I korthet ... Kings Hill

POPULÄRT I BORÅS - I Borås ligger den här restaurangen som har blivit ett populärt ställe att träffas och umgås. Här är det du, ölen, maten och musiken som gör det här till ett trevligt och mysigt ställe.

MYCKET ATT VÄLJA PÅ - Kings Hill har mycket mat att välja på. Börja gärna med deras goda toast skagen och forsätt sedan med en rejäl hamburgare eller varför inte deras hängmörade entrecote och avsluta sedan med en god chokladmousse.

INTE BARA MAT - Här spelas härlig musik och du kan ta med dina kollegor på en trevlig after work där en stor buffé dukas upp eller en quizkväll. Sitt gärna i baren och njut av något gott att dricka.

Restaurangpriser

Genomsnittligt à la carte-pris
325 kr
(det genomsnittliga à la carte-priset baseras på en 3-rätters middag, exkl. drycker)

Dryckespriser

 • 62 kr
  Ett glas vin
 • 220 kr
  En flaska vin
 • 75 kr
  Ett glas champagne
 • 450 kr
  En flaska champagne
 • 28 kr
  Kaffe
Priser och menyer kan ändras. Dessa priser tar inte hänsyn till några rabatter.

Mer information Kings Hill

Hur tar jag mig dit?

 • Kollektivtrafik
  Hötorget - Buss (Linje 1-3-7-10-11-13-14)

Öppettider

Middag: Från 16.00 till 24.00 (Tisdag till Onsdag) Från 16.00 till 01.00 (Torsdag) Från 16.00 till 02.00 (Fredag till Lördag)

Service

TheFork använder cookies för att i synnerhet optimera din användarupplevelse, mäta webbplatsernas prestation samt annonsera med retargeting (riktad annonsering). Genom att surfa på webbplatsen accepterar du användningen av dessa cookies. Mer information eller ändra dina inställningar.