Registrera min restaurang
Hjälp
Vad
Var

Italienskt Med vänner

Recensioner - Ll´Amice Uppsala

8,4/10
369
Dragarbrunnsgatan 15, 753 20 UppsalaVisa karta

Genomsnittspris 300 kr

Mat - Ll´Amice Uppsala, Uppsala
Mat - Ll´Amice Uppsala, Uppsala
Mat - Ll´Amice Uppsala, Uppsala
Mat - Ll´Amice Uppsala, Uppsala

Reservation

Hitta ett bord

Kostnadsfri tjänst • Bokningen bekräftas omedelbart

Boka kostnadsfritt Få omedelbar bekräftelse

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Omdömen

8,4/10
Mycket bra bord369 omdömen
8,5/10

Mat

8,3/10

Service

8,4/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå

Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme.

  • Inger Katarina M.

    23 oktober 20213 omdömen

    9,5/10

    Mycket trevlig restaurang med mysig atmosfär. Bra mat och gott vin. Rekommenderas. Fullsatt men bra ljudvolym så man ändå kunde prata. Trevlig service.

  • Maria S.

    21 oktober 20211 omdöme

    7/10

    Mysig restaurang med god och mat med stora portioner.

  • Gustav T.

    16 oktober 20211 omdöme

    6,5/10
  • Björn H.

    16 oktober 20213 omdömen

    4,5/10
  • Johan h.

    10 oktober 202120 omdömen

    7,5/10

    Bra mat och bra service i fräscha lokaler!

  • Carola A.

    8 oktober 20211 omdöme

    3/10
  • Valle A.

    7 oktober 20213 omdömen

    6/10

    Ok varmrätt, ganska medioker efterrätt och hyfsat engagerad personal, men inte mer än så.

  • Anna C.

    5 oktober 20211 omdöme

    9/10

    Bra mat, bra service och riktigt mysig miljö!

  • Birgitta I.

    2 oktober 20212 omdömen

    10/10

    Åt en fantastiskt god napolitanskt pizza med räkor med lite hetta och kronärtskocka. En röd italiensk ale till det så bra kombo. Restaurangen är trevlig och service jättebra.

  • Marjan G.

    26 september 20211 omdöme

    7,5/10

    Maten var perfekt . Servisen gick bra i början men mitt på allt när en annan servitris tog över gick saker och ting jätte seg och man märkte att den andra var jätte otrevlig också. Synd ????

  • David H.

    24 september 20211 omdöme

    9/10

    Maten var verkligen över förväntan god. Vi väntade inte länge och blev rejält mätta. Enda smolket i bägaren var att ett bord för två var ganska litet.

  • Anna R.

    17 september 20211 omdöme

    10/10
  • Lina A.

    11 september 20212 omdömen

    8/10
  • Liselott P.

    9 september 20211 omdöme

    9,5/10

    En restaurang med familjär känsla .Mycket smakrik och vällagad italiensk mat. Personalen var fantastisk, tog hand om oss med värme och humor. Kommer garanterat bli fler besök.

  • Philip Ö.

    4 september 20211 omdöme

    7/10
  • Magnus P.

    31 augusti 20216 omdömen

    9/10

    Mycket trevlig personal och god mat i mysig och trevlig miljö.

  • Christer t.

    28 augusti 20211 omdöme

    6/10
  • Tina H.

    25 augusti 20211 omdöme

    5,5/10

    Ok smak på risotton men otroligt oljig o fet o salt. Personal frågade inte hur det smakade o det tog lång tid innan hon plockade av våra tallrikar. Ger stället en chans till ????

  • Cinthia H.

    31 juli 20213 omdömen

    5,5/10

    Servitrisen var katastrof. Nonchalant med noll känsla för servis eller kundbemötande. Tråkigt, annars ett trevligt ställe men god mat

  • Ulrika F.

    31 juli 20212 omdömen

    9,5/10

    Varit där flera gånger samt även beställt mat för avhämtning - alltid mycket bra och hög kvalité! Oerhört trevlig atmosfär och alltid glad och trevlig personal

  • Emelie G.

    29 juli 20212 omdömen

    6,5/10
  • Linda R.

    17 juli 20212 omdömen

    10/10
  • Johan H.

    15 juli 20212 omdömen

    10/10

    Otroligt trevligt och vällagad mat, mysig miljö, prisvärt. Rekommenderas varmt (från en kräsen kock) Missa inte denna pärla mitt i centrala Uppsala.

  • Anna L.
    Anna L.

    14 juli 20218 omdömen

    8/10
  • Malla B.

    5 juli 20211 omdöme

    6/10
  • Petra M.

    16 juni 20211 omdöme

    7/10
  • Nathalie L.

    5 juni 20211 omdöme

    10/10

    Restaurangen var så himla mysig, jättefin inredning och jättebra service! Skulle verkligen rekommendera deras utbud på cocktails och deras oxfilé var utmärk!

  • Jan L.

    1 juni 20211 omdöme

    9,5/10

    Trevlig miljö, utmärkt service och bra mat! Mycket nöjda!

  • Ulrika F.

    2 maj 20212 omdömen

    9/10

    God mat utöver det vanliga, trevlig personal, mysigt restaurang, lagom ljudnivå. Besökt flera gånger och har alla gånger hållit hög kvalité - helt klart en av Uppsalas absolut bästa restauranger!

  • Bengt L.

    30 april 20211 omdöme

    9,5/10
  • Karin S.

    26 mars 20212 omdömen

    10/10
  • Fanny G.

    14 februari 20212 omdömen

    10/10

    Otroligt god autentiskt italiensk mat och servicen var jättebra! Bland det bästa restaurangbesöken jag varit med om och bland det godaste jag ätit!

  • Ulf E.

    31 januari 20214 omdömen

    10/10

    Ett mycket trevligt ställe! Utmärkt mat! Bra service!

  • Madeleine I.

    30 januari 20211 omdöme

    10/10

    Otroligt mysig restaurang. Trevlig personal. Maten är sagolik och barnen älskade den också.

  • Mikael K.
    Mikael K.

    27 januari 202120 omdömen

    10/10

    Pizzan jag åt var fantastisk, så även vinet som passade perfekt till den pizza jag åt. Mycket trevlig personal. Mysig restaurang i ett bra centralt läge av Uppsala.

  • Anna L.

    16 januari 20212 omdömen

    10/10

    Rekommenderas varmt. Trevlig personal, mycket vällagad mat till rimliga priser. Läget är bra. ........................................

  • Annika E.

    16 december 20207 omdömen

    10/10

    Fantastisk restaurang med god mat och service utöver det vanliga! Kan varmt rekommendera denna restaurang!

  • Mikael K.
    Mikael K.

    30 november 202020 omdömen

    10/10

    Varit här förut och tycker maten är superb. Relativt nyöppnad restaurang och jag hoppas verkligen den överlever den här märkliga tiden för jag vill komma hit många gånger.

  • Clara F.

    14 november 20201 omdöme

    10/10
  • Julia V.

    6 november 20201 omdöme

    5/10

Tripadvisor-omdömen

15Tripadvisor-omdömen

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning