Tillbaka

Meny Linnéa Art Restaurant

  • À la carte

À la carte

Förrätt

Fröyalax - Kryddad med paprika, fänkålsfrö, dillfrö, serveras med grillad gräslöksemulsion, inlagd morot och löjrom från Kalix
185 kr
Ägg 63° C - Syrligt potatisskum, rostade macadamianötter, friterad purjolök, crème av jordärtskocka samt löjrom och tryffel
189 kr
Tartar - På ryggbiff serveras med kapris majonnäs, smörgås krasse samt potatischips
195 kr

Varmrätt

Flankstek - Grön- och svartkål, inlagd shiitakesvamp, kantarell crème, karamelliserad silverlök och rödvinsås.
325 kr
Skreitorsk - Blomkålscrème, sandefjordsås med gräslök och forellrom, svartrot samt broccolisparris.
295 kr
Variation på jordärtskocka - Serveras med en hollandaise på brynt smör, äpple, mandel och tryffel.
235 kr

Efterrätt

Passionfruktsmousse - Mango sorbet och rostad vitchoklad.
125 kr
Crème Brûlée.
95 kr
Ostar - Marmelad samt fröknäcke.
150 kr

Priser och rätter kan ändras.

De här priserna inkluderar inte erbjudanden.

De priserna som visas inkluderar försäljningsskatt.

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning