Tillbaka

Recensioner Ichiban Sushi

6,9/10

baserat på 7 omdömen
Endast kunder som har ätit på restaurangen efter att ha bokat på TheFork kan lämna ett omdöme.
 1. Stina B.
  Stina B.
  • 4 omdömen
  4,5/10

  Detta var mer en lunchrestaurang och take away. Inte riktigt en resturang för att ta en middag ute. Men personalen trevlig och de fixade till med kaffe mm Maten kan rekommenderas som lunch. Lite små sushi bitar till sonen.

 2. Marina B.
  Marina B.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Blev trevligt mottagen och visade oss till vårat bokade bord. Bad kvinnan ta kort på oss och det gjorde hon gärna! Jag älskar sushi och har varit på dom flesta i Göteborg men bara på Ichiban en gång tidigare. Bor i Hisings Backa och det finns fler ställen närmare mej. Men mitt önskemål på min födelsedag var att äta på Ichiban pga deras stora utbud och goda sushi! Lugnt och trevligt ställe. Plus poäng för toalett!

 3. B.till T.
  B.till T.
  • 2 omdömen
  5,5/10

  Lagar på beställning. Ganska små bitar. Snålar med soja och wasabi även om man frågade om lite extra. Bra priser på deras 30 bitars. 259kr fast det stod att det kostade 238kr på thefork kanske borde priserna uppdateras. Allt smakade bra.

 4. Fathi H.
  Fathi H.
  • 2 omdömen
  6/10

  Trevlig lokal, bra service men besviken på maten. Åt friterad sushi roll och blev inte nöjd. Min vän beställde vanlig sushi och tyckte det var bra.

 5. Tim V.
  Tim V.
  • 4 omdömen
  7,5/10

  Bra sushi i både utbud och smak. Inte samma service som på större restauranger, men inte heller det man söker där.