Tillbaka

Recensioner - Minako Sthlm

9,4/10

Exceptionellt bra bord

baserat på 2006 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
 1. Stefan C.
  Stefan C.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Mycket bra och trevlig service. Åt Nigiri som var fantastiskt god. Serverades i flera omgångar så man fick tid att njuta av varje del. Kommer gärna tillbaka för att prova Omakasen.

 2. Linnea M.
  Linnea M.
  • 1 omdöme
  9/10

  allt var bra skit trevlig personal likaså med maten men det var lite svårt att höra vad kocken samt personalen sades. 1224356643233665565342545324546

 3. Katarina I.
  Katarina I.
  • 2 omdömen
  10/10

  Magisk sushi, har aldrig ätit godare! Vi tog avsmakningsmenyn, så mycket fantastik sushi för väldigt bra pris. En sashimi hade t om flingor av 24k guld ✨

 4. Christer E.
  Christer E.
  • 1 omdöme
  10/10

  Svårt att hitta liknande sushi-avsmakningsmenyer i Sverige för den pengen. 10 av 10 för mig. Sitt i baren och njut av. Topp topp i min bok, kommer tillbaka

 5. Mark Z.
  Mark Z.
  • 1 omdöme
  10/10

  Helt fantastisk sushi! Jashim ser till att alla blir nöjda. Färska råvaror och mycket intressanta kreationer. Rekommenderar omakase vid baren för att kunna umgås med Jashim och titta hur han förbereder sushin!

 6. Akira W.
  Akira W.
  • 1 omdöme
  10/10

  Stockholms godaste sushi utan tvekan, trevlig personal. Bra utbud. Snabb service. Åt vid baren. 90 minuter sittning. Hur gott somhelst!!!!!!!!!

 7. Joachim M.
  Joachim M.
  • 2 omdömen
  9,5/10

  Bättre blir det inte. Sveriges absolut bästa sushi. En helt egen nivå. Kan kännas dyrt men i förhållande till kvalitén är det inte dyrt. Rekommenderas varmt. Har nu besökt Minako fyra gånger och alltid blivit lika nöjd.

 8. Tomas B.
  Tomas B.
  • 1 omdöme
  10/10

  Fantastisk god mat och service. Vi åt avsmakningsmenyn och kunde följa matlagningen samt prata med kocken under tiden. Mycket bra råvaror och rätter. Äkta omakase!

 9. Martina R.
  Martina R.
  • 1 omdöme
  10/10

  Underbar och glad kock som sjunger och ödmjuk personal som ger bästa servicen. Maten var utsökt och gjord med kärlek och kreativitet. Fantastiska råvaror, det märktes.

 10. Tomas S.
  Tomas S.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Avsmakningsmenyn var grym igen men ändå en massa nya varianter från förra gången. Det enda som saknas är att kunna få någon dryck till (Sake)! :)

 11. Kimya W.
  Kimya W.
  • 1 omdöme
  10/10

  Mycket bra sushi i bra miljö. Förvånad över att Minako inte har en stjärna i Michelin guide, bra mycket bättre än många andra sushikrogar i stan. Maten, omgivningen och servicen är fantastisk! Ägaren är jättetrevlig!

 12. Karim E.
  Karim E.
  • 1 omdöme
  10/10

  Ätit både den för 725kr och för 525kr och båda är fantastiska. Rekommenderar att gå för den dyrare varianten då det är chefs table. Otroligt prisvärda upplevelser vad man än väljer.

 13. Viktorija A.
  Viktorija A.
  • 1 omdöme
  9/10

  Det var ett fynd för oss att hitta denna restaurangen! Trevlig stämning, mycket god sushi och väldigt vänlig och hjälpsam personal! Det var en del kunder som skulle hämta take away (upphämtning sker i samma sal) och ibland kunde det kännas lite störande med t ex högt ljud.

 14. Anna S.
  Anna S.
  • 3 omdömen
  10/10

  Maten är outstandig. Servicen är fantastisk och priset är mer än prisvärt. Oavsett om det är en middag med familj, partner eller kompisgäng så är detta nr 1.

 15. Mina F.
  Mina F.
  • 5 omdömen
  10/10

  Helt fantastiskt på en helt överlägsen nivå! ????????

 16. Tatsuya T.
  Tatsuya T.
  • 1 omdöme
  10/10

  Det stämmer att det är Sveriges bästa sushi restaurang. Utsökta maträtter och trevliga personalen kan vi träffa där. Vi är väldigt mycket nöjda och önskar att komma tillbaka så snart som möjligt. De erbjuder värdefulla mat och tid!

 17. Viola K.
  Viola K.
  • 1 omdöme
  10/10

  Amazing Omakaze

 18. Johannes S.
  Johannes S.
  • 2 omdömen
  10/10

  Fantastiskt!

 19. Astrid S.
  Astrid S.
  • 1 omdöme
  10/10

  Jag och min pojkvän åt omakase. Rolig, speciell och hemtrevlig upplevelse! Kändes som man var i Japan. Jashim och hans personal var jätte trevliga. Det blev något utöver de vanliga då man kunde fråga frågor om maten och snacka med kocken. Rekommenderar starkt även för personer som inte vågar att experimentera nya rätter, råvaror osv. Gillar man fisk så kommer man älska detta.

 20. Alexander N.
  Alexander N.
  • 2 omdömen
  10/10

  Ätit här många gånger, fräscht och hög kvalitet på råvarorna, tummar inte på något! Rekommenderar varmt att äta här. Överlägset bäst i Sverige / Alex

 21. Carl G.
  Carl G.
  • 1 omdöme
  10/10

  Firade min ett årsdag med flickvännen där. Trevlig personal och bra stämning. Ägaren/kocken var fantastisk, trevlig och engagerad med oss runt baren (vi körde omkase evening by the bar) under hela kvällen, tog också tid att gå runt i restaurangen och hälsa på alla gäster. Maten var riktigt god, unik och vi fick riktigt mycket kvalitets mat för priset. Besöker helt klart igen, verkligen prisvärt!

 22. Joakim P.
  Joakim P.
  • 1 omdöme
  10/10

  Jashim har fått oss uppleva smaker som vi inte visste fanns. Med en mästerlig service och konstant matande av Sveriges bästa sushi lämnade vi restaurangen med ett stort flin. Vilken upplevelse, vi kommer tillbaka!!

 23. Sofia R.
  Sofia R.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Stockholms bästa sushi! Äkta japanskt med färska råvaror. Liten lokal, men löst med avskärmning i tyg mellan borden. Ej full pott nu pga ej coronasäkrat, alldeles för många människor på liten yta. Bra service.

 24. Mats E.
  Mats E.
  • 2 omdömen
  9,5/10

  Underbar Omakase! Lite tight seating med tanke på Corona men matupplevelsen var absolut fantastisk! Alla de bästa råvarorna man kan tänka sig och spännande ingredienser på sushin som gåslever, tryffel, rysk kaviar och fiskar som sällan skådas på andra sushiställen. Black cod lite av en personlig favorit. Återkommer snart igen!

 25. Kaziwa S.
  Kaziwa S.
  • 1 omdöme
  10/10

  Matupplevelse i världsklass. Kocken är härlig och bjuder på mycket skratt och glädje.

 26. Roberto P.
  Roberto P.
  • 2 omdömen
  10/10

  En utmärkt tillflykt för en utmärkt måltid. Om du gillar sushi och är eller bor i Sthlm så vore det ett gott val att avsätta 2h av sitt liv för att äta minst 1 kvällsmeny vid sushi baren där du blir serverad varje bit.

 27. Nhi N.
  Nhi N.
  • 1 omdöme
  10/10

  I motsats till alla våra tidigare erfarenheter av fine dining så blev vi rejält underhållna och absolut proppmätta på fantastisk mat. Avslappnat och härligt, precis som mat ska vara! Över alla förväntningar, all eloge till kockarna. Längtar redan till nästa gång!

 28. Lukas L.
  Lukas L.
  • 1 omdöme
  10/10

  Supergod sushi, skön atmosfär, rolig och trevlig kock

 29. R B.
  R B.
  • 1 omdöme
  9/10

  Bland den bästa sushin jag ätit faktiskt. Rekommenderar den här lilla restaurangen. Men saknar att inte kunna dricka vin, öl eller alkohol som tex. saké. Underligt att de ännu inte skaffat tillstånd då stället funnits ett par år.

 30. Anna S.
  Anna S.
  • 3 omdömen
  10/10

  Stockholms absolut bästa sushi. Råvarorna, smakerna, kreativiteten, servicen allt var top notch. Minst ett besök i månaden för avsmakningsmeny är ett måste.

 31. Annie T.
  Annie T.
  • 3 omdömen
  9,5/10

  Fantastisk mat. Boka omakase - otroligt prisvärd och stor upplevelse.

 32. Louise A.
  Louise A.
  • 1 omdöme
  10/10

  Allt om Minako var precis vad jag har letat efter. Verkligen högsta kvalitet på kreativ, färsk, underbart god sushi! Service topp, atmosfär avslappnande!

 33. Michael O.
  Michael O.
  • 1 omdöme
  10/10

  Maten var helt fantastisk; bland det bästa jag har ätit. Hade dock önskat ett annat dryckesutbud i form av sake och japansk öl. Restaurangägarens humor var fantastisk och den lyfte upp stämningen.

 34. Winnie N.
  Winnie N.
  • 1 omdöme
  10/10

  En fantastisk avsmakningsmeny med många goda och lyxiga ingredienser! Kan rekommenderas starkt. Vi kommer tillbaka för en till omgång inom en snar framtid.

 35. Oskar M.
  Oskar M.
  • 1 omdöme
  9/10

  Maten var världsklass, roligt sätt att äta på med en sushi i taget och presentation.Trevlig och avslappnad atmosfär! Förbättringar på marginalen skulle kunna vara att se över detaljer kring exempelvis att byta ut sunkiga plastlådor för förvaring av gåslever. Känslan av att det är rent och fräscht är viktig att behålla i alla detaljer. Kunde inte ana ngn Corona-anpassning vilket kan skapa oro. Vi kommer att komma hit snart igen!

 36. Gustav V.
  Gustav V.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Helt klart värt ett besök! + Väldigt spännande och god sushi, den är nog absolut den bästa i stan. + Trevlig och rolig ägare - Har inget alkoholtillstånd - Var lite trångt och stället börjar bli lite nergånget så en renovering hade tagit besöket till en ny nivå

 37. Nicole P.
  Nicole P.
  • 1 omdöme
  9/10

  Helt magiskt ställe, sushin är bland det bästa jag ätit i STOCKHOLM. Kvalitén är på topp märker man. Kommer gå tillbaka!

 38. Peter G.
  Peter G.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Vi var ett sällskap på 4 som år omakase by the bar där chef gör allt framför en direkt med världsklass råvaror. Var faktiskt bättre än när vi åt på sushiställen i Tokyo. Avsmakningsmenyn bestod av 21 rätterså man var proppmätt men värt varenda krona. Rekommenderar att gå dit men måste boka plats vid baren några veckor innan om man ska dit då det är väldigt populärt Peter Gudmundsson

 39. Malin N.
  Malin N.
  • 1 omdöme
  10/10

  Liten och mysig restaurang! Maten var utmärkt och kockarna bjöd på underhållning i sig. Rekommenderar att gå dit - prisvärt om man tänker på det man får.

 40. Felicia F.
  Felicia F.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Något av det godaste jag ätit. Lokalen va aningen trång och rätt enkel men funkade. Väldigt trevlig personal som presenterade allt på talriken många gånger och fyllde på vatten utan att man behövde be om det. Kan absolut rekommendera till alla som vill ha en riktig upplevelse och någon av den bästa sushin man kan få i Sverige.