Registrera min restaurang
Hjälp
Vad
Var

Marstrands Wärdshus

8,4/10
30
Hamngatan 23, 442 67 MarstrandVisa karta

Genomsnittspris 500 kr

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter
Den här restaurangen följer de relevanta säkerhetsrutinerna*:
1 meter mellan borden
Endast kortbetalning
* Den här informationen ges av restaurangen
Visa mer information

Restaurangmeny

 • Genomsnittspris 500 kr

Bilder från användare

Betyg och omdömen

Mycket bra bord

8,4/10
baserat på 30 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
Matens kvalitet :8,7/10
Service :7,9/10
Miljö :8,5/10
 1. Marianne S.
  Marianne S.
  • 1 omdöme
  10/10

  Det var bra service med glad och positiv servicepersonal. Maten stämde väl överens med våra förväntningar. Vi hade bokat bord inne i restaurangen men servitören ordnade ett bord på terassen då vi önskade att sitta utomhus. Det uppskattade vi mycket så vi återvänder gärna,

 2. Ingela C.
  Ingela C.
  • 1 omdöme
  9/10

  Trevlig restaurang med härlig atmosfär! Fina havskräftor, gott bröd och ett bra sortiment av viner på glas. Solen sken ett bra tag in på kvällen, vilket var skönt.

 3. Camilla L.
  Camilla L.
  • 1 omdöme
  3/10

  Maten var kall när den kom in och när jag sa till så tog man tillbaka tallriken. Fick ny mat med en extremt dålig köttbit som i stort sett var av senor och fett (entrecot) ja sa ifrån och fick följande svar. Du kan inte tro att du kan få en lika stor bit som du hade när du redan ätit av den. Jag fick heller inga grönsaker och tillbehör som jag hade på den första tallriken och fick snällt äta vidare av sås potatis och två tuggor kött. Nä det var inget trevligt och det kändes som att köket gav igen för att jag klagat för den köttbiten jag fick var riktigt dålig. Dock ett tack till den andra personen av personalen som kom förbi och frågade om maten och gav mig en creme Brule som kompensation. Men jag är inte nöjd för bemötandet var inte trevligt varken från personen som tog emot mitt klagomål som kocken som kom ut med ny och tråkig tallrik.

 4. Helena P.
  Helena P.
  • 1 omdöme
  9/10

  Mycket trevligt, härlig stämning & trevlig personal. Lite lång väntetid när man bad om något med det var också fullt på restaurangen så har viss förståelse. Kommer gärna tillbaka. Tack för en trevlig kväll!

 5. Ulf E.
  Ulf E.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  Servicen inget vidare men maten var god. Efter 30 min kom drickorna med en ursäkt att dom glömde beställningen, när maten kom var drickorna nästan slut så vi beställde nya direkt efter en stund frågar vi var drickorna är för svar att dom byter fat så det tar några minuter, äter och väntar ca 10-15 min frågar igen får samma svar, när vi nästan ätit färdigt ca 15 min till, får ingen ögonkontakt med servitrisen så jag får gå efter henne och säger att kan dom inte byta fatet så får dom komma med något annat för nu är maten i princip uppäten..... Fruktansvärt dåligt och ingen kompensation för en misslyckad måltid för över 1100 kr.......

 6. Staffan J.
  Staffan J.
  • 1 omdöme
  7/10

  Vi hade bokat bord långt i förväg för att kunna njuta av mat och miljön på bästa sätt. När vi kom dit fick vi sitta ute i kylan och regnet. Konstigt agerande för när vi bokade var det gott om plats. Vi frös! Verkar som det finns ”gräddfil” som drabbade oss. Efter ca 20 minuter blev vi erbjudna bord inne. Oprofessionellt av personalen men dock god mat till hyfsat ok pris. Vi återkommer nog tyvärr inte igen!

 7. Jessica M.
  Jessica M.
  • 1 omdöme
  7/10

  Maten var jätte god men tyvärr så var det för liten personal styrka för antalet gäster så det tog väldigt lång tid att få beställningarna. Inte personalens fel, dom gjorde allt dom kunde och var väldigt trevliga men rekommenderar att utöka personalen.

Mer information

Öppettider

Weekends and Holidays April - June

Every Day - June - August

Weekends - September

Så tar du dig till restaurangen

Hamngatan 23, 442 67, Marstrand, Sverige

Kollektivtrafik

Yes

Vägbeskrivning för att hitta hit

200 meters to the right when you get of the ferry.

On Main Land

Funktioner

Restaurangen erbjuder

, , ,

, ,

Restauranger runt Marstrands Wärdshus

Grand Hotel Marstrand

Poäng:9,3

Marstrand

525 kr genomsnittspris

MENU

 • Insider

Svenskt

Åstols Rökeri

Poäng:9,3

Insider

Åstol

490 kr genomsnittspris

Skandinaviskt

Skärhamn

400 kr genomsnittspris

Godkänner Yums

Svenskt

Källö-knippla

340 kr genomsnittspris

MENU

Populära städer på TheFork

 • Örebro
 • Norrköping
 • Umeå
 • Västerås
 • Karlstad

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning