8,1/10
Mycket bra bord
baserat på 963 omdömen
Endast kunder som har ätit på restaurangen efter att ha bokat på TheFork kan lämna ett omdöme.
 1. Claes N.
  Claes N.
  • 91 omdömen
  8,5/10

  Mycket trevlig hovmästare!

 2. Göran H.
  Göran H.
  • 58 omdömen
  8,5/10

  Mycket god mat och trevlig service! Tyvärr för varmt och fuktigt i restaurangen. Skön italiensk popmusik men lite för hög volym.

 3. Åsa Ń.
  Åsa Ń.
  • 1 omdöme
  5/10

  Först fick vi räkor som var alldeles mosiga och tillagade för länge och sedan visste servitrisen inte vilka desserter som fanns. När vi väl beställt creme brûle och fick in den så var den inte klar. Skickade ut den och beställde en annan, det tog ca 40 miin innan den kom in och även den var inte helt klar.

 4. Johanna N.
  Johanna N.
  • 1 omdöme
  3,5/10

  Vi hade inga speciella förväntningar, vilket normalt borde leda till ett godkänt betyg. Men maten var usel och jag fick förrätt och varmrätt samtidigt. När jag undrade om jag kunde få min varmrätt senare måste de ha ställt den under en värmelampa, för när pastan kom ut var den knaprig och parmesanen hade smält till en klump. De glömde beställningar och kom med en nota med högre belopp som justerades efter tillsägning.

 5. Lena E.
  Lena E.
  • 3 omdömen
  6/10

  Service mycket bra. Snabb och trevlig. Synd att maten inte kunde mäta sig. Pastan delvis kall. Köttet som skulle vara medium kom ut well done. Parmesanen på klyftpotatisen hade gummikonsistens. Bäst var fondanten men tyvärr var glassen som serverades till isig.

 6. Mirja Li O.
  Mirja Li O.
  • 7 omdömen
  8,5/10

  Mycket trevlig personal och god mat. Mysig och cool inredning med rutiga dukar och vinflaskor i hela taket. Det enda minuset är att den italienska ”smörpop” som spelades under hela besöket var på tok för hög. På det stora hela en mycket mysig italiensk restaurang.

 7. Åsa U.
  Åsa U.
  • 21 omdömen
  7/10

  Underlig service med en servitör som verkade mycket nervös. Absolut inte otrevlig men mycket underlig. Det fanns assietter för bröd på bordet, men inget bröd serverades. När maten sedan kom var det en otroligt god köttbit (oxfilémedaljonger) och vi var mycket nöjda med den. Dock fick vi mycket lite sås, endast droppad lite på tallriken. Allt smakade alltså mycket bra, men servicen var konstig.

 8. Åsa R.
  Åsa R.
  • 9 omdömen
  8,5/10

  Mysigt, trevlig uppmärksam personal och god mat

 9. Hannu S.
  Hannu S.
  • 7 omdömen
  8/10

  Trevlig kvarterskrog med bra mat och vällkomnande personal

 10. Lena O.
  Lena O.
  • 14 omdömen
  9,5/10

  Mysig restaurang med väldigt god mat, jag åt tagliatelle med oxfilé och tryffel samt chokladfondant och båda rekommenderas varmt. Lite osäker personal, men det blev ett trevligt besök och jag går gärna dit igen.

 11. Kersti H.
  Kersti H.
  • 48 omdömen
  10/10

  Så trevlig personalmycket god mat, lungt o trevligt, lagom bakgrunds musik. Hit kommer vi tillbaka ????

 12. Peter R.
  Peter R.
  • 10 omdömen
  7,5/10

  God italiensk mat. Åt trevligt upplagd och god carpaccio samt en pastarätt med kalvfilé som också smakade bra. Kan rekommenderas för såväl par som större sällskap.

 13. Henry H.
  Henry H.
  • 78 omdömen
  8,5/10

  Bra och vällagad mat, trevlig miljö. Personalen var trevlig, dock lite svajig service, t.ex försvann vår servitris i slutet av kvällen. Sammanfattningsvis en trevlig kväll.

 14. Fredrik a.
  Fredrik a.
  • 7 omdömen
  7/10

  Trevligt matställe med bra mat, små portioner dock.

 15. Johan O.
  Johan O.
  • 2 omdömen
  9/10

  Gott o vällagat men små portioner annars var allt mycket bra.

 16. Christian s.
  Christian s.
  • 28 omdömen
  5,5/10

  Bra service i början sen kom det in lite folk få värnade de underbemannade då glömdes vi bort.

 17. Richard H.
  Richard H.
  • 1 omdöme
  4,5/10

  Har varit här förut och aldrig blivit besviken. Nu har nog det skett en scenförändring för de ”servande” människorna var inte riktigt slipade i sina roller tyvärr. Det kommer ta ett tag innan jag kommer hit igen...

 18. Inga Lill N.
  Inga Lill N.
  • 2 omdömen
  2/10

  Dålig service. Vi fick be om menyn efter en kvart, vi fick be om vatten och vin (kom ändå in efter maten), ingen uppmärksamhet från de engelsktalande och oerfarna servitriserna, vi var många som var missnöjda med den lå ga väntan. Även om de var underbemannade och oerfarna saknade de överblick och lite effektivitet. Bordsgrannar hade väntat. 1,5 timmar på sin mat och as ndra fick in förrätt och varmrätt samtidigt. Vår nota var dessutom fel maträtter uppsatta på.

 19. Jonica W.
  Jonica W.
  • 2 omdömen
  7,5/10

  Inaktiv personal. Fick vänta länge på att beställa och fick säga till om att tända ljuset och be om sked till tagliatellen. Dukade inte av brödassietterna före desserten. Fick vänta länge på att betala.

 20. Tone L.
  Tone L.
  • 29 omdömen
  5,5/10

  Betjäningen var under all kritik, efter att ha suttit och väntat i en kvart var vi tvungna att be om att få menyn. Ingen ville ta upp beställningen förrän vi bad om det. Vi beställde mat och men inget hände! Efter en halvtimme kom en annan i personalen och frågade vad vi beställt. Nu fick vi även efterlysa vinet vi beställt. Förrätten, Calamare fritti som var god, kom till slut (efter 1 timme). Varmrätten Spaghetti frutti di mare, var tämligen smaklös. När vi skulle betala hittade de inte vår 500 kr bonusrabatt i bokningen, men det ordnade sig ändå. Totalt sett var detta besök ett bottennapp!

 21. Sofia S.
  Sofia S.
  • 1 omdöme
  3,5/10

  Vi fick vänta på dryck i över 1h, behövde påminna flera ggr. På maten fick vi vänta i över 1,5h. Servitrisen ursäktade sig med: det är inte mitt fel.

 22. Amanda G.
  Amanda G.
  • 11 omdömen
  6/10

  Mycket rörigt bland personalen och tog väldigt lång tid innan vi fick beställa. Tog även mycket lång tid att få betala. Utöver detta var maten jättegod!

 23. Ylva F.
  Ylva F.
  • 1 omdöme
  7/10

  För få i personalen. När vi kom fick vi vänta 15 min innan någon personal kom o visade oss vårt bord som vi bokat. Bordet bredvid oss hade väntat en timme på maten. Vi fick vår något snabbare. På plussidan kan man säga att lokalen är jättetrevlig o maten var god.

 24. Kajsa J.
  Kajsa J.
  • 1 omdöme
  4/10

  Servicen saknades totalt. Maten -2 av 10. Blir ej återbesök. Fick frågan efter en timme. Vilken huvudrätt beställde ni? Rabatten ej på kvittot

 25. Olof L.
  Olof L.
  • 1 omdöme
  6/10

  Det var helt OK. Maten var god men inte fantastisk. Servicen var ok men lite långsam. Intresset för gästerna inte speciellt högt. Br amed närheten till Maxim.

 26. Sten F.
  Sten F.
  • 1 omdöme
  8/10

  Gott och trevlig, personlig servering.

 27. Ann-Christine J.
  Ann-Christine J.
  • 9 omdömen
  10/10

  Östermalms bästa italienska restaurang. Ja, kanske stans bästa :) Mycket god mat, bra viner och bra service. rekommenderas varmt! Vi blev mycket nöjda!

 28. Gabriella S.
  Gabriella S.
  • 24 omdömen
  9,5/10

  Hög kvalite på råvarorna, smakrika och lagom stora portioner. Jag blev mätt på förrätt-mellanrätt (pasta, risotto)-dessert, min man åt förrätt-varmrätt (kött- skaldjur- och fiskrätter)- dessert. Vi delade på en charkuteri bricka för 2 pers., både skinkorna och salamin var mycket färska, jag är extra känslig för eventuell unken smak som man ibland råkar ut om skinkan stått framme ett tag, men här var de riktigt riktigt färska. Riset i risotton var en aning för al`dente för min smak men rätten var annars krämig och välkryddad, med karljohan svampbitar och parmesan. Kalvlägget var lagom mycket, serverad med god saffransrisotto. Utsökt vin, lite dyrt, likaså som desserterna. Jag tog chockladfondant, smakade som det ska, min mans tiramisu var smaksatt med något syrligt (citron/lime ?) intressant kombo. Med Forks Yummie poäng var besöket prisvärt. Vi återkommer gärna.

 29. A. L.
  A. L.
  • 174 omdömen
  3/10

  Tråkig servitör med noll service!

 30. Eva J.
  Eva J.
  • 13 omdömen
  6,5/10

  Mysig restaurang med grymma pizzor! Dock en besvikelse att det på restaurangens webbplats står att husets vin kostar 359 kronor när det i själva verket kostar 429 kronor. Behövde även säga till om mina 20 % rabatt som jag skulle få då jag hade bokat via The Fork, Sånt drar tyvärr mer helhetsbetyget.

 31. Annika H.
  Annika H.
  • 15 omdömen
  5,5/10

  De hade inte vår 500:- rabatt när vi kom och det tog säkert 10 min att reda ut det. Vinet som det stod att det skulle kosta 349:- på deras hemsida kostade 429:-. Hälften av pizzorna på nätet var ersatta av andra pizzor. Väldigt märklig upplevelse rent generellt

 32. Peter F.
  Peter F.
  • 29 omdömen
  8,5/10

  Mycket god mat. Trevlig miljö med rutiga dukar och tända ljus. Tyvärr lite slarvig service. Dessutom servitörer som talar engelska, dvs inte svenska. Dåligt.

 33. Robert W.
  Robert W.
  • 2 omdömen
  5,5/10

  Av de två maträtter vi åt var den ena (risotto) ok men den andra inte (skaldjurspasta).Servicen var bra.

 34. Filippa E.
  Filippa E.
  • 3 omdömen
  4,5/10

  Personalen var trevlig men maten var inte så bra tyvärr.

 35. Niclas O.
  Niclas O.
  • 28 omdömen
  7/10

  Ok. Servicen va sådär, vårt erbjudande var inte noterat på notan. Scampi pizzan va ok, risotton mkt god

 36. Anna-carin b.
  Anna-carin b.
  • 11 omdömen
  9/10

  God mat och jättetrevlig personal

 37. Tobias D.
  Tobias D.
  • 14 omdömen
  4/10

  Trevligt ställe men obefintlig service och rätt smaklös mat. Förstår om man är ny som personal men det finns gränser.

 38. Jennifer I.
  Jennifer I.
  • 13 omdömen
  5/10

  Mysig atmosfär och inredning! Personalen var supertrevliga men verkade något osynkade mellan varandra. De missade våra förrätter och serverade huvudrätt direkt. Beställde skaldjurspastan som jag tyvärr inte tyckte var någon höjdare. Tiramisun var ok!

 39. Stefan H.
  Stefan H.
  • 67 omdömen
  7,5/10

  Trevlig Italy-restaurang med bra meny och goda viner. Förhållandevis höga priser.

 40. Eva L.
  Eva L.
  • 4 omdömen
  10/10

  Mysig inredning, mysig personal, god mat, kanske lite dyrt men det smakade utsökt !