Tillbaka

Recensioner - Lilla Capri

9,5/10

Exceptionellt bra bord

baserat på 54 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
 1. Harald E.
  Harald E.
  • 1 omdöme
  6/10

  Detta är en stillsam kvarterspizzeria med lite högre matambitioner. Det är definitivt ett välskött ställe och maten som lagad är över genomsnittet även om det är långt ifrån lyxkrogsnivå. Bemötandet för oss var avigt: rättigheter saknas och det presenteras som att man ej får servera ”starkalkohol” när det i själva verket inte ens får serveras vin eller öl starkare än folköl. När jag sedan sa att jag hade bokat via nätet verkade personalen överraskad och bad att få se bokningen (!). Förklaringen var att de var ängsliga att vi hade lovats rabatt via The Fork (!!) - något. servitrisen inte verkade bekväm med. När detta något (b)ryska bemötande var avklarat, förlöpte besöket helt ok. Maten var bra.

 2. Peter Ö.
  Peter Ö.
  • 1 omdöme
  6/10

  Vi blev lite besvikna över att alkoholtillståndet försvunnit, i alla fall temporärt. Hade tänkt mig 1 glas rött till pastan. Så det var trist. Annars bra miljö där.

 3. Johnny Johansson J.
  Johnny Johansson J.
  • 1 omdöme
  8/10

  God mat till rimligt pris. Synd att alkoholrättigheter saknas.

 4. Anna W.
  Anna W.
  • 17 omdömen
  6/10

  De saknar utskänkningstillstånd för alkohol var det första de sa när vi kom. Maten är god men servicen haltar något.