Tillbaka

Recensioner - Harriets

9,4/10

Exceptionellt bra bord

baserat på 38 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
 1. Emma Ö.
  Emma Ö.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Mysig miljö, men det var inte tillräcklig med avstånd mellan oss och de bakom. Vi nuddade varandra. Ni borde tänka mer på restriktionerna. Sedan var servicen sådär. Vi gjorde en specialbeställning och ville byta ut pommes, men vi fick ändå fel. Fick vänta på den rätta pommes medan köttet stod och blev kall. När en av oss sedan sa att de inte hade ätit färdigt så ville kyparen ändå ta tallriken? Sammanfattningsvis började besöket bra, men det slutade med att vi blev stressade av besöket. Vi kommer absolut inte att besöka restaurangen igen.

 2. Elisabeth J.
  Elisabeth J.
  • 1 omdöme
  10/10

  Mysig restaurang för mindre sällskap. Trevlig atmosfär och lätt att kunna konversera med sällskapet. God mat och dryck. Servicen var på topp! Rekommenderas!

 3. Susanne H.
  Susanne H.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Maten var fantastisk men vad gäller servering av dryck så felade det. Direkt vi kom fick vi beställa dryck, och vi alla beställde det vi ville ha till förrätten. Efter att vi avslutat förrätten så kom ingen och tog upp någon beställning på dryck till varmrätten. De kom in med varmrätten och vi påtalade att vi inte fått beställa någon ny dryck (alla satt med tomma glas). Vi var några som ville ha rött vin och då hälldes det röda vinet upp i samma glas som vi druckit vitt i. Det kom ett sällskap på tre personer som placerades rygg mot rygg mot vårt bord fastän det fanns lediga bord med mer avstånd. De borden stod lediga när vi kom och även när vi gick, så det borde (med anledning av corona) varit mest lämpligt att placera det sällskapet där istället. Men maten, den var verkligen fantastisk och får högsta betyg!