Tillbaka

Recensioner - Mercado Mexico

7,8/10

baserat på 68 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
 1. Elin T.
  Elin T.
  • 1 omdöme
  5/10

  Jag hade gjort godare mat hemma. De missades salsa till barnens rätt. När vi efterfrågade de blev vi ifrågasatta innan de kom på vad som saknades. De frågade om barnen ville ha isglass efter, ja sa ok, men de kom aldrig med de. Vi väntade inte länge på maten, men de tög lång tid varje gång de skulle komma till bordet.

 2. Alexander V.
  Alexander V.
  • 1 omdöme
  5,5/10

  Förlite mat

 3. Silvia P.
  Silvia P.
  • 2 omdömen
  10/10

  Jättegod mat och dryck, väldigt bra kvalité på varorna. Trevlig personal och mycket avstånd. Fin och trevlig miljö, nästan som att man åkte på en resa till Mexiko, kommer definitivt tillbaka

 4. Carina S.
  Carina S.
  • 4 omdömen
  9,5/10

  Supertrevligt bemötande, jättegod mat och rikliga portioner. Vi valde menyn med tre olika tacos och alla tillbehör. Det lät inte mycket med tre tacos men oj vad vi blev mätta. Deras hemgjorda tacochips var så goda så vi köpte med hem. Goda drycker och vi avslutade med en frozen marguerita som även den var perfekt. Hade önskat lite mer mexikanskt i inredningen samt lite mexikansk musik varvad med den som spelades.

 5. Sofie A.
  Sofie A.
  • 1 omdöme
  5,5/10

  Konstig service, fick inte in allt vi beställt men ändå med på notan. Maten var acceptabel, inte mer än så. Finns bättre restauranger att gå till. Kommer inte återvända

 6. Josefine L.
  Josefine L.
  • 1 omdöme
  7/10

  Mkt bra mat men portionerna var små. Hade varit toppen om servitören nämnt detta i samband med beställningen. De glömde även saker som vi beställde och vi fick vänta extra.

 7. Johannes P.
  Johannes P.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Bra service och god mat. Stort plus för kritor och ritpapper till dottern! Mysig lokal och trevlig personal hjälpte också till att förgylla kvällen.

 8. Tilda E.
  Tilda E.
  • 1 omdöme
  10/10

  Supertrevlig personal och jättegod mat! Extra plus för bra portioner, fin sysselsättning till barnen och att maten kom ganska snabbt utan långa väntetider.

 9. Edit H.
  Edit H.
  • 2 omdömen
  8,5/10

  Maten var utmärkt, även de vegetariska alternativen. Personalen var trevlig. Tyvärr är lokalen väldigt bullrig, det var nästan svårt att höra vad andra vid samma bord sa.

 10. Marit P.
  Marit P.
  • 4 omdömen
  7/10

  Tog lång tid innan servispersonal kom till bordet och tog upp beställningar på dryck, vi var törstiga AW folk, som dessutom hade bokat bordet innan.

 11. Ulrika P.
  Ulrika P.
  • 1 omdöme
  5/10

  Det blev en stor besvikelse. Vi beställde 2 tallrikar var och det var både snålt och färglöst. Alla tre vid bordet upplevde detsamma. Sämre intryck får man leta efter. För 800 kr hade vi högre förväntningar. Ska man titulera sig som mexikansk så kan man ju börja med att ändra popmusiken till något som ger en känsla av Mexiko...

 12. Daniel L.
  Daniel L.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Bra service. Goda quesadillas. Kalla/ljumma svamptacos. Överprisatta öl (som på de flesta restauranger). Sambo från Mexico anser det smakar som ”hemma”.

 13. Fredrik Ö.
  Fredrik Ö.
  • 2 omdömen
  5/10

  Mycket pengar för lite mat. Fint upplägg och bra råvaror men man kände att maten inte var rätt omhändertagen i köket, de saknade känsla. Vilket är något man förväntar sig när man betalar 250kr för en rätt.

 14. Mia S.
  Mia S.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Maten kunde varit lite bättre på lunchen, både det vegetariskt alternativ samt Tortan. Salladen god och underbara nachos. Annars trevlig atmosfär och ej trångt. Bra att kunna boka bord.

 15. Marcus A.
  Marcus A.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  Maten var kall när den kom ut efter 45 min. Servicen var dålig. Beställde in en ny öl, det tog 25 min innan den kom ut till bordet. Fräscha lokaler och toaletter.

 16. Elin E.
  Elin E.
  • 2 omdömen
  6/10

  Hej! Det var extremt lite mat faktiskt, det borde framgå tydligare hur lite mat det ingår i tacosen för det priset!! Också att vår sangria var väääääääldigt sen!!!’