Registrera min restaurang
Hjälp
Vad
Var

Grekiskt Traditionellt

Recensioner - Lilla Tavernan

9,2/10
2050
Olivedalsgatan 17, 41310 GöteborgVisa karta

Genomsnittspris 325 kr

20% på matnotan! Begränsade platser - måste stå 20% på bokade platser & i bekräftelsen

rum FEST - Lilla Tavernan, Göteborg
rum FEST - Lilla Tavernan, Göteborg
rum FEST - Lilla Tavernan, Göteborg
rum FEST - Lilla Tavernan, Göteborg

Reservation

Hitta ett bord

−20 %

Kostnadsfri tjänst • Bokningen bekräftas omedelbart

Boka kostnadsfritt Få omedelbar bekräftelse

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Omdömen

9,2/10
Exceptionellt bra bord2051 omdömen
9,4/10

Mat

9,3/10

Service

8,9/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Lugnt

Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme.

  • Chatrin W.

    17 oktober 202157 omdömen

    10/10

    Alltid gott på Tavernan, favoriten är ju deras kycklingspet med friterad potatis och tzatziki.

  • Sofie H.

    16 oktober 20214 omdömen

    10/10

    Mycket trevlig personal och väldigt god mat!,

  • Bernt E.

    11 oktober 20211 omdöme

    9,5/10

    Mysig liten grekisk restaurang med utsökt mat och service med engagemang. Stort urval av genuint grekiska rätter i en miljö som jag gärna återvänder till.

  • Evelina G.

    8 oktober 20211 omdöme

    9,5/10

    Enkel restaurang med mycket vällagad God mat! Trevlig personal..

  • Britt-marie J.

    3 oktober 20211 omdöme

    10/10

    En riktigt mysig liten kvarterskrog. God mat - god service- en riktig pärla. Vi åker ofta hit från Alingsås för att uppleva detta gemyt. Vi kan verkligen rekommendera denna

  • Anja S.

    26 september 20211 omdöme

    8/10

    God mat. Lite långsam, men trevlig personal.

  • Mathias J.

    25 september 20211 omdöme

    9,5/10

    Mat i världsklass, lugn harmonisk mysig stämning

  • Erika F.

    22 september 20213 omdömen

    10/10

    bra personlig service och god mat, vad mer kan man önska!? Kan varmt rekommenderas!

  • Alexander L.

    18 september 20216 omdömen

    10/10

    Underbar liten genuin grekisk taverna där maten är enkel men god o priserna är låga, precis som i Grekland!

  • Anders B.
    Anders B.

    16 september 202113 omdömen

    9,5/10

    Ska man äta Grekiskt är det hit man ska gå. Mycket gott, gör ingen besviken.

  • Madelene N.

    6 september 20211 omdöme

    9/10

    Helt underbar mat och trevlig personal! Vi åt båda kött och det var så saftigt och gott! Kommer gärna tillbaka

  • Micael A.

    4 september 202114 omdömen

    9,5/10

    Mycket god mat och trevlig personal.Kommer gärna tillbaka

  • Mats S.

    3 september 20217 omdömen

    8,5/10

    Bra mat för bra pris ! Mycket trevlig och kunnig service. Rekommenderas!

  • Sara M.

    27 augusti 20212 omdömen

    10/10

    Härlig mat! Den bästa grekisk restaurang i Göteborg ????

  • Angela C.

    25 augusti 202110 omdömen

    10/10

    Jätte god mat , en trevlig personal o fin inredning .

  • Barbro H.

    22 augusti 20214 omdömen

    10/10

    Jättetrevlig restaurang med god mat och trevlig personal. Rekommenderas å de varmaste. Vi kommer att gå dit igen och igen och igen… och ta med oss släkt ochvänner.

  • Britt-Inger E.

    21 augusti 20211 omdöme

    10/10

    En mycket trevlig och mysig grekisk resturang som jag starkt rekommenderar. Allt var toppen, mycket vänligt bemötande och toppen bra mat.

  • Viktoria H.

    13 augusti 20211 omdöme

    10/10
  • Jenny Å.

    5 augusti 20211 omdöme

    8,5/10

    Mysig liten restaurang god mat, inget fancy men god.

  • Javier V.

    2 augusti 20212 omdömen

    8/10
  • Carina C.

    1 augusti 20212 omdömen

    10/10
  • Sanna L.

    1 augusti 202137 omdömen

    10/10

    Alltid lika gott och trevligt på Lilla Tavernan. Rekommenderas!

  • Patrik L.

    31 juli 20214 omdömen

    8/10
  • Petra B.

    29 juli 20211 omdöme

    9,5/10

    Vilken liten pärla i Göteborg! Fantastiskt god mat, jättebra service och en härligt varm atmosfär! Hit kommer vi definitivt komma igen nästa gång vi är i stan.

  • Curt B.

    29 juli 202112 omdömen

    8,5/10

    Stressad personal fick påminna om våran beställning 2 ggr när det gällde våra drycker.

  • Annika B.

    27 juli 20216 omdömen

    10/10
  • Helen I.
    Helen I.

    26 juli 202110 omdömen

    7,5/10
  • Jennie J.

    26 juli 20217 omdömen

    10/10
  • Christina F.

    24 juli 20211 omdöme

    9/10

    Supergoda lammracks.

  • Daniel G.
    Daniel G.

    23 juli 202112 omdömen

    10/10

    Mycket god mat som alltid och trevlig personal. Nöjda med besöket!

  • Sara S.
    Sara S.

    22 juli 20215 omdömen

    10/10

    Alltid lika trevligt att besöka den här restaurangen. Trevlig personal och god mat

  • Kim B.

    21 juli 20211 omdöme

    3/10

    Fått ny ägare som behållt menyn inredning namn mm men absolut inte kan göra det bra. Lilla tavernan har i många år vart ett av våra favorit restauranger men kommer nu aldrig mer gå dit igen.

  • Frida L.

    18 juli 20211 omdöme

    9,5/10

    Väldigt goda mexe. Väl tilltagna portioner. Fin service.

  • Maria W.

    17 juli 202130 omdömen

    10/10

    Trevligt bemötas och fantastiskt god mat!!

  • Daniel S.

    16 juli 20218 omdömen

    10/10

    Inte första besöket utan mer åt tjugonde gången, bara det är ett gott betyg. Mkt. god mat samt trevlig atmosfär och personal. Kan varmt rekommendera ett eller flera besök.

  • Carina s.

    11 juli 20211 omdöme

    10/10

    Lilla Tavernan känns som familj, som att komma hem. Det känns som en stor bit av Grekland. Så trevlig personal och fantastisk god mat gör så att man vill komma tillbaka om och om igen ❤️

  • Christian L.

    10 juli 20211 omdöme

    10/10

    Jättetrevlig atmosfär men framför allt riktigt god grekisk mat. Vi beställde en varmrätt med 3 grekiska kötträtter som var jättegoda och vi kommer komma tillbaka och prova fler rätter,

  • Per G.

    9 juli 20216 omdömen

    7,5/10

    God mat och bra service. Något hög ljudnivå i lokalen.

  • Marija A.

    4 juli 20212 omdömen

    10/10

    Som alltid jättebra mat.

  • Tomas O.

    3 juli 20211 omdöme

    7/10

Tripadvisor-omdömen

159Tripadvisor-omdömen

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning