Registrera min restaurang
Hjälp
Vad
Var
Rum - Old times, Helsingborg
Entrance - Old times, Helsingborg
Room - Old times, Helsingborg

Recensioner - Old times

9,4/10
338
Bruksgatan 24, 252 23 HelsingborgVisa karta

Genomsnittspris 325 kr

Reservation

Hitta ett bord

Kostnadsfri tjänst • Bokningen bekräftas omedelbart

Boka kostnadsfritt Få omedelbar bekräftelse

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Omdömen

9,4/10
Exceptionellt bra bord338 omdömen
9,5/10

Mat

9,4/10

Service

9,4/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå

Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme.

  • Elin A.
    Elin A.

    23 november 20223 omdömen

    10/10

    Bästa plankan i stan :)

  • Jan Erik E.
    Jan Erik E.

    11 november 20221 omdöme

    10/10

    Välkomnande personal och väldigt bra mat, inget annat att klaga på, kan vara lite trångt med andra ord ett fantastiskt ställe att komma till.....

  • Lars A.

    11 mars 20221 omdöme

    10/10

    En trevlig restaurang centralt i Helsingborg vi åt förrätt plus en planka. Maten var perfekt köttet var helt enligt vad jag beställde. Atmosfären var gemytlig och servicen hade inget att klaga på. Vi kommer garanterat tillbaka.

  • Julianne B.

    2 mars 20221 omdöme

    10/10

    God mat. Trevligt bemötande och atmosfär. Ska man klaga på något så skulle det isf vara att de kunde sänka musiken lite. Det var inte jättehögt men vi satt precis under högtalaren. Annars var allt perfekt.

    review_preview

    Visa 3 bilder

  • Loredana H.
    Loredana H.

    21 februari 202221 omdömen

    10/10

    Bra service och god mat. Nöjda med besöket. LH

  • Patrik C.

    16 februari 20221 omdöme

    10/10

    I mitt och sällskapets tycke en av de bästa restaurangerna i Helsingborg, god mat, vettiga portione och en bra barnmeny till ett bra pris. Personalen är trevlig och atmosfären är rustikt mysig

  • Elisabeth E.
    Elisabeth E.

    11 februari 202231 omdömen

    10/10

    Maten var helt fantastisk! vinlistan lever dock inte upp till matens nivå.

  • Peter N.
    Peter N.

    3 januari 202250 omdömen

    7/10

    Plankan var gratinerad för länge, så moset och grönsakerna blev för mörka. Broccolin var inte alls god. Köttet smakade bäst.

  • Linda T.

    17 december 20212 omdömen

    10/10

    Om man är ute efter en god köttbit har man kommit rätt! Fint stekt och hög kvalitet. Trevlig och serviceinriktad personal, på ett mysigt och familjärt ställe.. Prisvärt!

  • Jeanette r.

    6 november 20212 omdömen

    7,5/10

    Trevlig restaurang med gott kött av bra kvalite. Personalen trevlig men vi var i ett större sällskap så lätt med missförstånd. Alla nöjda o belåtna med mat o service. Tack för en bra kväll

  • Ulrika a.

    2 november 20211 omdöme

    10/10

    Så nöjda med mat o service ????

  • Lasse F.

    20 september 20212 omdömen

    9/10

    Mycket bra service och fantastisk god mat

  • Daniel R.

    4 september 20211 omdöme

    10/10

    Det var ett bra kväll. Det här ställe kommer jag gärna många gånger tillbaka. Jag tog en planka oxfilé och den var exakt så som jag beställde, smaken var utmärkt. Personalen var jätte snäll även när restaurangen var helt fullt. Detta ställe rekommenderar jag gärna till andra om ni letar efter ett lugn ställe där ni verkligen känner sig som viktiga gäster då det är här ni ska gå till. Jätte bra ställe det var länge sen jag upplevde nåt sådant. Tack så mycket Old Times Restaurang!!!

  • Tamara N.

    3 september 20211 omdöme

    3/10

    Extremt trångt. Vi beställde plankor med oxfilé, medium och fick genomstekta köttbitar som inte gick att äta eftersom de var sega. När vi klagade så suckade personalen och snäste att vi kommer få nytt kött. Det tog ytterligare 30 min innan vi fick mat. Vi fick kalla på kyparna för att beställa och han stressade igenom och tog inte ens allas beställning utan skulle återkomma. Vi satt där i flera timmar och ingen frågade om vi ville beställa mer dricka. Det som vi lyckades beställa när vi kallade på kyparna fick vi påminna dem om. Mitt i restaurangen börjar en gäst bråka och personalen dividerade med henne så det störde alla, istället för att lugnt be henne gå. Därefter började en annan gäst svära och bråka och personalen gjorde INGET. De bara stod där och sket i allt. Kvällen var total katastrof. Vill ni ha god mat och framförallt god service så besök INTE detta ställe.

  • Tonny N.

    21 augusti 20211 omdöme

    10/10

    maten köttet va helt underbart personalen va servicinriktad allt va bra kommer dit fler gånger

  • Karin H.

    17 augusti 20212 omdömen

    9,5/10

    Denna restaurang har helt underbar personal och super god mat. Köket har verkligen koll på hur kött skall tillberedas. Jag kan absolut rekommendera detta ställe i Helsingborg.

  • Bertil P.

    10 augusti 20211 omdöme

    10/10

    Alltid trevligt bemötande av chefen o hennes personal. Jättegod mat och mycket specielt kötträtterna.

  • Henrik P.

    27 juli 20214 omdömen

    9,5/10

    Super god og venlig betjening, god mad til en god pris.

  • Ann O.

    24 juli 20217 omdömen

    10/10

    Vi tog 4 olika varmrätter och allt var mycket gott och vällagat. Personalen var trevlig, trots att det var mycket folk hela tiden. Mysigt att sitta ute. Prisvärt.

  • Marie J.

    26 juni 20211 omdöme

    10/10

    Trevlig personal och god mat???? går gärna dit igen

  • Tatjana E.

    25 juni 20211 omdöme

    10/10

    Restaurangen var fullbokad, men personalen var trevlig fast de var stressade. Maten tog lite lång tid men vi fick lite nötter att tugga på under tiden. Maten var perfekt tillagad.

  • Susanne T.
    Susanne T.

    12 juni 20213 omdömen

    7,5/10

    Trevlig personal och god mat. Det var lång väntetid. Det var mycket folk i restaurangen så inte konstigt att väntetiden var lite lång. Men dem gjorde så gott dem kunde.

    review_preview

    Visa bild

  • Nina M.

    5 juni 20211 omdöme

    10/10

    Riktigt vänlig personal och fint bemötande, maten var 10/10 ????

  • Peter N.
    Peter N.

    28 maj 202150 omdömen

    8,5/10

    Mysig restaurang med jättebra service! Trevlig personal och väldigt god mat.

  • Ann O.

    1 maj 20217 omdömen

    10/10

    Mysig och intim restaurang, som har Corona-säkrat borden med plexiglas emellan borden. Mycket god och vällagad mat till bra priser. Personalen är serviceminded, vänliga och mycket trevliga. Rekommenderar verkligen Old Times

  • Francisco C.

    17 april 20215 omdömen

    8,5/10

    Lagom stor restaurang och servicen samt personalen var alldeles utmärkt, mycket god och prisvärd mat och dryck. Vi kommer definitivt att äta här fler gånger. Kan absolut rekommenderas

  • Karin H.

    10 april 20212 omdömen

    9,5/10

    Det här var en super mysig restaurang med en härlig atmosfär, trevlig personal och ett underbart bemötande. Maten var jätte god, och det var stora portioner, vilket gjorde att vi tyckte att priserna var humana. Jag kan ABSOLUT rekommendera denna restaurang.

  • Magnus B.

    20 mars 20212 omdömen

    9,5/10

    Mycket god mat til normalt pris. Gott rött vin det billigare på listan men gott. Servicen var bra men kunde varit lite mer uppmärksamma när huvudrätten var uppäten och kunde serverat i den ordning vi beställt i förhållande till grannarna på andra bord.

  • David S.

    15 mars 20211 omdöme

    10/10

    Jätte trevligt bemötande av personalen. Åt mycket god oxfilé med krispiga grillade grönsaker och mycket bra pepparsås. Min vän var nöjd med anka på plankstek . Lugn och mysigt ställe.

  • Anne E.

    13 mars 20211 omdöme

    7/10

    Maten var god. Trevlig personal. Men alldeles för trångt mellan borden, kändes inte bra. Hade ändå bokat bord fem dagar innan besöket, verkade inte att där var reserverat något speciellt bord för oss utan fick ta ett som var ledigt men det är kanske så det fungerar.

  • Marja B.

    12 mars 20212 omdömen

    7/10

    Väldigt mysig och trevlig restaurang med vänlig tillmötesgående personal. Maten var god och vällagad förutom såserna som inte riktigt föll oss i smaken. Kommer gärna tillbaka fler gånger.

  • Ann O.

    30 januari 20217 omdömen

    10/10

    Blev glatt överraskad att en ”pub” serveras en så vällagad o god mat. Verkligen nöjda med stekt lax och pepparbiff - mums! Trevlig personal och mysigt ställe!????????????

  • Jörgen S.

    30 januari 20213 omdömen

    7,5/10

    Bra mat men fick ej de utlovade -20% på notan

  • Karenb B.

    31 december 20201 omdöme

    8,5/10

    Maten var jätte gott. Det bästa vegetarisk planka jag nånsin ätit. Jag var jätte nöjd med alla 3 rätter jag åt. Dit återkommer jag gärna igen. Servicen var också jätte bra.

  • Therese P.

    2 oktober 20201 omdöme

    10/10

    En liten men mysig restaurang med stort val av rätter i menyn. Det gick fort att få maten, som smakade riktigt bra. Personalen var i toppklass och fick det att kännas som ett litet familjeföretag.

  • Kristina L.
    Kristina L.

    26 september 20201 omdöme

    9,5/10

    Allt var perfekt förutom att personalen var för stressad och man förstod inte allt som sas. Mycket god mat och dricka. Riktigt mysigt ställe. Kan verkligen rekommendera detta ställe.

  • Torbjörn W.
    Torbjörn W.

    14 september 20201 omdöme

    10/10

    Besökte restaurangen tre gånger på två veckor. God vällagad mat. Perfekt stekt kött och inga halvfabrikat vad jag kunde se. Mysig lokal och trevlig personal. Dämpad musik så man kunde tala med varandra.

  • Jessica E.
    Jessica E.

    29 augusti 20209 omdömen

    9/10

    Central restaurang med bästa maten!

  • Charlotte M.
    Charlotte M.

    8 juli 20201 omdöme

    9,5/10

    Vilken service med toppenmat???? trodde att vi skulle få rabatt eftersom vi beställde via er, men spelar inte så stor roll eftersom allt var toppen.

  • Ann-Christin E.

    20 mars 20201 omdöme

    10/10

    Ett mycket bra bemötande och god mat

Tripadvisor-omdömen

393Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.