Vad
Var

Franskt Uteservering

Le Pain Francais Bistro

7,9/10
2 013 omdömen

Genomsnittspris 400 kr

TheFork Summer

TheFork Summer

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter
Den här restaurangen följer de relevanta säkerhetsrutinerna*:
1,5 meter mellan borden
Digital meny, kontaktlös beställning eller engångs-meny
Endast bordsservering
Endast kortbetalning
Engångsartiklar på borden
Extra städning av bord, toaletter och kök
Handsprit tillgängligt för gäster
Ventilationssystem
* Den här informationen ges av restaurangen
Visa mer information

Restaurangmeny

 • Genomsnittspris 400 kr Särskilt önskemål
CANARD À L’ORANGE Ankbröst med apelsinsås, confiterat anklår i croquettes och primörer
249 kr

Ankbröst med apelsinsås, confiterat anklår i croquettes och primörer

STEAK FRITES Kolgrillad ryggbiff med béarnaisesås, tomat- och löksallad och pommes neuf
235 kr

Kolgrillad ryggbiff med béarnaisesås, tomat- och löksallad och pommes neuf

BOEUF BOURGUIGNON Rökt sidfläsk, champinjoner, rödvinsås, potatis-selleripuré
179 kr

Rökt sidfläsk, champinjoner, rödvinsås, potatis-selleripuré

Brunch Söndagar 12:00-13:50 & 14:00-16:00 för 229 Kr.

Välkommen på brunch hos Le Pain Français Avenyn 7 varje söndag.

Vi dukar upp en fransk brunch med såväl varma och kalla rätter på takterrassen. Självklart har vi klassiker så som amerikanska pannkakor med tillbehör, bacon, äggröra, revben osv Vi serverar även mycket från havet och en hel del kött. Självklart har vi massvis av vegetariskt för att möta alla behov. Till efterrätt njuter du av en fransk tårt- och bakelsebuffé signerad vårt kända franska konditori. Brunchen har två sittningar: 12.00 respektive 14.00. Vi rekommenderar att du bokar i förväg eftersom brunchen är populär.

Kostalternativ

Ekologiskt, Glutenfritt
Visa à la carte och fasta menyer

Erbjudanden på TheFork

-50% 50% på matnotan! TheFork Summer! Begränsade platser!

Måste stå 50% på bokade platser & i bekräftelsen, gäller ej specialmenyer eller drycker. Tillgängligt på den bokade tiden.
Visa information om erbjudande
Boka med det här erbjudandet

Måste stå 50% på bokade platser & i bekräftelsen, gäller ej specialmenyer eller drycker. Tillgängligt på den bokade tiden.

-20% 20% på matnotan! Begränsade platser!

Måste stå 20% på bokade platser & i bekräftelsen, gäller ej specialmenyer eller drycker. Tillgängligt på den bokade tiden.
Visa information om erbjudande

Måste stå 20% på bokade platser & i bekräftelsen, gäller ej specialmenyer eller drycker. Tillgängligt på den bokade tiden.

MENU Shopping Lunch Lör och Sön 12:00-16:00

This set menu includes:Starter + Main course + Dessert
Visa information om meny

BRUNCH Brunch Söndagar 12:00-13:50 & 14:00-16:00 för 229 Kr.

Välkommen på brunch hos Le Pain Français Avenyn 7 varje söndag. Vi dukar upp en fransk brunch med såväl varma och kalla rätter på takterrassen. Självklart har vi klassiker så som amerikanska pannkakor med tillbehör, bacon, äggröra, revben osv Vi serverar även mycket från havet och en hel del kött. Självklart har vi massvis av vegetariskt för att möta alla behov. Till efterrätt njuter du av en fransk tårt- och bakelsebuffé signerad vårt kända franska konditori. Brunchen har två sittningar: 12.00 respektive 14.00. Vi rekommenderar att du bokar i förväg eftersom brunchen är populär.
Visa information om meny

Bilder från användare

Crème brûlée classique
Moules Frites
Afternoon tea

+14

bilder

Betyg och omdömen

7,9/10
baserat på 2013 omdömen
Endast kunder som har ätit på restaurangen efter att ha bokat på TheFork kan lämna ett omdöme.
Matens kvalitet :8/10
Service :7,5/10
Miljö :8,1/10
 1. Carola H.
  Carola H.
  • 20 omdömen
  6,5/10

  Kallt

 2. Linda B.
  Linda B.
  • 69 omdömen
  10/10

  Dagens besök på Le pain var så nära perfekt man kan komma, god mat (förrätt, huvudrätt och efterrätt) som kom snabbt vid beställning. Servicen var alert och mycket trevlig :)

 3. Andrea S.
  Andrea S.
  • 1 omdöme
  3,5/10

  Vi fick ett helt ofattbart otrevligt välkomnande. Det första servitrisen sade till oss när vi kom in var att afternoon Tea:n inte passade för barn och vegetarianer fast vi hade bokat bord i förväg och angett att det var barn och vegetarianer i sällskapet. Sedan fick vi på nåder ändå mat trots att vi hade med oss barn och några av oss var vegetarianer. Vi fick vänta i ca 1,5 timme innan maten serverades. Kaffet och teet som hade serverats innan var redan iskallt när maten kom in. Vad mer kan man säga ??????? Hit kommer vi aldrig att komma tillbaka!

 4. Paphatsarin k.
  Paphatsarin k.
  • 3 omdömen
  2/10

  Sämsta servis vi har aldrig varit med om på den här ställen, vi var tvungen att lämna restaurangen????????????

 5. Stephannie A.
  Stephannie A.
  • 1 omdöme
  4/10

  Har alltid älskat Le pain, både personalen & maten men just den här kvällen blev katastrof. Allting blev fel.... Maten kom ut otroligt sent, drinkarna som kom var inte alls det vi efterfrågade, överraskningstårtan som vi hade förbeställt blev förstörd då servitören högt frågar om det var vi som skulle ha den. Vid betalning så blev det även fel. Mycket tråkigt då Le pain alltid har varit ett av mina favoritställen tidigare. Förstår att det var en stressig kväll men allting blev verkligen fel & är mycket besviken på hela upplevelsen.

 6. Robert N.
  Robert N.
  • 3 omdömen
  10/10

  Fantastisk mat, bra service! Vi fick en tysk kypare på en fransk restaurang, han var supertrevlig och rolig! Hit kommer vi gärna och äter igen, allt på menyn såg fantastiskt ut och eftersom vi var fyra personer och alla njöt av olika rätter så tror jag inte att något kan vara "dåligt" Snart kommer guide michelin att få upp ögonen! ;-) Tack!!

 7. Amanda P.
  Amanda P.
  • 12 omdömen
  10/10

  Fantastiskt mat och service!;)

 8. Pernilla W.
  Pernilla W.
  • 1 omdöme
  7/10

  En trevlig resturang med bra utbu d och god mat . Tyvärr för lite med personal som hade svårt att hinna med

 9. Nadia R.
  Nadia R.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  maten var god och trevlig stämning verkade som att servitörerna kanske var underbemannade då det var svårt att få kontakt med dom. bemötandet från dom var dock trevligt och välkomnande

 10. SONJA A.
  SONJA A.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Trevlig matupplevelse????

 11. Marcus P.
  Marcus P.
  • 1 omdöme
  5/10

  Dålig service och lång väntetid

 12. Jennie A.
  Jennie A.
  • 17 omdömen
  6/10

  Tyvärr verkade Le Pain Francais Bistro ha en dålig dag den söndagkväll då vi var där. Först var det tveksamheter kring bokningen via the Fork, ingången var ungefär "det har krånglat mycket, vi har nog inte fått den". Sen visade det sig att de visst fått den. Mycket på menyn var slut som all fisk och skaldjur, det fanns ingen öl på flaska (eller alkoholfri öl som min partner frågade efter), desserten vi ville ha var slut. Den sorbé jag tog skulle serveras med en macaron men den var inte med och vid det laget orkade jag inte påpeka att den fattades. Vi fick känslan av att personalen helst av allt ville stänga för kvällen. Flera sällskap som kom in fick gå ut igen för "köket skulle ju strax stänga" fast det var flera timmar kvar av öppettiden. Kaffemaskinen var avstängd men visst, den kunde sättas igång om vi ville ha kaffe till desserten (och det ville vi). Först när vi skulle betala såg servitören en notis i bokningen från the Fork - att det var en födelsedagsmiddag och skulle vara kul om det kunde uppmärksammas. Nåväl, vi betalade och gick ut. Sen kastade jag ett öga på notan och såg att en av desserterna blivit inlagd två gånger, vi hade alltså betalat för mycket. Vi gick direkt tillbaka in men fick beskedet att det inte gick att göra återköp i kassan. Antingen kunde vi ta med oss några bakelser som kompensation (vilket vi inte kunde för vi bodde på hotell och hade inga förvaringsmöjligheter) eller komma tillbaka in dagen efter. Så dagen efter fick vi gå dit igen för att få tillbaka det vi betalat för mycket. Det blev i kontanter och inte på det kort som vi betalat med. Den enda förmildrande omständigheten kring det här är att middagen var bokad via sommarkampanjen på The Fork och var rabatterad. Men jag går hellre till en restaurang och betalar fullpris än att uppleva strul med mat, meny och service. Jag kommer inte äta middag där igen.

 13. Martina Å.
  Martina Å.
  • 2 omdömen
  10/10

  Mycket gott

 14. Martina Å.
  Martina Å.
  • 2 omdömen
  7,5/10

  Fick vänta såååååå länge på maten, långa köer in och mycket tjaffs

 15. Linda U.
  Linda U.
  • 2 omdömen
  5/10

  Vi hade bokat bord, blev placerade och fick sedan vänta vid 25 minuter innan vi fick beställa och fick något att dricka. När vi sedan beställde var servitören så förvirrad att han glömde Upprepade gånger vad en i sällskapet beställt, både kött, tillbehör och sås fick upprepas, vilket vin fick vi upprepa tre gånger på den lilla stund han var vid bordet. Personalen var vänliga men inte särskilt serviceinriktade eller effektiva. Vi hade tänkt beställa förrätt men hoppade direkt på huvudrätt försatt snabbt koma därifrån. Maten var sammantaget ok. Den som åt anka var nöjd, oxfilén inte så nöjd.

 16. Ingrid O.
  Ingrid O.
  • 1 omdöme
  6/10

  Våran bokning fanns inte när vi kom fast jag visade bekräftelsen. Vi fick i alla fall ett bord som ingen torkat av. Vi bad om det men det var svårt så de flyttade oss till ett annat bord. Maten var ok och vår servitör var ok. När vi betalade hade de hittat bokningen.

 17. Anneli G.
  Anneli G.
  • 2 omdömen
  7,5/10

  Vi hade bokat afternoon-tea. Snålades inte med snittar, scones och kakor, vi orkade inte äta upp allt, smakade gott. Trevligt inslag med en jättegod sorbe glass. Saknade smör till våra scones, lite tråkigt med bara aprikosmarmelad till. Mysig miljö. Kan tänka oss komma tillbaka, prisvärt.

 18. Ina o.
  Ina o.
  • 64 omdömen
  10/10

  Trevlig personal god mat!Vi säkert kommer tillbaka!

 19. Michelle N.
  Michelle N.
  • 3 omdömen
  5/10

  Service inte den bästa. Maten prisvärd! Kommer gärna igen och hoppas på bättre service.

 20. Jesper T.
  Jesper T.
  • 5 omdömen
  9/10

  Otrolig mat med helt otroliga smaker, enkelt blandat med franskt och fruktansvärt gott!

Se alla omdömen

Mer information

Öppettider

Frukost: Från 07.00 till 11.00 (Måndag till Fredag) Från 08.00 till 11.00 (Lördag) Från 09.00 till 11.00 (Söndag)

Lunch: Från 11.00 till 15.00 (alla dagar)

Middag: Från 17.00 till 01.00 (Måndag till Torsdag) Från 17.00 till 03.00 (Fredag till

Så tar du dig till restaurangen

Kungsportsavenyen 7, 411 36, Göteborg, Sverige

Kollektivtrafik

Göteborg Valand - Buss (Linje 18-52) Spårvagn (3-4-5-7-10)

Vägbeskrivning för att hitta hit

Avenyn, Lorensberg, Ullevi

Om restaurangen

HYLLAD INREDNING – Restaurangens tre våningar har en unik karaktär, längst ner ligger en elegant restaurang. De två entresolplanen agerar som lounger och kafé. Överst finns en terrass med skjutbart glastak som öppnas under soliga dagar. Här serveras bistrons populära buffér, á la carte på lördagar och på helgkvällarna förvandlas det till nattklubb. Inredningen har i flera internationella tidskrifter utsetts till en av världens bäst designade restauranger.

BUFFÉER OCH FRANSK MENY – Restaurangen serverar en hamburgerbuffé på torsdagar som låter besökarna äta obegränsat med hamburgare, after grill på fredagar och brunch på söndagar. Varje vardag serveras lunch och hela veckan en stor fransk á la carte-meny.

FIKA – Om du bara är ute efter en kopp kaffe fungerar restaurangen också, då det finns en kaféavdelning på första våningen.

Funktioner

TheFork Summer, , Bröllop, Buffé, Fantastisk utsikt, Födelsedag, , Grupper, , Med familjen, Med vänner, Romantisk, Svensexa / möhippa, Trendigt, Fisk och skaldjur, Hamburgare, , Kött och grillat, Pasta, Alla hjärtans dag, Annorlunda, , Europeiskt

Restaurangen erbjuder

,

, , , Parkering, , , , , Tillgänglighet för funktionshindrade,

Restauranger runt Le Pain Francais Bistro

Skandinaviskt

Restaurang Bryggeriet

Poäng:8.1

Göteborg

450 kr genomsnittspris

Italienskt

Göteborg

395 kr genomsnittspris

Peruanskt

The Parlour

Poäng:8.6

Göteborg

350 kr genomsnittspris

Amerikanskt

Göteborg

350 kr genomsnittspris

Svenskt

Göteborg

1 kr genomsnittspris

Franskt

Göteborg

514 kr genomsnittspris

Italienskt

Studio HPKSM

Poäng:8.6

Göteborg

299 kr genomsnittspris

Gastronomiskt

Faye Emmy

Poäng:8.7

Göteborg

299 kr genomsnittspris

-20%

Amerikanskt

Crowbar

Poäng:7.8

Göteborg

230 kr genomsnittspris

-30%

Europeiskt

Göteborg

407 kr genomsnittspris

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Visa mer information

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Logga in på TheFork Manager

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning