Registrera min restaurang
Hjälp

TheFork, a Trip advisor company

Vad
Var

Internationellt Traditionellt

Recensioner - John Bull Pub & Restaurant

8,4/10
102
Bantorget 2, 222 29 LundVisa karta

Genomsnittspris 118 kr

Reservation

Hitta ett bord

Kostnadsfri tjänst • Bokningen bekräftas omedelbart

Redan 5 bokningar i dag 🔥

Boka kostnadsfritt Få omedelbar bekräftelse

Redan 5 bokningar i dag 🔥
Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Omdömen

8,4/10
Mycket bra bord102 omdömen
8,5/10

Mat

8,5/10

Service

8,2/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå

Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme.

  • Barbro H.
    Barbro H.

    21 september 20221 omdöme

    10/10

    Bullen fyller 30 år nästa år! Lika länge har jag varit en trogen besökare. Mysig atmosfär. Trevlig personal. Bra musik. God mat. Puben ligger bra till i stan.

  • Henrik Å.
    Henrik Å.

    22 juli 20221 omdöme

    9,5/10

    Bästa puben i Lund. Tillhör inte någon av pubkedjorna, vilka ser likadana ut oavsett vilken av dem man stiger in på. Old Bull i Lund är genuin och maten är mkt god. Mycket blandat klientel. Stammisar, turister, studenter från jordens alla hörn. Var förberedd med skolengelskan. Levande musik så gott som alla fredagar och lördagar.

  • Simon P.
    Simon P.

    10 juni 20221 omdöme

    9,5/10

    Över förväntan. Mycket god mat och personalen gav oss god service.

  • Patrick H.
    Patrick H.

    21 maj 20221 omdöme

    8/10

    Trevlig pub med live-musik, god mat och bra sortiment på öl och whiskey. Fanns inte en enda tv-apparat i hela lokalen vilket jag tycker är helt underbart.

  • Maj S.
    Maj S.

    21 maj 20221 omdöme

    10/10

    Allt var PERFEKT!!! Det var karneval i Lund och så mycket folk! Ändå fungerade allt till vår fulla belåtenhet! Jag kan verkligen rekommendera John Bull för dess mat och trevluga personal!

    John Bull Pub & Restaurant (Ägare)

    Tack så mycket Maj. Glad att ni uppskattade allt!

  • Mikael N.
    Mikael N.

    6 maj 20221 omdöme

    8/10

    Var aningens lite dyr på drycker 84kr för en Stor stark(Åbro) 90kr för en Bryggmästaren premium gold 89kr För en Cider Är lite i det dyrare slaget.

  • Per Axel B.
    Per Axel B.

    20 april 20221 omdöme

    10/10

    Mycket trevligt och mycket Gott!

  • Annika M.

    10 april 20221 omdöme

    9/10

    Lugn och fin restaurang med trevlig personal och gott om rum. Maten var bra, och jag ser fram emot att komma hit fler gånger. Stora portioner, och bra dryckesval. Jag beställde fish and chips. Fisken var jättestor men väl tillagad. Ser fram emot att prova era andra rätter i framtiden.

  • Anette B.

    31 mars 20221 omdöme

    5,5/10

    Det var inte tillräckligt med personal för hantera den anstormning av folk som var där den kvällen. Det var verkligen packat. Beställningar glömdes, missades och slogs in fel i kassan. Men maten var bra och vi hade det trevligt.

  • Théodore F.

    8 mars 20221 omdöme

    8/10

    Beställde en hamburgare. En trevlig upplevelse faktiskt! Utseendet på var ok. Brödet tråkig men kötte och resterande fyllning var mycket god. Pommes var krispiga och goda. Istället för en flaska ketchup hade velat få en kryddigare sås som passar bättre än slät ketchup. Ölen var ok.

  • Roger N.

    4 mars 20221 omdöme

    4,5/10

    Trångt, högljutt och maten var ok, men inte mer. Vi gick direkt efter vi ätit och gick till ett annat ställe som var lugnare och tystare. xxxxxxxxxxx

  • Ronald S.

    3 mars 20221 omdöme

    9,5/10

    Perfekt tillagad mat, härlig atmosfär och trevlig personal. Verkligen att rekommendera åt baby back ribs underbart gott. Stort utbud av öl är också ett plus

  • Mikael G.
    Mikael G.

    17 december 202139 omdömen

    10/10

    Lunch, bra lunch, ärliga och goda rätter. Lite lyx i vardagen.

  • Per S.

    27 november 20212 omdömen

    9,5/10

    God mat och utmärkt service. Snabb betjäning och rättade snabbt till en felhörning. Tyvärr lite bullrigt där vi satt men detta berodde mest på ett större sällskap som inte tog hänsyn till andra gäster.

  • Peter A.

    22 oktober 20211 omdöme

    6,5/10

    Mysig pub men sliten

  • Lars P.

    2 oktober 20211 omdöme

    8,5/10

    Kalvsnitzeln var bra men kanske lite sallad till hade varit bra.

  • Göran H.
    Göran H.

    19 januari 202189 omdömen

    10/10

    Delikat Pytt Bellman med fräsch sallad till. Ljus och luftig lokal. Trevlig service av ägaren.

  • Meeme N.

    11 december 20193 omdömen

    8,3/10

    Trevligt

Tripadvisor-omdömen

152Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning