Registrera min restaurang
Hjälp

TheFork, a Trip advisor company

Vad
Var

Italienskt Uteservering

Recensioner - La Terrazza

8,3/10
2274
Sten Sturegatan 19, 412 52 GöteborgVisa karta

Genomsnittspris 280 kr

50% på matnotan - TheFork Summer

Reservation

Hitta ett bord

−50 %

Kostnadsfri tjänst • Bokningen bekräftas omedelbart

Redan 3 bokningar i dag 🔥

Boka kostnadsfritt Få omedelbar bekräftelse

Redan 3 bokningar i dag 🔥
Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Omdömen

8,3/10
Mycket bra bord2273 omdömen
8,1/10

Mat

8,8/10

Service

8,3/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå

Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme.

  • Johan G.
    Johan G.

    6 augusti 20221 omdöme

    10/10

    Mycket god mat trevlig o suverän service

  • Gun H.
    Gun H.

    4 augusti 20221 omdöme

    10/10

    Jättegod mat och trevlig personal. Kommer gärna tillbaka ????

  • Inger S.
    Inger S.

    3 augusti 202293 omdömen

    10/10
  • Marjo E.
    Marjo E.

    2 augusti 20221 omdöme

    5/10

    Maten serverades snabbt vilket var tacksamt med barn i sällskapet. Men…. Potatisgratängen till köttet var kall!

  • Alex a.
    Alex a.

    1 augusti 202247 omdömen

    10/10
  • Ann-Mari B.
    Ann-Mari B.

    31 juli 20227 omdömen

    10/10

    Trevlig personal, fick maten snabbt, allt så smidigt och gott.

  • Nina N.
    Nina N.

    30 juli 20221 omdöme

    2/10

    Jätte dålig mat och dålig service. Luktade illa i restaurangen och fick servera oss själva

  • THOMAS H.
    THOMAS H.

    29 juli 20221 omdöme

    10/10

    Gott - mat o dryck, trevligt bemötande, bra o snabb service, kanonläge. Rekommenderas till vänner och bekanta. Kommer gärna tillbaks, i närtid.

  • Eric K.
    Eric K.

    28 juli 20223 omdömen

    10/10

    Rammstein spelar samma dag, och då kör de en evenemangs meny som är mycket mindre än vanligt. Tråkigt att inte ha fulla menyn. Servicen är jättebra, men de forcerar lite grann.

  • Helen T.
    Helen T.

    23 juli 20221 omdöme

    6/10
  • Nina K.
    Nina K.

    22 juli 20224 omdömen

    9,5/10

    Snabb service trots fullsatt och god mat!

  • Anders B.
    Anders B.

    22 juli 20223 omdömen

    7/10

    Vackert upplagt på tallriken. Men dom har glömt kryddor och salt i Frutti di Mare. Grönpepparpastan smakade bara svartpeppar. Ok turistställe nära Scandinavium, men inget jag besöker igen.

  • Jan W.
    Jan W.

    13 juli 20221 omdöme

    9,5/10

    Vi åt pasta med kyckling och och gorgonzola och skaldjursrisotto och drack husets röda vin. Allt smakade bra..

  • Sandra e.
    Sandra e.

    4 juli 20221 omdöme

    9/10

    God mat

  • Viktoria W.
    Viktoria W.

    1 juli 202219 omdömen

    7/10
  • Andreas R.
    Andreas R.

    30 juni 20226 omdömen

    9/10

    Mysig restaurang med trevlig personal. Mycket god risotto! Enda minuset var förrätten ”Antipasto Toscano” för två personer; den var snarare dimensionerad för en.

  • Linda L.
    Linda L.

    29 juni 20221 omdöme

    10/10

    Trevlig personal och bra mat.

  • Eva E.
    Eva E.

    26 juni 202228 omdömen

    10/10

    Mycket trevlig atmosfär, god mat och bra service. Allt man kan önska sig av en restaurang.

  • Therese G.
    Therese G.

    26 juni 202223 omdömen

    10/10

    Vi var nöjda med allt ☺️

  • Johan I.
    Johan I.

    23 juni 202232 omdömen

    10/10

    Mycket gott och mycket trevlig personal!

  • Ella C.
    Ella C.

    21 juni 20222 omdömen

    10/10

    Jättemysigt ställe med otroligt god mat. Personalen var trevlig och det var mycket människor där.

  • Cristina A.
    Cristina A.

    20 juni 20227 omdömen

    7/10

    Inga kommentarer.

  • Olivia A.
    Olivia A.

    19 juni 20222 omdömen

    10/10

    Ryggbiffen var jättesaftig och god och broccolin till var även den väldigt god. Mysigt att sitta på uteserveringen och väldigt trevlig personal. Toppenbetyg från mig.

  • Ann Louise D.
    Ann Louise D.

    18 juni 20221 omdöme

    10/10

    Trevlig personal, god mat o vacker inredning

  • Mikael C.
    Mikael C.

    18 juni 20221 omdöme

    8,5/10

    Satt inne bredvid baren. Mycket skrammel och ljud.

  • Thorhild M.
    Thorhild M.

    18 juni 20221 omdöme

    10/10
  • Ulrika K.
    Ulrika K.

    16 juni 20221 omdöme

    8/10
  • Ingela L.
    Ingela L.

    16 juni 202215 omdömen

    6,5/10

    Helt ok pastarätt men inget som stack ut!

  • Anna Karin J.
    Anna Karin J.

    16 juni 20223 omdömen

    9/10
  • Alva O.
    Alva O.

    14 juni 20222 omdömen

    8,5/10

    Supertrevlig personal! God mat och härlig stämning

  • Emma I.
    Emma I.

    13 juni 20221 omdöme

    5/10
  • Marie J.
    Marie J.

    13 juni 202222 omdömen

    8/10

    I det stora hela riktigt bra. Maten var ok.

  • Anette H.
    Anette H.

    12 juni 20229 omdömen

    8,5/10

    Personalen var mycket välkomnande, trevliga och uppmärksamma!

  • Anna W.
    Anna W.

    11 juni 202234 omdömen

    4/10

    Tyvärr alldeles för dyr prisklass sett till vad man får. Vi gick inte rabatt vi bokat med utan fick säga till om det när notan var fel

  • Anna L.
    Anna L.

    10 juni 20226 omdömen

    7/10
  • Kerstin H.
    Kerstin H.

    10 juni 20221 omdöme

    10/10

    God mat! Mycket trevligt och kunnig personal. Är jättenöjd. Gå hit!????

  • Eva E.
    Eva E.

    9 juni 202228 omdömen

    9,5/10

    Härlig upplevelse på La Terrazza. Bra mat, bra service i trevlig miljö.

  • Mats A.
    Mats A.

    6 juni 2022113 omdömen

    8,5/10

    Återvänder ganska ofta till denna restaurant ! Alltid nöjd med mat och service !

  • Eva K.
    Eva K.

    4 juni 202212 omdömen

    4/10
  • Catarina E.
    Catarina E.

    2 juni 20221 omdöme

    6/10

    Det var hög volym i lokalen. Brödet vi beställde för 34 kr var torrt smaka inget dåligt .Inte nybakt. Sallad för 34 kr var minimal !!!! Inget vidare

Tripadvisor-omdömen

285Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

  • Ladda ned från App Store
  • Skaffa den på Google Play
  • Om
  • Lojalitetsprogram
  • Kontakt
  • Användarvillkor
  • Driver du en restaurang?
  • Sekretess- och cookiepolicy
  • Vanliga frågor och svar
  • Vi har lediga tjänster
  • Blogg
  • MICHELIN Guide Partnership
  • Närliggande restauranger

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning