Vad
Var

Market

8,2/10
850

Genomsnittspris 298 kr

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Restaurangmeny

 • Genomsnittspris 298 kr Särskilt önskemål
SSAM Sharing Meny
Tonfisk
279 kr
Kyckling Katsu
239 kr
Visa à la carte och fasta menyer

Bilder från användare

Ssam
Tonfisk
el Gordo

Betyg och omdömen

Mycket bra bord

8,2/10
baserat på 850 omdömen
Endast kunder som har ätit på restaurangen efter att ha bokat på TheFork kan lämna ett omdöme.
Matens kvalitet :8,4/10
Service :7,8/10
Miljö :8,2/10
 1. Klara M.
  Klara M.
  • 4 omdömen
  6,5/10

  Kvaliten på maten var bra men hade förväntat mig en störra smaksensation. Ingen som utmärkte sig särskillt. Trevlig med sharing menyn men tacos, buns etc som en fick sätta ihop själv.

 2. Petra A.
  Petra A.
  • 21 omdömen
  6,5/10

  Härlig inredning och känsla i restaurangen. Mottagandet är bra, kunde varit bättre om det hade funnits en meny till varje person och om någon hade förklarat konceptet för oss. Maten var god, prisvärt och kom till bordet rätt snabbt. Uppmärksamheten under hela kvällen var bra. Vinet passade bra till maten.

 3. Nelly S.
  Nelly S.
  • 1 omdöme
  4/10

  Besviken! Kom dit och fick ett bord. Tog sedan 30 min innan vi fick beställa. Förrätten kom in relativt fort. Men behövde säga till för att få vår dricka. Sedan tog det ytterligare ca 45 min innan vi fick maten. Väldigt lång tid med tanke på att de har 4 rätter på menyn där bara proteinkällan skiljer sig åt... vi blev aldrig tillfrågade om påfyllning av dryck trots att glasen var tomma när maten serverades. Och såg inte personalen mer efter vi fått maten. Fick gå och leta upp personalen för att få betala och kunna gå där ifrån.

 4. Björn G.
  Björn G.
  • 2 omdömen
  7/10

  Cool men något kall inredning. Servicen spretade. Maten god, mkt plock, men många grejer aningen för starkt. Veganska alternativet saknade protein.

 5. Elli R.
  Elli R.
  • 1 omdöme
  3/10

  Bristfällig service i form av rörigt eller inget system mellan personalen. Vin som glömdes bort, förrätt kom efter varmrätt mm mm. Man har inte bestämt sig för om det är resturang eller nattklubb man bedriver?

 6. Sara R.
  Sara R.
  • 1 omdöme
  8/10

  Det var så tomt på restaurangen. Vi trodde det var "pga rådande omständigheter" men restaurangen runt hörnet hade lyckats dra till sig många fler.

 7. Emmy A.
  Emmy A.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Maten måste jag säga var helt otroligt, supergod! Dessvärre är service för mig väldigt betydelsefullt och där blev vi besvikna. Bordet var inte fixat (vilket jag köper, inte hela världen), förrätten vi beställde kom aldrig utan vi fick påminna personalen om att vi hade beställt förrätt efter att huvudrätten kommit in 30 min efter att vi beställt, ingen kom och kollade om allt var okej och om det smakade gott, flera gånger kom olika servitörer fram med olika saker och kollade om det var vi eller någon annan som skulle ha maten/drickan i fråga, väldigt svårt att få kontakt då inga såg vinkningar eller hörde oss när vi skulle be om notan/beställa mer mat. Fick en känsla av att det inte riktigt var uppstyrt vare sig det gällde vilket bord som beställt vad, vad vi beställde eller innehållet. Maten måste jag dock trycka på igen var oerhört god, en av de godaste restaurangerna i stan helt klart :)

 8. Siw B.
  Siw B.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Upplevelsen förstördes till viss del av att det var för trångt utifrån Corona perspektiv. Vinet var utmärkt o passade till maten som också den var god

 9. Thomas L.
  Thomas L.
  • 1 omdöme
  10/10

  Gillar enkelheten att få en välkomponerad middag. Skön stämning och underbara smaker, kommer självklart tillbaka! Perfekt både för större och mindre sällskap. Thomas

 10. Yara M.
  Yara M.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Borde vara bättre musik. Mer varierande och inte bara house.

 11. Anna B.
  Anna B.
  • 2 omdömen
  8,5/10

  Fantastisk mat man vill ha mer av!

 12. Ericka P.
  Ericka P.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Det som drog ner betyget var att efter 21 ganska tidigtbså var musiken för högt och vi satt omringad av en gäng ungdomar som var själva ganska hög ljuda Vi kunde ha fått ett bättre bord

 13. Anette E.
  Anette E.
  • 2 omdömen
  6,5/10

  Trevlig service och ok mat. Vi blev ordentligt mätta på 1 förrätt var och varsin varmrätt. Allting var gott men saknade et där lilla extra som man vill ha. 3/5 i betyg

 14. Eva T.
  Eva T.
  • 1 omdöme
  10/10

  Väldigt gott, väldigt fin service. Vi är mer än nöjda. Kommer gärna tillbaka snart. Tack!

 15. Marcus S.
  Marcus S.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Fusion som sätter lite sprätt på fantasin ... rekkenderar sharing-menyn. Läget är inte hundra men funkar och man hittar parkering hyffsat lätt. Lokalen är lite väl bullrig när det är många gäster. Borde fixas. Trevlig personal å bra service. Kommer fler gånger.

 16. Johanna B.
  Johanna B.
  • 1 omdöme
  10/10

  Vi var ett sällskap på 10 personer som beställde en Ssam meny. Supergod och spännande mat, mycket passande även för oss veganer. Personalen var mycket trevlig och uppmärksam! Kan varmt rekommendera Market!

 17. Niki W.
  Niki W.
  • 1 omdöme
  5/10

  Personalen var oengagerade, min kille är fransk och pratar bara engelska så när det kom en ny servitris för tredje gången och prata svenska med oss fick jag översätta. Dj som spelade musik spelade väldigt hög musik så man nästan fick skrika till varandra, även om jag sa till om detta höjdes musik igen. Efter vi ätit klart dukade de av efter 15 min när min kille var på toa. De kom aldrig tillbaka och frågade om vi ville ha dessert eller kaffe och vi fick fråga 2 gånger om att få notan.... Ätit här innan och varit nöjd men kvalitén har sjunkit sen sist.

 18. Malin S.
  Malin S.
  • 6 omdömen
  6,5/10

  God mat med spännande smaker. Mycket mat för pengarna. Lång väntetid på maten och inga frågor om ex. något mer att dricka eller dessert under ca 2 H. Personalen var trevlig men tyvärr för få/orutinerade.

 19. Debra B.
  Debra B.
  • 13 omdömen
  10/10

  Cozy place

 20. Madeleine O.
  Madeleine O.
  • 2 omdömen
  7,5/10

  Allt var toppen, maten, miljön och servicen. Trist dock att de missade rabatten vilket vi inte upptäckte, vilket jag förstår av andra inlägg är vanligt. Menyn på hemsidan stämmer inte. Men så god mat.

Se alla omdömen

Mer information

Öppettider

Middag : Från 17.00 till 21.30 (Måndag till Torsdag) Från 16.00 till 22.00 (Fredag till Lördag)

Så tar du dig till restaurangen

Rosenlundsgatan 8, 411 20, Göteborg, Sverige, RestaurantAddress

Kollektivtrafik

Göteborg Grönsakstorget - Buss (Linje 16-19-25-158) Spårvagn (1-2-5-6-9-10-11)

Vägbeskrivning för att hitta hit

,

Om restaurangen

HÄRLIG UTESERVERING – På Market – Komex Eatery så ska du definitivt gå till om det skulle vara så att du rör dig i krokarna på sommaren. Uteservering finns och den är till för att njutas på!

PERFEKT LÄGE – Market ligger på Rosenlundsgatan i Göteborg, vilket gör att du har väldigt nära till vatten och till resten av stan för att turista eller träffa nära och kära i centrum.

TA MED DIG VÄNNERNA – Till Market gör du alldeles rätt i att ta med dig ett kompisgäng för en mysig kväll tillsammans på den trevliga uteserveringen, räkna med stämning!

Funktioner

, , Fantastisk utsikt, Födelsedag, , Grupper, Med familjen, Med vänner, Romantisk, Svensexa / möhippa, Trendigt, Tapas, Alla hjärtans dag,

Restaurangen erbjuder

American Express, , , , ,

, , , Parkering, , Tillgänglighet för funktionshindrade,

Restauranger runt Market

 • Insider

Internationellt

Steampunk Bar

Poäng:8.7

Insider

Göteborg

455 kr genomsnittspris

 • Insider

Italienskt

Insider

Göteborg

455 kr genomsnittspris

Göteborg

245 kr genomsnittspris

Skandinaviskt

Hemma hos

Poäng:9.4

Göteborg

260 kr genomsnittspris

Av skaparen

Göteborg

240 kr genomsnittspris

-20%

 • Insider

Europeiskt

Insider

Göteborg

585 kr genomsnittspris

MENU

Europeiskt

Göteborg

350 kr genomsnittspris

Mexikanskt

Salsa & Salsa

Poäng:8.8

Göteborg

260 kr genomsnittspris

Indiskt

Göteborg

260 kr genomsnittspris

-20%

Internationellt

Göteborg

350 kr genomsnittspris

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Visa mer information

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Logga in på TheFork Manager

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning