Registrera min restaurang
Hjälp


Recensioner - Medis Kök & Bar

8,5/10
669
Medborgarplatsen 29, 118 26 Stockholm
Italienskt
Genomsnittspris 370 kr

Medis Kök & Bar

Hitta ett bord

Boka kostnadsfritt

Omdömen

8,5/10
Utmärkt bord669 omdömen
8,6/10

Mat

8,6/10

Service

8,1/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerBetyg och omdömen kan bara ges av gäster som har bokat med TheFork.
Hur kalkylerar vi betyg?

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå
  • CAROLINE K.1 omdöme

    27 juni 2024

    7,5/10

    lite strulig service men en välvija, så potential finns och maten var god när det väl blev rätt

  • Karin E.1 omdöme

    17 maj 2024

    4,5/10

    Man går hit för läget. Maten är inte speciellt fräsch, servicen i princip obefintlig.

  • Kicki K.1 omdöme

    20 mars 2024

    10/10

    Supergullig och trevlig servitris, hit kommer vi gärna tillbaka. Toppen!

  • Erla G.1 omdöme

    24 februari 2024

    10/10

    Toppen restaurang med bra mat, kanonbra service. Kommer absolut hit flera gånger.

  • Per N.4 omdömen

    4 februari 2024

    10/10

    Mycket bra service. Ljust och trevligt. Mycket god mat. Vi åt risottto och råbiff.

  • Ingrid S.5 omdömen

    26 januari 2024

    7/10

    God mat och trevlig personal. Hemsk ljudnivå och hög musik. Trist när man vill prata och umgås över en bit mat.

  • Iréne G.1 omdöme

    31 december 2023

    5/10

    Dom hade ingen koll på bordbokning, vi fick sitta och vänta en kvart i uterummet. Efter en timme när vi hade ätit färdigt frågad servitrisen om vi snart var klara då dom hade fler gäster som väntade. Vi hade fortfarande dricka kvar i glasen. Vi frågade om vi kunde få se på menyn för efterrätt men servitrisen kom aldrig tillbaka. Kl 11 höjde dom volymen så att det inte gick att höra ett ord vad man sa. Ett effektivt sätt att köra ut matgäster på vilket lyckades för vi gick. Upplevs mer som fritidsgård och klubb än restaurang vilket är synd för maten var god men någon service kan man inte förvänta sig här. Då får man gå någon annanstans.

  • Maria N.6 omdömen

    9 november 2023

    10/10

    Grymt god mat och mycket bra service!

  • Karin a.2 omdömen

    27 oktober 2023

    10/10

    Stället ligger bra till, nära både tåg och t-bana. Trevlig atmosfär, trevlig personal, bra mat till humana priser. Har besökt restaurangen vid ett flertal tillfällen och kommer gå dit igen

  • Jeanette L.1 omdöme

    8 september 2023

    10/10

    Super bra ställe att äta på när alla i sällskapet inte ska äta. Uteserveringen är kanon. ????☀️????

  • Susi H.1 omdöme

    11 juni 2023

    2,5/10

    Har gått förbi stället många gånger då jag bor i närheten och framförallt miljön inne i restaurangen ser trevlig och ombonat ut men besöket var en besvikelse, knappt över nivån fylleställe: matsedeln fantasilös och maten i linje med det, servicen ansträngde sig men var ganska oerfaren: flera personer hämtade disken i omgångar också ryckte de undan våra glas typ nu får ni gå hem. Personalen kom och värmde sina händer vid vår gasolvärmare när vi satt där samt att utemiljön, där vi satt, var inte särskild ombonat

  • Roger L.2 omdömen

    17 februari 2023

    8/10

    Det är en enkel men trevlig restaurang. Maten var fantastisk och jag kan rekommendera att man tar in några smårätter som förrätt, det var supergott. Huvudrätterna var väldigt goda. Personalen var trevliga och duktiga men man kunde uppleva att det var några som var nya på jobbet.

  • Kenneth B.21 omdömen

    8 juli 2022

    8,5/10

    Trevlig restaurang

  • Jeanette S.65 omdömen

    18 juni 2022

    6,5/10

    Restaurangen hade inte mitt erbjudande när jag kom dit och dom var helt oförstående när jag visade min bekräftelse. Sa att dom sagt upp sitt samarbete med The Fork trots att som ff finns kvar som restaurang där. Det ordnade upp sig till slut, efter att vi bråkat högljutt!

  • Magnus H.

    Magnus H.3 omdömen

    19 maj 2022

    9/10

    Snabb och trevlig service trots att det var mycket folk på uteserveringen. Maten var väldigt god och fint upplagd. Rekommenderas

    review_preview

    Visa bild

  • Sara Ö.13 omdömen

    21 april 2022

    10/10

    Här känner man sig som hemma! Familjärt och mycket trevligt bemötande!! Älskar smårätterna som kan kombineras till smakrika helheter. Väldigt bra utbud på goda viner.

  • Elizabeth R.24 omdömen

    29 april 2022

    4,5/10

    Tyvärr kan ej lämna ett rättvist omdömde då vi valde att gå för det var stundent mösspåtagning, hög ljud nivå, restaurangen sänkte ej musiken.. får testa en annan dag

  • Anders L.8 omdömen

    24 april 2022

    4,5/10

    Mögel på brödskivorna och fel. matbeställningen pch fel öl.

  • Anna L.1 omdöme

    18 april 2022

    2/10

    Personalen hävdade att de stoppat bokning då det var mycket att göra. Att jag kunde visa bokningsbekräftelse spelade ej någon roll.

  • Lotta W.49 omdömen

    16 april 2022

    10/10

    Alltid lika bra! Alltid lika nöjd!

  • Malin K.1 omdöme

    14 april 2022

    2/10

    Vi beställde in en kanna sangria, och den smakade väldigt sött och man kände bara en liten liten smak av rött vin. I princip saft. Vi sa till om detta och bad dom ordna så den inte smakade söt saft. När vi fick in notan hade dom lagt på 4 glas rödvin 86kr x4.... så sangrian landade på ca 800kr. Riktigt dåligt då vi misstänker att den va felblandad från början.

  • Erik S.15 omdömen

    10 april 2022

    9,5/10

    God mat, prisvärt, trevligt. Lite skumt att sällskapet bredvid hade en stor hund i knäet.

  • Kent M.79 omdömen

    8 april 2022

    8,5/10

    Jag åt torsken som var jättegod och vällagad. Två andra åt entrecôte och de fick dem inte som de beställde dem. En ville ha blodig men fick den i medium och den andra ville ha medium men fick den nästan genomstekt. I övriga maträtterna som Pilpil, vitlöksbröd etc var helt ok. Kommer tillbaka. De två kvinnliga servitriserna var väldigt trevliga och hade bra kontroll och överblick om vi önskade något mer

  • Elin V.2 omdömen

    9 april 2022

    10/10

    God mat!

  • Aleksandra B.2 omdömen

    9 april 2022

    10/10

    Väldigt trevligt atmosfär och riktig god mat!

  • Lotta W.49 omdömen

    8 april 2022

    10/10

    Jag har alltid varit mer än nöjd när jag varit här, så det blir fler besök framöver.

  • Pia N.15 omdömen

    5 april 2022

    10/10

    Alltid lika trevligt o gästvänligt!

  • Karin K.16 omdömen

    4 april 2022

    9/10

    Jättetrevligt kväll, fantastisk god mat och en väldigt trevlig och serviceminded servitris. Kommer absolut gå dit igen! Hälsningar /Karin och gänget

  • Elina K.95 omdömen

    2 april 2022

    10/10

    Var en väldigt trevlig upplevelse för mig och mitt sällskap. Servitrisen var jättetrevlig. Maten var väldigt god och det gick snabbt att få in den. Drinkarna är även de väldigt goda! Nu har de även öppnat upp den stora uteserveringen med infravärme.

  • Mattias J.21 omdömen

    1 april 2022

    7/10

    Maten bra och personalen trevlig men kan knappt svenska

  • Rebecca W.12 omdömen

    27 mars 2022

    9,5/10

    Stora portioner, prisvärd mat. Perfekt att äta här en söndag, då det är lugnt med folk

  • Sabrina A.13 omdömen

    26 mars 2022

    10/10

    Mycket fin miljö, topp service och hon mat

  • Anders Å.

    Anders Å.5 omdömen

    24 mars 2022

    6/10

    Bra mat men usel service fick tre servitörer och ingen var social, visste vad vi beställt eller om vi bokat bord eller bara kommit dit. maten gick servitören ut till uteserveringen för att sedan gå runt till alla gäster innan han kom till oss som satt närmast köket

  • Jeanette S.65 omdömen

    24 mars 2022

    5,5/10

    Samma servitris som i november, hon var då ny på jobbet.,. Det verkar hon vara fortfarande, 4 mån senare..,

  • Matilda J.13 omdömen

    19 mars 2022

    7/10

    Miljön var för högljudd för vår del, men om man är ute efter mer fart och fläkt är miljön perfekt. Servicen var initialt bra och välkomnande. Men sjönk under kvällens gång. Troligtvis pga många gäster. Men ber man om att få titta på dessert menyn kan det vara bra att komma och fråga om vi vill beställa något. Samt om vinglaset är tomt kan man fråga om något mer önskas. Aldrig kul att behöva vänta på att få notan. Osv. Maten var bra inte wow wow. Vi delade på pasta med oxfilé som var väldigt god. Vi tog 5 tapas rätter och en scampi pilpil smakade ingen vitlök eller chili som det brukar. Smaken var mycket seafood så gillar man det är den säkert perfekt.

  • Lena L.2 omdömen

    18 mars 2022

    7/10

    Det tog lång tid att bli placerad vid ett bord och sen ytterligare väntan både på att beställa och få dryck till bordet. Maten var ok, framförallt risotton (men ta bort den oskalade kladdiga räkan). När vi var klara så var notan fel och en rätt debiterats med för högt belopp. Lokalen är ganska mysig.

  • Elisabeth N.5 omdömen

    19 mars 2022

    7/10

    God mat och service men kallt att äta utan ytterkläder på i den inre delen IOM att väggarna var öppna. Oerhört hög musik och högljudda gäster, svårt att samtala

  • Cecilia R.

    Cecilia R.9 omdömen

    18 mars 2022

    9,5/10

    Härlig atmosfär- fantastisk mat!!

  • Elisabet S.

    Elisabet S.4 omdömen

    5 mars 2022

    10/10

    Supergod mat och trevlig servitris

  • Tina J.11 omdömen

    8 mars 2022

    9,5/10

    Riktigt god mat (Åt smårätter - Pilpil, fisktaco och potatisen) , en snäll servitris. De två som åt pastan med musslor gillade också maten men den hade kunnat få vara lite krämigare sa båda. Personalen kändes dock lite ny/ovan men det får man väl ta i dessa tider efter Covid. Det enda som fanns att klaga på var spotlightsen i taket, de lös upp restaurangen som om det varit en arena och bländad oss. Vi sa till personalen 2 ggr som till slut lyckades sänka belysningen lite, vart lite mysigare men de hade kunnat sänka den mycket mer. En i sällskapat hade varit där några veckor tidigare och då hade det inte varit så upplyst i lokalen och pastan hennes kille då ätit hade inte varit lika torr. Helt klart värt ett besök, väldigt fina och fräscha lokaler i övrigt.

Läs in fler omdömen

Tripadvisor-omdömen

87Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

  • Ladda ned från App Store
  • Skaffa den på Google Play
  • Instagram
  • Facebook

© 2024 La FourchetteSAS – med ensamrätt

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.