Tillbaka

Recensioner - Italienare och grek

8/10

Mycket bra bord

baserat på 61 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
 1. Roland M.
  Roland M.
  • 1 omdöme
  8/10

  mysigt o god mat bra service

 2. Hannele B.
  Hannele B.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  En av oss valde hjortfile, frågade om det var dov- eller kronhjort. Servitrisen svarade "Ingen aning". Oproffsigt, kunde sagt "ska kolla med kocken" eller något liknande. Vi fick bara veta att den var från Nya Seland. Hjortfile var mycket god! Den andra av oss valde mediumstekt oxfilé. Den fick kocken steka på lite till och resultatet blev fantastiskt gott! En underbart god mascapone! Trevlig miljö men lite för upplyst takbelysning. Rekommenderar denna restaurang!

 3. Jenny S.
  Jenny S.
  • 1 omdöme
  3,5/10

  Hört gott om stället men upplevelsen var tyvärr en besvikelse. Maten levde inte upp till förväntningarna och var mer ljummen än varm. Hade planer på en kaffe och efterrätt men efter att ha suttit med tomma glas i över 20 minuter och försökt få kontakt med en servitris gav vi upp och letade istället upp kassan. Tråkigt då stället ser mysigt ut.

 4. Marie M.
  Marie M.
  • 1 omdöme
  10/10

  Otroligt god mat och mysig miljö. Det var vår fjärde besök där, och lika nöjda denna gång. Rekommenderas verkligen ????

 5. Carina B.
  Carina B.
  • 3 omdömen
  9,5/10

  God mat, trevlig service och atmosfär.

 6. Kicki S.
  Kicki S.
  • 1 omdöme
  10/10

  God mat och trevlig atmosfär med en mycket proffsig ägare som räddade upp mycket under kvällen då det fanns två helt nyanställda. Ett tips till de nya är dock att hälsa gärna på kunderna när de kommer in!

 7. Åsa S.
  Åsa S.
  • 1 omdöme
  6/10

  Vi tog souvlaki som var helt okej men tyvärr inte mer än så. Klyftpotatisen var tyvärr alldeles för hård, skulle tillagats längre.

 8. Lena H.
  Lena H.
  • 3 omdömen
  6/10

  Avståndet mellan borden bra. Planka med oxfilé sådär. Efterrätten, citronglass med maräng var himmelsk! Bra service. Önskar lite stillsammare atmosfär. Kändes som att alla satt på samma sida i restaurangen , högljudda personer i närheten.

 9. Rebecca S.
  Rebecca S.
  • 4 omdömen
  10/10

  Snabb service, mysigt ställe, god mat samt maten kom fort till bordet! Stort plus i kanten!

 10. Susanne G.
  Susanne G.
  • 2 omdömen
  7,5/10

  Tjejerna som serverade trevliga och bra. Maten ok. Menyerna behöver fräschas upp, det var övermålat och ditskrivet med bläck på vissa ställen.

 11. Lotta A.
  Lotta A.
  • 1 omdöme
  4/10

  Ok, miljö men tyvärr så var inte servitrisen så serviceinriktad. Vi fick in huvudrätten innan vi ätit upp förrätten och hon frågade inte om vi tyckte maten smakade bra eller om vi ville ja efterrätt.

 12. Jasmina S.
  Jasmina S.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Gick hit efter rekommendation från Tripadvisor. Vi beställde väldigt mycket mat och allt var otroligt gott! Extra plus för förrätterna. Mycket bra service och väldigt prisvärt. Nästa gång vi besöker Jönköping blir det definitivt ett återbesök!

 13. Camilla R.
  Camilla R.
  • 1 omdöme
  10/10

  Mycket god mat med jättebra service. Trevligt bemötande. Vi kommer garanterat att äta på denna restaurangen flera gånger. Tycker om inredning och miljön i lokalen, både inne och ute

 14. Johanna B.
  Johanna B.
  • 1 omdöme
  4,5/10

  Jag och mitt sällskap åt varsin färdig meny, den ena italienska, vilket var bra! Men den grekiska var en stor besvikelse. Smaklös och tråkiga råvaror. Tyvärr.

 15. Anne-Christin G.
  Anne-Christin G.
  • 1 omdöme
  5,5/10

  Fick först ett tel.samtal att vi bokat för 7 personer och att köket stänger 21.00. Hade bokat för 2 personer och hade lämnat restaurangen långt före 21.00.Mycket dåligt bemötande av servitrisen när vi kom. Hon satt på en stol och pekade på ett bord där vi skulle sitta. Fick dock byta bord eftersom där var om möjligt ännu kallare än mitt i rummet. Maten var däremot bra.

 16. Dragan P.
  Dragan P.
  • 2 omdömen
  7/10

  Gröna musslor som förrätt var rätt goda, men kycklingen som huvudrätt var ingenting speciell. Å andra sidan lammfile smakade gott samt dessert, både mascarpone och limoncello