Tillbaka

Recensioner - Mama Giò Restaurang & Bar

8,9/10

Utmärkt bord

baserat på 46 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
 1. Anna N.
  Anna N.
  • 4 omdömen
  8,5/10

  Mysig restaurang och mycket välkomnande och trevlig personal. Maten var jättegod.

  Mama Giò Restaurang & Bar

  Hejsan! Tack Anna för fin kommentar och höga betyg. Vi hoppas att du kommer tillbaka och att du sprider ordet! :-) Mvh Angelica, Kommunikatör

 2. Joseph K.
  Joseph K.
  • 1 omdöme
  6/10

  Det är alltid i de små detaljerna som kvaliteten märks. Maten var lite för kall, det tog lite för lång tid att få beställa, det bads om en filt (dörren lämnades öppen) som aldrig kom, servitören var mer intresserad av sitt kompisgäng. Ledsen men utöver sällskapet berörde inte restaurangen mig.

  Mama Giò Restaurang & Bar

  Hej Joseph! Tack för din feedback. Vi försöker alltid sträva efter att hålla en hög standard och på grund av dina kommentarer kommer jag ta det med berörd personal. Vi hoppas att du ändå vill ge oss en ny chans. Mvh Angelica, Kommunikatör

 3. Niklas K.
  Niklas K.
  • 12 omdömen
  10/10

  Pizzan var mycket god och perfekt att dela på två som förrätt!

 4. Niklas K.
  Niklas K.
  • 12 omdömen
  10/10

  God mat, bra priser och trevlig personal. Stora portioner men mycket gott!

  Mama Giò Restaurang & Bar

  Hej Niklas! Jättekul att höra och tack för fin recension :-) Vi hoppas att du kommer tillbaka till oss. Mvh Angelica, Kommunikatör

 5. Maria L.
  Maria L.
  • 5 omdömen
  8,5/10

  Nytt i Solna. Här vill man hänga med nära och kära. Äta eller bara ta ett glas. Äntligen ett ställe i närheten som har stil. Vi kommer definitivt komma tillbaka.

 6. Karolina e.
  Karolina e.
  • 17 omdömen
  10/10

  Spännande och fräscha smaker. Utanför såg det inte ut att vara lika fint som inne. När vi öppnade dörren till restaurangen så var der bara WOW! Jättegod mat! Rekommenderas varmt!

 7. Eleonore E.
  Eleonore E.
  • 1 omdöme
  9/10

  Blev överraskad över att maten var så god! Det enda jag saknade var egentligen en ordentlig barnmeny, det alt för barn som vi fick var en tryffelpasta och pizza. Tänker att man kunde ha en barnhamburgare (eftersom att det fanns en vuxen sådan).