8,2/10
Mycket bra bord
baserat på 738 omdömen
Endast kunder som har ätit på restaurangen efter att ha bokat på TheFork kan lämna ett omdöme.
 1. Ina o.
  Ina o.
  • 54 omdömen
  10/10

  Intressant mat god service.

 2. Karin J.
  Karin J.
  • 3 omdömen
  7,5/10

  Entrecoten tog slut, blomkålen var en en besviklelse. Servicen väldigt bra liksom miljön.Entrecoten tog slut, blomkålen var en en besviklelse. Servicen väldigt bra liksom miljön

 3. Ljiljana B.
  Ljiljana B.
  • 1 omdöme
  10/10

  Trevlig personal. Snabb och serviceinriktad. Ordnade snabbt en quiz för oss för att vi förväntade oss en quiz men det fanns inget på grund av Corona . Och då ordnade de själva bara för vårt bord. Många stjärnor för detta!

 4. Sarah s.
  Sarah s.
  • 5 omdömen
  6/10

  Gott och smakrikt. Kimchi en besvikelse.. Den måste ligga till sig. Grön servitris men gjorde sitt bästa. Vi kommer tillbaks, men ni måste jobba in er på menyn.. PS stava rätt i menyn ???? blir det fel, skriv ut nya!!!

 5. Karin J.
  Karin J.
  • 3 omdömen
  9,5/10

  En mycket trevlig servitris som med finess tog hand om oss trots att vi var lite krångliga med dator på bordet och sega när vi skulle beställa. Men hon anpassade sig och behöll sin professionella approach och flexibilitet.

 6. Ina o.
  Ina o.
  • 54 omdömen
  10/10

  Bra service intressant matupplevelsen

 7. Leif E.
  Leif E.
  • 1 omdöme
  10/10

  Hög nivå på köket, spännande och oväntade kombon av smaker. Väldigt gott och fräscht. Oerhört trevligt bemötande av personalen. Rekommenderas !

 8. Linda Å.
  Linda Å.
  • 7 omdömen
  7,5/10

  Bra mat och trevligt för både små och stora sällskap. Goda drinkar och trevlig personal. Jag har varit här förut men inte mitt sällskap och alla var nöjda och ville gärna komma tillbaka en annan gång.

 9. Bibbi L.
  Bibbi L.
  • 3 omdömen
  9,5/10

  Fin service, god mat och mysigt ställe

 10. Timmy K.
  Timmy K.
  • 2 omdömen
  10/10

  Supergott och brett. Veganvänligt. Är fortfarande efter många år en klippa och innoverande. Jättefin service av Josefin dessutom!

 11. Anna R.
  Anna R.
  • 3 omdömen
  4/10

  Jättegod mat men så fruktansvärt dålig service

 12. Björn L.
  Björn L.
  • 14 omdömen
  6/10

  När vi begärde notan fick vi en nota utan rabatt. Vi påtalade detta direkt och vips på en sekund fick vi ny nota där rabatten var dragen. Kändes inte bra.

 13. Charlotte R.
  Charlotte R.
  • 4 omdömen
  9,5/10

  Mycket god mat men lite krångligt att förstå menyn och hur man kunde kombinera

 14. Fredrik J.
  Fredrik J.
  • 1 omdöme
  10/10

  Super god spännande mat

 15. Josefin J.
  Josefin J.
  • 3 omdömen
  8/10

  Trevligt ställe och god mat. Tycker dock det var lite dyrt för vad man fick.

 16. Tara Z.
  Tara Z.
  • 3 omdömen
  7,5/10

  Maten var helt okej men köttet (bulgogi) smakade inte som det ska när jag ätit det på andra ställen. Men personalen var underbara och lokalen är WOW. Supermysigt

 17. Helen H.
  Helen H.
  • 9 omdömen
  8/10

  God blandning av rätter! Trevlig personal!

 18. Anette A.
  Anette A.
  • 1 omdöme
  8/10

  Härlig personal med fin service och snygga lokaler. Jag började med en cocktail (Hibiscus whisperer) som var god, men ganska liten. Åt Enchillada (mycket gott) och chicken skewers (ganska tråkig kyckling och tjock teriyaki sauce) sweet potato (goda). Till efterrätt blev det Churros med kockens val av glass, Den var inte alls god. Själva churrosen var gjord som en muffins och var aldeles degig. Glassen var vanlig vaniljglass. Inte värt sina pengar. Den torra cidern jag drack var väldigt god.

 19. Anna D.
  Anna D.
  • 4 omdömen
  9,5/10

  God mat, trevlig personal och gott vin.

 20. Inger W.
  Inger W.
  • 2 omdömen
  6,5/10

  Restaurangen är som helhet bra - vi har varit där en gång förut - MEN den här gången fick vi trots bokning vänta i 40 minuter på att beställa och det slutade med att det tog 80 minuter att få maten på bordet och därmed blev det stressigt då vi hade en konsert som väntade. Vi hade räknat 2 timmar men det blev på gränsen! Plus en mycket "tyken" person som jobbade med servering, och som "bjäbbade" emot oss. Oproffsigt. Inget mer besök där.

 21. Carl A.
  Carl A.
  • 1 omdöme
  9/10

  Kan starkt rekommendera crispy entrecote! Mina söta potatis pommes var lite halv brända där av 9/10. Annars hade det varit 10/10

 22. Camilla S.
  Camilla S.
  • 1 omdöme
  8/10

  Maten var fantastiskt god, tyvärr var servicen mindre bra. Efter att vi fått in vår mat var det ingen som uppmärksammade att vår glas var tomma, ingen frågade om vi ville ha eferrätt eller kaffe. Ingen var heller särskilt intresserade av att vi ville betala. Matupplevelsen var dock toppen så vi kan ändå tänka oss ett återbesök i hopp om bättring med servisen.

 23. Elin B.
  Elin B.
  • 1 omdöme
  10/10

  Det är väldigt gott. Upplägget med delade menyer är trevligt och personalen som arbetar är bra. Det är ett bra upplägg på lokalen och maten är som sagt mycket god!

 24. Sofie O.
  Sofie O.
  • 2 omdömen
  8,5/10

  Personalen var mycket välkomnande ochh supergulliga mot min lilla hund. Maten var god och mycket goda smaker. Mysig mer som en fabrikslokal. Kommer gärna igen med hund.

 25. Helen C.
  Helen C.
  • 105 omdömen
  9/10

  Tuna Tostada serveras på ett hårt stekt tortillabröd, jag hade förväntat mig något mer vanligt bröd, om än stekt/rostat. Smaken är annars god. Enchilladas är riktigt goda och generösa trots att det också här är litet väl hårt stekta tortillabröd. Apple Bao Duck är riktigt god. Två i sällskapet tar sharing meny och väljer tonfisk och entrecote som egna rätter och delar diverse tillbehör till och de är överlag nöjda. Den fjärde i sällskapet väljer smårätter/mellanrätter och tycker mycket om avokado fritters, men är besviken på krabban. Beef skewers får tummen upp. Vinet börjar på 95 kr/glaset och är helt okej. Rosé är för kallt till att börja med och servitrisen justerar temperaturen på nya kylen som varit felinställd. Trevlig serveringspersonal och bra rabatt. Kan tänka mig att komma tillbaka, framför allt om det går att boka med rabatt igen.

 26. Tobias P.
  Tobias P.
  • 1 omdöme
  5,5/10

  Oerhört svårt att få service. Det tog också en väldigt lång tid innan man fick in drickan. Alla tre gångerna... De hade visst ny meny så lite strul med maten kan man ju acceptera men servicen och närvaron var nästan obefintlig. Dock trevlig personal när man väl fick tag på nån.

 27. Vicktoria B.
  Vicktoria B.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  Maten var väldigt god! Dock var personalen alldeles för rörig, man kunde antingen få vänta 20 minuter på att någon skulle komma till bordet eller så kom det plötsligt fram 4 olika servitörer efter varandra som inte hade koll på vad man beställt.

 28. Julia O.
  Julia O.
  • 14 omdömen
  3,5/10

  Personalen glömde av oss och hade ingen koll på vår beställning. Efterrätten var frusen. Ingen vidare upplevelse och inget jag rekommenderar.

 29. Heli P.
  Heli P.
  • 1 omdöme
  7/10

  Trevligt ställe med bra mat. Men så dålig service. Service personalen hade ingen koll. Satt med tomma glas och väntade påfyllning vilket aldrig kom.. Bestämde oss att lämna stället och gå någon annanstans. När vi väl skulle betala så hade dom lagt på annat till våran räkning som vi inte hade beställt. Personalen visste inte hur kort apparaterna fungerade så då swishade man pengarna tillbaka som va fel. Över 500kr!! Är det ens lägligt att göra så?! Nja, tyvärr kommer nog inte att återvända.

 30. Jonna L.
  Jonna L.
  • 1 omdöme
  6/10

  Maten var god, men de förväxlade vår beställning, glömde rätter och gav aldrig tillbaka en tallrik så jag fick äta på ett serveringsfat. Vi fick både påminna om rätterna vi beställt men också säga till att de kunde strunta i det när de ändå redan hade glömt bort vår mat ytterligare en gång. Helt okej smaker, lite torrt. Svårt å veta om vi fick vegetarisk till slut pga fick in fisk, det var väldigt rörigt.

 31. Carina J.
  Carina J.
  • 2 omdömen
  8/10

  Oengagerat välkomnande och trög service till en början, men vände sedan till en bra upplevelse tack vare god mat och att sällskapet bjöds på flera möjligheter att smaka på vinet innan man valde sort. Mysig atmosfär.

 32. Annette S.
  Annette S.
  • 2 omdömen
  10/10

  En liten pärla mitt emot Feskekörka. Koreansk/mexikansk restaurang. Åt Share-meny tonfisk. Serverades med olika taco-varianter (varav en koreansk pannkaka), padrones, grillade grönsaker, olika såser och stekt ris. Mycket mat för två, och mycket goda smaker! Guacamole som förrätt räcker lätt till tre personer. Kan verkligen rekommendera ett besök här!

 33. Anna E.
  Anna E.
  • 2 omdömen
  10/10

  Proffsigt och vänligt bemötande. Mycket positiv inställning hos personalen som var instruerande och hade det där lilla extra. Mycket bra!

 34. Tyra J.
  Tyra J.
  • 5 omdömen
  7,5/10

  Mycket bra mat men det var också mycket folk som antagligen drog ner servicen en del.

 35. Magdalena j.
  Magdalena j.
  • 1 omdöme
  7/10

  Vi är i överlag nöjda. Bra att att det är Sharing meny. Servicen bra fram till efterrätten som vi fick vänta på i minst 30 min. Behövde påminna om 30% rabatten som de ej hade räknat in på notan devotes kunna se det på bokningen. Köket bjöd på bl a översaltad guacamole samt en intet sägande entrecote. Tonfisken fantastisk likaså kycklingen. Efterrätten blev churrios som blev godkänd.

 36. Pontus E.
  Pontus E.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  Inget som inte var gott, men inte heller något som var speciellt märkvärdigt, så det kändes därför inte heller prisvärt. Det var inga intressanta smaksynergier, delarna kändes inte som de passade så bra ihop. Olika uppgifter från servitörer om allergiinnehåll i rätterna skapade lite förvirring och "okeeeeeej?"-känsla.

 37. Jenny p.
  Jenny p.
  • 1 omdöme
  4,5/10

  Servicen på Market var en stor besvikelse tyvärr. En utav oss i sällskapet var glutenallergiker och detta behövdes påpekas flera gånger. Både varmrätten och efterätten fick skickas tillbaka då det serverades med bröd samt kaka vilket tydligt innehåller gluten. Vi fick även be om vår efterätt 3 ggr innan vi fick den.

 38. Lisbeth P.
  Lisbeth P.
  • 121 omdömen
  6,5/10

  God mat men förvirrad service. Disträ servitris som först glömde vad vi beställt och kom för att kolla och sedan glömde vad vi skulle dricka. Dessutom alldeles för tätt mellan borden. Rabatten på The Fork var inte exklusiv för The Fork utan gällde oavsett bokning. Rolig efterrätt.

 39. Florina L.
  Florina L.
  • 1 omdöme
  6/10

  Varmt välkomnande men sen dåligt service med långa väntetider. Vi fick påminner två gånger om att få dessert och ingen frågade om vi ville dricka nåt mer.

 40. Ninorta A.
  Ninorta A.
  • 1 omdöme
  10/10

  Smakrik mat i en stämningsfull restaurang! Mycket goda drinkar och bra musik.