Tillbaka

Recensioner Hard Rock Cafe Gothenburg

8,1/10

Mycket bra bord

baserat på 68 omdömen
Endast kunder som har ätit på restaurangen efter att ha bokat på TheFork kan lämna ett omdöme.
 1. Louise K.
  Louise K.
  • 1 omdöme
  8/10

  Ville visa barnen Hardrock café och det var väl ok ställe, men inget barnen ville göra om. Har äldre barn som är i övre tonåren. Rustikt, enkelt utan krusiduller.

  Hard Rock Cafe Gothenburg

  Hej Louise! Tack för ditt omdöme! 🤘 Vi hoppas såklart att ni vill koma tillbaka, även med barnen! Testade ni våran shuffleboard när ni va här? Annars skulle jag absolut rekommendera det, en väldigt kul aktivitet att göra med både familjen och vännerna. 😀

 2. Anne-Charlotte S.
  Anne-Charlotte S.
  • 4 omdömen
  7/10

  Föredrar frasiga pommes stripes

  Hard Rock Cafe Gothenburg

  Hej Ann-Charlotte! Tack för ditt omdöme! 😊 Ledsen att ni inte tyckte att era pommes var frasiga nog, tog ni upp detta med personalen eller managern? Vi vill ju såklart att ni skall vara nöjda med maten och uppmanar alltid våra gäster att säga till när något inte är till belåtenhet och då gärna få en chans att ordna det på plats! Vi hoppas att ni snart vill komma tillbaka. 😀🤘

 3. Gilbert E.
  Gilbert E.
  • 1 omdöme
  7/10

  Vår servitris var riktigt otrevlig, stressade oss när vi åt och sa att vi skulle skynda oss att bestämma ifall vi ville ha efterrätt eller inte..

  Hard Rock Cafe Gothenburg

  Hej Gilbert! Tack för ditt omdöme! 😊 Ledsen att höra att eran server uppfattades som stressad, det är tyvärr fortfarande ett pussel att få till tillräckligt med personal där det behövs. Vi ber om ursäkt att det drabbade er. Men helheten verkade trots allt bra hoppas vi! Och ni vill besöka oss igen såklart 🤘

 4. Ina o.
  Ina o.
  • 73 omdömen
  10/10

  Trevlig personal god mat!

  Hard Rock Cafe Gothenburg

  🤩🤩 10/10!! Vi är så glada att du besöker oss!

 5. Janne K.
  Janne K.
  • 4 omdömen
  8/10

  Störande att personalen snackar engelska då vi befinner oss i Sverige. Sedan var det ingen som frågade om vi önskade oss någon dessert eller kaffe.

  Hard Rock Cafe Gothenburg

  Hej Janne! Tack för ditt omdöme! 8/10! 😃 Tråkigt att ni inte blev tillfrågade om ni ville ha någon dessert, det skall vi absolut tänka på tills nästa gång! Vi har anställda ifrån alla väldens hörn och det är något vi värderar högt då vi lär oss utav varandra. Hard Rock Cafe världen över har alltid anställt efter attityd hellre än vilket språk du pratar eller i vilket land du är född. 😃🤘🤘 Vi hoppas att ni snart vill komma tillbaka och då testa någon utav våra desserter! 😋

 6. Robin N.
  Robin N.
  • 1 omdöme
  4/10

  Maten var smaklös och torr gick under allas förväntningar och ingen vill tillbaka utöver köket var service och miljö bra.

  Hard Rock Cafe Gothenburg

  Hej Robin! Tack för ditt omdöme. Vi beklagar att ni upplevde maten som torr och smaklös.. Tog ni upp detta med någon i personalen? Vi uppmanar alltid våra gäster att tala om när något inte är till belåtenhet, för att kunna rätta till det direkt på plats! Vi hoppas däremot att ni vill ge oss en ny chans och besöka oss igen!

 7. Ina o.
  Ina o.
  • 73 omdömen
  10/10

  Trevlig personal god mat!

  Hard Rock Cafe Gothenburg

  Tusen tack Ina!! Vi är så glada att du valde att besöka oss igen! 😃 Vi hoppas att få dig snart igen!!

 8. Eva-Marie F.
  Eva-Marie F.
  • 66 omdömen
  4/10

  Torr och smaklös mat som man måste ha ketchup till. Ta inte clubsandwich! Hamburgaren lika tråkig den men med mer tillbehör som gjorde det mer ätbart. Alldeles för höga priser på både mat och dryck. Utan The Fork är det inte alls prisvärt och man betalar nog mest för varumärket.Trevlig serviceinriktad personal.

  Hard Rock Cafe Gothenburg

  Hej Eva-Marie! Tack för ditt omdöme. Vi beklagar dock att du upplevde maten som tråkig.. Pratade du med någon i personalen om detta? Eller managern på plats? Vi vill ju självklart alltid att våra gäster ska lämna mätta och belåtna och därför bli informerade om vad som inte är till belåtenhet så vi kan ordna det direkt! Ang prissättningen så ligger vi i linje med dom absolut flesta på Avenyn 😊 Vi hoppas att du vil ge oss en till chans och besöka oss!

 9. Nickolina P.
  Nickolina P.
  • 2 omdömen
  10/10

  Trevligt som vanligt!

  Hard Rock Cafe Gothenburg

  Tusen tack Nikolina!! 10/10 😄 Bättre blir det inte! Vi hoppas att du snart vill komma tillbaka!

 10. Mari s.
  Mari s.
  • 72 omdömen
  8,5/10

  Klassiska amerikanska rätter burgare, ribs och clubsandwich.

  Hard Rock Cafe Gothenburg

  Hej Mari! Tack för dina fina ord och grymma omdöme! 😁

 11. Ina o.
  Ina o.
  • 73 omdömen
  10/10

  Trevlig ställe!

  Hard Rock Cafe Gothenburg

  Tack för ditt omdöme Ina!!😁🤘 Det gör oss så glada att läsa!

 12. Jimmy S.
  Jimmy S.
  • 13 omdömen
  8,5/10

  Rockigt och folklig stämning. Mycket mat. Inte finkrogsmat utan mycket och rejält.

  Hard Rock Cafe Gothenburg

  Tack för din recension Jimmy!! Kul o höra att du gillar våran restaurang 😃 Vi hoppas att du snart vill komma tillbaka.

 13. Qamile M.
  Qamile M.
  • 4 omdömen
  6/10

  Servitörerna var sega men trevliga.

  Hard Rock Cafe Gothenburg

  Tack för ditt omdöme! Under denna period så är vi tyvärr fortfarande något underbemannade stundvis.. Men det var kul att höra att du ändå uppskattade servicen och tyckte dom var trevliga!