Tillbaka

Recensioner - Mitt på Hven

6,8/10

baserat på 9 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
 1. Fredrik F.
  Fredrik F.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  Det är ok mat. Jätte bra service. Kanske dags att uppdatera inredningen.

 2. Mercedes V.
  Mercedes V.
  • 1 omdöme
  8/10

  Misyg och prisvärd ! varierande meny och trevlig personal, perfekt till lunchen, Vi va ett stort sällskap, maten komm ganska fort, alla va nöjda.

 3. Joakim b.
  Joakim b.
  • 1 omdöme
  3,5/10

  Hade bokat bord för sju personer till 13:00 via appen och fått det bekräftat, men när vi kommer lite tidigt och frågar efter bordet hade de vår bokning kl 14:00. När jag visade bekräftelsen och frågade igen om de verkligen var säkra på att de inte hade bord sade de att de inte hade något att ge oss. Efter ytterligare lite ordväxling fick vi ett bra bord, men det skapade ingen bra atmosfär. Dagens lunch bestod av en enda rätt, Pannbiff med lök och potatismos och lingon. Till detta ingick kaffe och hembakat bröd. 6st pannbiff och en korv med mos skulle beställas. Efter vi varit klara med menyerna i ytterligare en bra stund gav vi upp och beställde inne vid kassan. Vi fick drickorna ganska snabbt och en söt liten sten med vårt nummer på för beställningen. Vädret var underbart, så vi satt och småpratade en stund medan barnen började uppvisa tecken på att behöva äta. Efter 20 minuter utan mat eller ens bröd att börja gnaga på började vi tröttna, men eftersom de hade mycket att göra väntade vi en stund till. Efter 30min frågade vi snällt om maten var på väg, då sade man att det var tre beställningar före. Efter ytterligare en kvart frågade vi igen och fick till svar att den snart skulle komma. Efter en timme (!!) vid 14-tiden kom så äntligen den efterlängtade maten. Började fundera på om det var en markering mot bokningen, men var för hungrig för att orka bry mig och högg in. Det mest välsmakande på tallriken var helt ärligt Tält klicken med bobs lingonsylt! Moset var garanterat pulvermos och pannbiffen var ljummen och torr, smakade som om den var uppvärmd från gårdagen. Vi efterfrågade brödet eftersom det inte kommit in något, men fick då till svar att vi hade ”Pannbiff” från menyn och inte dagens!! Löjligt, då pannbiffen var det enda som fanns på dagens lunch! Dessutom börjar man inte klyva ord med ett sällskap som man misshandlat med så dålig service från början! Vi hävdar ändå att vi hade beställt sex st dagens. Vi fick in EN liten tallrik med två brödkanter på som barnen fick hugga in på. Efter maten fick vi inte in kaffet, utan skulle hämta det med vid kassan, men det var slut och man tjafsade igen om att vi inte hade beställt dagens! Vi fick ändå två koppar kaffe och som plåster på såren fick barnen varsin klubba, skrattretande! Vi betalade och gick gladeligen därifrån, vi kommer aldrig någonsin att äta här igen och avråder alla starkt från att äta här!

 4. Eva w.
  Eva w.
  • 2 omdömen
  10/10

  Jätte trevlig midsommarlunch som avslutades med en mycket god ljummen nybakad jordgubbstårta. Trevlig servering. Mitt på Haven kan klart rekommenderas