Tillbaka

Recensioner Irish Embassy Järntorget

7,2/10

baserat på 95 omdömen
Endast kunder som har ätit på restaurangen efter att ha bokat på TheFork kan lämna ett omdöme.
 1. Amanda F.
  Amanda F.
  • 1 omdöme
  4,5/10

  En otroligt trevlig pub som jag och mina vänner gått till regelbundet i över ett år. De har quiz och vanligtvis ett bra bemötande. Gårdagen var ett dessvärre ett undantag. Vi råkade kanske komma på en servitörs dåliga dag, Men tyvärr känner vi att vi inte vill komma tillbaka.

 2. Ralph A.
  Ralph A.
  • 1 omdöme
  10/10

  Hade inga jätteförväntningar men allt överträffades med råge. Helt perfekt mat och en pepparbiff som var stekt till perfektion. Snabb o bra service i en gemytlig miljö med lagom volym.

 3. Jens e.
  Jens e.
  • 1 omdöme
  2/10

  När dem inte ens kan ära bokningen utan jag får svaret att dem inte kan servera oss av outgrundliga anledningar då har det gått långt. Stort fiasko och besvikelse.

 4. Ajla H.
  Ajla H.
  • 1 omdöme
  10/10

  Personalen var väldigt välkomnande och servicen på topp. Maten och atmosfären var fantastiska, hit kommer man definitivt tillbax. Ett fantastiskt afterwork ställe.

 5. Mathias H.
  Mathias H.
  • 1 omdöme
  2/10

  Bokat bord för ett sällskap på 6 personer klockan 17 en lördag. Beställde in dricka. Fick reda på att de flesta kötträtter ej fanns på menyn. Inte heller 2 av 3 pasta. Inte heller laxen. Så alltså tre hamburgare, en sallad och en kötträtt att välja på. Det kunde man sagt innan vi beställde drickan. Klagade på att det varit rush. Väntade på maten i ca 45 min. Servicen var sådär. Saknades bestick. Stressades med att plocka bort tallrikar innan alla var klara. Tog i vinglas som inte var uppdruckna och fick hejdas. Inget försök till kompensation eller bjuda på något litet eller ens be om ursäkt - upplevde alltså själva inte servicen som dålig vilket nog var det värsta. Vi betalde med kortläsare vid bordet men orkade inte vänta på att servitör skulle komma tillbaka så rev av kvittot själva och gick. Tack och ses aldrig igen!

 6. Andreas H.
  Andreas H.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  Köpte en Cheesburger och den var rätt oinspirerande. Till afterworkpris på 99kr var den ok, för ordinarie pris 169kr hade den varit för dyr.

 7. Pernille Eline M.
  Pernille Eline M.
  • 1 omdöme
  10/10

  Alltid kännar man sig välkommen här. Bra bemötande , bra mat , och fantastiska bartenders som är redo på att shake drinks och servera öl! Kan enbart rekommendera att man tar sig hit!

 8. Maria J.
  Maria J.
  • 1 omdöme
  5/10

  Kocken kunde inte byta ut pommes mot bakad potatis, trots att den fanns på menyn till en annan rätt. Hur svårt kan det vara?

 9. Annika J.
  Annika J.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Få rätter att välja på, kändes som väldigt standard, inget överraskande. Men kvalitén på maten var bra, god och vällagad och rejäla portioner.

 10. Peraxel M.
  Peraxel M.
  • 2 omdömen
  7,5/10

  Söndag kväll är det väldigt lugnt här.

 11. Patrik G.
  Patrik G.
  • 10 omdömen
  7/10

  Vi åt oxfilé i panna. Maten var vällagad och prisvärd. Servicen var medelgod. Servitrisen frågade inte hur vi ville ha köttet t ex. I matsalen är det stenväggar och inga ljuddämpande material vilket gör att ljudnivån är väldigt hög trots att det inte var så mycket folk.

 12. Elisabeth E.
  Elisabeth E.
  • 22 omdömen
  9/10

  Vi var mycket nöjda efter kvällens middag. God mat bra service. Litet minus att servitrisen inte pratade svenska.

 13. Stefan a.
  Stefan a.
  • 59 omdömen
  7,5/10

  Bra oxfilé. Men att den serverades med potatismos som tillbehör kändes lite som en skolmatsalen. Stod att det skulle vara pommes duchess vilket hade varit mer uppskattat.

 14. Marie S.
  Marie S.
  • 11 omdömen
  10/10

  Bra service, god mat och duktig trubadur.

 15. Dali K.
  Dali K.
  • 1 omdöme
  6/10

  Ätit bättre halloumiburgare på Max än den vi fick på Irish Embassy, tyvärr.

 16. Celina R.
  Celina R.
  • 16 omdömen
  9/10

  Happy hour när vi kom så lite för högljud atmosfär. Men, inget konstigt för en fredagskväll. Imponerad över bra service trots full lokal och maten var kanon, oxfilé rekommenderas varmt!

 17. Christer O.
  Christer O.
  • 11 omdömen
  4/10

  Blev anvisade ett reserverat bord men sedan glömdes vi bort i 10 min. Otroligt högljutt ställe. Fick ta fram telefonerna att fingra på då det inte gick att konversera innan halvfulla grabbgänget några bord bort avlägsnade sig från lokalen (kl 18). Ölen (Newcastle på fat) var sur. Efter påpekande och bartenderns medhållande fick vi dock ny öl av annan sort. Smaklösa kycklingklubbor, ingen högrevskänsla på hamburgaren. Bookmakertoasten dock OK. Finalen blev notan där vi skulle få 30% rabatt men fick bara ca 18%. Vid påpekande förklarade servitrisen att det berodde på skatten (!) och sedan att det i alla fall inte gick att göra något åt för det var så kassasystemet fungerade (!). Min förklaring var att den unga tjejen inte kunde utföra enklaste procentberäkning själv och därför skyllde på annat. Vid kontrollräkning hemma senare stod det dock klart att hon hade dragit av 30% på enbart två av tre rätter. Sammantaget betyg väl underkänt!

 18. Jonas S.
  Jonas S.
  • 31 omdömen
  10/10

  Gott och mysigt. Mkt gid service. Oxfile på panna rekommenderas.

 19. Jonna K.
  Jonna K.
  • 3 omdömen
  7,5/10

  Åt oxfilé på panna. Supergott???? Dock ingen lugn restaurangmiljö utan var ganska högljutt. Men supertrevligt!

 20. Fredrik T.
  Fredrik T.
  • 46 omdömen
  6/10

  Maten (två Embassy burgers) var visserligen snyggt presenterade, och smakerna var hyfsade, men både bröd och köttfärs kändes tillagad för ett bra tag sedan (det var kanske inte bästa tid att besöka stället, eftersom after work slutade precis när vi kom kl 18). Vi fick lite känsla av att maten var "rester". Servicen var trevlig när vi väl fick kontakt, men tomma glas länge gjorde att vi gick och betalade över disk istället för att sitta kvar en stund.

 21. Jonas S.
  Jonas S.
  • 31 omdömen
  9,5/10

  Gott och vällagat. Mkt trevlig personal.

 22. Jonas S.
  Jonas S.
  • 31 omdömen
  9,5/10

  Gott och vällagat och trevligt bemötande.

 23. Linda b.
  Linda b.
  • 1 omdöme
  3/10

  Ocharmig lokal. Trevlig och vänlig servitris men väldigt okunnig och kunde inte svenska. Rätten saknade ingredienser.