Indian garden Hornstull

Heleneborgsgatan 15, Stockholm, Sweden 117 31 Stockholm Sverige Karta
Snittpris 300 kr

I korthet ... Indian garden Hornstull

FIN INDIER PÅ SÖDER – Indian Garden är, som namnet antyder, en restaurang med fokus på det indiska köket. Du hittar här alla de indiska klassiker som du redan lärt dig att älska – och kanske något nytt !

FINT LÄGE – Du hittar Indian Garden på Söder, på Heleneborgsgatan i Stockholm. Från denna plats så har du ett ypperligt utgångsläge för att utforska Södermalm, den trendiga Stockholmsstadsdelen.

TA MED PARTNERN – Till denna restaurang gör du rätt i att ta med den du bryr dig allra mest om. Restarangen har en inbjudande interiör och stämningen sätter sig direkt i romantikens tecken.

Restaurangpriser

Genomsnittligt à la carte-pris
300 kr
(det genomsnittliga à la carte-priset baseras på en 2-rätters middag, exkl. drycker)

Dryckespriser

  • 310 kr
    En flaska vin
Priser och menyer kan ändras. Dessa priser tar inte hänsyn till några rabatter.

Mer information Indian garden Hornstull

Hur tar jag mig dit?

  • Kollektivtrafik
    Varvsgatan - Buss (Linje 66)

Öppettider

Middag: Från 16.00 till 22.00 (Måndag till Torsdag) Från 16.00 till 24.00 (Fredag) Från 13.00 till 24.00 (Lördag) Från 13.00 till 22.00 (Söndag)

Service

TheFork använder cookies för att i synnerhet optimera din användarupplevelse, mäta webbplatsernas prestation samt annonsera med retargeting (riktad annonsering). Genom att surfa på webbplatsen accepterar du användningen av dessa cookies. Mer information eller ändra dina inställningar.