Registrera min restaurang
Hjälp

TheFork, a Trip advisor company

Vad
Var

Recensioner - Lilla Tavernan

9,2/10
2262
Olivedalsgatan 17, 413 10 GöteborgVisa karta

Genomsnittspris 325 kr

20% på matnotan! Begränsade platser - måste stå 20% på bokade platser & i bekräftelsen

Reservation

Hitta ett bord

−20 %

Kostnadsfri tjänst • Bokningen bekräftas omedelbart

Redan 6 bokningar i dag 🔥

Boka kostnadsfritt Få omedelbar bekräftelse

Redan 6 bokningar i dag 🔥
Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Omdömen

9,2/10
Exceptionellt bra bord2262 omdömen
9,3/10

Mat

9,3/10

Service

8,8/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå

Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme.

  • Mikael C.
    Mikael C.

    6 augusti 20224 omdömen

    9,5/10

    Jättegod mat och trevlig personal! Lokalen kan ibland upplevas lite slamrig om det är fullt och livliga sällskap, men över lag finns det bara positivt att säga om själva restaurangen.

  • Ulrika I.
    Ulrika I.

    5 augusti 20221 omdöme

    10/10

    Genuin restaurang med vällagad mat och personlig service . Super bra ????????

  • Pia U.
    Pia U.

    5 augusti 202211 omdömen

    10/10

    Trevligt ställe med god mat och bra service!

  • Elina Å.
    Elina Å.

    3 augusti 20223 omdömen

    9,5/10

    Bra mat, möjligen lite för lite protein.

  • Göran W.
    Göran W.

    2 augusti 20229 omdömen

    9,5/10

    Vi hade en mycket god och fin middag på våran grekiska favorit!

  • Fredrica L.
    Fredrica L.

    31 juli 20221 omdöme

    10/10

    Lilla tavernan serverar äkta genuin grekisk

  • Anette H.
    Anette H.

    29 juli 202212 omdömen

    10/10

    Trevlig personal och jättegod mat! Reko mmenderas!

  • Rasmus Ö.
    Rasmus Ö.

    29 juli 20221 omdöme

    10/10

    Otroligt trevlig personal med snabb service och god mat

  • Ewa W.
    Ewa W.

    23 juli 20221 omdöme

    10/10

    Mycket gemytligt och gott och trevlig personal

  • Helen C.
    Helen C.

    19 juli 2022163 omdömen

    9/10
  • Therese S.
    Therese S.

    16 juli 20224 omdömen

    10/10

    Alltid bra mat och fin service

  • Merlina K.
    Merlina K.

    9 juli 20222 omdömen

    9/10

    En trevlig överraskning med fin personlig service och vällagad mat. Väl värd både tid och pengar. Enda minus är den något slitna inredningen i lokalen.

  • Jesper H.
    Jesper H.

    9 juli 20226 omdömen

    9,5/10

    Bra och trevlig service. Mycket god mat och schyssta priser. Rekommenderas :)

  • Bellie H.
    Bellie H.

    1 juli 20223 omdömen

    10/10

    Underbar trevlig kvinna i personalen

  • Elisabeth L.
    Elisabeth L.

    29 juni 20221 omdöme

    10/10

    Mycket god grekisk mat trevligt bemötande.

  • Sirpa A.
    Sirpa A.

    29 juni 20221 omdöme

    7/10
  • Annelie B.
    Annelie B.

    27 juni 20223 omdömen

    9/10

    God grekisk mat och supertrevlig service

  • Anna D.
    Anna D.

    8 juni 20222 omdömen

    6,5/10

    Inga kraftiga smakupplevelser. Gott men inget wow

  • Magnus P.
    Magnus P.

    7 juni 202224 omdömen

    10/10

    I springer här rätt ofta, idag var det för att fira 2 personers master examen och det hanterade ni mycket bra!

  • Sarah G.
    Sarah G.

    5 juni 20223 omdömen

    8/10
  • Frida E.
    Frida E.

    29 maj 20223 omdömen

    9,5/10

    Gött va de. Inget för folk som har svårt att gå eller ta sig fram pga många trösklar och lutande golv. Annars supergott och trevligt! Kommer absolut tillbaks med min greklandsälskande mor.

  • Alfred J.
    Alfred J.

    26 maj 20225 omdömen

    7,5/10
  • Margareta H.

    17 april 20221 omdöme

    8/10

    Det

  • Paola M.

    14 april 20222 omdömen

    10/10

    Denna grekiska restaurang har ett brett utbud. Utsökta Calamares, min favorit. Bästa som jag smakat i Göteborg. Bra service och trevligt bemötande.

  • Åsa A.

    14 april 20221 omdöme

    5,5/10
  • Louis R.

    10 april 20221 omdöme

    10/10

    As always delicious food with excellent service a pleasure

  • Joakim B.
    Joakim B.

    9 april 20222 omdömen

    10/10

    Mycket gott! Vill du äta grekiskt i Göteborg så är det hit du skall gå. Men boka bord i god tid.

  • Desiree A.

    3 april 20221 omdöme

    10/10

    Bra service..mycket god mat..

  • Carina Ma
    Carina Ma

    27 mars 20222 omdömen

    7/10
  • Christina A.

    26 mars 20221 omdöme

    9/10

    Välsmakande mat, trevligt upplagt och bra service.

  • Susann A.

    26 mars 20228 omdömen

    10/10
  • Daniel B.

    25 mars 20221 omdöme

    8/10

    Härlig atmosfär och snabb och trevlig personal. Mycket god mat. Perfekt för famlijen!

  • Marie I.

    24 mars 20226 omdömen

    10/10

    Fantastika servitris och ställe ????????????

  • Camilla D.

    22 mars 202214 omdömen

    10/10

    Väldigt trevlig och mysigt ställe. God och prisvärd mat och suverän service.

  • Magnus P.
    Magnus P.

    19 mars 202224 omdömen

    8/10
  • Jenny G.
    Jenny G.

    13 mars 202247 omdömen

    9,5/10

    Så god mat och hemtrevligt, märks att det är äkta grekisk hemlagad mat????

  • Lotta g.
    Lotta g.

    12 mars 202253 omdömen

    7,5/10

    Mysig restaurang, blev strul med våran bokning så fick aldrig någon rabatt via the fork.

  • Anna-Karin N.

    11 mars 20222 omdömen

    10/10

    Trevliga lokaler, hjärtlig personal. Även vår pensionär på 82 år som var med i sällskapet tyckte att hon fick ett oerhört bra bemötande av personalen.

  • Mari s.
    Mari s.

    8 mars 2022136 omdömen

    9,5/10

    All form av lamm är helt suveränt på denna Grekiska pärla i hjärtat av Linne. Väl värt ett besök.

  • Ida L.

    8 mars 20224 omdömen

    9,5/10

Tripadvisor-omdömen

166Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

  • Ladda ned från App Store
  • Skaffa den på Google Play
  • Om
  • Lojalitetsprogram
  • Kontakt
  • Användarvillkor
  • Driver du en restaurang?
  • Sekretess- och cookiepolicy
  • Vanliga frågor och svar
  • Vi har lediga tjänster
  • Blogg
  • MICHELIN Guide Partnership
  • Närliggande restauranger

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning