Registrera min restaurang
Hjälp
Vad
Var

Amerikanskt Uteservering

Hard Rock Cafe Stockholm

8/10
1017
Sveavägen 75, 113 50 Stockholm
Amerikanskt
Genomsnittspris 350 kr

Reservation

Hitta ett bord

Kostnadsfri tjänst • Bokningen bekräftas omedelbart

🔥 Redan 24 bokningar i dag

Boka kostnadsfritt Få omedelbar bekräftelse

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Restaurangmeny

Genomsnittspris 350 kr
KostalternativGlutenfritt
BBQ Bacon Cheeseburger
229 kr
Steak burger, seasoned and seared with a signature spice blend, topped with house-made barbecue sauce, crispy shoestring onions, cheddar cheese, smoked bacon, leaf lettuce, vine-ripened tomato and served with our house-made chipotle aioli on the side.
The Big Cheeseburger
219 kr
Three slices of cheddar cheese melted on our steak burger, served with leaf lettuce, vine-ripened tomato, red onion and served with our house-made chipotle aioli on the side.
Double Decker Double Cheeseburger
275 kr
A tribute to our 1971 “down home double burger” two stacked steak burgers with american cheese, mayonnaise, leaf lettuce, vine-ripened tomato, red onion and served with our house-made chipotle aioli on the side.

Populära maträtter

Original Legendary Burger - Hard Rock Cafe Stockholm, Stockholm

Original Legendary Burger

219 kr

NY Cheesecake - Hard Rock Cafe Stockholm, Stockholm

NY Cheesecake

149 kr

Bilder från användare

Hard Rock Cafe Stockholm, Stockholm
Hard Rock Cafe Stockholm, Stockholm
Hard Rock Cafe Stockholm, Stockholm
Hard Rock Cafe Stockholm, Stockholm
Hard Rock Cafe Stockholm, Stockholm
Hard Rock Cafe Stockholm, Stockholm
Hard Rock Cafe Stockholm, Stockholm
+48

bilder

Omdömen

8/10
Mycket bra bord1017 omdömen
8,1/10

Mat

7,9/10

Service

7,9/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerDet är bara personer som har bokat med TheFork eller betalat med TheFork PAY som kan lämna betyg och omdöme.
Hur kalkylerar vi betyg?
 • Oscar K.
  Oscar K.

  28 maj 20231 omdöme

  6/10

  Servicen är inte på topp. Få i personalen pratar svenska och önskemål glöms bort. Allergier får man själv lösa med hjälp av deras lista... Och kanske amerikansk "medium" är lika med svensk "well done" Tar inte kontanter

 • Lisa S.
  Lisa S.

  23 maj 20231 omdöme

  9/10

  Mat och service var mycket bra. Vår servitör Junior var mycket trevlig och glad. Skulle önska mindre volym på musiken, då det är svårt att samtala.

 • Pernilla B.
  Pernilla B.

  17 maj 20231 omdöme

  6,5/10

  God mat men riktigt dålig service från vår servitris som drog ned helhetsupplevelsen ganska ordentligt. Kommer inte förbi och frågar inte om maten smakar bra, vi satt länge efter avslutad huvudrätt innan hon kom tillbaka. Vi beställde mer dricka (som var slut för länge sen) och bad att få se menyn igen. Tiden fortsatte att gå…. Vi fick drickan av en annan servitris. En bra stund efter det så kom våran servitris tillbaka och frågade på sin engelska ”visst ville ni se menyn?” Japp! Sen försvann hon iväg och tiden fortsatte att gå… En bra stund senare kommer hon igen med menyn och bad om ursäkt. Ja ni hajar… dricksen flödade inte precis.

  review_preview

  Visa bild

 • Virginia B.
  Virginia B.

  17 maj 20237 omdömen

  4,5/10

  Tog 35 min att få en öl

 • Inger B.
  Inger B.

  17 maj 20231 omdöme

  4,5/10

  Det en en hög ljudvolym. Ett band hade soundcheck samtidigt som musik spelades i högtalarna. Total kakafoni. Det var nästan omöjligt att prata.

 • Jan-Erik S.
  Jan-Erik S.

  14 maj 20231 omdöme

  6,5/10

  Inte så bra service personalen serverade fel dricka med alkohol till ett barn vi fick säga till om detta. Trots att vi sedan rätt dricka till barnet så fick vi betala för den alkoholhaltiga på notan såg jag inte detta då. När jag vill ha vatten med citron fick jag bara vatten. Dock så var maten hel ok.

  Hard Rock Cafe Stockholm (Ägare)

  Hej Jan-Erik! Stort tack för din feedback, vi ska prata med servispersonalen och se var det gått fel i rutinerna för att undvika att detta händer igen. Hoppas att ni ändå vill besöka oss igen någon gång.

 • Tommy J.
  Tommy J.

  13 maj 20232 omdömen

  5/10

  Hemskt personal riktigt otrevlig Maten var ok

 • Emylie C.
  Emylie C.

  28 april 20231 omdöme

  9,5/10

  Super trevlig personal, de tänker verkligen service. Maten va också super god, mycket nöjd med vårt besök

  Hard Rock Cafe Stockholm (Ägare)

  Stort tack Emylie för besöket och att du lämnade en kommentar här. Vi hoppas att ni besöker oss snart igen!

 • Jonas T.
  Jonas T.

  11 april 20231 omdöme

  7/10

  HRC är ett av få alternativ att gå med hela familjen där de har bra utbud och ljudnivån där inne passar barn så man inte känner att ens barn på något sätt ”låter/lever för mycket så det stör någon annan. Stor meny med många roliga alternativ passar allas smaklökar.

 • Hanna A.
  Hanna A.

  4 april 20232 omdömen

  5/10

  Besökte Hard Rock Café för att äta middag med min dotter och lyssna på min andra dotter som uppträdde på scen. Beställde hamburgare - köttet både på min och dotterns hamburgare var helt rått inuti, hamburgarna hade bara fått stekyta. Tillhörande sås till rätten smakade mögel så den åt vi inte av alls. Mycket besviken såklart och det blev inte bättre av att en hamburgetallrik kostade 219kr!!! Inte värt pengarna. Lokalmässigt hade det också varit trevligare om borden var placerade så man kan se scenen .

  Hard Rock Cafe Stockholm (Ägare)

  Hej Hanna! Vi beklagar att ni inte alls fick den kvalitet på mat som förväntades och jag hoppas att ni fick prata med en manager på plats då de hade kunnat åtgärda stekgraden på hamburgarna. Det kommer att framföras till vår kökschef som får ta det vidare till kockarna. Vad gäller borsplaceringen under spelningen så var det enligt elevernas / skolans önskemål att prioritera ståplatser för att fler skulle kunna se konserten. Vi beklagar att ni blev missnöjda med era platser men hoppas att ni gillade musiken.

 • Peter W.
  Peter W.

  1 april 20233 omdömen

  7,5/10

  Barnkalas blir högljutt och skrikigt mitt på lunchen en lördag. Förstår att det är kul för kidsen men ett separat rum för dem hade varit att föredra.

 • Cecilia M.
  Cecilia M.

  31 mars 20231 omdöme

  6,5/10

  Förväntade mej att köttet skulle vara medium rare när jag beställde det och inte genomstekt. Trist när man betalar en dyr peng och man vill inte sända tillbaka både för att inte behöva äta efter övriga i sällskapet och att det också blir väldigt slöseri.

 • Alexander R.
  Alexander R.

  18 mars 20231 omdöme

  6,5/10

  Vi hade förbokat plats men blev satta i ett hörn, bakom en stor pelare på hårda, integrerade träbänkar, bredvid servisens station med sopptunna, bestick och diskussioner mellan personalen. Detta trots att majoriteten av restaurangens övriga bord stod tomma under hela vår vistelse. Maten var som vanligt fantastisk. Servitören verkade ha bråttom, och aningen ointresserad, trots lågt tryck och omsättning av besökare. Vid beställning han vi knappt få in den ena personens önskan om extra fries och sås, medans den andra inte fick ett ord om "extras" ur sig innan servitören hade flugit vidare. Efter betalning flög ett par ögon snabbt mot kvittoraden om dricks innan de vandrade vidare mot övriga restaurangen och ett tyst "see you later" hördes, som från servitörens rygg.

 • Linda W.
  Linda W.

  21 februari 20237 omdömen

  8/10

  God mat, stora portioner. Lite för hög musik om man vill sitta och prata men perfekt vid party!

 • Lazze Ö.
  Lazze Ö.

  14 februari 20231 omdöme

  9,5/10

  God mat och trevlig personal i härlig restaurangmiljö med musik (rock) som tema. Vi kommer absolut tillbaka!

  Hard Rock Cafe Stockholm (Ägare)

  Stort tack för besöket och det fina omdömet! :)

 • Björne S.
  Björne S.

  12 februari 20231 omdöme

  10/10

  Alltid bra och gott på hardrock

 • Jessica B.
  Jessica B.

  9 februari 20231 omdöme

  2/10

  De repade musik på extremt hög nivå så det var omöjligt att njuta / prata med varandra så vi lämnade

  Hard Rock Cafe Stockholm (Ägare)

  Hej Jessica! Vad tråkigt att ni inte fick den upplevelsen ni hade förväntat er, vi hoppas att ni besöker oss någon annan gång när vi inte har livespelning :)

 • Micke P.
  Micke P.

  22 januari 202321 omdömen

  8,5/10

  NachosTallriken är en toppenbra starter för 2-3 personer och atmosfären är fräsch och cool på HardRock Stockholm. Lyhörd personal som fixar och trixar så att speciella kostbehov kan tillgodoses. En entydigt positiv upplevelse för oss.

  Hard Rock Cafe Stockholm (Ägare)

  Hej Micke! Stort tack för ert fina omdöme, vi är så glada att ni hade det trevligt hos oss och hoppas att ni besöker oss snart igen. :)

 • Hans-Otto H.
  Hans-Otto H.

  20 januari 20231 omdöme

  10/10

  Verkligen prisvärt med mycket trevlig service! Överdådiga rätter, glada drinkar och otrolige efterrätter. Vi stortrivdes och kommer gärna tillbaka.

  Hard Rock Cafe Stockholm (Ägare)

  Stoooort tack för era fina ord och omdöme, vi ses snart igen!

 • Inger L.
  Inger L.

  16 december 20221 omdöme

  10/10

  Hard Rock Café är en restaurang där vi i familjen varit många gånger genom åren, sedan den tiden då den vackra bilen hängde över baren. Vi har gratulerat varandra och fått ballonger och tända sprutljus ! Till och med ätit fishburger på den tiden ni hade det, de var jättegoda ! Denna gång fyllde min lillebror 73 år och jag, hans storasyster bjöd honom på lunch. Maten var jättegod, servitrisen mycket sympatisk och det var behaglig lugn stämning. Vi är båda mycket nöjda. Och vi kommer igen. Tack !

  Hard Rock Cafe Stockholm (Ägare)

  Vad roligt att ni väljer att komma och fira med oss! Vi hoppas på att få se er här snart igen :)

Tripadvisor-omdömen

665Tripadvisor-omdömen

Mer information

Öppettider
Öppet i dag

måndag
11:30 - 00:00
tisdag
11:30 - 00:00
onsdag
11:30 - 00:00
torsdag
11:30 - 00:00
fredag
11:30 - 02:00
lördag
12:00 - 02:00
söndag
12:00 - 00:00

Så tar du dig till restaurangen

Sveavägen 75, 113 50, Stockholm, Sverige

Kollektivtrafik

Tunnelbana, Buss, Pendeltåg

Ytterligare information

Närmaste busshållplats är Stadsbiblioteket. Gångavstånd från Odenplan och Rådmansgatan tunnelbanestationer.

Innerstan, Odenplan, Sibirien, Vasastan,

Funktioner

, , Fars dag, , Glutenfritt

Restaurangen erbjuder

American Express, , , ,

, , , , , , , , Tillgänglighet för funktionshindrade

Vanliga frågor och svar

Restauranger runt Hard Rock Cafe Stockholm

Internationellt

Swing by Golfbaren

113 48 Stockholm

450 kr genomsnittspris

Spanskt

Mondo Tapas Bar & Restaurang

Poäng:8,6

113 51 Stockholm

299 kr genomsnittspris

Amerikanskt

113 50 Stockholm

280 kr genomsnittspris

-30%

Indiskt

113 50 Stockholm

279 kr genomsnittspris

-50%

Andra restauranger i Stockholm som du kanske gillar

 • Insider

Indiskt

INSIDER

120 67 Stockholm

104 kr genomsnittspris

Internationellt

111 40 Stockholm

120 kr genomsnittspris

-30%

Svenskt

Cafe Cloud

Poäng:8,9

120 64 Stockholm

135 kr genomsnittspris

111 24 Stockholm

149 kr genomsnittspris

-30%

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.