Registrera min restaurang
Hjälp

Recensioner - John Bull Pub & Restaurant

8/10
174
Bantorget 2, 222 29 Lund
Brittiskt
Genomsnittspris 118 kr

John Bull Pub & Restaurant

Hitta ett bord

Boka kostnadsfritt

🔥 Redan 6 bokningar i dag

Omdömen

8/10
Mycket bra bord174 omdömen
7,8/10

Mat

8,3/10

Service

8,3/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerDet är bara personer som har bokat med TheFork eller betalat med TheFork PAY som kan lämna betyg och omdöme.
Hur kalkylerar vi betyg?

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå
  • Mats K.3 omdömen

    15 februari 2024

    9/10

    Det som inte var så bra med kalvlevern var att vi saknade potatismoset.

  • Hans L.5 omdömen

    7 februari 2024

    9,5/10

    En för mig tilltalande lunchmeny, svårt att välja. En mycket välpanerad schnitzel. Salladsbordet var dock onödigt, med väldigt lite att välja mellan.

  • Adam S.1 omdöme

    21 oktober 2023

    10/10

    Excellent food and service. Really nice and friendly staff

  • Mats K.3 omdömen

    26 september 2023

    9,5/10

    Vi älskar kalvlever anglais

  • Mikael G.53 omdömen

    23 september 2023

    10/10

    Klassisk pub med klassiskt utbud. Bra urval och gott tillagat. Goda öl från fat.

  • Hasan Za1 omdöme

    18 december 2022

    9,5/10

    Trevliga personal och bra mat kvälite.

  • José C.

    José C.10 omdömen

    25 november 2022

    6,5/10

    Foi agradável.

  • Tomas B.6 omdömen

    14 november 2022

    8,5/10

    En mysig pub med gott om plats. God öl, lite mera spännande hamburgare och generösa vinglas. Ljudnivån är också sådan att man kan faktiskt ´höra varandra! Stort plus!

  • Karin B.1 omdöme

    18 oktober 2022

    8/10

    Beställer in en RAmlösa eller LOka och får ett glas med lätt porlande vatten, dyrt som poker för detta tycker jag. Hade varit mycket justare av er att servera en flaska. Jag fick upplevelsen att ni har en stor flaska Ramlösa eller något betydligt billigare och så tar ni där ifrån och häller upp i ett glas......

    John Bull Pub & RestaurantÄgare

    Hej, vi har 33 cl flaskor så det går jättebra att be om en flaska och ett glas med is separat, men enligt gammal rutin så häller vi upp det direkt Vanligtvis har vi Ramlösa men då det var slut den dagen vi behövde beställa in så fick vi köpa in Hwila som nödköp och vi har upptäckte att det är lite mindre bubbel på den produkten. Mvh

  • Barbro H.1 omdöme

    21 september 2022

    10/10

    Bullen fyller 30 år nästa år! Lika länge har jag varit en trogen besökare. Mysig atmosfär. Trevlig personal. Bra musik. God mat. Puben ligger bra till i stan.

  • Henrik Å.1 omdöme

    22 juli 2022

    9,5/10

    Bästa puben i Lund. Tillhör inte någon av pubkedjorna, vilka ser likadana ut oavsett vilken av dem man stiger in på. Old Bull i Lund är genuin och maten är mkt god. Mycket blandat klientel. Stammisar, turister, studenter från jordens alla hörn. Var förberedd med skolengelskan. Levande musik så gott som alla fredagar och lördagar.

  • Simon P.

    Simon P.1 omdöme

    10 juni 2022

    9,5/10

    Över förväntan. Mycket god mat och personalen gav oss god service.

  • Patrick H.1 omdöme

    21 maj 2022

    8/10

    Trevlig pub med live-musik, god mat och bra sortiment på öl och whiskey. Fanns inte en enda tv-apparat i hela lokalen vilket jag tycker är helt underbart.

  • Maj S.1 omdöme

    21 maj 2022

    10/10

    Allt var PERFEKT!!! Det var karneval i Lund och så mycket folk! Ändå fungerade allt till vår fulla belåtenhet! Jag kan verkligen rekommendera John Bull för dess mat och trevluga personal!

    John Bull Pub & RestaurantÄgare

    Tack så mycket Maj. Glad att ni uppskattade allt!

  • Mikael N.

    Mikael N.1 omdöme

    6 maj 2022

    8/10

    Var aningens lite dyr på drycker 84kr för en Stor stark(Åbro) 90kr för en Bryggmästaren premium gold 89kr För en Cider Är lite i det dyrare slaget.

  • Per Axel B.1 omdöme

    20 april 2022

    10/10

    Mycket trevligt och mycket Gott!

  • Annika M.1 omdöme

    10 april 2022

    9/10

    Lugn och fin restaurang med trevlig personal och gott om rum. Maten var bra, och jag ser fram emot att komma hit fler gånger. Stora portioner, och bra dryckesval. Jag beställde fish and chips. Fisken var jättestor men väl tillagad. Ser fram emot att prova era andra rätter i framtiden.

  • Anette B.1 omdöme

    31 mars 2022

    5,5/10

    Det var inte tillräckligt med personal för hantera den anstormning av folk som var där den kvällen. Det var verkligen packat. Beställningar glömdes, missades och slogs in fel i kassan. Men maten var bra och vi hade det trevligt.

  • Théodore F.1 omdöme

    8 mars 2022

    8/10

    Beställde en hamburgare. En trevlig upplevelse faktiskt! Utseendet på var ok. Brödet tråkig men kötte och resterande fyllning var mycket god. Pommes var krispiga och goda. Istället för en flaska ketchup hade velat få en kryddigare sås som passar bättre än slät ketchup. Ölen var ok.

  • Roger N.1 omdöme

    4 mars 2022

    4,5/10

    Trångt, högljutt och maten var ok, men inte mer. Vi gick direkt efter vi ätit och gick till ett annat ställe som var lugnare och tystare. xxxxxxxxxxx

  • Ronald S.1 omdöme

    3 mars 2022

    9,5/10

    Perfekt tillagad mat, härlig atmosfär och trevlig personal. Verkligen att rekommendera åt baby back ribs underbart gott. Stort utbud av öl är också ett plus

  • Mikael G.53 omdömen

    17 december 2021

    10/10

    Lunch, bra lunch, ärliga och goda rätter. Lite lyx i vardagen.

  • Per S.2 omdömen

    27 november 2021

    9,5/10

    God mat och utmärkt service. Snabb betjäning och rättade snabbt till en felhörning. Tyvärr lite bullrigt där vi satt men detta berodde mest på ett större sällskap som inte tog hänsyn till andra gäster.

  • Peter A.1 omdöme

    22 oktober 2021

    6,5/10

    Mysig pub men sliten

  • Lars P.1 omdöme

    2 oktober 2021

    8,5/10

    Kalvsnitzeln var bra men kanske lite sallad till hade varit bra.

  • Göran H.89 omdömen

    19 januari 2021

    10/10

    Delikat Pytt Bellman med fräsch sallad till. Ljus och luftig lokal. Trevlig service av ägaren.

    review_preview

    Visa bild

  • Meeme N.3 omdömen

    11 december 2019

    8,3/10

    Trevligt

Tripadvisor-omdömen

165Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

  • Ladda ned från App Store
  • Skaffa den på Google Play
  • Instagram
  • Facebook

© 2024 La FourchetteSAS – med ensamrätt

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.