Tillbaka

Recensioner Market

8,2/10
Mycket bra bord
baserat på 767 omdömen
Endast kunder som har ätit på restaurangen efter att ha bokat på TheFork kan lämna ett omdöme.
 1. Jenny p.
  Jenny p.
  • 1 omdöme
  4,5/10

  Servicen på Market var en stor besvikelse tyvärr. En utav oss i sällskapet var glutenallergiker och detta behövdes påpekas flera gånger. Både varmrätten och efterätten fick skickas tillbaka då det serverades med bröd samt kaka vilket tydligt innehåller gluten. Vi fick även be om vår efterätt 3 ggr innan vi fick den.

 2. Lisbeth P.
  Lisbeth P.
  • 124 omdömen
  6,5/10

  God mat men förvirrad service. Disträ servitris som först glömde vad vi beställt och kom för att kolla och sedan glömde vad vi skulle dricka. Dessutom alldeles för tätt mellan borden. Rabatten på The Fork var inte exklusiv för The Fork utan gällde oavsett bokning. Rolig efterrätt.

 3. Florina L.
  Florina L.
  • 1 omdöme
  6/10

  Varmt välkomnande men sen dåligt service med långa väntetider. Vi fick påminner två gånger om att få dessert och ingen frågade om vi ville dricka nåt mer.

 4. Ninorta A.
  Ninorta A.
  • 1 omdöme
  10/10

  Smakrik mat i en stämningsfull restaurang! Mycket goda drinkar och bra musik.

 5. Kristiina G.
  Kristiina G.
  • 3 omdömen
  7/10

  Ett tips när det gäller sharing menyerna.Berätta att det räcker att beställa en och dela på speciellt när det är 3 kvinnor som är ute och äter. Mycket mat, inte kul att slänga. Annars finns det inget att klaga på. Maten var jätte god :)

 6. Sarah K.
  Sarah K.
  • 4 omdömen
  10/10

  Supertrevlig personal, riktigt god mat och en härligt inredd restaurang! Kommer definitivt besöka igen! Prova nattbakade fläsksidan!????

 7. Frida S.
  Frida S.
  • 28 omdömen
  9/10

  Supergod och spännande mat! Vi var 4 personer som delade på 4 sharing rätter. Man får MYCKET mat så ta inte mer än en förrätt att dela på. Vi var nöjda med alla rätter, det enda var att menyn inte var uppdaterad så flera rätter hade de inte och detsamma gällde dryckerna vilket känns otroligt oseriöst. Servicen var blandad, han som tillslut tog vår beställning var jättetrevlig och snabb men de verkade inte ha något system för vem som var ansvarig för borden. Välkomnandet var inte så trevligt då vi bokat via the fork precis innan vi kom och de sa ”jaha det var konstigt, de platserna hade vi stängt för vi inte har bord”. Fanns i alla fall massor med bord och maten överglänste hur som helst bemötandet och vi var nöjda och mätta när vi gick därifrån.

 8. Bror P.
  Bror P.
  • 1 omdöme
  8/10

  Bra mat men lite för lite, man får mycket ris men jag som åt tonfisk fick lite fisk vilket blir tråkigt

 9. Mats G.
  Mats G.
  • 1 omdöme
  7/10

  Fick inget avdraget på notan med 30% som lovats på the Fork

 10. Rikard N.
  Rikard N.
  • 7 omdömen
  9/10

  Väldigt god mat och bra service. Bulgogin är ett måste och beställ drinken med koriander!

 11. Emelie T.
  Emelie T.
  • 13 omdömen
  6,5/10

  Helt ok, gott men rätt dyra priser, hade inte betalat det utan rabatten.

 12. Linda B.
  Linda B.
  • 3 omdömen
  5,5/10

  Cocktails och mat smakrikt & gott., men servicen riktigt dålig. Beställningar av dryck glömdes bort flera gånger.. Fick in tillbehör till tacos för 2 pers men vi var ju 4 som beställt det så vi fick säga till och fick då mer. Ska dock nämnas att själva portionerna av fisk och kött var väl tilltagna. Kvällen avslutades med problem med kassasystemet när vi skulle dela notan.

 13. Ing-Marie B.
  Ing-Marie B.
  • 56 omdömen
  10/10

  Trevlig restaurang med riktigt bra service och trevlig personal. Spännande mat med goda och annorlunda smaker som serveras på ett tilltalande sätt.

 14. Annette S.
  Annette S.
  • 2 omdömen
  10/10

  Fantastisk restaurang med härlig miljö! Mycket goda smaker, och generösa portioner! Mycket bra viner som förslag till maten. Kan bara starkt rekommendera den här lilla pärlan!

 15. Nora H.
  Nora H.
  • 6 omdömen
  10/10

  Mycket och väldigt god mat överlag. Bra service, tog inte alls lång tid att få maten. Rekommenderar verkligen avokadofries.

 16. Magnus S.
  Magnus S.
  • 1 omdöme
  10/10

  Mycket gott och verkligen exemplarisk service!

 17. Markus A.
  Markus A.
  • 12 omdömen
  4/10

  Kommer inte bli något återbesök. Servitrisen hade inte koll på vår beställning. Spillde ut chilisås över vår förrätt och skulle komma tillbaka med en ny men det hände aldrig. Maten var fin att titta på men väldigt medelmåttig när det gällde smakerna. För lite salt, för lite soya, för lite av det mesta. Svårt att förstå hur man skulle äta maten också. Som en kombo av social dining och något annat. Blev verkligen besviken! Hela sällskapet på 6 pers kände samma, ingen kommer gå tillbaka. Definitivt inte med tanke på priset heller! Vi hade 50% på notan via the Fork vilket gjorde att priset blev ok. Hade aldrig velat betala det dubbla...

 18. Maria Y.
  Maria Y.
  • 11 omdömen
  10/10

  Utstickande trevlig service. Mat med många smaker.

 19. Ann-charlotte j.
  Ann-charlotte j.
  • 181 omdömen
  9/10

  Krog som mixar koreanskt med mexikankt, lite udda kombination. Beställde SSAm som är koreanskt där man väljer huvudingrediens, fisk, kött, tofu etc och får många små tillbehör vid isidan. Valde tonfisk och den var näst intill perfekt! Stor bit fin tonfisk tillredd med stekyta och däremelln mer eller mindra rå- perfekt! Så OBS, vill man inte ha sin fisk tillredd så- säg till! Tillvehören väldigt varierande, de flesta goda, men favoriten var padrones! Det serverades en chilisås som jag tycker var riktigt bra!. Dryckesmenyn både vin & öl ganska liten & det beror förstår på vad man gillar....

 20. Anna U.
  Anna U.
  • 4 omdömen
  9/10

  Härligt välkomnande i en relativt tom lokal då vi åt kl 16.30. Mysig inredning, god mat men framför allt en grymt bra & personlig service =) Runt 18 började det droppa in fler middagagäster, även då var det en behaglig ljudvolym. Helt klart värt ett besök!

 21. Maria H.
  Maria H.
  • 3 omdömen
  9,5/10

  Fantastiskt god mat i en spännande miljö!

 22. Karin B.
  Karin B.
  • 1 omdöme
  8/10

  Trevligt inredd lokal med aningens för hög musik (periodvis svårt att samtala med bordsällskapet). Supergod mat i stora portioner. Vår servitris var tyvärr inte särskilt trevlig och kort i tonen. Det blev mycket fel för vårt sällskap, (t.ex. fel dricka 2 gånger om, fel i notan). Förhoppningsvis hade hon bara en dålig dag...

 23. Martin Å.
  Martin Å.
  • 2 omdömen
  10/10

  Så himla god mat med väldigt fräscha smaker. Avocadofriesen är ”To die for”!!! Väldigt härlig personal och trevlig lokal.

 24. Linda U.
  Linda U.
  • 12 omdömen
  9,5/10

  Kanonmat med mycket smak och trevlig stämning. Lite segt med servicen men allt annat övervägde. Kan starkt rekommendera restaurangen.

 25. Jesper B.
  Jesper B.
  • 1 omdöme
  10/10

  Grymt bra ställe. Rekommenderas varmt!

 26. Monica T.
  Monica T.
  • 1 omdöme
  10/10

  Fantastisk god mat och trevlig personal????

 27. Linda Å.
  Linda Å.
  • 8 omdömen
  8/10

  Trevligt ställe med goda drinkar och bra mat. Vi tog in några förrätter och delade på. Därefter delade vi på 3 st sharingmenyer. Mycket mat och det smakade gott. Vi fick dock själva gå fram till personalen och säga att nu är vi här då de inte uppmärksammade oss när vi kom in utan vi fick vänta en stund trots att det satt en personal precis vid ingången. Däremot var vår servitör väldigt trevlig och uppmärksam.

 28. Alex a.
  Alex a.
  • 26 omdömen
  10/10

  Det var det absoluta smakligaste, intressantaste middag vi har haft för länge! Det började att vi kunde kom in till restaurang en timme innan våran reservation. Den trevliga Servitören berättade för oss om de olika rätterna som fanns på menyn.: förrätter, huvudrätter, side dishes & efterrätter.

 29. Andrea V.
  Andrea V.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Trevlig miljö, riktig god mat och super trevlig personal ????????????????.

 30. Amir G.
  Amir G.
  • 16 omdömen
  7,5/10

  Vi valde tonfisken till förrätt den var riktigt fin men fläsk till huvudrätt som sharing menu och den var sådär. Rätt tråkig presentation och osmakliga tillbehör. Trevligt ställe annars med bra personal

 31. Karin b.
  Karin b.
  • 1 omdöme
  4,5/10

  Låt oss säga att enda gång denna kväll någon form av glädje eller känsla för service gavs uttryck för av de två av tre servitörerna var i rekommendationer av alkohol. Annars tog den som verkade vara vår huvudservitör bokstavligen talat omvägar för att slippa närma sig vårt bord. Efter att maten slängts ner och vinet korkats upp kom hon inte tillbaka. Inte ens för att kolla av läget, fråga om vi ville ha mer att dricka eller något annat. Efter att ha ätit den tämligen smaklösa maten, som vi efter råd lyckades beställa på tok för mycket av, staplade vi själva tallrikarna i en hög, varav vilken tog två servitörer närmare 40 minuter att städa bort. Tyvärr lät vi denna brist på service ta över stor del av vår middag. Det var dock svårt att låta bli, då vi kände oss osynliga, översedda, och fel, nästan som om vi hade en smittsam sjukdom. Kvällen räddades något av en engelsktalande, brunhårig servitör som lämnade sin sektion för att kompensera för sina livströtta kollegor.

 32. Elin A.
  Elin A.
  • 13 omdömen
  10/10

  FANTASTISKT!!

 33. Polina I.
  Polina I.
  • 3 omdömen
  10/10

  Bra

 34. Ridwana Y.
  Ridwana Y.
  • 1 omdöme
  7/10

  Bra service och gott bemötande. Fick mat in på bordet rekordsnabbt, drickan kom i efterhand.. Har ätit på Market flera gånger men nu var det längesedan. Tycker dessvärre att kvalitén på maten har sjunkit. Vi beställde in en set meny med en blandning av allt. Upplevde att smakerna kunde ha varit bättre balanserande och att allt på tallriken plus tillbehören var åt det saltiga hållet. Det hade lyft matupplevelsen väldigt mycket med något sött för att balansera sältan och syran i alla andra komponenter. Smakade av tofun som min kompis beställde in, och den måste jag dock säga var snäppet bättre än tonfisken som jag åt.

 35. Emma K.
  Emma K.
  • 3 omdömen
  10/10

  Shared meny var gott och prisvärt! Mysig atmosfär och god mat, vad mer kan man begära? :)

 36. Jens R.
  Jens R.
  • 30 omdömen
  5,5/10

  Mycket högljutt. Kändes mer som en festlokal än en restaurang. Klockan ändå bara 19 en fredag. Set-rätterna var dock bra. Fisk-tacon var smaklös. Fick vänta ca 25 minuter på att beställa. Flera rätter var slut. Svårt att få uppmärksamhet av personalen.

 37. Sofia O.
  Sofia O.
  • 3 omdömen
  4/10

  Maten var bra. Servicen däremot var under all kritik. Servitrisen var otrevlig och hade dålig attityd vilket gjorde oss alla obekväma.

 38. Jonathan B.
  Jonathan B.
  • 10 omdömen
  7/10

  Helt okej mat. Trevlig servitris men hon hade för mycket att göra!

 39. Lee C.
  Lee C.
  • 1 omdöme
  9/10

  Miljön får minde pga extremt stökig möhippa, födelsedagsfirande (?). Sharing menyn är awesome. Något som hade gjort det ännu bättre hade varit något syrligt och krispigt som komplement

 40. Edvin M.
  Edvin M.
  • 4 omdömen
  8/10

  Kycklingen var inget att ha, annars bra mat, trevlig personal och stämning.