Registrera min restaurang
Hjälp
Vad
Var
Föreslagen rätt - La Venta Tapas, Helsingborg
Föreslagen rätt - La Venta Tapas, Helsingborg
Föreslagen rätt - La Venta Tapas, Helsingborg

Spanskt

Recensioner - La Venta Tapas

9,2/10
673
Mariagatan 8, 252 23 HelsingborgVisa karta

Genomsnittspris 220 kr

Reservation

Hitta ett bord

Kostnadsfri tjänst • Bokningen bekräftas omedelbart

Redan 4 bokningar i dag 🔥

Boka kostnadsfritt Få omedelbar bekräftelse

Redan 4 bokningar i dag 🔥
Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Omdömen

9,2/10
Exceptionellt bra bord673 omdömen
9,4/10

Mat

9,1/10

Service

9/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå
Vem kan skriva ett omdöme och hur räknar vi ut betyg?
  • Marie R.
    Marie R.

    21 januari 20231 omdöme

    10/10

    Trevligt bemötande och god mat! Vi kommer helt klart tillbaka.

  • Tim S.
    Tim S.

    21 januari 20231 omdöme

    7,5/10

    Bra mat, bra service. Maten kom in snabbt. Enda som kanske fanns att anmärka kring var att vårat bord var vingligt så man hade balanserat upp det med en servett under benet. Men sådant går ju att fixa! I övrigt en väldigt fin restaurang, gott dessutom!

  • Beatrice N.
    Beatrice N.

    20 januari 20232 omdömen

    9/10

    SÅ gott och vällagat. SÅ bra service. SÅ trevlig personal. SÅ mysig stämning. Kul med en blandad crowd och alla verkar glada. Vi kommer tillbaka.

  • Mats B.
    Mats B.

    7 januari 20231 omdöme

    5,5/10

    Har varit och besökt er ett par gånger under 2022. Lördagens besök var inte bra, alldeles för forserat, det kalla och varma kom i princip samtidigt, sakerna fick knappt plats på bordet. Där var inte tid och möjlighet att njuta och umgås över maten.

  • Peter J.
    Peter J.

    6 januari 20232 omdömen

    8,5/10

    Helsingborgs bästa Tapas i trevlig miljö. Bra service och prisvärt.

  • Simon E.
    Simon E.

    6 januari 20232 omdömen

    7,5/10

    Mysigt ställe, otroligt trevlig personal. Lite smalt utbud och lite pricey sett till maten. Men det var

  • Mona W.
    Mona W.

    16 december 20223 omdömen

    8/10

    God mat

  • Sarah T.
    Sarah T.

    13 december 20224 omdömen

    10/10

    Fantastisk mat och service till ett mycket bra pris, en av mina absoluta favoriter! Jag kan verkligen rekommendera denna restaurang starkt!!

  • Anette L.
    Anette L.

    10 december 20221 omdöme

    9/10

    Super god mat och fantastiskt god Cava sangria. Behöver inte skriva mera om denna restaurang, det borde räcka med att man skriver att det var till belåtenhet och inte att jag måste skriva ett visst antal tecken.....

  • Richard B.
    Richard B.

    10 december 20221 omdöme

    6,5/10

    Hög ljudvolym i lokalen,. Fundera på om man kan göra något åt akustiken. Finns väldigt fina saker idag för att förbättra detta i lokalen. Maten var mycket bra

  • Annika P.
    Annika P.

    9 december 20221 omdöme

    10/10

    Supergod mat och bra service!

  • Maria S.
    Maria S.

    8 december 20221 omdöme

    8,5/10

    Jag gillar verkligen denna restaurangen. Väldigt härlig atmosfär och god mat. Väldigt nöjd med servicen. Har varit där ett flertal gånger och kommer definitivt att återvända. Nu senast var vi ett större sällskap där det fanns önskemål om veganska , vegetariska rätter vilket jag tycker det fanns lite för lite av. Så det ska vara den lilla detaljen där de kan förbättra sig. Annars mycket bra!

  • Marina H.
    Marina H.

    8 december 20221 omdöme

    8/10

    God mat, serverades snabbt, men sedan syntes inte servicen till. Det blev ingen efterrätt och vi gick till kassan och betalade.

  • Maria A.
    Maria A.

    6 december 20222 omdömen

    10/10

    Liten mysig restaurang. Trevlig personal och snabb service. Väldigt god mat och många alkoholfria alternativ på dryckeslistan. Rekommenderas starkt!

    review_preview

    Visa bild

  • Vlora O.
    Vlora O.

    3 december 20221 omdöme

    10/10

    Så trevlig och avslaponad ställe! Maten var gudomligt. Persnalen likaså.

  • LENITA L.
    LENITA L.

    25 november 20221 omdöme

    10/10

    Vårt favoritplejs i Helsingborg. Mysig miljö, otroligt goda tapasrätter varav sötpotatisen med aoili är rena drömmen. Serviceinriktad och go' personal. Rekommenderas varmt.

  • Katarina H.
    Katarina H.

    23 november 20222 omdömen

    10/10

    Super mysig miljö och trevlig personal. Maten var fantastisk god och prisvärd. Missa inte detta ställe när du är i Helsingborg. Min favorit lax med citron.

  • Stefan R.
    Stefan R.

    23 november 20222 omdömen

    8,5/10

    Svårt att hitta en mer prisvärd restaurant. Vällagad mat av bra kvalitet. Inte sensationellt på något vis men så billigt.

  • Pontus K.
    Pontus K.

    21 november 20221 omdöme

    10/10

    Mysig atmosfär, trevlig personal och riktigt god mat. Fint att sitta ett stort gäng och bara skicka runt och smaka på olika delikatesser. Blir fler gånger.

  • Marie-Louise G.
    Marie-Louise G.

    3 november 20222 omdömen

    8,5/10

    Tyckte personalen var sådär, fanns mer att önska

  • Eva S.
    Eva S.

    28 oktober 20222 omdömen

    10/10

    Underbart god mat och dryck. Mysig miljö. Professionell och trevlig personal som får en att känna sig speciell. En klar favorit i Helsingborg!

  • Olov H.
    Olov H.

    15 oktober 20224 omdömen

    9,5/10

    Detta är som att kliva in i en annan värld, man inte kan tro finns. Dofterna, värmen, ombonad och kärlek till mat och dryck. Nästan bättre än i Spanien....

  • Helene F.
    Helene F.

    4 oktober 20221 omdöme

    10/10

    God mat i mysig miljö. Mycket trevlig personal! Helt klart prisvärt.

  • Carina H.
    Carina H.

    29 september 20222 omdömen

    10/10

    Som alltid på La Venta,god mat,bra service,trevlig personal och mycket mysig miljö.Jag kommer tillbaka,jag är alltid lika nöjd när jag går därifrån

  • Doris J.
    Doris J.

    28 september 20221 omdöme

    10/10

    Maten var fantastiskt god och servicen. utmärkt, så det blev en trevlig kväll.

  • Christian L.
    Christian L.

    24 september 20221 omdöme

    10/10

    Stora oliver! Ungefär lika stora som en halvmogen klementin, fast med hård kärna. Dessa små grekiska delikatessbollar serveras tillsammans med andra oliver. Vi jämförde dem, de ser ungefär likadana ut allihop.

  • Thomas N.
    Thomas N.

    10 september 20224 omdömen

    10/10

    Underbar mat och jättetrevlig personal. Man blir aldrig besviken!!

  • Jessica L.
    Jessica L.

    8 september 20221 omdöme

    10/10

    Mysigt och gott

  • Marie M.
    Marie M.

    6 september 20222 omdömen

    10/10

    Mycket gott och fräscht, vi har varit här några gånger i sommar. Gillar atmosfären och personalen är trevlig. Maten är vällagad och det är många små goda rätter att välja på.

  • Christina N.
    Christina N.

    3 september 20221 omdöme

    10/10

    La Venta Tapas är en mysig restaurang med supertrevlig personal och väldigt god mat! Boka bord där nästa gång ni ska äta ute!

  • Carina E.
    Carina E.

    1 september 20223 omdömen

    9/10

    Väldigt god och vällagad mat med många olika smaker, svamprisotton blev vår favorit tillsammans med carpaccion. Bra service och allt till en rimlig peng även om atmosfären känns lite 80-tal

  • Bernt O.
    Bernt O.

    29 augusti 20224 omdömen

    10/10

    God mat . Utmärkt service.

  • Christina S.
    Christina S.

    29 augusti 20221 omdöme

    10/10

    Alltid lika trevligt och fantastiskt god mat.

  • Jeanette D.
    Jeanette D.

    26 augusti 20221 omdöme

    8,5/10

    Vi var 5 personer som alla var väldigt nöjda med både mat och dryck och vi kommer definitivt att gå dit igen. Mycket folk men maten serverades ändå snabbt med tanke på antalet gäster.

  • Maria H.
    Maria H.

    17 augusti 20222 omdömen

    10/10

    God mat, trevlig atmosfär och bra personal.

  • Michael A.
    Michael A.

    13 augusti 20221 omdöme

    6,5/10

    Maten var medioker med inget extra. Har ätit betydligt bättre Tapas.

  • Peter J.
    Peter J.

    11 augusti 20222 omdömen

    9,5/10

    Mycket bra mat. Fantastisk personal och humana priser. Rekommenderar detta ställe för en trevlig måltid.

  • Carl S.
    Carl S.

    10 augusti 20221 omdöme

    10/10

    Snabbt fullsatt. Glöm inte reserverat bord!

  • Gunnar H.
    Gunnar H.

    8 augusti 20221 omdöme

    10/10

    Vi försöker att besöka denna vansinnigt trevliga och mysiga restaurang så ofta som vi är i närheten av Helsingborg! Goda drycker och välsmakande tapas samt en fantastiskt servicevänlig personal. Tackar för senast! Två Trollhättebor.

  • Lotta B.
    Lotta B.

    3 augusti 20221 omdöme

    10/10

    Vi hade en väldigt fin kväll.

Tripadvisor-omdömen

56Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.