Registrera min restaurang
Hjälp

TheFork, a Trip advisor company

Vad
Var

Recensioner - Mountain Lodge

9/10
268
Granfjällstorget 2, 780 67 StötenVisa karta

Genomsnittspris 400 kr

Reservation

Hitta ett bord

Kostnadsfri tjänst • Bokningen bekräftas omedelbart

Boka kostnadsfritt Få omedelbar bekräftelse

Slutför på TheFork

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Omdömen

9/10
Exceptionellt bra bord268 omdömen
8,9/10

Mat

8,9/10

Service

9,2/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Lugnt

Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme.

  • Åsa C.

    13 april 20229 omdömen

    10/10

    God mat och bra service.

  • Helena A.

    22 mars 20221 omdöme

    8,5/10

    Otroligt god mat i em gemytlig miljö. Dock var våran servitör mycket nonchalant.

  • Ebba Å.

    19 mars 20221 omdöme

    10/10

    Fantastisk restaurang och supermysig personal!

  • Linda S.
    Linda S.

    2 mars 20224 omdömen

    10/10

    Supertrevlig miljö och väldigt god mat tyckte alla i sällskapet.

  • Anna J.

    26 februari 20221 omdöme

    9/10

    Trevligt och glatt bemötande och god mat. Musik med en volym som möjliggör samtal vid bordet utan att behöva höja rösten. Det bästa är att hundar är välkomna!

  • Johan S.

    24 februari 20221 omdöme

    9,5/10

    En trevlig restaurang med god mat. Väldoft rymligt och enkelt att få plats med barnvagn. Aningens hög musik vilket gjorde att miljön blev rörig med mycket folk.

  • Marie D.

    21 februari 20221 omdöme

    10/10

    Världens godaste mat

  • Mattias P.

    18 februari 20221 omdöme

    9/10

    Det är en fint och mysigt restaurang med fantastiskt utsikt både över dal och berg. Maten var riktigt god. (Haulomi burgare, planka och renfile) För att se skulle få full pott så ska servitriserna vara lite mer uppmärksamma så att de är beställt dryck in till när huvudrätten kommer på bordet. Beställde även takeaway på pizza tidigare i veckan och de var en besvikelse då de fyllt hela pizzan med små sega räkor av enklare kavlite. Hellre färre och med bra kvallite.

  • William L.

    12 februari 20221 omdöme

    10/10

    Mums!! Bästa stället i Stöten! Maten var fantastisk och vällagad, servicen välkomnande och trevlig. Kan inte säga något negativt, det skulle isf vara att det var svårt att förstå att man skulle vara på övervåningen om man hade bokat bord. Ni förstår små petitesser, allt var alltså perfekt!

  • Johan S.

    11 februari 20221 omdöme

    9,5/10

    Mycket bra kvalitet på maten! Mycket trevlig och lättsam personal

  • Julia A.

    10 februari 20222 omdömen

    9,5/10

    Grymt goda pizzor! Fantastiskt miljö att hänga i!

  • James A.

    9 februari 20221 omdöme

    10/10

    Jättetrevlig personal och väldigt bra mat. Rekommenderas varmt. Härlig miljö med mysig miljö. Vi tar och avslutar med lunch innan vi

  • Markus J.

    3 februari 20221 omdöme

    10/10

    Mycket bra service med trevlig personal och hög klass på maten som serverades. Det var bland den bästa Toast skagen jag ätit, och efterrätten "Tro på choklad" kommer man inte heller att glömma. Kan verkligen rekommendera ett besök.

  • Camilla W.

    18 januari 20222 omdömen

    10/10

    Mysigt ställe med supergoda pizzor och trevlig personal

  • Italo M.

    14 januari 20221 omdöme

    10/10

    Klassiskt plankstek dock med oxfilé! Delicious! Super trevlig miljö och ännu trevligare service. Kan inte bli bättre efter en hård dag på skidbacken.

  • Ingrid T.

    8 januari 20221 omdöme

    8/10

    Vi åt plankstek och det var gott, fint kött och absolut tillräckligt med kött men lite duchessepotatis, kunde gott var det dubbla...kommer definitivt säga till om detta när vi äter där igen

  • Susanna L.

    5 januari 20221 omdöme

    3,5/10

    Maten var inte lagad med omsorg upplevdes mer som den hade satts ihop med all hast. Personalen var arrogant och frånvarande. Kommer inte att komma tillbaka. Stöten har flera bättre alternativ att besöka för mat och trevlig upplevelse.

  • Kim V.

    4 januari 20221 omdöme

    5/10

    Maten var av standarden husmanskost, ingredienserna som användes var uppenbarligen inte av hög kvalitet och portionerna var små. Vin serveras i löjligt liten mängd.

  • Jane J.

    3 januari 20222 omdömen

    10/10

    Ett ställe man inte ska missa under skidresan.

  • Annelie A.

    3 januari 20221 omdöme

    8,5/10

    Bra b

  • Pia S.
    Pia S.

    3 januari 20222 omdömen

    6/10

    Trevlig restaurang i det stora hela. Fick dock springa och fråga om både salt, peppar och ketchup till hamburgaren. Jag gillar inte att tallrikar plockas bort förrän samtliga vid bordet ätit klart. Bra om även barnmenyn låg upplagd på restaurangens hemsida. Något för upplyst lokal (öv). God Cava, god hamburgare och väldigt god pizza (MamaMia!).

  • Christopher N.

    26 december 20211 omdöme

    4,5/10

    Trevlig miljö men dålig service och alldeles för höga priser för vad man får för mat. Tråkigt och vinkommer inte komma tillbaka

  • Olivia G.

    11 december 20211 omdöme

    7/10

    Trevlig personal, mysig atmosfär men maten levde inte upp till förväntningarna. Inte dålig mat men pga hög prisnivå förväntade man sig bättre kvalitet på maten.

  • Tony J.

    11 december 20211 omdöme

    6,5/10

    Hade förväntat mig en högre nivå på mat och personal med den prisbilden. Helt ok och trevligt.

  • Catharina K.

    11 december 20211 omdöme

    10/10

    Helheten. Från det vi kom in genom dörren till det vi gick. Välkomnandet, maten, servicen. Prisvärt var det också. Hit kommer vi till att gå många gånger.

  • Malin K.
    Malin K.

    10 december 20213 omdömen

    8/10

    Jättemysig restaurang, passar precis i fjällen! Hjälpsam och trevlig personal. Mysig miljö.

  • Johanna R.

    9 april 20213 omdömen

    10/10

    Otroligt god mat och riktigt bra service. Alla i sällskapet var supernöjda.

  • Tommy H.

    24 mars 202111 omdömen

    9,5/10

    Mycket god mat!

  • Kjell K.

    13 mars 20211 omdöme

    8,5/10

    Miljön var underbar med fantastisk utsikt över skidbacken. Trots den stora rymden i lokalen fanns där en ombonad känsla med jordnära färger i inredningen. Menyn hade något för alla. Bra vinlista. Qr-kod för att beställa mat var nytt för oss men vi fick en pappersmeny. Personalen var trevlig men för kvällen bara engelsktalande..

  • Barbro A.

    13 mars 20212 omdömen

    10/10

    Toppen med en "kvarterskrog" som alltid levererar. Vi lämnar alltid restaurangen nöjda oavsett om vi ätit en trerätters middag eller pizza. Samma gäller när vi beställer dagens lunch. Jag har redan kollat nästa veckas luncher. Bra variation på rätter. Vi tröttnar inte på utbudet.

  • Magnus H.

    6 mars 20211 omdöme

    8/10

    Underbart mysig restaurang som vi ofta återkommer till. God mat åt det dyrare hållet men för det mesta värd sitt pris. Tyvärr känns personalen oftast lite oengagerade eller nonchalanta viket drar ner betyget rätt mycket.

  • Patrik L.

    3 mars 20211 omdöme

    5,5/10

    Dålig service. inte uppmärksam på vårt bord. Maten kom inte in samtidigt. Man måste göra något åt ljuset i lokalen Man har dock löst covid situationen okej.

  • Sofia A.

    23 februari 20211 omdöme

    10/10

    Ätit på restaurangen 3 dagar i rad, maten och servicen är fantastisk! Supermysigt och riktig fjällkänsla. Prova planksteken, bästa jag någonsin ätit!

  • Jenny J.

    9 februari 20211 omdöme

    6,5/10

    Dålig service. Kändes som att man störde när man bad om något... Nonchalant personal och icke svensktalande. Högt pris i förhållande till kvalitén. Dock härlig miljö.

  • Martin S.

    5 februari 20211 omdöme

    10/10

    Grymt god mat i en fantastisk omgivning av snötäckta fjäll. Bra mat till barnen samtidigt som det var ett stort urval av rätter till vuxna. Hit kommer vi definitivt att komma tillbaka till

  • Bodil P.

    4 februari 20211 omdöme

    10/10

    Fantastiskt god mat och väldigt trevlig personal! Lagom hög ljudnivå på bakgrundsmusiken och en allmän skön stämning i en fin lokal. Kan verkligen rekommenderas.

  • Lars A.

    23 januari 20211 omdöme

    4,5/10

    Nonchalant personal, svårt att få beställa, de frågade inte om det var gott etc. snåla portioner. Den hängmörade biffen hade inte hängt någonting alls, Utan var rätt seg. Men fin lokal och fantastiskt sällskap.

  • Susanne F.

    16 januari 20211 omdöme

    6/10

    Varit här förra året och var mycket nöjd. Såg därför fram emot besöket. Service ok men det där lilla extra. Förrätt mycket god men varmrätt riktigt dålig. Alla i sällskapet tog kalv schnitzel. Denna var panerad med panko, friterad så väldigt torr och med smak av frityrolja. Till det ett smör som var mycket salt. Ingen åt upp och till en kostnad för 285 kr per person. Det är riktigt dåligt. Så besvikelsen var stor.

  • Mats S.

    15 januari 20211 omdöme

    10/10

    Vi hade fått restaurangen rekommenderad av en nära vän och den motsvarade verkligen våra förväntningar. Vi åt en renskavsgryta som var väldigt god och en creme brulee som var den godaste jag ätit. Trevlig personal och trivsam atmosfär.

  • Bo K.

    15 januari 20211 omdöme

    8/10

    Wienerschnitzeln för hårt panerad

Tripadvisor-omdömen

19Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.