- Halstrad tonfisk med sparrisrisotto, ruccola, gremolata och granatäpple
- 229 kr
- Vintips: Domaine Louis Moreau Petit Chablis (vitt, Frankrike) Glas 119:- 1/1 465:-
- Rödingfilé (serveras med kräftstjärtsrisotto och vitvinssås)
- 235 kr
- Vintips: 875m Chardonnay (vitt, Spanien) Glas 95:- 1/1 365:-
- Cajunsotad laxfilé (med ljummen potatissallad och dijon- och honungsvinegrette)
- 209 kr
- Vintips: Caldora Pinot Grigio (vitt, Italien) Glas 95:- 1/1 365:-
- Vasastans fisk -och skaldjursgryta (serveras med aioli)
- 198 kr
- Vintips: Coteaux D´Aix en Provence EKO (rosé, Frankrikr) Glas 98:- 1/1 379:-
- Pasta Linguine (med scampi, basilika, chili, vitlök, vitt vin, tomat, grädde och parmesan)
- 189 kr
- Vintips: Solitär Riesling Trocken (vitt, Tyskland) Glas 98:- 1/1 379:-
- Tournedos Oxfilé (serveras med gräddkokta kantareller, rödvinssky och gratäng)
- 279 kr
- Vintips: Artesis Côtes du Rhône rouge (rött, Frankrike) Glas 109:- 1/1 420:-
- Hängmörad Black Angus Entrecôte (med rödvinsky, chilibearnaise och pommes frites)
- 279 kr
- Vintips: Pure Malbec (rött, Argentina) Glas 105:- 1/1 405:-
- Lammytterfilé Provencale (med tryffel-och balsamicokräm, sparris och råstekt potatis)
- 269 kr
- Vintips:Torre Del Falasco Valpolicella Ripasso Superiore DOC (rött,Italien) Glas 125:- 1/1 479:-
- Pasta Linguine (med oxfilé, lök, dijonsenap, grädde, skogschampinjoner, rödvinssky och parmesa)
- 185 kr
- Vintips: Carodorum Roble (rött, Spanien) Glas 89:- 1/1 339:-