Tillbaka

Meny Kött & Fiskbaren

  • À la carte

À la carte

Förrätt

Carpaccio på ren
125 kr

Reninnanlår, grönkålskott, soltorkade tranbär

Toast skagen
145 kr

Räkor, forellrom, dill

Blini
170 kr

Löjrom från Bottenviken, citroncreme, rödlök

Varmrätt

Skaldjursplatå
495 kr
Råbiff
185 kr

Betor, kapris, rödlök, dijonnaise. Serveras med pommes frites.

Bourguignon på ren
225 kr

Långkokta renlägg (24h), champinjon, rökt sidfläsk

Efterrätt

Melkers ostkaka
105 kr

Hjortron, grädde

Lingon- & päronsviss
95 kr

Maräng, glass, kolasås

Priser och rätter kan ändras.

De här priserna inkluderar inte erbjudanden.

De priserna som visas inkluderar försäljningsskatt.

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning