Tillbaka

Recensioner Ll'Amice

8,6/10

Utmärkt bord

baserat på 1643 omdömen
Endast kunder som har ätit på restaurangen efter att ha bokat på TheFork kan lämna ett omdöme.
 1. Ann-Marie F.
  Ann-Marie F.
  • 3 omdömen
  7/10

  Restaurangen är trevlig.Ligger bra till innan teaterbesök. Men maten är inte i topp när det gäller smaksättning och hur vällagad det känns. Tyvärr. När det gäller miljön. Ni har äntligen byggt ut. Men miljön skulle vinna på att den nya delen upplevdes mera som en baravdelning. Perfekt att strutsa in en stund före eller efter teaterbesök. En avdelning , bar utan bordsbeställning som skiljer sig i karaktär från övriga restaurangen.

 2. Mikael S.
  Mikael S.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Trevlig, kunnig och ödmjuk personal, supergod mat! Kryddorna i köket används på bästa sätt. Coronasäkert och fräsch restaurang. Ge er tid och njut.

 3. Susanne S.
  Susanne S.
  • 1 omdöme
  9/10

  Kanongod mat! Även denna gång. Rekommenderar verkligen att gå hit om du inte varit där. Mumma för munnen, blir så glad!???? Vi kommer gärna tillbaka ännu fler gånger & vågar pröva något nytt från menyn så Klart ! / Sussie & Mats

 4. Viktor R.
  Viktor R.
  • 2 omdömen
  7,5/10

  Generellt ett trevligt besök. Det som drar ned betyget något var att vi bokat bord 20.00 och inte fick sätta oss innan 20.30. Personalen var annars trevlig. Sedan tycker jag smakerna var goda på min risotto, men hade gärna sett parmesanost i risotton och inte bara ovanpå. Nu blev inte risotton sammanbunden så som just jag uppskattar. Tror alla mina bordskamrater var nöjda. Kan återkomma.

 5. Lennart P.
  Lennart P.
  • 2 omdömen
  8/10

  fint ställe

 6. Ilona L.
  Ilona L.
  • 1 omdöme
  10/10

  God mat. Allt gick snabbt och bra. Bra bemötande. Enda nackdelen är att man är tvungen att skriva minst 120 tecken vilket är rena löjan!!!!!!!!!

 7. Mattias B.
  Mattias B.
  • 1 omdöme
  10/10

  Otrolig god mat och supertrevlig personal. Kan starkt rekommendera pizzan till förrätt och pannacottan som är den bästa pannacottan jag ätit. Eftersom vi fick vänta ganska länge på förrätten så bjöd dom på desserten och kaffet men att sedan kocken (kanske köksmästaren?) kom ut och beklagade att vi fick vänta innan vi gick var otroligt professionellt och inget jag tidigare upplevt på en restaurang i Sverige.

 8. Fredrik A.
  Fredrik A.
  • 1 omdöme
  6/10

  Bra välkomnade även om bordet inte var klart utsatt tid. Lite stressad servering där vin serverades i redan uppfyllt glas utan chans att få smaka av. Hade önskat lite kraftigare smaker även om det är bland de bättre pastarätter vi provat i staden. Fruti di mare smakade ej så mycket skaldjur utan mest en välkryddad tomatsås som jag blivit väldigt nöjd mer om det varit just en rätt som skulle smaka enbart tomatsås. Pastan var al dente vilket inte många ställen lyckas med. Även om den kunde varit lite lite mer al dente. Hade dock önskat att havskräftan serverats utan skal då jag gärna undvikit att behöva gräva i maten med händerna. Tvättservett fick man dock till.

 9. Lena N.
  Lena N.
  • 2 omdömen
  9,5/10

  Väldigt god risotto och generös portion. Vinet passade utmärkt till. Melonsorbeten var nog den godaste sorbet jag ätit! Trevlig personal och bra service. Mycket nöjd, hit går jag gärna igen. Kan varmt rekommenderas.

 10. Fredrica H.
  Fredrica H.
  • 1 omdöme
  10/10

  Helt fantastisk mat. Från förrätt till dessert. Miljön i restaurangen är harmonisk och lugn. Det finns verkligen tid att koppla av från vardagen. Personalens service och bemötande är på topp varje besök. Även testat take away, lika toppen det.

 11. LENA B.
  LENA B.
  • 1 omdöme
  8/10

  Trevligt bemötande och mysig lokal. Vi kommer absolut tillbaka och rekommenderar varmt andra till ett besök! Maten var toppenbra och prisvärd.

 12. Pia W.
  Pia W.
  • 5 omdömen
  10/10

  Mysig stämning. Trevlig personal, personligt bemötande och bra service. Väldigt god mat, åt lammytterfile den här gången. Semifreddo till dessert. Mums!

 13. Anneli W.
  Anneli W.
  • 1 omdöme
  10/10

  Hade trevligt stund men trots att vi sagt till om allergi mot nötter i bokningen och också sade till extra vid beställning av mat så fick vi ändå säga till en gång till vid desserten. De fick ta ut den då det fanns risk för att den var tagen med samma sked som hasselnötsglassen. Det är allvarligt då vi i vårt fall fått åkt raka vägen till sjukhuset. Det kändes inte bra att det inte togs emot med det allvar som det kräver . Men i övrigt är vi jättenöjd

 14. Christina N.
  Christina N.
  • 1 omdöme
  9/10

  Vi fick först vänta lite på vårt bord men vi blev väl mottagna och visade att sitta utomhus tills bordet blev klart. Tre i sällskapet valde pasta med oxfilé. De övriga valde 2 olika sorters sallad. Vårt betyg blev fantastiskt gott tyckte vi alla.

 15. Linda C.
  Linda C.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  God mat men inte alls bra service! Servitrisen kunde inte rekommendera rätter eller ens svara på frågor om rätterna. Hade dessutom kunnat upplysa oss om var bestick och dylikt gick att hitta. Inte nöjd

 16. Peter H.
  Peter H.
  • 2 omdömen
  10/10

  Otroligt bra service, kunnig och otroligt nöjda med maten. Med vänlig hälsning, Vi sex personer som blev kvar sist 16/9-20. Tummen upp för välkomnandet och servicen.

 17. Anne N.
  Anne N.
  • 1 omdöme
  10/10

  Rekommenderas varmt, bra mat, bra service och mysig atmosfär. Kände oss välkomna och sedda under hela vistelsen ???? återkommer gärna hit fler ggr ????

 18. Nathalie O.
  Nathalie O.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  Personalen var väldigt trevlig och vi blev bra bemötta. Maten var prisvärd, lite rörigt i lokalen men annars mysig lokal. Musiken var dock fruktansvärt dålig men i lagom volym.

 19. Charlotte H.
  Charlotte H.
  • 1 omdöme
  10/10

  Andra gången som vi besökte er nu och det har blivit ett favorit ställe. Maten är otroligt god och fräsch. Jag rekommenderar det . Äter man inte upp för att man inte orkar gick det utmärkt att få det med sig hem i en låda. Sedan är priserna riktigt bra till den fantastiska maten.

 20. Janina R.
  Janina R.
  • 4 omdömen
  5/10

  Trevlig personal och mysig atmosfär. Maten då? Jag tog en pizza. Botten var seg och degig, svår att skära i. Tomatsåsen och osten var god i smaken men övrig topping var inte bra. Det var alldeles för tjockt skurna, nästan råa rotfruktsbitar på den vilket gjorde helheten olustig konsistensmässigt. Det är verkligen 50/50 på den här restaurangen när det kommer till maten, ibland är det riktigt bra och ibland är det riktigt dåligt.

 21. Therese K.
  Therese K.
  • 2 omdömen
  10/10

  Mysig restaurang, otroligt trevlig och tillmötesgående personal. Maten var kanske lite dyrare än kvalitén på den men absolut en restaurang att rekommendera om man vill unna sig en trevlig kväll

 22. Sofia K.
  Sofia K.
  • 1 omdöme
  8/10

  Fin och mysig miljö. Smakrik mat och snabb servering!

 23. Annika l.
  Annika l.
  • 1 omdöme
  10/10

  Bra och fin mat. Alla var nöjda

 24. Malin M.
  Malin M.
  • 3 omdömen
  10/10

  Jättegod italiensk mat och bra service

 25. Kristin H.
  Kristin H.
  • 2 omdömen
  10/10

  Restaurangen var helt underbar, var som att åka en sväng till Italien. Vi åt Bruschetta von Burrata och Rigatonin, rätterna var väldigt väl tillagade, servicen var fantastisk och atmosfären var ljuvlig. Rekommenderar varmt för speciella tillfällen!

 26. Pernilla L.
  Pernilla L.
  • 2 omdömen
  8,5/10

  God mat och dryck. Mycket vänlig och serviceinriktad personal! Barnen uppskattade maten extra mycket, nutellapizzan var en succé! . Skön och avslappnad atmosfär.

 27. Rebecca S.
  Rebecca S.
  • 1 omdöme
  10/10

  Blev serverade på ett trevligt och bra sätt. Mycket folk så kan vara därför det tog lite lång tid att få maten, men det gjorde absolut ingenting!!

 28. Isabell S.
  Isabell S.
  • 1 omdöme
  9/10

  Vi beställde 2 barnrätter o 2 vuxenrätter o alla var väldigt goda. Jag tyckte mycket om min risotto, alla smaker satt. Barnens tallrikar var tomma så även där ett mycket gott betyg

 29. Sara L.
  Sara L.
  • 1 omdöme
  9/10

  Allt var perfekt, ett litet minus var att mina räkor var lite kalla

 30. Anastassija W.
  Anastassija W.
  • 2 omdömen
  8,5/10

  Bästa pizza Margarita enligt vår dotter! Fin atmosfär och toppenbra service.

 31. Christoffer J.
  Christoffer J.
  • 1 omdöme
  10/10

  Mycket trevlig restaurang med bra, omtänksam personal, stämningsfull musik och atmosfär och god mat!

 32. Anna T.
  Anna T.
  • 1 omdöme
  10/10

  Mysig och stämningsfull lokal. Bra service och trevlig personal. Alla i sällskapet var väldigt nöjda med maten både förrätt och varmrätt.

 33. Mikael A.
  Mikael A.
  • 1 omdöme
  9/10

  God mat, trevlig personal och lagom med folk. Ingen större väntan på maten.Bra med mat på tallriken och priserna var helt ok. Stället ligger centralt så det var nära för oss att ta oss dit.

 34. Michael A.
  Michael A.
  • 1 omdöme
  10/10

  Mycket god pasta och supertrevlig personal.

 35. Sara A.
  Sara A.
  • 1 omdöme
  6/10

  Trevligt ställe och väldigt trevligt och bra bemötande av personalen. Men väldigt små portioner och maten levde inte upp till mina förväntningar med tanke på hur dyrt det var.

 36. Mikael E.
  Mikael E.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Välkomnades direkt när vi klev in i restaurangen, inget problem av att en i sällskapet var lite sen. Tajmade in så vi fick varmrätterna samtidigt

 37. Ola N.
  Ola N.
  • 1 omdöme
  8/10

  Saknade pommes till köttet

 38. Maria S.
  Maria S.
  • 1 omdöme
  5/10

  Satt precis vid toaletten och blev ombedd att flytta oss hela tiden för att andra skulle komma förbi. För trångt med andra ord. Blev inte imponerad av maten. Köttet dåligt kryddat och potatisen torr. Ok service.

 39. Stenberg S.
  Stenberg S.
  • 1 omdöme
  10/10

  Trevlig personal och god mat. det tog inte lång stund innan maten var på bordet. Det som saknas är fler ställen att hänga ytterkläder. Positivt var att vi som skulle gå på teatern fick 10% rabatt.

 40. Jens N.
  Jens N.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Bra mat men inte lysande, hade förväntat mig mer. Lite dyrare restaurang, där man ställer högre krav. Mysigt ställe, fin inredning bra service