Registrera min restaurang
Hjälp
Vad
Var

Koreanskt Romantisk

Recensioner - Koreana

8,3/10
207
Bruksgatan 30, 252 23 Helsingborg
Koreanskt
Genomsnittspris 200 kr

Reservation

Hitta ett bord

Kostnadsfri tjänst • Bokningen bekräftas omedelbart

Boka kostnadsfritt Få omedelbar bekräftelse

Restaurangen har ingen tillgänglighet på TheFork

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Omdömen

8,3/10
Mycket bra bord207 omdömen
8,6/10

Mat

8,7/10

Service

7,3/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerDet är bara personer som har bokat med TheFork eller betalat med TheFork PAY som kan lämna betyg och omdöme.
Hur kalkylerar vi betyg?

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Lugnt
  • Jörgen D.
    Jörgen D.

    17 september 20221 omdöme

    10/10

    Kanonbra ställe, hög service, missa inte detta ställe om ni är i närheten.

    Koreana (Ägare)

    Hej Jörgen! Det glädjer oss att du tyckte om maten och bemötandet från personalen! Tack för ditt fina omdöme. Du är varmt välkommen åter. Ha en fin dag!

  • Jessica N.
    Jessica N.

    27 augusti 20221 omdöme

    7/10

    Det var bra mat. Beställde förrätt, huvudrätt och efterrätt och allt kom så fort att det första hann inte att sjunka ner. Annars var det trevligt och bra service.

    Koreana (Ägare)

    Hej Jessica, Tack för ditt omdöme, det tar vi absolut till vårt arbete och service till framtiden. Vi önskar dig en trevlig måndag! Mvh, Koreana

  • Anne-Li L.
    Anne-Li L.

    11 augusti 20226 omdömen

    9,5/10

    Trevlig personal och jättegod mat! Prisvärt!

    Koreana (Ägare)

    Hej Anne-Li! Tusen tack för din rescension. Det glädjer oss att ni är nöjda med uppplevelsen. Varmt välkomna åter, och vi önskar er en trevlig helg! Mvh, Koreana

  • Klara R.
    Klara R.

    10 augusti 20223 omdömen

    8,5/10

    Jättegod, smakrik mat!

    Koreana (Ägare)

    Hej Klara! Tack för ditt omdöme, ni är så varmt välkomna åter:) Vi önskar er en fortsatt trevlig dag. Vänligen, Koreana

  • Karolina H.
    Karolina H.

    8 juli 20221 omdöme

    9,5/10

    Trevlig service och mycket omhändertaget personal. Rekommenderar starkt för denna restaurang i Helsingborg

    Koreana (Ägare)

    Hej Karolina! Det glädjer oss att du tyckte om maten och bemötandet från personalen! Tack för ditt fina omdöme. Du är varmt välkommen åter. Vi önskar er en fortsatt trevlig helg! Mvh, Vivi

  • Anette I.
    Anette I.

    7 juli 20221 omdöme

    9/10

    Mycket trevlig restaurant som jag gärna kommer tillbaka till. Fantastiskt god mat och bra service! Enkel och något tråkig interiör men känns mest charmigt när smaksensationerna kommer på bordet! Missa inte husets egna kimchi till förrätt!!! Värd ett besök bara den!

    Koreana (Ägare)

    Hej Anette! Vad kul att höra! Det glädjer oss att du delar med dig av din erfarenhet av oss : ) Jättetrevligt att du tyckte om maten och bemötandet från personalen. Ni är varmt välkomna åter. Vi önskar er en fortsatt trevlig helg! Mvh, Vivi

  • Lisa M.
    Lisa M.

    4 juli 20221 omdöme

    6/10

    Beställde grytor nr 37(anka) o 23 (biff) och fick in fina fat. Såg fräscht och krispigt ut. Tyvärr var biffgrytan ngt smaklös. Blev mätta men helhetsupplevelsen var rätt blek.

    Koreana (Ägare)

    Hej Lisa, Jag beklagar att ni är besviken med helhetsupplevelsen hos oss. Jag har pratat med köket och vi skulle göra vårt bäst för att förbättra smak på maten. Tack för feedback och jag önskar dig en trevlig helg! Mvh, Vivi

  • Henrik P.
    Henrik P.

    2 juli 20221 omdöme

    9/10

    Vi besökte restaurangen för första gången och blev inte besvikna! Maten var väldigt god och vackert upplagd. Personalen var mycket välkomnande och serviceminded, Lokalen liten och trevlig men kunde säkert dekoreras ännu mer koreanskt. Uteservering vid lugn gågata.

    review_preview

    Visa 2 bilder

    Koreana (Ägare)

    Hej Henrik! Det glädjer oss att ni tyckte om maten och bemötandet från personalen! Tack för ditt fina omdöme. Ni är så varmt välkomna åter. Ha en riktig trevlig kväll! Mvh, Vivi

  • Liselott B.
    Liselott B.

    25 maj 20221 omdöme

    7/10

    Trevlig personal och super god mat.

    Koreana (Ägare)

    Hej Liselott! Det glädjer oss att du tyckte om maten och bemötandet från personalen! Du är varmt välkommen åter. Vi önskar dig en trevlig helg! Hälsningar, Vivi

  • Annica G.
    Annica G.

    30 april 20221 omdöme

    10/10

    Jag älskar Koreanas grill Koreana special. Det är så speciellt. Man lägger ris,kött, gurka, kimchi mm i ett salkadsblad och rullar ihop. Mums. Trevlig personal och mysigt ställe

    Koreana (Ägare)

    Hej Annica! Jag blir så glad att höra din synpunkt, att ni är nöjda med vår mat och service. Hälsar till familjen:) Ni är så varmt välkomna igen! //Vivi

  • Maria S.

    23 april 20223 omdömen

    3/10

    Tyvärr var maten en besvikelse denna gången för oss 4 som åt. Vi har ätit här förut och varit nöjda, men denna gången höll den verkligen inte måttet. Tre åt tre små rätter och en åt bläckfisk med räkor och crabstick, den rätten var smaklös och grå. Ingen uppmärksamhet av personalen så vi fick gå och hämta kryddor. Vi kunde inte beställa mer att dricka. Det frågades aldrig om vi ville ha kaffe och dessert. Vi betalade och gick.

    Koreana (Ägare)

    Hej Maria! Tack för att ni kan peka ut vår brister i service och vilken maträtt ni inte är nöjd med. Vi har pratat igenom detta i vårt team möte här på morgonen, och alla ska ta det seriöst och fundera på var nånstans kan vi förbättra oss till nästa gång. Hoppas verkligen att vi hade gjort det på ett bättre sätt. Som sagt, tack igen för er feedback och vi kommer absolut ta detta med oss till framtidens arbete. Såklart hoppas vi att se er igen så kan vi visa vår service och en bättre matupplevelse. Jag önskar er en fortsatt trevlig onsdag! Hälsningar, Vivi

  • Kent T.

    15 april 20222 omdömen

    9,5/10

    Väldigt god mat och bra priser. Fin service också.

    Koreana (Ägare)

    Hej Kent! Tack för ditt omdöme, det glädjer oss väldigt mycket. Ni är så varmt välkomna åter! Ha en fortsatt fin måndag :) /Vivi

  • Frederik N.

    14 april 20221 omdöme

    6/10

    Hyfsat bra mat, hyfsat trevlig personal. Men lång väntan på maten trots restaurangen bara hade 4 borde med gäster. Sen var det MYCKET rörigt med alla dessa Foodora buden som trängde sig med stora klumpiga ryggsäcken mellan borden med ätande gäster.

    Koreana (Ägare)

    Hej Frederik! Tack för din kommentar. Vi tar allt till framtidsarbete : ) Så klart ska vi samarbeta med Foodora på ett bäst sätt så båda sittande gäster och Foodora kunder är nöjda med vår mat. Tack igen, önskar er en glad påsk! Mvh, Vivi

  • Annki A.

    25 februari 20222 omdömen

    9,5/10

    Mkt god o riklig mat. Trevlig personal o bra service.

    Koreana (Ägare)

    Hej Annki! Tusen tack för ditt omdöme. Det glädjer oss att se. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen igen:) Ha en fortsatt fin dag! Hälsningar, Vivi

  • Bo n.

    25 februari 20221 omdöme

    9,5/10

    Mycket bra

    Koreana (Ägare)

    Hej Bo! Tusen tack för ditt omdöme. Det glädjer oss att se. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen igen:) Ha en fortsatt fin dag! Hälsningar, Vivi

  • Martin R.

    19 februari 20221 omdöme

    8,5/10

    Väldigt trevligt matställe med god service och god mat. Menyn kunde eventuellt behöva moderniseras.

    Koreana (Ägare)

    Hi! Thank you so much for the review! We are beyond grateful to get this feedback, it makes us happy to hear that you are pleased with our food and our restaurant. Best wishes, Vivi

  • Roland S.

    14 februari 20221 omdöme

    8/10

    Gott och annorlunda! Liten och ganska trevlig restaurang med speciella smaker!

    Koreana (Ägare)

    Hej Roland! Det glädjer oss att du tyckte om maten! Tack för ditt fina omdöme. Du är varmt välkommen åter. Ha en fin dag!

  • Mikael W.

    12 februari 20221 omdöme

    9,5/10

    Mycket vällagad och gott, rent och fint, trevlig personal.

  • Lena h.
    Lena h.

    21 januari 20226 omdömen

    9/10

    Alltid lika gott och vällagat och utmärkt service.

    Koreana (Ägare)

    Hej Lena! Tusen tack för ditt fina ord. Ni är så varmt välkomna åter i framtiden. Ha en fortsatt trevlig dag:) Mvh, Vivi

  • Anna P
    Anna P

    17 januari 202265 omdömen

    7,5/10

    Personligt och trevligt ställe med god mat!

    Koreana (Ägare)

    Hej! Tack för din recension. Det glädjer oss att du är nöjd med din upplevelse:) Varmt välkommen åter och ha en jättefin vecka! Mvh, Vivi

  • Christer O.

    20 november 202114 omdömen

    7,5/10

    Ingen smaksensation, hade förväntat mer. Koreanska köket har mer att erbjuda. Tre smårätter var precis det, små. Fick be om ätpinnar. Personalen var dock vänlig.

    Koreana (Ägare)

    Hej Christer, Tack för din kommentar, absolut ska vi ta med oss detta till framtids arbete. Vi har koreansk grillmeny och bibimbap, som är väldigt klassiskt och populärt här. Hoppas vi har en chans att välkommen er åter. Ha en fortsatt fin dag! Mvh, Vivi

  • Jan L.

    19 november 20211 omdöme

    9,5/10

    Fantastiskt ????????????

    Koreana (Ägare)

    Hej Jan, Tack för ditt omdöme, det glädjer oss att du är nöjd med din upplevelse. Ni är varmt välkomna åter. Ha en fortsatt trevlig helg : ) Mvh, Vivi

  • Lars S.

    15 oktober 20212 omdömen

    10/10

    Tog lite tid innan maten kom! Men vad gjorde det när den var fantastisk o så många smaker med kött, fisk, sallader o såser!! Rekommenderar varmt Koreana Special för 2 personer!!!????

    Koreana (Ägare)

    Hej! Härligt att du är nöjd med vår personal och maten. Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Du är varmt välkommen åter. Ha en fortsatt fin dag:)

  • Magnus W.

    1 oktober 20211 omdöme

    9,5/10

    Det var en fantastisk matupplevelse, otroligt goda smaker, prisvärt och med bra service. Maten kändes verkligen genuin och fräsch. Rekommenderas starkt.

    Koreana (Ägare)

    Hej Magnus, Det glädjer oss att ni är nöjda med er upplevelse hos oss. Ni är så varmt välkomma åter! Ha en fortsatt fin dag. Mvh, Vivi

  • Ulf L.

    2 juli 20211 omdöme

    9,5/10

    Mycket bra restaurang med riktigt bra service! Maten påminde mycket om den som serveras på restauranger i Sydkorea, med viss anpassning till Sverige. Ett besök rekommenderas

    Koreana (Ägare)

    Hej Ulf! Det glädjer oss att ni tyckte om maten och bemötandet från personalen! Tack för ditt fina omdöme. Ni är varmt välkomma åter. Ha en fin dag!

  • Carlos L.
    Carlos L.

    21 juni 202159 omdömen

    10/10

    Riktigt god mat & trevlig personal :)

    Koreana (Ägare)

    Hej Carlos! Tack för ditt omdöme, det glädjer oss att ni är nöjda med er upplevelse. Ni är varmt välkomna åter. Ha en fin dag :)

  • Cecilia K.

    4 juni 20213 omdömen

    9,5/10

    Mycket god mat, trevlig personal som bjöd på det där lilla extra. Som tex en liten flaska alkohol med god doft innan vi gick. Återkommer gärna. Stort tack!

    review_preview

    Visa bild

    Koreana (Ägare)

    Hej Cecilia! Tack för ditt omdöme, det glädjer oss att du är nöjd med din upplevelse. Du är varmt välkommen åter. Ha en fin dag! :)

  • Bengt S.
    Bengt S.

    24 april 202116 omdömen

    6/10

    Ej så bra som vanligt, maten ej riktigt varm och servisen något rörig.

    Koreana (Ägare)

    Hej Bengt, vår gamle vän hos Koreana. Det var synd att jag inte var på plats i lördags, annars så hade jag fixat det direkt till er. Jag har pratat med personalen angående lördags mat och service, hoppas det inte uppstår igen. Stort tack för din feedback Bengt, jag önskar er en fortsatt trevlig dag! :-) Hälsningar, Vivi

  • Cecilia n.

    10 april 20214 omdömen

    9/10

    Väldigt god och smaklig mat, fint bemötande. Vi behövde inte vänta länge innan maten serverades och med tanke på pandemin var det bra avstånd mellan borden. Rekommenderas varmt.

    Koreana (Ägare)

    Hej Cecilia! Tack för ditt omdöme, det glädjer oss att ni är nöjda med er upplevelse. Ni är varmt välkomna åter. Ha en fin dag! //Vivi

  • Malin L.

    6 februari 20213 omdömen

    9/10

    God och prisvärd mat. Trevlig personal. Sambon fick fel mat men kände av tidspress inte för att säga till och han fick ändå väldigt god mat. Vi var nöjda och mätta.

    Koreana (Ägare)

    Hej Malin, jag ber om ursäkt för att det blev fel, men tur att din sambo gillade maten :) Om vi hade vetat så skulle vi lagat rätt mat på en gång, det brukar ta 5 min att woka och 15 min att grilla :) Men tack så mycket för ditt omdöme, det betyder mycket för oss!

  • Lennart Ö.

    30 oktober 20201 omdöme

    10/10

    Väldigt trevlig personal!!????

    Koreana (Ägare)

    Tack så mycket, ha det så fint! Mvh, Vivi

  • Sofie P.

    15 oktober 20201 omdöme

    10/10

    Mycket bra service. God och vällagad mat. De berättade om de olika rätterna och hur de skulle ätas. Vi beställde koreansk grillmeny något som jag rekommenderar alla att testa.

    Koreana (Ägare)

    Tack för era omdömen : )

  • Lars P.
    Lars P.

    25 september 20205 omdömen

    9,5/10

    Välkomnande personal och trevliga. Snabb service och måna att alla får det som man vill ha! Maten är fantastiskt fräsch och smakerna sitter. Det gör att man vill komma tillbaka till Koreana. Plus för att man får med sig handsprit efter måltiden????????

    Koreana (Ägare)

    Tack för att ni tycker om oss:) Varmt välkomna åter! Mvh, Vivi

  • Elsa L.
    Elsa L.

    19 september 20201 omdöme

    9,5/10

    Genuin och välkomnande krog med mycket god mat som såväl vuxna som barn i vårt sällskap blev mycket förtjusta i! Återkommer gärna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Koreana (Ägare)

    Tackar så mycket, vi är jätteglada att höra det med! Välkommen åter:) Mvh, Vivi

  • Lena h.
    Lena h.

    8 augusti 20206 omdömen

    9,5/10

    Mycket trevlig och prisvärd restaurang på ett litet mysigt torg mitt i Hbg.

  • Anders W.
    Anders W.

    8 augusti 20201 omdöme

    9/10

    Fullbokat på många andra ställen så vi hade turen att få bord på Koreana. Vi fick ett vänligt bemötande i dörren och ett fönsterbord. Servicen var snabb och servitrisen förklarade menyn på ett bra sätt. Förrätten, degknyten fyllda med kött, grönsaker och kryddor var mycket god. Sojadippen var lagom stark utan att vara mesig med fin sälta och sötma. Som huvudrätt tog jag nummer 103, Sogogihamburgare. Fantastiskt gott! 3 stycken jättegoda bröd fyllda med marinerat kött och grönsaker. Prova att hälla lite av den goda sojan över och ta lite av chilikryddan som också finns på bordet. Den var stark. Frun tog nummer 29, Dack Doritang. Hon sa att det var det godaste hon ätit på länge och var helt salig efteråt. Kyckling, wokat med sötpotatisnudlar, färska grönsaker och sojasås. Hon tog medium styrka och det var helt rätt. Lite starkare än vanligt men perfekt i förhållade till rätten. På vägen mot hotellet sa hon faktiskt att hon hade kunnat äta bara Dack Doritang resten av livet. Det är ett ganska bra betyg. Vi är mycket nöjda och kommer att besöka Koreana varje gång vi är i Helsingborg.

    Koreana (Ägare)

    Så trevligt att höra att ni tycker om vår mat så mycket, stor tack för fina ord!

  • Isabel D.
    Isabel D.

    29 juli 20201 omdöme

    10/10

    Fantastiskt bra mat och fin service! Fick en flaska handsprit som present innan vi skulle gå därifrån, så omtänksamt och toppservice! Rekommenderas!

    Koreana (Ägare)

    Tack för att ni valt oss, glad sommar!

  • Berny E.
    Berny E.

    25 juli 20201 omdöme

    9,5/10

    Sedan flera år tillbaks har vi ofta besökt Koreana när vi har varit Helsingborg. Vi har alltid mötts av ett leende och bra service, trevlig personal och god mat.

    Koreana (Ägare)

    Tusen tack och vi ses nästa gång :-)

  • Lars S.
    Lars S.

    21 juli 20203 omdömen

    9,5/10

    Rekommenderas varmt! Fräscht och mycket gott. Spännande smaker. Pröva gärna detta ställe. Bra service. Omtänksamma. Centralt läge mitt i Helsingborg.

    Koreana (Ägare)

    Trevligt att ni gillar här, tack och ha det så fint! Mvh, Vivi

  • Therese B.
    Therese B.

    11 juli 20206 omdömen

    9,5/10

    Supergod genuin koreansk mat med mycket trevlig personal.

    Koreana (Ägare)

    Tack så mycket :)

Tripadvisor-omdömen

197Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.