Tillbaka

Recensioner - Market

8,5/10

Utmärkt bord

baserat på 931 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
 1. Sandra G.
  Sandra G.
  • 1 omdöme
  10/10

  Godaste maten jag ätit på länge !! Rekommenderas starkt!

 2. Alexandra T.
  Alexandra T.
  • 9 omdömen
  10/10

  Riktig bra service och god mat!!

 3. Martin j.
  Martin j.
  • 2 omdömen
  10/10

  Fantastisk mat! En härlig blandning av koreanskt och mexikanskt SÅ VÄLLAGAT och smakrikt! Mysigt! Trevlig och väldigt omhändertagande personal! Tack! Vi kommer gärna tillbaka och njuter på Market!!!

 4. Cecilia F.
  Cecilia F.
  • 43 omdömen
  8/10

  Trevlig personal. God mat.???????? Har varit här flera ggr och blir aldrig besviken. tonfisken jättegod. Tofun smaklös men med tillbehör blir även den god.

 5. Erlendur S.
  Erlendur S.
  • 5 omdömen
  10/10

  Fantastisk mat och mycket bra service idag.

 6. Therese S.
  Therese S.
  • 1 omdöme
  7/10

  Musiken som spelades av en dj var av samma ljudnivå som på en nattklubb. Vi fick sätta oss bredvid varandra för att kunna höra vad den andra sa. Sedan skyndade vi oss att äta. Tråkigt. Tydligen är det så på helgerna. Hade vi vetat det hade vi inte gått dit. Tycker också synd om servitrisen som var hes av allt skrikande.

 7. Mari s.
  Mari s.
  • 101 omdömen
  10/10

  God blandning av härliga kryddor och tillbehör. Köttet var verkligen perfekt tillagat.

 8. Kitty T.
  Kitty T.
  • 16 omdömen
  9,5/10

  Så trevligt och god mat och fantastiska drinkar! Hoppas att fler kommer dit och stödjer restaurangen i den här tuffa tiden.

 9. Anders J.
  Anders J.
  • 1 omdöme
  9/10

  God mat, trevligt bemötande och mysig atmosfär! Roliga kombinationer mellan Mexikansk och Koreansk mat. Bra sortiment på alkoholhaltiga drycker och kanongoda drinkar!

 10. Susan L.
  Susan L.
  • 1 omdöme
  3/10

  Helt klart under förväntningarna. Kändes som ett partyställe för människor i 20 års åldern.

 11. Malou R.
  Malou R.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Annorlunda koncept och otroligt gott! Både killen och hans mamma var överraskade över hur gott och fint det var där, kommer absolut komma tillbaks!

 12. Ridwana Y.
  Ridwana Y.
  • 2 omdömen
  9/10

  Bra service och mycket trevlig personal. Maten var väldigt god, både jag och vännen blev nöjda med vad vi beställde. Något dyra priser i förhållande till maten dock varav inte full pott.

 13. Tom J.
  Tom J.
  • 5 omdömen
  6,5/10

  Restaurangen är coolt inredd och stor. Trots att restaurangen knappt var halvfull var servicen långsam och oengagerad. Maten var dock riktigt bra. Men om personalen ansträngts sig skulle upplevelsen varit så mycket bättre.

 14. Jennie K.
  Jennie K.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Maten vad bra och väldigt bra stämning i lokalen. Vi fick dock vänta på maten i 1h och 45min. Men personalen beklagade sig och vi fick gratis dryck som kompensation. Så trevlig personal men tyvärr alldeles för lång väntan på maten.

 15. Karin K.
  Karin K.
  • 1 omdöme
  6/10

  Dålig service (tog lång tid att få beställa, få maten och sedan betala), ganska god mat, ett plus för upplägget att kunna dela många och att alla får välja sitt protein (fanns veganska alternativ) och mysigt lokal/inredning.

 16. Tore S.
  Tore S.
  • 3 omdömen
  7/10

  Jag har ätit på Market ett antal gånger och det är bra, men känner att det är på fall. Är det en COVID effekt? Orkar resturangen / personalen inte att hålla det uppe med mindre kundantal ? Eller börjar konceptet bli gammalt ? Jag vet inte men mitt sista besök var långt sämre än mina tidigare upplevelser. Jag kommer nog inte tillbaka tyvärr.

 17. Klara D.
  Klara D.
  • 2 omdömen
  5,5/10

  Dåligt bemötande. Lång väntetid för att komma in i restaurangen, få gå till bords och tills maten kom. Hade precis ätit klart och beställt ett glas vin till när vi blev "utkastade" för tydligen var det bara en 2h sittning. Jag kan tycka att man borde ha informerat om det när vi beställde vinet. Kanske kunde man erbjuda oss att få flytta till ett annat bord? Fick ingen möjlighet att beställa efterrätt, hann knappt äta och dricka upp det vi beställt! Oerhört dålig servis.

 18. Ingrid L.
  Ingrid L.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Mycket god mat, särskilt ank-tacon! Men lite konstigt att det bara fanns en sorts rödvin och lite förvirrat hos personalen generellt. Ett larm som gick i lokalen och tjöt i runt en kvart, utan ursäkter, information eller kompensation, var ett rejält minus.

 19. Heléne M.
  Heléne M.
  • 3 omdömen
  9,5/10

  Underbar god mat, mycket varierande alternativ, trevlig personal och i dessa Corona tider så var restaurangen perfekt för dessa tider. Kan varmt rekommendera.

 20. Emmelie O.
  Emmelie O.
  • 1 omdöme
  8/10

  Väldigt fint välkomnande , maten var super god. när vi tillslut fick den. Kände oss väldigt bortglömda hela kvällen även fast vi var ett stort gäng , fick inte påfyllt med vatten när det tog slut .. maten fick vi vänta på i ca 1 timma. Ingen som kom och reagerade på att vi inte fått maten förens vi sa till. . Vi beställde dryck de glömdes bort. Annars väldigt trevlig servitris även fast det var sjukt rörigt. Vi var där ganska sent och ljudet på musiken höjdes o höjdes , lite för hög ljudvolym. Men vi njöt av maten , magiska smaker .

 21. Veronica P.
  Veronica P.
  • 3 omdömen
  9/10

  Toppen service och stämning hela vägen. Maten god och jag återkommer igen. Vi kände att de hade koll på allt under kvällen, vi kände oss sedda och omhändertagna.

 22. Martin S.
  Martin S.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Mycket bra bemötande dock glömdes detaljer bort. Maten var mycket välsmakande. Miljön var usel för en dejtkväll med frugan men kanske mycket bättre för jobbgänget som vill äta lite goda smårätter som en start på utekvällen.

 23. Josef G.
  Josef G.
  • 4 omdömen
  10/10

  Supertrevligt, bra service och mat. Vi kommer absolut tillbaka! Vi var jättenöjda med allting, födeösedagsbarnet var mer än nöjd också. Tack!!

 24. Klara M.
  Klara M.
  • 4 omdömen
  6,5/10

  Kvaliten på maten var bra men hade förväntat mig en störra smaksensation. Ingen som utmärkte sig särskillt. Trevlig med sharing menyn men tacos, buns etc som en fick sätta ihop själv.

 25. Petra A.
  Petra A.
  • 22 omdömen
  6,5/10

  Härlig inredning och känsla i restaurangen. Mottagandet är bra, kunde varit bättre om det hade funnits en meny till varje person och om någon hade förklarat konceptet för oss. Maten var god, prisvärt och kom till bordet rätt snabbt. Uppmärksamheten under hela kvällen var bra. Vinet passade bra till maten.

 26. Nelly S.
  Nelly S.
  • 1 omdöme
  4/10

  Besviken! Kom dit och fick ett bord. Tog sedan 30 min innan vi fick beställa. Förrätten kom in relativt fort. Men behövde säga till för att få vår dricka. Sedan tog det ytterligare ca 45 min innan vi fick maten. Väldigt lång tid med tanke på att de har 4 rätter på menyn där bara proteinkällan skiljer sig åt... vi blev aldrig tillfrågade om påfyllning av dryck trots att glasen var tomma när maten serverades. Och såg inte personalen mer efter vi fått maten. Fick gå och leta upp personalen för att få betala och kunna gå där ifrån.

 27. Björn G.
  Björn G.
  • 2 omdömen
  7/10

  Cool men något kall inredning. Servicen spretade. Maten god, mkt plock, men många grejer aningen för starkt. Veganska alternativet saknade protein.

 28. Elli R.
  Elli R.
  • 1 omdöme
  3/10

  Bristfällig service i form av rörigt eller inget system mellan personalen. Vin som glömdes bort, förrätt kom efter varmrätt mm mm. Man har inte bestämt sig för om det är resturang eller nattklubb man bedriver?

 29. Sara R.
  Sara R.
  • 1 omdöme
  8/10

  Det var så tomt på restaurangen. Vi trodde det var "pga rådande omständigheter" men restaurangen runt hörnet hade lyckats dra till sig många fler.

 30. Emmy A.
  Emmy A.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Maten måste jag säga var helt otroligt, supergod! Dessvärre är service för mig väldigt betydelsefullt och där blev vi besvikna. Bordet var inte fixat (vilket jag köper, inte hela världen), förrätten vi beställde kom aldrig utan vi fick påminna personalen om att vi hade beställt förrätt efter att huvudrätten kommit in 30 min efter att vi beställt, ingen kom och kollade om allt var okej och om det smakade gott, flera gånger kom olika servitörer fram med olika saker och kollade om det var vi eller någon annan som skulle ha maten/drickan i fråga, väldigt svårt att få kontakt då inga såg vinkningar eller hörde oss när vi skulle be om notan/beställa mer mat. Fick en känsla av att det inte riktigt var uppstyrt vare sig det gällde vilket bord som beställt vad, vad vi beställde eller innehållet. Maten måste jag dock trycka på igen var oerhört god, en av de godaste restaurangerna i stan helt klart :)

 31. Siw B.
  Siw B.
  • 2 omdömen
  7,5/10

  Upplevelsen förstördes till viss del av att det var för trångt utifrån Corona perspektiv. Vinet var utmärkt o passade till maten som också den var god

 32. Thomas L.
  Thomas L.
  • 1 omdöme
  10/10

  Gillar enkelheten att få en välkomponerad middag. Skön stämning och underbara smaker, kommer självklart tillbaka! Perfekt både för större och mindre sällskap. Thomas

 33. Yara M.
  Yara M.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Borde vara bättre musik. Mer varierande och inte bara house.

 34. Anna B.
  Anna B.
  • 4 omdömen
  8,5/10

  Fantastisk mat man vill ha mer av!

 35. Ericka P.
  Ericka P.
  • 2 omdömen
  9,5/10

  Det som drog ner betyget var att efter 21 ganska tidigtbså var musiken för högt och vi satt omringad av en gäng ungdomar som var själva ganska hög ljuda Vi kunde ha fått ett bättre bord

 36. Anette E.
  Anette E.
  • 2 omdömen
  6,5/10

  Trevlig service och ok mat. Vi blev ordentligt mätta på 1 förrätt var och varsin varmrätt. Allting var gott men saknade et där lilla extra som man vill ha. 3/5 i betyg

 37. Eva T.
  Eva T.
  • 1 omdöme
  10/10

  Väldigt gott, väldigt fin service. Vi är mer än nöjda. Kommer gärna tillbaka snart. Tack!

 38. Marcus S.
  Marcus S.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Fusion som sätter lite sprätt på fantasin ... rekkenderar sharing-menyn. Läget är inte hundra men funkar och man hittar parkering hyffsat lätt. Lokalen är lite väl bullrig när det är många gäster. Borde fixas. Trevlig personal å bra service. Kommer fler gånger.

 39. Johanna B.
  Johanna B.
  • 1 omdöme
  10/10

  Vi var ett sällskap på 10 personer som beställde en Ssam meny. Supergod och spännande mat, mycket passande även för oss veganer. Personalen var mycket trevlig och uppmärksam! Kan varmt rekommendera Market!

 40. Niki W.
  Niki W.
  • 1 omdöme
  5/10

  Personalen var oengagerade, min kille är fransk och pratar bara engelska så när det kom en ny servitris för tredje gången och prata svenska med oss fick jag översätta. Dj som spelade musik spelade väldigt hög musik så man nästan fick skrika till varandra, även om jag sa till om detta höjdes musik igen. Efter vi ätit klart dukade de av efter 15 min när min kille var på toa. De kom aldrig tillbaka och frågade om vi ville ha dessert eller kaffe och vi fick fråga 2 gånger om att få notan.... Ätit här innan och varit nöjd men kvalitén har sjunkit sen sist.