Registrera min restaurang
Hjälp
Vad
Var
Terrass - Mr Antipasti, Göteborg
Rum - Mr Antipasti, Göteborg
Rum - Mr Antipasti, Göteborg

Italienskt Vinbar

Recensioner - Mr Antipasti

9,2/10
1360
Engelbrektsgatan 55, 412 52 GöteborgVisa karta

Genomsnittspris 280 kr

–20% på à la carte!

Reservation

Hitta ett bord

Kostnadsfri tjänst • Bokningen bekräftas omedelbart

Redan 5 bokningar i dag 🔥

Boka kostnadsfritt Få omedelbar bekräftelse

Redan 5 bokningar i dag 🔥
Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Omdömen

9,2/10
Exceptionellt bra bord1361 omdömen
9,3/10

Mat

9,3/10

Service

8,8/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Lugnt

Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme.

  • Lisbeth E.
    Lisbeth E.

    7 december 20222 omdömen

    9,5/10

    En trevlig o mysig restaurang var väldigt nöjd med maten .

  • Hanna L.
    Hanna L.

    3 december 20222 omdömen

    10/10

    Besökte restaurangen i samband med svärmors 70årsfirande. Vi som varit i Italien väldigt mycket upplevde både pasta och risotton autentisk, vällagad och med fina ingredienser. Barnen åt carbonara och carpaccio och var nöjda även de. Svärfar åt en salamipizza och vi hade aldrig förr sett så mycket salami på en pizza. Även antipaston vi fic k till förrätt innehöll smaker av hög kvalite. personalen var snabb och väldigt trevlig. Vi kommer gärna och besöker restaurangen igen vid nästa besök i Göteborg.

  • Ulrika W.
    Ulrika W.

    3 december 20223 omdömen

    8,5/10

    God mat, mysig miljö och bra service!

  • Madeleine H.
    Madeleine H.

    26 november 20227 omdömen

    10/10

    En mycket trevlig upplevelse. Många goda rätter att välja på, alla 6 var mycket nöjd med maten. Mysig miljö och trevligt bemötande. Vi kommer tillbaks.

  • Marika M.
    Marika M.

    26 november 20221 omdöme

    8,5/10

    God mat och framförallt gemytligt

  • Annamaria R.
    Annamaria R.

    19 november 20221 omdöme

    9,5/10

    Vi var 6 personer som åt där i lördags. Alla var jättenöjda med maten och de som tog efterrätt var väldigt nöjda med det också. Vi stängde restaurangen, tack för att vi fick hänga kvar ????

    review_preview

    Visa bild

  • Rickard S.
    Rickard S.

    18 november 20222 omdömen

    9/10

    Centralt belägen Italienare som bygger på enkäter enkelhet. Inget flådigt spektakulärt ställe utan enkelt men mycket gott och prisvärt! Maten är riktigt god och priserna gör att det blir ännu roligare. ”Italienskt enkelt”

  • Pernilla C.
    Pernilla C.

    18 november 20221 omdöme

    10/10

    Mysig lokal Vi fick ett bord längre in i lokalen i ett mindre utrymme/rum, vilket var perfekt då det var en barnfamilj som lät i det större rummet Trevlig personal Vi åt pinsa (pizza fast bättre och godare) Testade en med tomatsås och en utan - helt perfekta Jättegod Spomante och Ripasso Vi kommer tillbaka!!!

  • Annelie P.
    Annelie P.

    16 november 202241 omdömen

    10/10

    Väldigt mysigt ställe, en trappa ner, olika mindre rum, mysig atmosfär, lättsamt. Vi åt en väldigt god pinsa, liknande pizza med vit botten med bl a chevré, päron, valnötter, mycket god! Trevlig man/ägare som serverade oss. Hit kommer jag absolut tillbaka.

  • Suzana M.
    Suzana M.

    12 november 20223 omdömen

    10/10

    ❤️

  • Evelina E.
    Evelina E.

    12 november 20221 omdöme

    10/10

    Bästa charkbrickan jag ätit! Och risotton - tryffeln, svampen och skinkan gifte sig perfekt smakmässigt. Uppmärksam, snabb och supertrevlig personal. Vi kommer definitivt tillbaka!

  • Niclas B.
    Niclas B.

    11 november 20221 omdöme

    10/10

    Supergod mat! Trevligt bemötande och generellt ett väldigt mysigt ställe

  • Jenny K.
    Jenny K.

    5 november 20221 omdöme

    8/10

    Mycket trevlig servitör med härlig humor vilket vi uppskattar. Maten vad god, dock saknade vi en ren kött eller fiskrätt.

  • Jan D.
    Jan D.

    29 oktober 20226 omdömen

    9,5/10

    Väldigt trevligt ställe!

  • Emmelie S.
    Emmelie S.

    26 oktober 20227 omdömen

    10/10

    God pasta, trevlig lokal och trevlig personal

  • harald A.
    harald A.

    22 oktober 20221 omdöme

    10/10

    Italien känsla kommer fram på en gång, mysigt ställe med god mat och trevligt service. Prisvärda rätter och stora portioner. Kanon husets röda. Det blir flera besök.

  • Susanna B.
    Susanna B.

    22 oktober 202211 omdömen

    9,5/10

    Mysig och genuin liten italiensk restaurang med fantastisk god pasta och dessutom mycket prisvärd. Trevligt bemötande och lugn atmosfär. Återkommer gärna.

  • edoardo b.
    edoardo b.

    19 oktober 20221 omdöme

    10/10

    Excellent dishes and high quality service.

  • Urban b.
    Urban b.

    8 oktober 202215 omdömen

    10/10

    Helt klart bästa italienare i stan. Underbar mat som även är prisvärd. Bästa risotton jag ätit. Trevligt bemötande man känner sig lite som hemma

  • Noa E.
    Noa E.

    8 oktober 20221 omdöme

    8/10

    Mysig och trevlig restaurang. God mat :)

  • Sofie B.
    Sofie B.

    7 oktober 20221 omdöme

    8,5/10

    Very nice , cosy , and good food

  • Anders Ek
    Anders Ek

    7 oktober 20224 omdömen

    7,5/10

    Enkel och bra restaurang. Med fokus på kvalitets mat. Återkommer dit gärna.

  • Susanne A.
    Susanne A.

    30 september 20221 omdöme

    10/10

    Mysig ställe med supergod mat och dryck och trevlig personal! Vi testade tapasbrickan och delade på några pizzor. Så gott och det är väl värt ett besök!

    review_preview

    Visa bild

  • Inger S.
    Inger S.

    27 september 202298 omdömen

    10/10

    Mycket god tagliatelle, och servicen var jättebra! Vi kommer gärna tillbaka!

  • Fredrik B.
    Fredrik B.

    24 september 20223 omdömen

    9,5/10

    Mycket bra service, fantastiskt god pasta och risotto. Enkel men charmig restaurang.

  • Mikaela O.
    Mikaela O.

    17 september 20223 omdömen

    5,5/10

    Saknade pastan med oxfilén på menyn. Beställde en Pinsa prosciutto som var helt okej, inget speciellt men smakade bra, lite högt pris dock för en ganska enkel ”pizza”. Min sambo beställde en carbonara som tyvärr hade skurit sig och smakade ingenting, kändes som att de hade glömt att lägga i parmesan och ägget hade koagulerat. Synd då vi har varit nöjda innan när vi ätit på denna restaurangen.

  • Jari P.
    Jari P.

    17 september 20221 omdöme

    10/10

    Bästa och godaste pastarätterna i innerstan.

  • Fredrik J.
    Fredrik J.

    3 september 20223 omdömen

    10/10

    Genuint Italiensk i mysig källarlokal. Välsmakande och bra kvalité till vettiga priser. Suverän service. Ett restaurang besök man är nöjd med och gärna kommer tillbaka till.

  • Urban b.
    Urban b.

    18 augusti 202215 omdömen

    10/10

    Vi kommer ofta till Göteborg för att pinsa på Mrantipasti! Riktigt bra mat och man känner sig alltid välkommen 5/5 som vanlig. Ses snart igen

  • Annika s.
    Annika s.

    18 augusti 20225 omdömen

    10/10

    Vi satt ute i solen på deras lilla uteservering, så himla härligt. Trevligt bemötande när vi kom. Vi tog en sallad och en pasta. Måste säga att pastan var av det bättre slaget i den här stan. Och då har vi testat en hel del.. Gott vitt i glasen, vad mer kan man begära?! Vi återkommer!

  • Stefan G.
    Stefan G.

    13 augusti 20221 omdöme

    2,5/10

    Inte värt priset ! Vi hade förväntningar när vi gick till restaurangen eftersom den fått bra recensioner. Tyvärr blev vi besvikna. Pastan var medelmåttig. Pizzan smakade som en panpizza köpt på Ica.

    Mr Antipasti (Ägare)

    Tråkigt att höra att du va missnöjd och inte påpekade det när jag fråga om ni va nöjda med maten. Och svarade ja. Dessutom förstår jag att ni är missnöjda om ni tror att ni ätit pizza som vi ej ens har på menyn. Vi serverar pinsa (lite skillnad på botten) som dem flesta är väldig nöjda med.

  • Åsmund B.
    Åsmund B.

    9 augusti 20222 omdömen

    8/10

    Nice personnel serving good food in a nice place.

  • Malin G.
    Malin G.

    23 juli 20222 omdömen

    10/10

    Trevlig restaurang med god mat. Bra service.

  • Johanna G.
    Johanna G.

    14 juli 20224 omdömen

    7,5/10

    God mat men pizzorna är små och ostbrickan var bara 2 sorter o några små kex.

  • Urban b.
    Urban b.

    12 juli 202215 omdömen

    10/10

    Min favorit restaurang när ja besöker göteborg. Maten är gudomligt och servicen fantastiskt. Och dessutom underbar solläge

  • Lasse H.
    Lasse H.

    8 juli 20221 omdöme

    5/10

    Valde restaurangen utefter närhetsprincipen och betygen på nätet. Var dock en besvikelse där rätterna inte levde upp till förväntningarna och servicen, eller iaf det som vi vanligtvis förväntar oss infann sig inte. Väljer ofta italienska köket men denna var medioker tyvärr.

  • Tommy A.
    Tommy A.

    7 juli 202212 omdömen

    9,5/10

    Suverän risotto och ett gott vin, vad mer kan man begära:)

  • Jill T.
    Jill T.

    2 juli 20224 omdömen

    10/10

    En fantastisk service och fantastisk mat. Gå hit!

  • Anna S.
    Anna S.

    17 juni 202213 omdömen

    10/10

    Mr Antipasti gör mig glad, mätt och nöjd. Proffsigt och härligt, personligt bemötande med en genuin känsla av människor som älskar mat. Återkommer!

  • Camilla K.
    Camilla K.

    17 juni 20221 omdöme

    9,5/10

    Väldigt god mat men det var synd att det var en evenemangsmeny. Ser framemot att testa hela utbudet på menyn

Tripadvisor-omdömen

75Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.