Registrera min restaurang
Hjälp

TheFork, a Trip advisor company

Vad
Var

Recensioner - Lokal 17

9,1/10
422
Hjälmarekajen 17, 211 19 MalmöVisa karta

Genomsnittspris 378 kr

Reservation

Hitta ett bord

Kostnadsfri tjänst • Bokningen bekräftas omedelbart

Redan 22 bokningar i dag 🔥

Boka kostnadsfritt Få omedelbar bekräftelse

Redan 22 bokningar i dag 🔥
Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Omdömen

9,1/10
Exceptionellt bra bord424 omdömen
9,3/10

Mat

9/10

Service

8,7/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå

Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme.

  • Vivien M.
    Vivien M.

    7 oktober 20224 omdömen

    9,5/10

    Mycket god mat, fin upplägg och fin miljö på restaurangen. Snabb service, mysig stämningen och hela sällskapet är nöjda med dagens lunch. Kommer gärna tillbaka.

  • Olov S.
    Olov S.

    22 september 20221 omdöme

    6,5/10

    Underbar soppa till salladsbuffén. Gott bröd. Acceptabel dagens rätt, dock liten portion. Bullrig miljö. Trevlig personal. Kaffe på maten.

  • Mark M.
    Mark M.

    14 september 20221 omdöme

    10/10

    Äter ganska ofta hos er och tar ofta med större sällskap till er restaurang. Alltid bra mat med snabb service. Enkel men alltid god sallad. Dagens soppa är alltid ett trevligt inslag att inleda lunchen med.

  • Mikael H.
    Mikael H.

    30 augusti 202210 omdömen

    9/10

    Mycket god mat och bra service. Visserligen lite bullrig lokal men matens kvalitet överväger det med råge. Har ätit där flertalet gånger och går alltid nöjd därifrån. Rekommenderas varmt.

  • Ulf m.
    Ulf m.

    18 augusti 2022138 omdömen

    10/10

    Njutning som vanligt.

  • Johanna S.
    Johanna S.

    16 juni 20221 omdöme

    5/10

    Vi hade bokat lunch för 9 personer kl 1230. Det tog lång tid innan vi fick beställa och då var dagens rätt redan slut. Vi fick själv be om kompensation, men dock fick vi det.

  • Kenneth F.
    Kenneth F.

    19 maj 20221 omdöme

    6/10

    Senaste månaderna har kvaliteten på maten sjunkit avsevärt, både vad det beträffar råvaror och smak. Vid två tillfällen i rad har köttet varit undermåligt och jämförelsevis med tidigare är det två olika restauranger.

  • Marika E.

    13 april 20221 omdöme

    9,5/10

    Toppenupplevelse, som alltid. Det enda negativa som jag vill dela med mig av är kylan som återkommande stör när entrédörren från kajen används. Den kan man vara utan :)

  • Peter M.
    Peter M.

    30 mars 20227 omdömen

    9/10

    Jag hade bokat bord för sex personer men vi blev nio personer, personalen var hjälpsamma och ordnade ett bord för oss alla

  • Marie-Louise S.

    10 mars 20222 omdömen

    10/10

    F

  • Susann J.

    4 mars 20223 omdömen

    4,5/10

    Vi har ätit här ett antal gånger men tyvärr upplever vi att man minskar portioner och kvaliteten försämras. Första gångerna var maten toppen men tyvärr har upplevelsen blivit sämre. Idag fanns en rå laxbit i fisksoppan. Råbiffen innehöll alldeles för lite kött och för mycket rödbetor.

  • Viveka H.

    25 februari 20225 omdömen

    5/10

    Personalen bra. Miljön bra. Dagens rätt alldeles för fet. Åt bara hälften. Soppan mycket god och sallad med bre helt ok. Hoppas ni tar till er detta.

  • Christopher D.

    14 februari 20222 omdömen

    8,5/10

    Trevlig personal och god mat! Klar

  • Claes M.
    Claes M.

    7 februari 20224 omdömen

    8,5/10

    Speciellt tack för den alltid lika goda vegetariska maten. De vegetariska rätterna är ofta så goda att jag hellre väljer dem än de vanliga. Och då är jag en köttätare av rang.

  • Viveka H.

    1 februari 20225 omdömen

    8,5/10

    Varmrätten kommer alldeles för fort. Vill njuta av soppa och sallad i lugn och ro. Atmosfären bra. Kommer gärna tillbaka. Tråkigt att kvällar inte är öppna.

  • Ulf m.
    Ulf m.

    17 januari 2022138 omdömen

    9,5/10

    Alltid nöjd när man lämnar. Ulf

  • Hanna F.

    10 januari 20221 omdöme

    10/10

    Uppmärksam och mycket trevlig personal. Fantastisk lokal! Glaspartierna som gör det så luftigt och vattnet precis intill. Maten var enastående god! Allt från uppläggningen till smaksammansättningen. Strålande!

  • Åsa F.

    7 december 20211 omdöme

    10/10

    De har fantastisk mat på Lokal 17! Förra veckan var vi på deras andra restaurang på Hansa och det var lika bra då. Kanske t o m snäppet bättre då den lille praktikanten var en riktig sköning som servade kunderna exemplariskt. Prova den vegetariska "råbiffen", den är magisk!

  • Tomas F.

    25 november 20210

    9,5/10

    Super ställe som fixade god mat snabbt. Trots vi bokat på deras andra resturang löste dem det snabbt och smidigt åt oss. Kommer absolut rekommendera vidare

  • Helena E.

    11 november 20211 omdöme

    8,5/10

    Bra service, atmosfär och bemötande. Maten smakade bra, men min mat hade kallnat en aning. Snabb service och ingen kö till sallad, kaffe eller betalning.

  • Anna W.

    5 november 20211 omdöme

    10/10

    Fantastisk service och jättegod mat! Rekommenderas varmt! Vi fick in en vegetarisk nudelbowl som var en explosion av smaker! I fullständig världsklass!

  • Jimmy P.

    22 oktober 20212 omdömen

    6/10

    Brukar äta här. Brukar vara riktigt bra. Servicen är bra och atmosfären bra. Idag fick jag fruktansvärt ont i magen efter att jag ätit råbiffen. Det kan ju vara en slump men jag väljer nog något tillagat nästa gång.

  • Smiljana L.

    21 oktober 20211 omdöme

    6,5/10

    Maten idag var väldigt smaklös, första gången maten faktiskt varit dålig hos er. Hade bokat bord men fick sitta i baren vilket vi iofs sa ja till men det är inte optimalt.

  • Jonas F.

    20 oktober 20211 omdöme

    10/10

    Toppen mat och super service . Härlig stämning och internationell atmosfär men ändå gemytligt. Rekommenderas starkt, man blir inte besviken.

  • David N.

    11 oktober 20212 omdömen

    9/10

    Superb mat, alla var nöjda i sällskapet (Både dagens och veg). Bra service, men inget utmärkande. Fin lokal, men kan bli surrigt när det är fullsatt, men då är jag petig. I det stora hela en riktigt bra lunchupplevelse.

  • Linda S.

    5 oktober 20211 omdöme

    10/10

    En restaurang i en väldigt trevlig miljö. Maten är god och deras vegetariska också uppskattad. Servicen är mycket bra, de är upmärksama och snabba.

  • Kenneth P.

    29 september 20211 omdöme

    8/10

    Trevlig atmosfär och kvalitet på maten.

  • Johan N.
    Johan N.

    2 september 202110 omdömen

    8/10

    Mycket bra råbiff! Lite för högljutt inomhus under lunchen så vi valde att sitta ute.

  • Jimmy P.

    1 september 20212 omdömen

    9,5/10

    Som alltid en mycket bra råbiff! Även dagens brukar vara bra. Trevlig men enkel salladsbuffé och kaffe ingår, vilket är bra. Konceptet med "grab and go" dvs "avhämtning" för ca 20 kr mindre är också trevligt.

  • Ulf m.
    Ulf m.

    17 juni 2021138 omdömen

    9,5/10

    Om man gillar hög klass på mat, gå dit

  • Cecilia F.
    Cecilia F.

    15 juni 202110 omdömen

    6,5/10

    Gillar verkligen maten på detta ställe. Fick bord snabbt men tyvärr en servitör som knappt sa något, var väldigt sur och inte hade något kundbemötande alls. Vi var 5 personer och fick sitta på 2 bord vilket vi självklart förväntade oss. Dock fick endast ena bordet menyer samt vatten vilket var lite märkligt. Han plockade även bort tallrikarna på ena bordet innan vi alla var klara. En av oss stannade kvar och betalade när all gick. Kort efteråt får jag ett samtal från restaurangen som säger att vi inte har betalat. Kändes lite tråkigt att de inte ens har koll. Jättebra mat men väldigt underlig service som då drar ner besöket.

  • Johan H.

    10 juni 20211 omdöme

    7/10

    9/10 gånger har den vegetariska rätten varit utsökt, men era falafel bullar var mer att önska. Torra och smaklösa. Sorry. De andra gästerna som åt dagens (kyckling) tyckte det var jättegott. / Johan

  • Anders B.
    Anders B.

    4 juni 2021227 omdömen

    8,5/10

    Väldigt god lunchmat! Jag tog flankstek ich ett glas vin och en härlig chokladmousse till efterrätt. Toppenservice!

  • Ulf m.
    Ulf m.

    17 maj 2021138 omdömen

    9/10

    Alltid samma höga kvalitet och sammansättning av råvaror.

  • Dag H.
    Dag H.

    9 mars 20216 omdömen

    9,5/10

    Bästa lunchstället!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Dag H.
    Dag H.

    17 februari 20216 omdömen

    10/10

    Bra precis som vanligt;-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Lars L.

    9 februari 20211 omdöme

    10/10

    Lugnt och trivsam miljö. Man kan utan vidare ha en dialog med bordsgrannen utan att någon annan hör. Vid lunchen serverades inte bara en utsökt huvudrätt, utan soppan var av högsta klass samt bra sallad och gott bröd att ta till. Hit kommer jag att gå igen. Tror nog att detta blir till en favorit att luncha på. Ska testa en kväll framöver och hoppas även då på en njutningsfull kväll. Tack!

  • Sara F.

    10 december 20201 omdöme

    10/10

    Har bara varit här på lunchen o det är helt klart ett av Malmös bästa lunchställen! Alltid spännande och mycket goda lunchalternativ o supertrevlig personal.Atmosfären känns modern o fräsch. Rekommenderas varmt!

  • Jonas F.

    20 november 20201 omdöme

    10/10

    Fantastiskt god mat i en härlig internationell miljö. Service får absolut top betyg. Bland det bästa du kan hitta i Malmö. Märks att det är stjärnkockar som driver restaurangen.

  • Robert K.

    11 november 20201 omdöme

    9/10

    Mycket trevligt bemötande, kunniga medarbetare, välkomnande och inkluderande. En plats att återvända till. Deras version av Rå Biff är mycket bra och spännande

Tripadvisor-omdömen

24Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning