelvis pannacotta eller tiramisu. Gärna något mer barnvänligt också som bara enkel vaniljglass eller dylikt . Annars var maten god, men det är mer för personalen, servicen som gör att vi kommer tillbaka snarare än den kulinariska upplevelsen.

  • Mona G.2 omdömen

    19 mars 2022

    3,5/10

    Placerades vid ett bord precis vid stråket där alla personer gick in och ut trots att vi var först och hade bokat bord. Mycket små portioner till orimligt högt pris. Kan inte rekommendera detta ställe.

Tripadvisor-omdömen

186Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

  • Ladda ned från App Store
  • Skaffa den på Google Play
  • Instagram
  • Facebook

© 2024 La FourchetteSAS – med ensamrätt

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.