Registrera min restaurang
Hjälp

Recensioner - Le Rustique

9/10
2274
Franzéngatan 74, 112 16 Stockholm
Libanesiskt
Genomsnittspris 350 kr

Få upp till 50 % i rabatt

Villkor kan gälla

Le Rustique

Hitta ett bord

Boka kostnadsfritt

🔥 Redan 4 bokningar i dag

Omdömen

9/10
Exceptionellt bra bord2275 omdömen
9,1/10

Mat

8,9/10

Service

8,8/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerBetyg och omdömen kan bara ges av gäster som har bokat med TheFork.
Hur kalkylerar vi betyg?

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå
  • Helena B.14 omdömen

    21 april 2024

    9,5/10

    Fantastiskt gott! Personalen kändes lite ovan, men mycket rara och vänliga. Kommer tillbaka.

  • Bjarne A.7 omdömen

    21 april 2024

    9,5/10

    Mycket god mat och rejäla portioner. Trevligt bemötande

  • Fahd C.3 omdömen

    14 april 2024

    10/10

    Maten var jätte god och autentiskt, rekommenderar starkt 👍❤️

  • Laleh L.15 omdömen

    13 april 2024

    8/10

    Trevlig och serviceinriktad personal. All mate är jätte god och har bra kvalite. Bra läge och fin inredning med bra stämning. Libeninskt kaffe var otroligt bra. Allt känns rena Rekommenderar varmt till alla. Efterrätten är god dock finns potential att förbättras.

  • Dejan M.1 omdöme

    20 april 2024

    9,5/10

    Mycket god och smakrik mat med väldigt trevlig personal

  • Mikael B.97 omdömen

    20 april 2024

    2/10

    Värsta skräckexemplet på restaurang jag upplever i Stockholm! Bokade i god tid bord för 1 person, upplevde vid ankomsten diskriminering då jag fick sätta mig i baren där jag fick noll (o) uppmärksamhet och hjälp då det var fullt. Jag accepterade att sitta vid baren på villkor att de på något sätt skulle kompensera mig för detta, kompensation som ignorerades och ej levererades. Jag hade 500 kr bonus och fick till slut beställa. Maten kom försenad och var trist och slafsigt upplagd på tallriken. Restaurangen är MYCKET bullrig och under hela tiden jag var där skällde en hund som ett sällskap hade tagit med sig oavbrutet. När jag skulle uppmärksamma personalen på desserten som vi hade kommit överens om jag skulle få - blev jag hånad och en av personalen sa till den andra: "kolla han är arg - det kan vi ju inte acceptera han är ju vår kund" BS! Jag beställde en espresso som kom men som smakade som värsta filterkaffet! totalt odrickbart. Jag blev over all dåligt behandlad/diskriminerad och kan ärligt INTE rekommendera detta ställe till någon och kommer aldrig sätta min fot här igen. Jag kommer kontakta the Fork och kräva mina 2000 yams åter.

  • Katarina N.1 omdöme

    17 april 2024

    10/10

    Mycket trevligt ställe med god mat och bra service! Vi kommer garanterat tillbaka!

  • Majeed A.34 omdömen

    27 februari 2024

    8/10

    Blev inte erbjuden rabatten trots påpekande

  • Winnie xu

    Winnie xu60 omdömen

    17 april 2024

    7/10

    Priset lite högt om man betalar full pris. Servicen var bra. Min köttfärsspett var lite rött och utan krångel fick jag en ny. Väldig nöjd med bemötandet

  • Chaima J.

    Chaima J.1 omdöme

    14 april 2024

    10/10

    Rekommenderas! Värt ett besök både för mat, miljö och personal. En av de bättre restaurangerna i Stockholm med trevligt bemötande och bra service

  • Heike B.4 omdömen

    14 april 2024

    10/10

    Jättegod mat! Vi tog en menu med många smårätter. Jag var lite nervös eftersom min dotter har två matallergier, men de hade kontroll. Det kändes bra, så att man slipper hamna på akuten. Trevlig personal, men ett tips att spelar libanesisk musik. Det skulle sätta en extra prägel på restaurangen.

    review_preview

    Visa bild

  • Camilla J.5 omdömen

    13 april 2024

    8/10

    Supergod mat och stora portioner. Vi var väldigt nöjda med maten. Lite trångt mellan borden och för hög musik.

  • Jenny N.9 omdömen

    12 april 2024

    9/10

    Mysig resturang med bra mat och toppen service! Hit går vi igen!

  • Magnus T.3 omdömen

    12 april 2024

    10/10

    Långt över förväntan, smakrikt, vällagat, snabb och trevlig service

  • Anna G.10 omdömen

    12 april 2024

    10/10

    Trevlig miljö, bra service och mycket god mat.

    review_preview

    Visa 2 bilder

  • Diana S.9 omdömen

    6 april 2024

    3,5/10

    Vi bestämde oss för att gå dit genom the fork för 50% kampanjen. De slutade med att servitrisen rekommendera att vi kör 3 avsmakningsmenyer för 7 personer. Vi fick 1 avsmakningsmeny och fick jaga för den 2a ronden och inte ens då fick vi hela menyn. Den 3e såg vi inte röken av. Till restaurangen: om ni ska medvetet dra in på mat kvanititen för det är rabatt, säg det från början, vi betalar hellre full pris än att ni ska spela ovetande och göra allt för att hålla nere kostnaderna. Det slutade med att vi åkte till Max och åt istället. Tack för att ni förstörde en familje stund! Nästa gång säg som det är eller ta bort 50% från the fork.

  • TINA E.74 omdömen

    6 april 2024

    10/10

    Fantastiska meze, alla mycket vällagade och mycket gott libanesiskt vin. Trevlig personal och i lokalen många lite större sällskap. Klokt att välja en lite tidigare tid då det var fullsatt när vi gick vid åttatiden

  • Ove N.81 omdömen

    5 april 2024

    8,5/10

    Maten var jättegod. Servicen inte så uppmärksam.

  • Leila h.

    Leila h.1 omdöme

    9 februari 2024

    10/10

    Fantastiskt service och ännu godare mat. Detta var ett ställe hela gänget absolut kommer tillbaka till. Tack!

  • Krishna G.

    Krishna G.9 omdömen

    5 april 2024

    4,5/10

    Ok men lite mat, knappt prisvärt med 50 % rabatt från the fork, kommer inte tillbaka. Ingen i vårt sällskap blev mätt.

  • itzzerayy K.

    itzzerayy K.2 omdömen

    4 april 2024

    10/10

    Maten var jätte god som alltid och trevliga personal. Skulle rekommendera till alla.

    Le RustiqueÄgare

    Du är välkommen åter!

  • Marcus V.3 omdömen

    31 mars 2024

    10/10

    Riktig bra avsmakningsmeny med avslutande grill.

    Le RustiqueÄgare

    Du är välkommen åter!

  • Robert Ä.8 omdömen

    31 mars 2024

    9,5/10

    Emma och den andra servitören var underbara..

    Le RustiqueÄgare

    Du är välkommen åter!

  • Marita F.9 omdömen

    29 mars 2024

    9,5/10

    Mycket god service och god mat. Kan verkligen rekommendera denna restaurang

    Le RustiqueÄgare

    Du är välkommen åter!

  • Charlotta M.21 omdömen

    28 mars 2024

    5/10

    Gott kött men hur kunde de servera det med frysta fabriksgjorda klyftpotatisar?!

  • Lena G.3 omdömen

    23 mars 2024

    8/10

    Trevlig personal som gjorde sitt bästa, men hade lite dålig koll, 20 minuter innan vi fick menyer ens, och notan var jättekrånglig att betala, tog runt 20-30 minuter. Kaos i köket, serveringsdelen iaf, med drivor av disk, även på golvet (!) precis innanför dörren. Jättegod mat dock, och personalen var verkligen jättefin trots allt.

    Le RustiqueÄgare

    Tack för din omdöme. Vi tar med oss din feedback.

  • Lena J.102 omdömen

    23 mars 2024

    8,5/10

    Otroligt härlig personal som gjorde sitt bästa då det var mycket folk att hinna med.Väldigt prisvärt med The Fork

    Le RustiqueÄgare

    Du är välkommen åter!

  • Tina L.3 omdömen

    22 mars 2024

    9/10

    Jättetrevlig personal. Väldigt prisvärt med 50% rabatt för väldigt mycket mat

  • Rebecka W.14 omdömen

    22 mars 2024

    8/10

    Mysigt restaurang men otydligt att INTE desserter ingick i matnotan som det var 50% på.

    Le RustiqueÄgare

    Tack för din omdöme. Vi tar med oss din feedback.

  • Lasse H.15 omdömen

    8 mars 2024

    8/10

    Bra mat och ok service. Däremot hann vi inte äta upp innan nån annan skulle ha bordet trots att det fanns andra lediga. Sen var det problem med att få kvitto.

  • Liza A.3 omdömen

    18 mars 2024

    10/10

    Jag har varit här tusen gånger och det är så mysigt och trevlig personal! Han som serverade oss vad så otroligt omtänksam och rolig vi kände oss mycket bekväma. Maten är som vanligt lika god!!

    review_preview

    Visa bild

    Le RustiqueÄgare

    Vad kul att du är nöjd! Du är välkommen åter!

  • Emma S.1 omdöme

    18 mars 2024

    9/10

    Bra mat och trevlig personal!

    Le RustiqueÄgare

    Du är välkommen åter!

  • rimon a.1 omdöme

    17 mars 2024

    10/10

    Jättebra service och väldigt trevliga personal väldigt lugnt och bra musik och maten är fantastiskt god och jag tipsar er att gå ditt

    Le RustiqueÄgare

    Välkommen åter!

  • Emma T.4 omdömen

    17 mars 2024

    10/10

    Min favoritrestaurang har blivit den vackraste personalen och den vackraste maten 🥘 Det här är första gången jag smakar arabiskt vin. Bra jobbat. Arbetsgivarna var väldigt snälla.

    Le RustiqueÄgare

    Välkommen åter!

  • Emel S.2 omdömen

    17 mars 2024

    10/10

    Jätte mysigt restaurang med godaste libanesiska maten jag har ätit. Personalen var väldigt hjälpsamma och trevliga. Min nya favorit restaurang!!

    Le RustiqueÄgare

    Välkommen åter!

  • itzzerayy K.

    itzzerayy K.2 omdömen

    17 mars 2024

    10/10

    Jätte trevlig personal och supergod mat! Rekommenderas starkt! Hit kommer vi igen!!

    Le RustiqueÄgare

    Välkommen åter!

  • Salim A.2 omdömen

    16 mars 2024

    10/10

    Väldigt god mat och god service. Stockholms bästa.

  • Maria L.28 omdömen

    14 mars 2024

    8,5/10

    Tack för god mat och förstklassigt bemötande! Vi kommer tillbaka!

    Le RustiqueÄgare

    Ni är varmt välkomna åter!

  • Jenny N.9 omdömen

    12 mars 2024

    9/10

    Mysig restaurang med bra mat och superbra service. Hit kommer jag tillbaka!

    Le RustiqueÄgare

    Du är varmt välkommen!

  • Marie B.25 omdömen

    11 mars 2024

    8/10

    Jättegod och prisvärd mat. Bra och trevlig service men tufft för 1 person att servera alla gäster. Vi kommer tillbaka

    Le RustiqueÄgare

    Kul att du blev nöjd! Välkommen åter!

Läs in fler omdömen

Tripadvisor-omdömen

16Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

  • Ladda ned från App Store
  • Skaffa den på Google Play
  • Instagram
  • Facebook

© 2024 La FourchetteSAS – med ensamrätt

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.