Tillbaka

Recensioner Mestiza

9,4/10

Exceptionellt bra bord

baserat på 45 omdömen
Endast kunder som har ätit på restaurangen efter att ha bokat på TheFork kan lämna ett omdöme.
 1. Maria S.
  Maria S.
  • 7 omdömen
  10/10

  Bästa stället. Avspänd varm atmosfär. Mycket trevligt värdpar som serverar toppengod mat och spännande viner. Vi är alltid nöjda och känner varje gång att vi är på rätt plats vid rätt tillfälle.

 2. Feride b.
  Feride b.
  • 3 omdömen
  9,5/10

  Otroligt gästvänlig, uppmärksam, härlig och proffsig personal, de fick en känna sig som en vän mer än restaurangbesökande. Maten var utöver det vanliga i positiv bemärkelse. Nytänkande, trendigt och avancerade goda smaker, är tre ord som kan beskriva mat & dryck upplevelsen på Mestiza. Ett litet minus var dock att vi fick vänta lite mellan rätterna men det kommer inte att hindra oss från att gå dit igen.

 3. Julia T.
  Julia T.
  • 4 omdömen
  9,5/10

  Liten och mysig restaurang som ofta byter meny vilket alltid ger säsongsvarierade, överraskande och goda mellanrätter att dela. Vinlistan är ett fysiskt skåp i lokalen (som inte gör dig besviken!).

 4. Heidi M.
  Heidi M.
  • 18 omdömen
  10/10

  Spännande rätter, med goda oväntade smakkombinationer. Fin miljö med roliga detaljer. Vinmenyn (hyllor med flaskor) rymmer många olika, någon som passar för alla. Glöm inte besök på herrarnas/damernas, du blir överraskad även där.

 5. Joacim E.
  Joacim E.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  .Väldigt god mat, vi åt dem vegetariska alternativen. Lite högljutt i lokalen, men då var vi där och åt 21:30. Skulle rekommendera andra helt klart!

 6. Sofia W.
  Sofia W.
  • 17 omdömen
  9/10

  Hög kvalitet på maten. Kronärtskockan var gudomlig ???? vissa i sällskapet var dock besvikna på att menyn ej överensstämde med hemsidans. Rekommenderar starkt denna vinbar som ett stopp på en utekväll

 7. Henrik W.
  Henrik W.
  • 2 omdömen
  10/10

  Göteborgs härligaste restaurangupplevelse! Ett måste för alla som älskar mat, vin och skön stämning.

 8. Vesna s.
  Vesna s.
  • 34 omdömen
  10/10

  Älskar allt! Servitören stack tom och hämtade mjölk från ett annat ställe till mitt kaffe då den var slut på restaurangen!

 9. Lena A.
  Lena A.
  • 1 omdöme
  10/10

  Unika och nya smaker. Rätter som jag aldrig kunnat tänka på själv. Otroligt gott. Riktigt bra viner. ... och fantastisk service, hjärtlig, glad och rolig servitör. Plus för honom.