Tillbaka

Recensioner Mackmyra Bar och Bistro

8,8/10

Utmärkt bord

baserat på 67 omdömen
Endast kunder som har ätit på restaurangen efter att ha bokat på TheFork kan lämna ett omdöme.
 1. Sara R.
  Sara R.
  • 2 omdömen
  9,5/10

  Maten hade bra variation och av god kvalitet. Snyggt upplagda rätter rakt igenom. Hit återvänder vi mer än gärna. Personalen var mycket trevliga. Rekommenderas varmt!

 2. Petter D.
  Petter D.
  • 1 omdöme
  10/10

  10/10 Jättetrevligt, maten var både god och prisvärd, riktigt kul med dryckesförslagen som kommer med varje rätt och efterrätt. Vi var alla så nöjda!

 3. Johannes B.
  Johannes B.
  • 1 omdöme
  6/10

  Lunch här är över förväntan, riktigt bra. A la carten på kvällen var mest ett frågetecken. Halvrätter istället för hela rätter som typ tapas, man blir mätt på 2 rätter. Svårt att hitta rätter som passade ihop. Frågade om igenomstekt lamm men det var helt rått på ett hörn. Potatisgratängen var bland det saltaste jag ätit. Annars hög kvalitet på maten och trevligt ställe i skön atmosfär.

 4. Pia M.
  Pia M.
  • 3 omdömen
  10/10

  Mycket bra mat och bra ordnat med de fatprov vi hade beställt till bordet. Väldigt nöjd med allt kring maten och servisen. Kommer definitivt att besöka restaurangen vid fler tillfällen

 5. Martin Å.
  Martin Å.
  • 1 omdöme
  7/10

  Lammet var fantastiskt! Två personer med samma allergi fick olika upplägg på rätten och det var lite märkligt ????. 3av4 portioner gös var inte färdiga och det var inte ok. Oxfilen var helt ok!

 6. Lena N.
  Lena N.
  • 1 omdöme
  10/10

  Restaurangen levererar hög klass på maten nu även från grillen. Vi fick mycket god mat från grillen och i mängder så vi höll på att spricka. Personalen är trevlig och atmosfären gemytlig och trivsam. Vi hoppas allt kommer gå bra i dessa corona tider så denna pärla till restaurang överlever. Mvh Hasse Lövgren med sällskap.

 7. Lars A.
  Lars A.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Blev väl omhändertagna och personalen var kunniga i den provning som vi genomförde

 8. Jessica W.
  Jessica W.
  • 1 omdöme
  10/10

  Det bästa vi har ätit i Gävle. Tack personal och kockar för en mycket magisk och smakrik upplevelse. Vi kan varmt rekommendera denna mysiga resurangen.

 9. Fru K.
  Fru K.
  • 2 omdömen
  9/10

  Supergod mat, trevlig omgivning och jättetrevlig personal !!

 10. Nina L.
  Nina L.
  • 1 omdöme
  9/10

  Uppfattade att personalen var en smula stressad. Missade att fråga om dryck till varmrätten och halva sällskapet fick vänta på sin dryck tills maten nästan var slut. Vi fick be om ”nåt på maten” själv....ingen frågade om vi önskade kafé, dessert, avec... Utvecklingspotential på ett för övrigt mycket mysigt ställe...

 11. Ewa R.
  Ewa R.
  • 1 omdöme
  10/10

  Otroligt bra mat! Servicen är perfekt. Helt klart topp klass !!!!!!!

 12. Sara R.
  Sara R.
  • 2 omdömen
  10/10

  Otroligt varierad och god mat! Servitören kunde sin sak och såg till att vi hade det bra hela kvällen. Vi återkommer garanterat. Rekommenderas varmt!

 13. Madelene P.
  Madelene P.
  • 1 omdöme
  10/10

  Fjärde besöket denna höst och menyn har hela tiden förändrat sig lite, så det är alltid spännande och se vad de har utvecklat. Som tur var hade de stuvade makaronerna kvar på menyn till min sambos lycka. Vi andra som åt kött och fisk var också lyriska och desserten med getostkräm...det går inte att nämna allt. Åk dit och ät och njut av enkelheten därute i Mackmyra whiskyby.

 14. Jari K.
  Jari K.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  mycket god mat och dryck, samt trevlig personal