Tillbaka

Recensioner - Lokal 17

9,4/10

Exceptionellt bra bord

baserat på 111 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
 1. Dag H.
  Dag H.
  • 4 omdömen
  10/10

  Bra precis som vanligt;-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Lars L.
  Lars L.
  • 1 omdöme
  10/10

  Lugnt och trivsam miljö. Man kan utan vidare ha en dialog med bordsgrannen utan att någon annan hör. Vid lunchen serverades inte bara en utsökt huvudrätt, utan soppan var av högsta klass samt bra sallad och gott bröd att ta till. Hit kommer jag att gå igen. Tror nog att detta blir till en favorit att luncha på. Ska testa en kväll framöver och hoppas även då på en njutningsfull kväll. Tack!

 3. Sara F.
  Sara F.
  • 1 omdöme
  10/10

  Har bara varit här på lunchen o det är helt klart ett av Malmös bästa lunchställen! Alltid spännande och mycket goda lunchalternativ o supertrevlig personal.Atmosfären känns modern o fräsch. Rekommenderas varmt!

 4. Jonas F.
  Jonas F.
  • 1 omdöme
  10/10

  Fantastiskt god mat i en härlig internationell miljö. Service får absolut top betyg. Bland det bästa du kan hitta i Malmö. Märks att det är stjärnkockar som driver restaurangen.

 5. Robert K.
  Robert K.
  • 1 omdöme
  9/10

  Mycket trevligt bemötande, kunniga medarbetare, välkomnande och inkluderande. En plats att återvända till. Deras version av Rå Biff är mycket bra och spännande

 6. Marja O.
  Marja O.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Väldigt gott och vällagat. Trevligt att sallad, bröd, soppa och kaffe ingår i lunchen som var prisvärd för kvaliten på maten man fick. Mycket trevlig personal gjorde besöket till en lite lyxig lunchdate.

 7. Margaretha N.
  Margaretha N.
  • 7 omdömen
  6,5/10

  Fick vänta ganska länge innan någon tog hand om oss vid ankomst. Mycket bra salladsbord med trevlig variation och utbud. Grillbuffé på fredagar. Tyvärr var ingenting varmt där, utan på sin höjd ljummet. Tråkigt. Kunde varit så mycket bättre.

  Lokal 17

  Hej Margaretha, Tack för din kommentar! Har pratat med personalen i köket och i service så vi kan förbättra upplevelse på lokal17. Vi uppskattar att du tog din tid att skriva till oss. Maila gärna mig nästa gång du besöker oss så vi kan bjuda er på något sött! Mvh Nicolas S. nicolas@lokal17.se

 8. Dag H.
  Dag H.
  • 4 omdömen
  9,5/10

  Maten är otroligt vällagad och mycket god. Personalen gör ett otroligt gott jobba och man känner sig som uppsatt på pidelstal dom är Grymma!!!!!

 9. Joakim O.
  Joakim O.
  • 2 omdömen
  10/10

  Mycket bra mat och service på detta stället, personalen är trevlig och väldigt till mötesgående. Rekommenderas att besöka denna restaurang och äta här.

 10. Olof B.
  Olof B.
  • 4 omdömen
  10/10

  Mycket god mat och mycket gott mottagande av personalen. Bra läge, centralt med bra parkeringsmöjligheter för den som har bil. Trevlig atmosfär helt enkelt.

 11. Kelly V.
  Kelly V.
  • 1 omdöme
  9/10

  Maten och servicen var jätte bra. Kommer absolut komma tillbaka. Men hade velat har lite mer avstånd mellan bordet. Man satt väldigt nära när det är fullsatt.

 12. Dag H.
  Dag H.
  • 4 omdömen
  9,5/10

  Mycket god mat och fantsikt gott mottagande från presonalen!!!Mycket god mat och fantsikt gott mottagande från presonalen!!!Mycket god mat och fantsikt gott mottagande från presonalen!!!

 13. Catrin C.
  Catrin C.
  • 2 omdömen
  10/10

  Grillbuffén är en höjdare, fräscha sallader och mycket trevligt bemötande från personalen. VI var 8 personer i sällskapet och tyckte det var trevligt att sitta vid ett stort runt bord.

 14. Monika E.
  Monika E.
  • 29 omdömen
  10/10

  Trevlig personal och väldigt god mat!