Registrera min restaurang
Hjälp
Vad
Var

Market

8,2/10
878

Genomsnittspris 298 kr

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Restaurangmeny

 • Genomsnittspris 298 kr
  Särskilt önskemål
SSAM Sharing Meny
Tonfisk
279 kr
Kyckling Katsu
239 kr
Visa à la carte och fasta menyer

Bilder från användare

Tonfisk
Ssam
Tonfisk
el Gordo

Betyg och omdömen

Mycket bra bord

8,2/10
baserat på 878 omdömen
Endast kunder som har ätit på restaurangen efter att ha bokat på TheFork kan lämna ett omdöme.
Matens kvalitet :8,4/10
Service :7,8/10
Miljö :8,2/10
 1. Jennie K.
  Jennie K.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Maten vad bra och väldigt bra stämning i lokalen. Vi fick dock vänta på maten i 1h och 45min. Men personalen beklagade sig och vi fick gratis dryck som kompensation. Så trevlig personal men tyvärr alldeles för lång väntan på maten.

 2. Karin K.
  Karin K.
  • 1 omdöme
  6/10

  Dålig service (tog lång tid att få beställa, få maten och sedan betala), ganska god mat, ett plus för upplägget att kunna dela många och att alla får välja sitt protein (fanns veganska alternativ) och mysigt lokal/inredning.

 3. Tore S.
  Tore S.
  • 3 omdömen
  7/10

  Jag har ätit på Market ett antal gånger och det är bra, men känner att det är på fall. Är det en COVID effekt? Orkar resturangen / personalen inte att hålla det uppe med mindre kundantal ? Eller börjar konceptet bli gammalt ? Jag vet inte men mitt sista besök var långt sämre än mina tidigare upplevelser. Jag kommer nog inte tillbaka tyvärr.

 4. Ingrid L.
  Ingrid L.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Mycket god mat, särskilt ank-tacon! Men lite konstigt att det bara fanns en sorts rödvin och lite förvirrat hos personalen generellt. Ett larm som gick i lokalen och tjöt i runt en kvart, utan ursäkter, information eller kompensation, var ett rejält minus.

 5. Heléne M.
  Heléne M.
  • 3 omdömen
  9,5/10

  Underbar god mat, mycket varierande alternativ, trevlig personal och i dessa Corona tider så var restaurangen perfekt för dessa tider. Kan varmt rekommendera.

 6. Veronica P.
  Veronica P.
  • 3 omdömen
  9/10

  Toppen service och stämning hela vägen. Maten god och jag återkommer igen. Vi kände att de hade koll på allt under kvällen, vi kände oss sedda och omhändertagna.

 7. Martin S.
  Martin S.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Mycket bra bemötande dock glömdes detaljer bort. Maten var mycket välsmakande. Miljön var usel för en dejtkväll med frugan men kanske mycket bättre för jobbgänget som vill äta lite goda smårätter som en start på utekvällen.

 8. Josef G.
  Josef G.
  • 3 omdömen
  10/10

  Supertrevligt, bra service och mat. Vi kommer absolut tillbaka! Vi var jättenöjda med allting, födeösedagsbarnet var mer än nöjd också. Tack!!

 9. Klara M.
  Klara M.
  • 4 omdömen
  6,5/10

  Kvaliten på maten var bra men hade förväntat mig en störra smaksensation. Ingen som utmärkte sig särskillt. Trevlig med sharing menyn men tacos, buns etc som en fick sätta ihop själv.

 10. Petra A.
  Petra A.
  • 22 omdömen
  6,5/10

  Härlig inredning och känsla i restaurangen. Mottagandet är bra, kunde varit bättre om det hade funnits en meny till varje person och om någon hade förklarat konceptet för oss. Maten var god, prisvärt och kom till bordet rätt snabbt. Uppmärksamheten under hela kvällen var bra. Vinet passade bra till maten.

 11. Nelly S.
  Nelly S.
  • 1 omdöme
  4/10

  Besviken! Kom dit och fick ett bord. Tog sedan 30 min innan vi fick beställa. Förrätten kom in relativt fort. Men behövde säga till för att få vår dricka. Sedan tog det ytterligare ca 45 min innan vi fick maten. Väldigt lång tid med tanke på att de har 4 rätter på menyn där bara proteinkällan skiljer sig åt... vi blev aldrig tillfrågade om påfyllning av dryck trots att glasen var tomma när maten serverades. Och såg inte personalen mer efter vi fått maten. Fick gå och leta upp personalen för att få betala och kunna gå där ifrån.

 12. Björn G.
  Björn G.
  • 2 omdömen
  7/10

  Cool men något kall inredning. Servicen spretade. Maten god, mkt plock, men många grejer aningen för starkt. Veganska alternativet saknade protein.

 13. Elli R.
  Elli R.
  • 1 omdöme
  3/10

  Bristfällig service i form av rörigt eller inget system mellan personalen. Vin som glömdes bort, förrätt kom efter varmrätt mm mm. Man har inte bestämt sig för om det är resturang eller nattklubb man bedriver?

 14. Sara R.
  Sara R.
  • 1 omdöme
  8/10

  Det var så tomt på restaurangen. Vi trodde det var "pga rådande omständigheter" men restaurangen runt hörnet hade lyckats dra till sig många fler.

 15. Emmy A.
  Emmy A.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Maten måste jag säga var helt otroligt, supergod! Dessvärre är service för mig väldigt betydelsefullt och där blev vi besvikna. Bordet var inte fixat (vilket jag köper, inte hela världen), förrätten vi beställde kom aldrig utan vi fick påminna personalen om att vi hade beställt förrätt efter att huvudrätten kommit in 30 min efter att vi beställt, ingen kom och kollade om allt var okej och om det smakade gott, flera gånger kom olika servitörer fram med olika saker och kollade om det var vi eller någon annan som skulle ha maten/drickan i fråga, väldigt svårt att få kontakt då inga såg vinkningar eller hörde oss när vi skulle be om notan/beställa mer mat. Fick en känsla av att det inte riktigt var uppstyrt vare sig det gällde vilket bord som beställt vad, vad vi beställde eller innehållet. Maten måste jag dock trycka på igen var oerhört god, en av de godaste restaurangerna i stan helt klart :)

 16. Siw B.
  Siw B.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Upplevelsen förstördes till viss del av att det var för trångt utifrån Corona perspektiv. Vinet var utmärkt o passade till maten som också den var god

 17. Thomas L.
  Thomas L.
  • 1 omdöme
  10/10

  Gillar enkelheten att få en välkomponerad middag. Skön stämning och underbara smaker, kommer självklart tillbaka! Perfekt både för större och mindre sällskap. Thomas

 18. Yara M.
  Yara M.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Borde vara bättre musik. Mer varierande och inte bara house.

 19. Anna B.
  Anna B.
  • 2 omdömen
  8,5/10

  Fantastisk mat man vill ha mer av!

 20. Ericka P.
  Ericka P.
  • 2 omdömen
  9,5/10

  Det som drog ner betyget var att efter 21 ganska tidigtbså var musiken för högt och vi satt omringad av en gäng ungdomar som var själva ganska hög ljuda Vi kunde ha fått ett bättre bord

Se alla omdömen

Mer information

Öppettider

Middag : Från 17.00 till 21.30 (Måndag till Torsdag) Från 16.00 till 22.00 (Fredag till Lördag)

Så tar du dig till restaurangen

Rosenlundsgatan 8, 411 20, Göteborg, Sverige, RestaurantAddress

Kollektivtrafik

Göteborg Grönsakstorget - Buss (Linje 16-19-25-158) Spårvagn (1-2-5-6-9-10-11)

Vägbeskrivning för att hitta hit

,

Om restaurangen

HÄRLIG UTESERVERING – På Market – Komex Eatery så ska du definitivt gå till om det skulle vara så att du rör dig i krokarna på sommaren. Uteservering finns och den är till för att njutas på!

PERFEKT LÄGE – Market ligger på Rosenlundsgatan i Göteborg, vilket gör att du har väldigt nära till vatten och till resten av stan för att turista eller träffa nära och kära i centrum.

TA MED DIG VÄNNERNA – Till Market gör du alldeles rätt i att ta med dig ett kompisgäng för en mysig kväll tillsammans på den trevliga uteserveringen, räkna med stämning!

Funktioner

, , Fantastisk utsikt, Födelsedag, , Grupper, Med familjen, Med vänner, Romantisk, Svensexa / möhippa, Trendigt, Tapas, Alla hjärtans dag

Restaurangen erbjuder

American Express, , , , ,

, , , Parkering, , Tillgänglighet för funktionshindrade,

Restauranger runt Market

 • Insider

Internationellt

Steampunk Bar

Poäng:8.9

Insider

Göteborg

455 kr genomsnittspris

 • Insider

Italienskt

Insider

Göteborg

455 kr genomsnittspris

Göteborg

245 kr genomsnittspris

Skandinaviskt

Hemma hos

Poäng:9.4

Göteborg

260 kr genomsnittspris

Av skaparen

Göteborg

240 kr genomsnittspris

-20%

 • Insider

Europeiskt

Insider

Göteborg

585 kr genomsnittspris

MENU

Europeiskt

Göteborg

350 kr genomsnittspris

Indiskt

Göteborg

260 kr genomsnittspris

-20%

Internationellt

Göteborg

350 kr genomsnittspris

Pizzeria

Odyssea in Loco

Poäng:8.9

Göteborg

325 kr genomsnittspris

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Visa mer information

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Logga in på TheFork Manager

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning