Registrera min restaurang
Hjälp


Recensioner - Leonardo Tapas & Lounge

8,5/10
821
Redbergsvägen 9, 40422 Göteborg
Italienskt
Genomsnittspris 325 kr

50% på matnotan - TheFork Summer

Leonardo Tapas & Lounge

Hitta ett bord

Boka kostnadsfritt

Omdömen

8,5/10
Utmärkt bord821 omdömen
8,5/10

Mat

8,9/10

Service

8,2/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerBetyg och omdömen kan bara ges av gäster som har bokat med TheFork.
Hur kalkylerar vi betyg?

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå
  • Sofia W.1 omdöme

    11 juli 2024

    4,5/10

    det saknades saker i vår beställning då det var slut (ingen info om detta när vi beställde, utan fick informationen om det när VI frågade efter det.. Fler saker som saknades och maten smakade inget..

  • Linda L.17 omdömen

    9 juli 2024

    8/10

    mysig kvarterskrog! Vi valde tapaspaketet och maten var god men inte lite märkligt serverad. Det var inte massa olika rätter utan snarare en ställning med mat på. Vi blev mätta och nöjda i alla fall och det var huvudsaken. Servicen trevlig och lyhörd men vi hade önskat att rätterna presenterades närmre vid tanke på det lite slarviga upplägget.

  • Jessica L.

    Jessica L.16 omdömen

    18 maj 2024

    8/10

    Väldigt god mat med fina råvaror. Trevlig och fräsch lokal och toaletten var ovanligt hög kvalitet med vackra målningar, extra plus för att de ställt fram hygienprodukter och deodorant till gästerna. Det som drar ner är servicen som var trevlig men otålig, hade väldigt bråttom att plocka undan allt. Hann inte ens äta färdigt och börjar ta undan mitt sällskaps tallrikar innan jag var färdig. Men när det var dags för notan tog det evigheter efter att jag bett om den. I övrigt mycket bra.

  • Elisabeth H.88 omdömen

    10 maj 2024

    9/10

    Mosul Frits jättegod! Oxfilépastan var lite degig men annars god i smaken! Nu till AW buffén där det fanns lite mer att önska. Det plockades fram eftersom men desserten som utlovades i menyn fanns inte längre då vi efterfrågade denna. Ändringar skulle ske omgående så det blev vad som utlovas i menyn. Annars nöjda i sällskapet!

  • Rebecka S.1 omdöme

    25 april 2024

    10/10

    Maten är super god!! Och personalen är så underbar! Kommer absolut gå dit igen, snart förhoppningsvis 😁⭐

  • Jeanette M.82 omdömen

    30 april 2024

    5,5/10

    Dåligt kryddad mat inte riktigt varmt

  • Annelie P.52 omdömen

    25 april 2024

    10/10

    Mycket god mat, jag åt oxfilén och min mamma åt ost & charkbricka, också väldigt bra.

    review_preview

    Visa 2 bilder

  • Lotta M.68 omdömen

    27 april 2024

    9,5/10

    Detta är bland de bästa kvarterskrogar jag varit på. Man känner sig alltid otroligt välkommen!

  • Maria Å.71 omdömen

    17 april 2024

    8,5/10

    Vi tog förrätter och charkbricka. Jätte gott! Får prova nåt annat nästa gång.

  • Lotta M.68 omdömen

    12 april 2024

    10/10

    Vänner

  • Maria J.69 omdömen

    10 april 2024

    9/10

    Trevlig personal och god mat

  • Ulrica N.35 omdömen

    2 april 2024

    9,5/10

    Vi delade på tapaspaket och det va väl tilltaget så man blev mätt o belåten 2 personer. Goda smaker och fint upplagt. Enda som kanske kunde smakat lite mer va minipizzorna och baguetten man fick till.. Men lite salt så va det löst 👍 Rekommenderas

  • Helena F.14 omdömen

    3 april 2024

    7,5/10

    Välkomnande atmosfär och bra service. Maten vi valde var ok men inget jag skulle beställa igen. Vi valde tapasmeny och det var gott och vi blev mätta.

  • Sara B.1 omdöme

    3 april 2024

    9,5/10

    Trevligt, uppmärksamt och glatt bemötande och god mat. Trivsam lokal. Vi blev bjudna på efterrätt 👍

  • D.aniela c.8 omdömen

    28 mars 2024

    8/10

    Super trevlig och mysig stället

  • Ann-charlotte j.

    Ann-charlotte j.342 omdömen

    2 april 2024

    9/10

    Jag har varit här flera gånger och min favoriträtt är kycling pasta- vilket jag beställde men fick en helt annan rätt än den jag brukar få som är beskriven i menyn. Rätten som serverades var inte något som jag gillade- servetrisen frågade snabbt om jag ville byta ut min rätt vilket jag gjorde och valde en oxfile pasta istället- god smak med lite grönpeppar, dock var köttet inte oxfile utan något annat oxkött- som inte alls var lika mört som oxfile.

  • Cecilia T.1 omdöme

    30 mars 2024

    8,5/10

    Vi är väldigt nöjda med vår kväll!

    review_preview

    Visa 2 bilder

  • Kent M.79 omdömen

    30 mars 2024

    8/10

    Pasta oxfilé var supergott - rekommenderas. Min fru beställde pasta med skaldjur utan ost men fick det ändå. De rättade till det snyggt och bjöd oss på extra oxfilé som kompensation. Trevliga servitriser. Vi kommer tillbaka//Kent

  • Ilona B.55 omdömen

    28 mars 2024

    9,5/10

    Första- men absolut inte sista gången, vi besökte denna restaurang! Jag och maken tog en god fördrink (Mojo Rojo) och valde sedan att dela på de förrätterna som stod på menyn. Ett bra val visade det sig. Ost-och schark med frukt och Fikonmaremelad, burrata på salladsbädd, oliver med vitlöksbröd och goda röror och supergoda gambas stekta i massor av vitlök och lite chili, smakade härligt! Varsin öl till detta (synd att man inte hade ”sin egen” IPA inne!). Avslutade med dessert (husets glass och en crema Catalana) tillsammans med Kaffe Karlsson, vilket lade sig som bomull i magen :) Sober inredning och väldigt trevlig serveringspersonal! Det enda som var lite störande, var den höga ljudnivån i lokalen. Nästan fullsatt i restaurangen, vittnar om en populär kvarterskrog!

  • Alexandra C.93 omdömen

    28 mars 2024

    9,5/10

    Vi tyckte att maten var jätte fin och gott.

    review_preview

    Visa 2 bilder

  • Chiara P.10 omdömen

    27 mars 2024

    6,5/10

    Beställde en pizza. Botten märkte man av var av en färdig frusen pizza, vilket var ganska förvånande. Toppingen var helt ok. Helt ok för en vanlig random middag, hade inte gått dit igen utan The Fork rabatten. Servitrisen och atmosfären var trevlig iallafall.

  • Titti J.2 omdömen

    23 mars 2024

    10/10

    Alltid lika kul att komma till Leonardos och äta gott. Så himla trevlig personal också!

  • Hang c.

    Hang c.97 omdömen

    20 mars 2024

    9/10

    Fantastiskt goda pasta. Stora portioner. Mycket kött. Perfekt tillagade. Pizza vi beställde var också god men tyvärr lite ljummet.

  • Camilla G.2 omdömen

    8 mars 2024

    10/10

    Supertrevlig o gullig personal. Alltid tillmötesgående o få alltid kvällen att bli superbra!!! Väldigt trevligt ställe💖

  • Jelena M.

    Jelena M.106 omdömen

    8 mars 2024

    7/10

    Tog tapas för 2, synd att vi fick in allt detta kalla och varma samtidigt. Fast pizzan var redan kall...

    review_preview

    Visa 3 bilder

  • Lise-Lotte J.7 omdömen

    14 februari 2024

    7,5/10

    Maten var utmärkt bra, blev dessvärre inte serverad eller tillfrågad om någon dessert eller kaffe som dessutom skulle ingå i menyn.

  • Ann-charlotte j.

    Ann-charlotte j.342 omdömen

    13 februari 2024

    9,5/10

    Fantastisk liten kvarterskog som har god mat och fantastikt trevlig personal!

  • Eva-Marie F.189 omdömen

    16 februari 2024

    9,5/10

    Ypperlig service och fokus på gästen!

    review_preview

    Visa bild

  • Nansi J.13 omdömen

    16 januari 2024

    9,5/10

    Vi råkade boka bord samtidigt som ett företag hade bokat restaurangen för att fira årsvinst. Trots det var personalen supertrevlig och snabb. Maten var riktigt god.

    review_preview

    Visa 7 bilder

  • Jessica B.

    Jessica B.15 omdömen

    14 februari 2024

    10/10

    Vi har ätit på restaurangen tre gånger innan och alltid varit väldigt nöjda och därför bestämde vi att vi skulle fira alla hjärtans dag på denna mysiga lilla pärla. Döm om våran förvåning när det på bordet väntar en hjärtformad chokladask och en liten cellofanpåse med lite kärleksgodis i som varje gäst fick som en liten bonus. Det var hjärtformade ballonger, det var rosor på alla bord och det var livemusik med fina kärlekssånger. Personalen är lika fantastisk och mån som de alltid är och Maten är fantastisk. Det är inget storkök där man lassar ut tallrik efter tallrik till en gäst utan här lägger man kärlek på varje tallrik till varje person som individ och man känner sig speciell och sedd. Gillar att man satsat på en lite mindre, men fantastisk meny än 500 olika rätter. Det finns kött Det finns pasta och det finns fisk och det Finns vegetariskt. Har älskat varenda måltid på det här fantastiska stället

    review_preview

    Visa 6 bilder

  • Eric J.1 omdöme

    14 februari 2024

    8/10

    Hade bokat bord för 2, men fick sitta på ett långbord så kändes att man satt i ett stort sällskap, men ingen kände varandra. Va lite stelt och svårt att prata när man sitter bredvid random personer man aldrig har mött.

  • Mathias J.

    Mathias J.17 omdömen

    6 februari 2024

    9/10

    Riktigt bra service och bra mängd mat.

  • Lotta M.68 omdömen

    3 februari 2024

    10/10

    Fantastiskt service av tjejerna och kocken vet hur man lagar utsökt oxfilé! Älskar att plankan är på vanlig tallrik. Fräscht! Och supergoda tillbehör till. Tack för att min födelsedag blev så trevlig 🥳

  • Marina Z.167 omdömen

    25 januari 2024

    10/10

    Fantastisk restaurang med topp service och mat. Har varit här ett flertal gånger och ätit det mesta. Vällagat, smakrikt samt alltid fint upplagt. Vi återkommer garanterat. Även deras AW är ngt av det bästa vi har testat.

  • Lotta M.68 omdömen

    19 januari 2024

    9/10

    Wow. Vi tog plankan och en efterrätt. Middagen var supergod. Toppenkvalitet. Efterrätt nja sådär..

    review_preview

    Visa bild

  • Mari s.216 omdömen

    17 januari 2024

    10/10

    Vi tog Lady och lufsen, helt fantastisk kulinarisk upplevelse. Härlig kall tapas i mängder och varmt med både goda räkor och heta korvar. Så gott!

    review_preview

    Visa bild

  • Ann-charlotte j.

    Ann-charlotte j.342 omdömen

    16 januari 2024

    8,5/10

    Normalt sett mycket lugnt en tisdags kväll men idag var det ett 20 tal personer som firade ordentligt så det var lite livligt minst sagt. Jag valde pasta med kyckling men den var slut så det blev pasta med oxfile, den var OK men köttet lite för hårt stekt för min smak. Personalen får en guldstjärna för de lyckades på ett mirakulöst sätt serva både gruppen och oss andra som var i lokalen utan att vi fick vänta på uppmärksamhet.

  • Elisabeth H.88 omdömen

    12 januari 2024

    10/10

    Jättegod och fräsch buffé. Fina charkuterier och annat gott! Något för alla!

  • Yvonne R.39 omdömen

    9 januari 2024

    8/10

    50% gällde inte på förrätten. Det gör det på andra restauranger.

  • Marina Z.167 omdömen

    29 december 2023

    10/10

    Vi är återkommande gäster, oavsett TheFork är priser, kvaliten på mat och service ngt bland de bästa i Gbg. Ikväll bjöds det tom på uppvisning av magdans. Restaurangen var fullsatt för de hade även AW buffe för enbart 189 kr och val av mat är oändlig.

Läs in fler omdömen

Tripadvisor-omdömen

67Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

  • Ladda ned från App Store
  • Skaffa den på Google Play
  • Instagram
  • Facebook

© 2024 La FourchetteSAS – med ensamrätt

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.