Tillbaka

Recensioner - Musselbaren Lysekil

8,9/10

Utmärkt bord

baserat på 60 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
 1. Gunilla H.
  Gunilla H.
  • 2 omdömen
  8,5/10

  Mat och service perfekt, men vid vårat bord drog en isande vind från de tunna altanrutorna. När kocken drog på fläkten drog det ännu mer...orkade inte ens klaga då det handlar om att isolera stället. Vi hoppade efterrätten. Synd

 2. Carina M.
  Carina M.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Fräsch och ombonad miljö. Läcker mat, nästan lite för stora portioner men vansinnigt gott.

 3. Viggo B.
  Viggo B.
  • 1 omdöme
  10/10

  Bästa smaksupplevelsen på länge. Koken var grym och vi fick smaka på saker medan han gjorde olika maträtter. Filip från Örebro levererar. Servitrisen har verkligen sinne för SERVICE. Tack för ikväll!!!

 4. Ulf O.
  Ulf O.
  • 2 omdömen
  9/10

  Mycket goda musslor med goda tilltugg. Servicen var sådär, trevliga men man verkade inte intresserad av merförsäljning, vinglaset tog slut och det uppmärksammades ej utan vi drack vatten.

 5. Ronnie H.
  Ronnie H.
  • 1 omdöme
  10/10

  Mycket god moule och och påfyllning på musslor om man ville det... Service och tid från beställning till nat på bordet mycket bra! Rekomenderas!

 6. Jonas R.
  Jonas R.
  • 1 omdöme
  9/10

  En otroligt mysig restaurang, som skulle passa in på alla små hamnar runt västkusten. Servicen var jätte Bra. Maten och menyn Bra. Tråkigt att vi upptäckte den i slutet på sommaren. Vi återkommer absolut nästa år.????????

 7. Klara H.
  Klara H.
  • 1 omdöme
  5,5/10

  Trevlig personal, fick fin service. Tyvärr missförstod servitören antagligen mig när jag frågade om det var skillnad på musselrätterna. Åt moules frites, utan gräddsås vilket var en miss tror jag. Spadet och musslorna smakade starkt av chili, det tog över ihop med alldeles för salta pommes. Vinet som jag drack till maten smakade inte som det skulle i kombination med ovanstående. Saknade lite syra i spadet. Servering kom aldrig och frågade efter vi fått maten hur det smakade, så kunde inte riktigt meddela detta. Min sambo tog musselburgare, den föll honom inte i smaken (lite svampig och smakade mest ägg). I övrigt fin miljö och trevlig personal. Presentationen var trevlig och menyn var tjusig, drinkarna övriga gäster fick in såg fantastiska ut.

 8. Mia P.
  Mia P.
  • 1 omdöme
  8/10

  Det var en trubadur där , i och för sig trevligt men vi satt bakom honom bredvid ljudet och kunde inte prata med varandra alls ..