Tillbaka

Recensioner Market

8,2/10

Mycket bra bord

baserat på 878 omdömen
Endast kunder som har ätit på restaurangen efter att ha bokat på TheFork kan lämna ett omdöme.
 1. Jennie K.
  Jennie K.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Maten vad bra och väldigt bra stämning i lokalen. Vi fick dock vänta på maten i 1h och 45min. Men personalen beklagade sig och vi fick gratis dryck som kompensation. Så trevlig personal men tyvärr alldeles för lång väntan på maten.

 2. Karin K.
  Karin K.
  • 1 omdöme
  6/10

  Dålig service (tog lång tid att få beställa, få maten och sedan betala), ganska god mat, ett plus för upplägget att kunna dela många och att alla får välja sitt protein (fanns veganska alternativ) och mysigt lokal/inredning.

 3. Tore S.
  Tore S.
  • 3 omdömen
  7/10

  Jag har ätit på Market ett antal gånger och det är bra, men känner att det är på fall. Är det en COVID effekt? Orkar resturangen / personalen inte att hålla det uppe med mindre kundantal ? Eller börjar konceptet bli gammalt ? Jag vet inte men mitt sista besök var långt sämre än mina tidigare upplevelser. Jag kommer nog inte tillbaka tyvärr.

 4. Ingrid L.
  Ingrid L.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Mycket god mat, särskilt ank-tacon! Men lite konstigt att det bara fanns en sorts rödvin och lite förvirrat hos personalen generellt. Ett larm som gick i lokalen och tjöt i runt en kvart, utan ursäkter, information eller kompensation, var ett rejält minus.

 5. Heléne M.
  Heléne M.
  • 3 omdömen
  9,5/10

  Underbar god mat, mycket varierande alternativ, trevlig personal och i dessa Corona tider så var restaurangen perfekt för dessa tider. Kan varmt rekommendera.

 6. Veronica P.
  Veronica P.
  • 3 omdömen
  9/10

  Toppen service och stämning hela vägen. Maten god och jag återkommer igen. Vi kände att de hade koll på allt under kvällen, vi kände oss sedda och omhändertagna.

 7. Martin S.
  Martin S.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Mycket bra bemötande dock glömdes detaljer bort. Maten var mycket välsmakande. Miljön var usel för en dejtkväll med frugan men kanske mycket bättre för jobbgänget som vill äta lite goda smårätter som en start på utekvällen.

 8. Josef G.
  Josef G.
  • 3 omdömen
  10/10

  Supertrevligt, bra service och mat. Vi kommer absolut tillbaka! Vi var jättenöjda med allting, födeösedagsbarnet var mer än nöjd också. Tack!!

 9. Klara M.
  Klara M.
  • 4 omdömen
  6,5/10

  Kvaliten på maten var bra men hade förväntat mig en störra smaksensation. Ingen som utmärkte sig särskillt. Trevlig med sharing menyn men tacos, buns etc som en fick sätta ihop själv.

 10. Petra A.
  Petra A.
  • 22 omdömen
  6,5/10

  Härlig inredning och känsla i restaurangen. Mottagandet är bra, kunde varit bättre om det hade funnits en meny till varje person och om någon hade förklarat konceptet för oss. Maten var god, prisvärt och kom till bordet rätt snabbt. Uppmärksamheten under hela kvällen var bra. Vinet passade bra till maten.

 11. Nelly S.
  Nelly S.
  • 1 omdöme
  4/10

  Besviken! Kom dit och fick ett bord. Tog sedan 30 min innan vi fick beställa. Förrätten kom in relativt fort. Men behövde säga till för att få vår dricka. Sedan tog det ytterligare ca 45 min innan vi fick maten. Väldigt lång tid med tanke på att de har 4 rätter på menyn där bara proteinkällan skiljer sig åt... vi blev aldrig tillfrågade om påfyllning av dryck trots att glasen var tomma när maten serverades. Och såg inte personalen mer efter vi fått maten. Fick gå och leta upp personalen för att få betala och kunna gå där ifrån.

 12. Björn G.
  Björn G.
  • 2 omdömen
  7/10

  Cool men något kall inredning. Servicen spretade. Maten god, mkt plock, men många grejer aningen för starkt. Veganska alternativet saknade protein.

 13. Elli R.
  Elli R.
  • 1 omdöme
  3/10

  Bristfällig service i form av rörigt eller inget system mellan personalen. Vin som glömdes bort, förrätt kom efter varmrätt mm mm. Man har inte bestämt sig för om det är resturang eller nattklubb man bedriver?

 14. Sara R.
  Sara R.
  • 1 omdöme
  8/10

  Det var så tomt på restaurangen. Vi trodde det var "pga rådande omständigheter" men restaurangen runt hörnet hade lyckats dra till sig många fler.

 15. Emmy A.
  Emmy A.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Maten måste jag säga var helt otroligt, supergod! Dessvärre är service för mig väldigt betydelsefullt och där blev vi besvikna. Bordet var inte fixat (vilket jag köper, inte hela världen), förrätten vi beställde kom aldrig utan vi fick påminna personalen om att vi hade beställt förrätt efter att huvudrätten kommit in 30 min efter att vi beställt, ingen kom och kollade om allt var okej och om det smakade gott, flera gånger kom olika servitörer fram med olika saker och kollade om det var vi eller någon annan som skulle ha maten/drickan i fråga, väldigt svårt att få kontakt då inga såg vinkningar eller hörde oss när vi skulle be om notan/beställa mer mat. Fick en känsla av att det inte riktigt var uppstyrt vare sig det gällde vilket bord som beställt vad, vad vi beställde eller innehållet. Maten måste jag dock trycka på igen var oerhört god, en av de godaste restaurangerna i stan helt klart :)

 16. Siw B.
  Siw B.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Upplevelsen förstördes till viss del av att det var för trångt utifrån Corona perspektiv. Vinet var utmärkt o passade till maten som också den var god

 17. Thomas L.
  Thomas L.
  • 1 omdöme
  10/10

  Gillar enkelheten att få en välkomponerad middag. Skön stämning och underbara smaker, kommer självklart tillbaka! Perfekt både för större och mindre sällskap. Thomas

 18. Yara M.
  Yara M.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Borde vara bättre musik. Mer varierande och inte bara house.

 19. Anna B.
  Anna B.
  • 2 omdömen
  8,5/10

  Fantastisk mat man vill ha mer av!

 20. Ericka P.
  Ericka P.
  • 2 omdömen
  9,5/10

  Det som drog ner betyget var att efter 21 ganska tidigtbså var musiken för högt och vi satt omringad av en gäng ungdomar som var själva ganska hög ljuda Vi kunde ha fått ett bättre bord

 21. Anette E.
  Anette E.
  • 2 omdömen
  6,5/10

  Trevlig service och ok mat. Vi blev ordentligt mätta på 1 förrätt var och varsin varmrätt. Allting var gott men saknade et där lilla extra som man vill ha. 3/5 i betyg

 22. Eva T.
  Eva T.
  • 1 omdöme
  10/10

  Väldigt gott, väldigt fin service. Vi är mer än nöjda. Kommer gärna tillbaka snart. Tack!

 23. Marcus S.
  Marcus S.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Fusion som sätter lite sprätt på fantasin ... rekkenderar sharing-menyn. Läget är inte hundra men funkar och man hittar parkering hyffsat lätt. Lokalen är lite väl bullrig när det är många gäster. Borde fixas. Trevlig personal å bra service. Kommer fler gånger.

 24. Johanna B.
  Johanna B.
  • 1 omdöme
  10/10

  Vi var ett sällskap på 10 personer som beställde en Ssam meny. Supergod och spännande mat, mycket passande även för oss veganer. Personalen var mycket trevlig och uppmärksam! Kan varmt rekommendera Market!

 25. Niki W.
  Niki W.
  • 1 omdöme
  5/10

  Personalen var oengagerade, min kille är fransk och pratar bara engelska så när det kom en ny servitris för tredje gången och prata svenska med oss fick jag översätta. Dj som spelade musik spelade väldigt hög musik så man nästan fick skrika till varandra, även om jag sa till om detta höjdes musik igen. Efter vi ätit klart dukade de av efter 15 min när min kille var på toa. De kom aldrig tillbaka och frågade om vi ville ha dessert eller kaffe och vi fick fråga 2 gånger om att få notan.... Ätit här innan och varit nöjd men kvalitén har sjunkit sen sist.

 26. Malin S.
  Malin S.
  • 6 omdömen
  6,5/10

  God mat med spännande smaker. Mycket mat för pengarna. Lång väntetid på maten och inga frågor om ex. något mer att dricka eller dessert under ca 2 H. Personalen var trevlig men tyvärr för få/orutinerade.

 27. Debra B.
  Debra B.
  • 13 omdömen
  10/10

  Cozy place

 28. Madeleine O.
  Madeleine O.
  • 2 omdömen
  7,5/10

  Allt var toppen, maten, miljön och servicen. Trist dock att de missade rabatten vilket vi inte upptäckte, vilket jag förstår av andra inlägg är vanligt. Menyn på hemsidan stämmer inte. Men så god mat.

 29. Ina o.
  Ina o.
  • 70 omdömen
  10/10

  Intressant mat god service.

 30. Karin J.
  Karin J.
  • 3 omdömen
  7,5/10

  Entrecoten tog slut, blomkålen var en en besviklelse. Servicen väldigt bra liksom miljön.Entrecoten tog slut, blomkålen var en en besviklelse. Servicen väldigt bra liksom miljön

 31. Ljiljana B.
  Ljiljana B.
  • 1 omdöme
  10/10

  Trevlig personal. Snabb och serviceinriktad. Ordnade snabbt en quiz för oss för att vi förväntade oss en quiz men det fanns inget på grund av Corona . Och då ordnade de själva bara för vårt bord. Många stjärnor för detta!

 32. Sarah s.
  Sarah s.
  • 6 omdömen
  6/10

  Gott och smakrikt. Kimchi en besvikelse.. Den måste ligga till sig. Grön servitris men gjorde sitt bästa. Vi kommer tillbaks, men ni måste jobba in er på menyn.. PS stava rätt i menyn ???? blir det fel, skriv ut nya!!!

 33. Karin J.
  Karin J.
  • 3 omdömen
  9,5/10

  En mycket trevlig servitris som med finess tog hand om oss trots att vi var lite krångliga med dator på bordet och sega när vi skulle beställa. Men hon anpassade sig och behöll sin professionella approach och flexibilitet.

 34. Ina o.
  Ina o.
  • 70 omdömen
  10/10

  Bra service intressant matupplevelsen

 35. Leif E.
  Leif E.
  • 1 omdöme
  10/10

  Hög nivå på köket, spännande och oväntade kombon av smaker. Väldigt gott och fräscht. Oerhört trevligt bemötande av personalen. Rekommenderas !

 36. Linda Å.
  Linda Å.
  • 11 omdömen
  7,5/10

  Bra mat och trevligt för både små och stora sällskap. Goda drinkar och trevlig personal. Jag har varit här förut men inte mitt sällskap och alla var nöjda och ville gärna komma tillbaka en annan gång.

 37. Bnawsha L.
  Bnawsha L.
  • 3 omdömen
  9,5/10

  Fin service, god mat och mysigt ställe

 38. Timmy K.
  Timmy K.
  • 2 omdömen
  10/10

  Supergott och brett. Veganvänligt. Är fortfarande efter många år en klippa och innoverande. Jättefin service av Josefin dessutom!

 39. Anna R.
  Anna R.
  • 3 omdömen
  4/10

  Jättegod mat men så fruktansvärt dålig service

 40. Björn L.
  Björn L.
  • 14 omdömen
  6/10

  När vi begärde notan fick vi en nota utan rabatt. Vi påtalade detta direkt och vips på en sekund fick vi ny nota där rabatten var dragen. Kändes inte bra.