Registrera min restaurang
Hjälp


Recensioner - Kungstorget

8,4/10
78
Kungstorget 7, 411 17 Göteborg
Svenskt
Genomsnittspris 300 kr

Kungstorget

Hitta ett bord

Boka kostnadsfritt

Omdömen

8,4/10
Mycket bra bord78 omdömen
8,4/10

Mat

8,7/10

Service

8,2/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerBetyg och omdömen kan bara ges av gäster som har bokat med TheFork.
Hur kalkylerar vi betyg?

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå
  • Pernilla G.22 omdömen

    2 augusti 2023

    8/10

    Killen som serverade, var superbra och trevlig. Vi hade önskat köttbullar & pasta vid bokningen, till ett barn. Men pastan var slut. 3 st ville ha röding, men vi fick reda på efter ca 30 min att de var slut. Fick beställa annan mat som var okej. Vegetariska auberginen var helt superb! Mycket gott vin och god osttallrik till förrätt

  • Ewa O.

    Ewa O.55 omdömen

    30 juni 2023

    10/10

    Fantastisk miljö med härliga soffor och snygga stolar och utblick mot gatan där det vimlar med glada personer. Snabb och trevlig service. Enda frågetecknet var väl lite hur både hamburgare och västkusttallrik kunde vara slut kl. 17.30 på en lönefredag innan helgrusningen ens hade varit, men det var inget stort problem för oss.

  • Per C.1 omdöme

    27 augusti 2022

    3,5/10

    Dålig service. Glömde bort oss, mat och dryck kom sent. Maten var dessutom en besvikelse. Fick påminna flera gånger. Kommer inte tillbaka! Tråkigt

  • Jesica L.1 omdöme

    27 november 2021

    6,5/10

    Bra och trevlig service. Tyvärr var min varmrätt inte riktigt varm så fick skicka tillbaks den. Annars var allt bra. Alla andra var nöjda i sällskapet.

  • Henrik I.10 omdömen

    20 november 2021

    9/10

    Härlig atmosfär och vällagad mat, bra service av Niklas som gjorde det lilla extra för att vi skulle ha en utmärkt kväll. Kan varmt rekommendera Restaurang Kungstorget.

  • Anneli Y.4 omdömen

    13 november 2021

    10/10

    Trevligt ställe med vällagad mat o mycket seviceminded personal, snabb o

  • Lollo F.

    Lollo F.15 omdömen

    12 november 2021

    10/10

    Saknar lite bröd innan mate n

  • Malin L.7 omdömen

    9 oktober 2021

    10/10

    Perfekt läge mitt i stan, Västkusttallriken var supergod. vi upplevde dock att menyn som vi kunde läsa oss till på The Fork inte stämde med menyn på restaurangen.

  • Andrea A.19 omdömen

    8 september 2021

    10/10

    Gemytlig och trevlig restaurang med bra husmanskost. Vi åt båda köttbullar och blev väldigt nöjda! Mycket bra utbud i dryckesmenyn. Har vi möjlighet kommer vi åter.

  • Ralph K.13 omdömen

    16 december 2017

    7,5/10

    Ganska livlig lokal, bra mat och service som var ok för att vara en lördag med mycket gäster.

  • - -1 omdöme

    24 november 2017

    8,5/10

    Svårt att få kontakt med servitörer, efter man beställt maten. Vi ville ha en öl till men den fick vi gå till baren o köpa

  • Ann B.4 omdömen

    21 oktober 2017

    7,5/10

    L Musiken i lokalen behöver sänkas så man kan prata med varandra

  • - -2 omdömen

    20 oktober 2017

    6/10

    Trevlig och vänlig personal. Extrem hög ljudnivå i form av allt högre musik efter kl 22 trots att lokalen var mer än halvtom och vi fortfarande åt. Gick inte att föra ett samtal.

  • - -1 omdöme

    7 juli 2017

    4/10

    Maten var urusel och dyr hade förväntat mig något helt annat, då krogen ändå ligger i centrala delarna. Fiskgrytan var lika med buljong, köttbullar till barn var överstekta och torra, fiskrätten rödtunga totalt smaklös, biff rydberg inte oxkött som det stod i menyn, till sist ankan inte heller den godkänd. vid klagomål drogs 30% av på fiskgrytan men allt var en smaklös upplevelse, vi betalade 1800;- för detta..... gå inte hit

  • - -2 omdömen

    30 maj 2017

    8,5/10

    Jag hade genom the Fork beställt ett speciellt bord, men The Fork = ni hade missat att meddela restaurangen, så er service var inte på topp. Ingen skuld på restaurangen, alltså!

  • - -2 omdömen

    14 mars 2017

    10/10

    Mycket trevligt ställe! Lugnt och därmed perfekt för oss 65+! Vi fick ett runt bord som jag beställt vid bokningen och för första gången på länge ( vi är ett gäng som ses regelbundet på restauranger i stan sen 15 år tillbaka!) kunde vi stitta och prata utan att missa hälften av vad de andra sa! Servitrisen var mycket uppmärksam på våra behov hela tiden på ett utmärkt sätt utan att på nåt sätt störa. Och maten var bara så god! Högsta betyg på allt!!! Vi var alla så nöjda att vi kommer att ses hos er även vid nästa träff i maj! Tack! Mvh, Lena

  • Björn R.2 omdömen

    28 januari 2017

    6/10

    Beställde laxcarpaccio som förrätt. Fick in gravad lax...jag sa att detta är inte Carpaccio men de hävdade motsatsen. Därefter tog det säkert 1 timme innan huvudrätten kom in. Trevlig personal men köket fick mig att undra...

  • Ralph K.10 omdömen

    17 december 2016

    8/10

    Bra mat och bra service, vi var fyra personer som åt förrätt varmrätt. Alla var helnöjda. Kan rekommenderas.

  • Maria O.15 omdömen

    15 november 2015

    5,5/10

    Bord mitt på golvet,precis vid baren ! ... ett jäkla spring runt bordet hela tiden. Väldigt ljudligt, för att inte säga bullrigt.

Tripadvisor-omdömen

254Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

  • Ladda ned från App Store
  • Skaffa den på Google Play
  • Instagram
  • Facebook

© 2024 La FourchetteSAS – med ensamrätt

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.