Registrera min restaurang
Hjälp


Recensioner - Lilla Tavernan

9,1/10
2693
Olivedalsgatan 17, 413 10 Göteborg
Grekiskt
Genomsnittspris 325 kr

Rekommenderas i den här månadens Top 100 Sverige

20% på matnotan! Begränsade platser - måste stå 20% på bokade platser & i bekräftelsen

Lilla Tavernan

Hitta ett bord

Boka kostnadsfritt

🔥 Redan 11 bokningar i dag

Omdömen

9,1/10
Exceptionellt bra bord2693 omdömen
9,3/10

Mat

9,2/10

Service

8,7/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerBetyg och omdömen kan bara ges av gäster som har bokat med TheFork.
Hur kalkylerar vi betyg?

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå
  • Andreas E.3 omdömen

    15 juni 2024

    9,5/10

    Maten är fantastiskt, bästa grekiska maten i stan

  • Alexandra M.3 omdömen

    3 juni 2024

    9,5/10

    Vällagad, god grekisk mat i trevlig grekisk taverna miljö med god service. Vi åt Saganaki, Stifado & citron sorbet med limoncello över.

  • Isabella L.1 omdöme

    3 juni 2024

    10/10

    Väldigt god mat, trevlig personal och mysig restaurang. Prisvärt och barnvänligt

  • Lena E.9 omdömen

    31 maj 2024

    9,5/10

    En väldigt mysig & familjär restaurang med väldigt god mat & bra service!

    review_preview

    Visa 2 bilder

  • Bengt S.1 omdöme

    2 juni 2024

    10/10

    Vällagad och smakrik mat och bra service.

  • Emma A.2 omdömen

    2 juni 2024

    7/10

    Verkligen god mat som faktiskt smakar som i Grekland! Det enda som jag kan säga något om var att tsatsikin var lite för salt och smakade som att det var vitlökspulver i istället för färsk vitlök, men den var ändå ok! Vår manliga servitör var väldigt trevlig!

    review_preview

    Visa bild

  • Caroline F.

    Caroline F.3 omdömen

    31 maj 2024

    10/10

    Ooootroligt god mat, mysigt liten restaurang och supertrevlig personal. Den godaste grekiska maten jag ätit i Sverige! Lilla tavernan kommer jag garanterat att besöka igen!

  • Saraiane d.

    Saraiane d.61 omdömen

    29 maj 2024

    10/10

    Fantastiskt bra, som alltid. Kolgrillar rätter över brasa, det kan inte bli bättre. Känslan av att vara utomlands och i Grekland får du bara på denna restaurang i Göteborg. 10/10👌🏽

    review_preview

    Visa 2 bilder

  • Liselotte S.9 omdömen

    28 maj 2024

    9/10

    Kändes som att vara på en liten taverna i en grekisk by. God mat och underbar personal

  • Ulla R.3 omdömen

    21 maj 2024

    9/10

    Gillar grekisk mat.

  • rickard p.1 omdöme

    26 maj 2024

    9,5/10

    Alltid lika god mat och bra portioner. mycket trevlig personal

  • Danny B.3 omdömen

    26 maj 2024

    8,5/10

    Väldigt trevlig restaurang med härlig atmosfär. Ganska hög ljudvolym när det är många gäster samtidigt, men det får man ta. Trevlig personal och bra service.

  • Nektarios N.1 omdöme

    25 maj 2024

    10/10

    Efter så många år.. fortfarande en av de bästa

  • Anna G.1 omdöme

    18 maj 2024

    10/10

    Godare, bättre kvalitet och genuint mysigare än många restauranger i Grekland.

  • Jarmo R.12 omdömen

    10 maj 2024

    9,5/10

    Det va riktigt bra denna gång.

  • Magnus P.32 omdömen

    10 maj 2024

    10/10

    Säkert kort, har varit på Lilla Tavernan många ggr, det är alltid bra

  • Johan E.11 omdömen

    29 april 2024

    10/10

    Supertrevlig personal och god mat

  • Claes l.9 omdömen

    2 maj 2024

    10/10

    Fortfarande den bästa grekiska restaurangen i Sverige!

  • Lisa S.1 omdöme

    1 maj 2024

    10/10

    Alltid god mat och trevlig personal!

  • Damiano A.2 omdömen

    30 april 2024

    10/10

    Allt är så trevligt... från mat till service. Detta är vår favoritrestaurang. :)

  • Paula R.7 omdömen

    26 april 2024

    7,5/10

    Maten var god och rejält tilltagen. Grillade biffar som verkligen smakade grillat, god sallad till och med varma ugnsstekta potatisar. Trevlig personal och rimliga priser.

  • Jenny K.1 omdöme

    26 april 2024

    8,5/10

    Jättegod mat och bra service men väldigt hög ljudnivå i restaurangen

  • Suzanne K.1 omdöme

    23 april 2024

    10/10

    Mysig restaurang som fick mig att längta tillbaka till Grekland.

  • Margareta R.2 omdömen

    13 april 2024

    9,5/10

    Träffa nya vänner i Teskamrat Grekland

  • Viktor H.5 omdömen

    8 april 2024

    8,5/10

    God mat och riktigt trevlig personal.

  • Jonas J.1 omdöme

    23 mars 2024

    9,5/10

    Mycket god mat! Trevligt atmosfär. Fullsatt resturang så maten dröjde men dom gjorde så gott som kunde och serverade barnen först! Fantastisk bra! Så det kommer bli fler besök!

  • Elin E.1 omdöme

    13 januari 2024

    9,5/10

    Alltid lika gott och trevligt att äta här!

  • Christina S.

    Christina S.9 omdömen

    20 mars 2024

    10/10

    Alltid ett säkert kort att komma hit. God mat. Trevlig personal. Vettiga priser.

  • Inger O.1 omdöme

    17 mars 2024

    8,5/10

    God mat och bra service.

  • Anna H.8 omdömen

    16 mars 2024

    4/10

    Mousakan var bara potatis inte krämig alls. Tzatsikin smaka salt. Vi fick in förrätten för vi fick in vår dryck. Den grekiska bondssalladen bada i vinäger var extremt sur. Vi har varit på alla grekiska restauranger i Göteborg men det här var det värsta vi har varit med om

  • Birgitta W.1 omdöme

    2 mars 2024

    6/10

    Långsam service men stress att lämna vårt bord tyvärr.

  • Sandra F.1 omdöme

    28 februari 2024

    6,5/10

    Trevlig restaurang men lite trångt för vi satt, något inklämda vi d vårt bord. Trevlig personal men väldigt seg service. Maten var väldigt god men tyvärr så salt att den nästan inte gick att äta!! Vilken besvikelse! Desserten var en varm rinnig röra (som var svår att äta), av vad som i menyn stod som chokladkaka, det var synd.

  • Michael K.1 omdöme

    24 februari 2024

    8/10

    Trevlig liten grekisk restaurang.

  • Mats D.11 omdömen

    23 februari 2024

    9/10

    Detta var ett återkommande besök. Jättegod mat, bra och trevlig service. Högljutt blev det också framåt 18:00. Tackar! 👍🤗

  • Lena S.1 omdöme

    20 februari 2024

    10/10

    Gott och trivsamt. Var där med min dotter, vi besökte stället för cirka 2 år sedan. I dessa tider är ju allting dyrare så var det både vin o maten. Man kan generellt inte gå ut och äta på restaurang så ofta, pension o löner ökar ju inte.

  • Jan J.41 omdömen

    6 februari 2024

    8/10

    En riktigt mysig kvarterskrog med medelhavsprägel. Min favorit är den grillade svärdfisken!

  • Catharina B.6 omdömen

    10 februari 2024

    10/10

    Trevlig atmosfär, god mat och trevlig personal. Vi var alla fyra nöjda.

  • Juvy N.2 omdömen

    1 februari 2024

    10/10

    Maten var fantastisk gott 👌 trevligt och mysigt ställe!

  • Kerstin A.2 omdömen

    30 januari 2024

    7,5/10

    Välgjord god vegetarisk rätt. Trevligt bemötande. Tyvärr var vårt tvåmannabord för nära ett långbord där fem kvinnor högljutt pratade sjukdomar. Förstörde atmosfären och vår romantiska kväll. Otur.

  • Carina B.2 omdömen

    26 januari 2024

    9,5/10

    Trevlig ”liten”restaurang med trevlig personal.

Läs in fler omdömen

Tripadvisor-omdömen

183Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

  • Ladda ned från App Store
  • Skaffa den på Google Play
  • Instagram
  • Facebook

© 2024 La FourchetteSAS – med ensamrätt

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.