- Heta Snacks: Edamamebönor - Krispiga räkchips - Chili popcorn
- 30 kr
- Hot Snacks: Edamame beans - Crispy prawn chips - Chili popcorn
- Helrostad blomkål med chilismör och rostade alger
- 95 kr
- Roasted cauliflower with chili butter and roasted seaweed
- Soft bun med fläsk, Kimchi, jordnötter och chilimayo
- 95 kr
- Soft bun with pork, Kimchi, peanuts and chilimayo
- Soft bun med svamp, jordnötter och chilimayo
- 95 kr
- Softbun with mushroom, peanuts and chilimayo
- Grillad svensk biff med Nouc-cham och rökt benmärg
- 145 kr
- Grilled Swedish beef with Nouc-cham and smoked bone marrow
- Sotad torsk med Choi sam och brynt sojasmör
- 145 kr
- Blackened cod with Choi sam och browned soy butter
- Friterad bläckfisk med Koreanska pickles & mandel
- 125 kr
- Fried squid with Korean pickles and almond
- Hapjeong Chilli Cha Cha croquettes
- 75 kr
- Hapjeong Chilli Cha Cha croquettes
- OGBG’s Gochujangkorv med miso, sallad & friterad ostronskivling
- 125 kr
- OGBG’s Gochujang sausage with miso, salad & fried oyster mushroom
- Havskräftstjärtar med Tom yum och rostat bröd
- 155 kr
- Langoustine tails with Tom yum and grilled toast
- OGBG’s råbiff med svenskt innanlår, wasabi, picklad chili & cashewnötter
- 145 kr
- OGBG s tartar with Swedish top round steak, wasabi, pickled chili & cashews
- "Låt kossorna leva" - Vegetarisk råbiff, med puffat bovete, belugalinser & cashewnötter
- 95 kr
- "Let the cows live" - Vegetarian tartar with puffed buckwheat, Beluga lenses & cashews
- Jianbing (kinesisk crêpe) med anklår med Hoisin sticklök, ost & gurka
- 95 kr
- Jianbing (Chinese crêpe) with duck leg served with Hoisin spring onions, cheese & cucumber
- Jianbing (kinesisk crêpe) med Shiitake från Östragärde med miso, ost och tryffelsalt
- 95 kr
- Jianbing (Chinese crêpe) with Shiitake from Östragärde with miso, cheese and truffle salt