Tillbaka

Recensioner - L'italiano

9,2/10

Exceptionellt bra bord

baserat på 26 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
 1. Peter E.
  Peter E.
  • 2 omdömen
  10/10

  Säkerligen bästa Italienarn’ inom milsvidds avstånd. Mysiga lokaler, otroligt trevligt bemötande men framförallt grym mat! Rekommenderas varmt!

 2. Eva J.
  Eva J.
  • 13 omdömen
  9/10

  Mycket god pizza, få gäster (onsdagskväll), engelskspråkig servitris.

 3. Andreaz C.
  Andreaz C.
  • 184 omdömen
  7,5/10

  Mycket god pasta! Pizzan var sådär.

 4. Lena S.
  Lena S.
  • 1 omdöme
  5,5/10

  Maten var ljummen. Potatisklyftorna som skulle vara ugnsbakade var som kokta klyftor och inte varma. Personalen talade inte svenska, vilket hon inte talade om för oss.

 5. Inger Katarina M.
  Inger Katarina M.
  • 2 omdömen
  10/10

  Mysig restaurang med trevlig personal. Vi var fyra personer som åt olika för- huvud- o h efterrätter. Allt var utsökt! Bra vin därtill. Kocken kom ut och frågade hur maten smakande och pratade med gästerna vid alla bord. Trevligt. Gav en genuin italiensk känsla. Hit kommer vi tillbaka!

 6. Annika P.
  Annika P.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  En liten mysig restaurang med fantastiskt god mat och genuint. Vi åt varsin pastarätt och avslutade med att dela på en Tiramisu. Allt var supergott och väldigt humana priser. Kommer definitivt att komma tillbaka ????