Registrera min restaurang
Hjälp
Vad
Var
Mat - Ll´Amice Uppsala, Uppsala
Mat - Ll´Amice Uppsala, Uppsala
Mat - Ll´Amice Uppsala, Uppsala

Italienskt Med vänner

Recensioner - Ll´Amice Uppsala

8,5/10
718
Dragarbrunnsgatan 15, 753 20 UppsalaVisa karta

Genomsnittspris 300 kr

Reservation

Hitta ett bord

Kostnadsfri tjänst • Bokningen bekräftas omedelbart

Redan 12 bokningar i dag 🔥

Boka kostnadsfritt Få omedelbar bekräftelse

Redan 12 bokningar i dag 🔥
Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Omdömen

8,5/10
Utmärkt bord718 omdömen
8,7/10

Mat

8,3/10

Service

8,3/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå

Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme.

  • Joëlle D.
    Joëlle D.

    7 december 20228 omdömen

    8/10

    Servicen var mycket trevlig. Vi hade tyvärr inte mycket tid och väntan på maten var ganska lång. Men vi äter bra mat. Vi kommer att komma tillbaka med mer tid.

  • Ann W.
    Ann W.

    28 november 20221 omdöme

    6/10

    Trevligt läge i Uppsala och fick en ombonad känsla när jag kom in i restaurangen. Menyn var rätt standard och maten likaså. Italiensk är alltid gott men detta var ingen smaksensation. Antipasti-tallrik med ost och chark var dock väldigt god med grillat bröd och supergoda Oliver. Men den lagade maten - pastan i detta fall var lätt överkokt och såsen med oxfilé och tryffel smakade mest purjolök och ingen tryffel. Köttet var i för stora bitar utan finess. Man blev mätt och det smakade okej men går nog inte hit igen.

  • Helene H.
    Helene H.

    26 november 20221 omdöme

    9,5/10

    Bra mottagande trevlig personal bra service. Supergod pizza bianco. Där vi satt var det dragit o kallt enda minuset annars nöjd med kvällen, kommer gärna igen då förhoppningsvis vid ett bord utan drag.

  • Janet L.
    Janet L.

    24 november 20223 omdömen

    10/10

    Riktigt god mat och trevlig personal. Bra service. Kommer gärna tillbaka hit

  • Annie W.
    Annie W.

    24 november 20221 omdöme

    7,5/10

    Servicen var hemskt. Vi var max 10 i restaurangen under hela sittningen, 3 tim, men bliv inte uppmärksammade av kyparen alls. Vi fick vinka och ropa för att kunna beställa och be om mer vin. Vi blev inte tillfrågade om efterätt eller kaffe. När vi efter 2-3 förfrågningar ville betala ställde han kortapparaten på bordet och gick. Jag kan inte gå dit igen. Maten var jättegod men väldigt liten portion, åt lammfilé. Hade gärna tagit en efterätt sic! men man ska inte behöva be om att få beställa. Kan tänkta mig att med denna service tappar restaurangen många gäster. Jag är en av dem. Förstagångsbesökare.

  • Birgitta L.
    Birgitta L.

    18 november 20222 omdömen

    9,5/10

    Dagen före vårt besök fick vi en påminnelse om besöket . Det var i och för sig bra. Men behöver ni verkligen skicka ca 14 meddelanden - exakt likadana med jämna mellanrum. ., Till slut blev jag tvungen att stänga av telefonen för att kunna sova. Min datorn var också belamrad med 14 meddelanden. Förstörde lite av förväntningarna inför nästa dags besök.

  • Christian Ö.
    Christian Ö.

    18 november 20221 omdöme

    10/10

    Innan vi ens hunnit be om menyn fick vi in bröd och tapenade. Sedan kom vinet blixtsnabbt så att vi hade medans vi väntade på maten, som var helt fantastiskt. Jag kan starkt rekommendera ll’amice Uppsala!

  • Paula G.
    Paula G.

    12 november 20221 omdöme

    5/10

    Personalen ursäktade sig om att hon behövde gå hem o sova ! Inte kul att höra som gäst att man inte var välkommen . Det blir många kryss xxxxxxxxxxxxxx

  • Tuvalisa W.
    Tuvalisa W.

    22 oktober 20221 omdöme

    4,5/10

    Jag och min pojkvän besökte er resturang efter att ha hört gott om den. Vi var mycket förväntansfulla och hade innan bestämt oss för att ta in både för- och huvudrätt. Vi tog en ostbricka som var av mycket dålig kvalitet och en carpaccio som var katastrof. Carpaccion hade några få parmesanbitar , ca 4 pinjenötter och gamla ruccolablad. Den vita pizzan var smaklös och det var inte generöst med chevre. Det absolut värsta var att vinet serverades i ett fyllt glas utan smakprov trots att vi valde vin av det dyrare slaget. Vår nota landade på 900kr och inget av det var värt det. Mycket mycket besviken.

  • Andreas S.
    Andreas S.

    8 oktober 20221 omdöme

    10/10

    Superbra restaurang, med skön atmosfär och proffsig personal. Plockbricka till förrätt med godaste oliverna jag har ätit, skaldjurspasta till varmrätt och en god panacotta efteråt. Till det 2 flaskor med rödvin som vi delade på ????????

  • Ninni M.
    Ninni M.

    1 oktober 20221 omdöme

    6,5/10

    Personalen var glada och trevliga. De glömde tyvärr en av maträtterna vid beställningen, men ordnade fram maten efter en liten stund. Ett stort plus för att de bjöd på den portionen!

  • Ingela E.
    Ingela E.

    28 september 202210 omdömen

    4/10

    Tråkig och smaklös risotto

  • Karolina B.
    Karolina B.

    27 september 20221 omdöme

    5,5/10

    Maten var ok, men serveringen var alltför långsam. Vi skippade dessert pga ouppmärksam servitör.

  • Lena R.
    Lena R.

    19 september 20221 omdöme

    10/10

    Mycket god mat för en rimlig peng. Dessutom i mysig mijlö utan för mycket buller och med trevlig personal. Skönt att vi inte behövde förbeställa mat, även om vi var en större grupp. Snabb service ändå.

  • Carolina E.
    Carolina E.

    10 september 20221 omdöme

    3/10

    Dålig service! Fick vänta på uppmärksamhet hos personal! God mat men ingen uppmärksamhet hos personalen. Fick vänta länge på notan, fick mat 10 min senare vid bordet!

  • Linnéa F.
    Linnéa F.

    2 september 20221 omdöme

    6,5/10

    Fick Vänta en timme på maten och då fick inte alla åtta maten utan två fick vänta ytterligare tid, deras mat börjades tillaga när vi andra fått ut vår mat.

  • Hannele L.
    Hannele L.

    1 september 20223 omdömen

    10/10

    Vi åt förrätt och pasta/pizza till huvudrätt. Vi var alla väldigt nöjda med maten och vinet, samt servicen! Rekommenderas varmt.

  • Ann F.
    Ann F.

    28 augusti 20221 omdöme

    5,5/10

    Så orättvist att låta unga människor utan erfarenhet slängas ut utan upplärning. 2 jätte gulliga trevliga tjejer som gjorde allt de kunde men tydligt att ingen lärt dem hur man håller en flaska vin när de serverar. Inte heller att det är bra att servera vin innan maten går ut. Borde ligga i ägarens intresse att lära dem . Vi hade lätt druckit en flaska i väntan på maten till det goda bröd & tapenad ni bjöd på ( gott & trevligt) å sen beställt en till. Förtydligande- jätte trevliga tjejer som gjorde allt de kunde men uppenbart att de inte fått någon upplärning.

  • Shajwan K.
    Shajwan K.

    21 augusti 20221 omdöme

    2/10

    Har alltid velat testa den här restaurangen men tyvärr var det en stor besvikelse, det började med att vi fick en varm öl, då det var fel på deras öltapp (varför serverar man kunder öl om det är fel på tappen?). Sedan hade vi beställt oxfilé där de hällt över någon typ av rödvinsås som smakade kemikalier och i stort smakade allt bara artificiellt. Maten var ganska dyr och tyvärr inte värt priset. Vi åt några tuggor och drog :/

  • Jessica A.
    Jessica A.

    20 augusti 20221 omdöme

    4,5/10

    Väntade 1,5 h på maten som sedan var sådär, tråkigt men fin miljö. Kommer inte besökas igen. Besviken, pastan som en pk lunch- entrecoten smakade något gammalt

  • Daniela C.
    Daniela C.

    15 augusti 20221 omdöme

    7/10

    Maten va väldigt god som vanligt och restaurangen mysig men servitrisen vela absolut inte vara på sitt jobb, vi fick vänta ca 30 min på att få beställa mat och dessutom så fick vi gå in och be om att beställa. Just denna gång var restaurangen ganska tom. Sist så hade vi dock en underbar servitör.

  • Pia F.
    Pia F.

    3 augusti 20221 omdöme

    10/10

    Trevlig personal, pratade med gästerna och tipsade om rätterna. Mycket god mat! Stora portioner! Rekommenderas! (Dessutom mycket prisvärt)

  • Karin V.
    Karin V.

    29 juli 20221 omdöme

    6/10

    Gott, trevligt och familjevänligt.. Detta kan bli ett av våra stam ställen.

  • Elin E.
    Elin E.

    27 juli 20225 omdömen

    10/10

    Jättegod pizza och trevlig servitör!

  • Madeleine I.
    Madeleine I.

    22 juli 20221 omdöme

    10/10

    Otroligt god mat och servicen var utmärkt. Särskilt servitören Sam.????

  • Nedim K.
    Nedim K.

    15 juli 20221 omdöme

    10/10

    Trevlig personal. Inte någon stor meny men maten smakar riktigt bra, jag kan inte klaga på något. Till och med vår fyraåring var nöjd och åt med god aptit trots att han kan vara lite kinkig med maten. Återkommer till denna restaurang!

  • Ann-Britt E.
    Ann-Britt E.

    7 juli 20223 omdömen

    10/10

    God mat och trevlig personal med sinne för service. Lugnt och skönt inne i restaurangen vilket jag uppskattar när jag är ute och äter. Kommer gärna hit igen.

  • Kjell A.
    Kjell A.

    21 juni 202210 omdömen

    6,5/10

    Mycket lång väntan på maten

  • Amanda L.
    Amanda L.

    18 juni 20222 omdömen

    6/10

    Helt ok pasta, service var bra men lite unga oerfarna servitriser som missade torka bord osv. Rekommenderas som vardagsmat, men inget som imponerade.

  • Jessica O.
    Jessica O.

    10 juni 20227 omdömen

    6,5/10

    God mat, men fruktansvärt dålig service denna gång. Långa väntetider (Oklart vad som berodde på servisen och vad som berodde på köket), fel mat och en servitris som hävdade att den lufttorkade skinkan visst var den salami som beställts. Har inte haft denna upplevelse här tidigare, så förhoppningsvis var det en engångaföreteelse.

  • Daniel H.
    Daniel H.

    4 juni 20221 omdöme

    9,5/10

    Ytterst god mat och trevlig atmosfär. Lite förvirring hos personalen rörande beställningen men det vägdes mer än nog upp av att bartendern sprang i fatt oss när vi glömt kvar en leksak tillhörande den lilla systerdottern. Restaurangen kan varmt rekommenderas.

  • Oskar T.
    Oskar T.

    29 maj 20221 omdöme

    6/10

    Bra mat men dålig service, tog över 1h att få relativt enkel mat och personalen va otrevliga mot varandra och höll låg service

  • Elin S.
    Elin S.

    27 maj 20221 omdöme

    3,5/10

    Maten tog alldeles för lång tid enligt mig och mitt sällskap, maten var inget jag inte skulle kunna göra hemma. Var placerade vid fönsterbord och såg därav personalen stå med tydligt utmärkta skjortor och förkläder ”ll’amice” som de rökte i. Ingen trevlig syn. Ingen känsla inne i restaurangen, ingen musik eller liknande. Jag och sällskapet satt med varsin AirPods och fick lyssna på musik tillsammans pågrund av detta.

  • Katharina L.
    Katharina L.

    13 maj 20227 omdömen

    9,5/10

    Personalen var toppen och maten väldigt god. Kommer gärna tillbaka

  • Julia A.
    Julia A.

    7 maj 20223 omdömen

    8/10

    Bra personal. Vi önskade att få byta plats och blev erbjudna en bättre plats. Bra service! Maten var jättegod, dock inget wow direkt men man åt sig mätt. Bra priser.

  • Camilla H.

    28 april 20222 omdömen

    10/10

    Väl bemött, snabb sevrice inget saknades, matens kvalitet superb. Lugn miljö vi kunde samtala i normal samtalston men ändå höra stämningsfull musik i bakgrunden.

  • Kikkikikki H.
    Kikkikikki H.

    13 april 202210 omdömen

    7/10

    Välkomnande miljö och mycket bra med ett ovalt bord för oss som var många och ville prata kors och tvärs. Det var dock lite svårt att få kontakt med personalen ibland, trots att det inte var så fullt i lokalen – så det dröjde omotiverat länge att få tillfälle att beställa kompletterande dryck m m!

  • Patrik L.

    9 april 20221 omdöme

    10/10

    God mat och ett trevligt bemötande!

  • Annica S.

    8 april 20221 omdöme

    8/10

    Fantastisk service och personalen är kunnig och hjälpsam. Mycket vällagad mat och härliga smaker. Det enda som drar ner betyget är lokalens utformning som ger en mycket hög ljudnivå och gör det svårt att prata med varandra.

  • Patrik J.

    1 april 20221 omdöme

    10/10

    En mysig italiensk atmosfär med magisk mat och så trevlig personal. Hovmästaren var trevlig och serviceminded. Första besöket av många framöver.

Tripadvisor-omdömen

19Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.