Registrera min restaurang
Hjälp

TheFork, a Trip advisor company

Vad
Var

Recensioner - Old times

9/10
346
Bruksgatan 24, 252 23 HelsingborgVisa karta

Genomsnittspris 325 kr

Reservation

Hitta ett bord

Kostnadsfri tjänst • Bokningen bekräftas omedelbart

Boka kostnadsfritt Få omedelbar bekräftelse

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter
Den här restaurangen följer de relevanta säkerhetsrutinerna*:
1 meter mellan borden
1,5 meter mellan borden
Avdelare mellan bord
Endast bordsservering
Engångsartiklar på borden
Extra städning av bord, toaletter och kök
Handsprit tillgängligt för gäster
Ventilationssystem
* Den här informationen ges av restaurangen
Visa mer information

Omdömen

9/10
Exceptionellt bra bord346 omdömen
9,2/10

Mat

9/10

Service

8,6/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Lugnt

Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme.

  • Peter N.
    Peter N.

    3 januari 202238 omdömen

    7/10

    Plankan var gratinerad för länge, så moset och grönsakerna blev för mörka. Broccolin var inte alls god. Köttet smakade bäst.

  • Linda T.

    17 december 20212 omdömen

    10/10

    Om man är ute efter en god köttbit har man kommit rätt! Fint stekt och hög kvalitet. Trevlig och serviceinriktad personal, på ett mysigt och familjärt ställe.. Prisvärt!

  • Jeanette r.

    6 november 20212 omdömen

    7,5/10

    Trevlig restaurang med gott kött av bra kvalite. Personalen trevlig men vi var i ett större sällskap så lätt med missförstånd. Alla nöjda o belåtna med mat o service. Tack för en bra kväll

  • Ulrika a.

    2 november 20211 omdöme

    10/10

    Så nöjda med mat o service ????

  • Lasse F.

    20 september 20212 omdömen

    9/10

    Mycket bra service och fantastisk god mat

  • Daniel R.

    4 september 20211 omdöme

    10/10
  • Tamara N.

    3 september 20211 omdöme

    3/10
  • Tonny N.

    21 augusti 20211 omdöme

    10/10

    maten köttet va helt underbart personalen va servicinriktad allt va bra kommer dit fler gånger

  • Karin H.

    17 augusti 20212 omdömen

    9,5/10

    Denna restaurang har helt underbar personal och super god mat. Köket har verkligen koll på hur kött skall tillberedas. Jag kan absolut rekommendera detta ställe i Helsingborg.

  • Bertil P.

    10 augusti 20211 omdöme

    10/10

    Alltid trevligt bemötande av chefen o hennes personal. Jättegod mat och mycket specielt kötträtterna.

  • Henrik P.

    27 juli 20214 omdömen

    9,5/10

    Super god og venlig betjening, god mad til en god pris.

  • Ann O.

    24 juli 20217 omdömen

    10/10

    Vi tog 4 olika varmrätter och allt var mycket gott och vällagat. Personalen var trevlig, trots att det var mycket folk hela tiden. Mysigt att sitta ute. Prisvärt.

  • Marie J.

    26 juni 20211 omdöme

    10/10

    Trevlig personal och god mat???? går gärna dit igen

  • Tatjana E.

    25 juni 20211 omdöme

    10/10

    Restaurangen var fullbokad, men personalen var trevlig fast de var stressade. Maten tog lite lång tid men vi fick lite nötter att tugga på under tiden. Maten var perfekt tillagad.

  • Susanne T.

    12 juni 20213 omdömen

    7,5/10

    Trevlig personal och god mat. Det var lång väntetid. Det var mycket folk i restaurangen så inte konstigt att väntetiden var lite lång. Men dem gjorde så gott dem kunde.

  • Nina M.

    5 juni 20211 omdöme

    10/10

    Riktigt vänlig personal och fint bemötande, maten var 10/10 ????

  • Peter N.
    Peter N.

    28 maj 202138 omdömen

    8,5/10

    Mysig restaurang med jättebra service! Trevlig personal och väldigt god mat.

  • Ann O.

    1 maj 20217 omdömen

    10/10
  • Francisco C.

    17 april 20215 omdömen

    8,5/10

    Lagom stor restaurang och servicen samt personalen var alldeles utmärkt, mycket god och prisvärd mat och dryck. Vi kommer definitivt att äta här fler gånger. Kan absolut rekommenderas

  • Karin H.

    10 april 20212 omdömen

    9,5/10
  • Magnus B.

    20 mars 20212 omdömen

    9,5/10
  • David S.

    15 mars 20211 omdöme

    10/10

    Jätte trevligt bemötande av personalen. Åt mycket god oxfilé med krispiga grillade grönsaker och mycket bra pepparsås. Min vän var nöjd med anka på plankstek . Lugn och mysigt ställe.

  • Anne E.

    13 mars 20211 omdöme

    7/10
  • Marja B.

    12 mars 20212 omdömen

    7/10

    Väldigt mysig och trevlig restaurang med vänlig tillmötesgående personal. Maten var god och vällagad förutom såserna som inte riktigt föll oss i smaken. Kommer gärna tillbaka fler gånger.

  • Ann O.

    30 januari 20217 omdömen

    10/10

    Blev glatt överraskad att en ”pub” serveras en så vällagad o god mat. Verkligen nöjda med stekt lax och pepparbiff - mums! Trevlig personal och mysigt ställe!????????????

  • Jörgen S.

    30 januari 20213 omdömen

    7,5/10

    Bra mat men fick ej de utlovade -20% på notan

  • Karenb B.

    31 december 20201 omdöme

    8,5/10

    Maten var jätte gott. Det bästa vegetarisk planka jag nånsin ätit. Jag var jätte nöjd med alla 3 rätter jag åt. Dit återkommer jag gärna igen. Servicen var också jätte bra.

  • Therese P.

    2 oktober 20201 omdöme

    10/10

    En liten men mysig restaurang med stort val av rätter i menyn. Det gick fort att få maten, som smakade riktigt bra. Personalen var i toppklass och fick det att kännas som ett litet familjeföretag.

  • Kristina L.

    26 september 20201 omdöme

    9,5/10

    Allt var perfekt förutom att personalen var för stressad och man förstod inte allt som sas. Mycket god mat och dricka. Riktigt mysigt ställe. Kan verkligen rekommendera detta ställe.

  • Torbjörn W.

    14 september 20201 omdöme

    10/10
  • Jessica E.

    29 augusti 20205 omdömen

    9/10

    Central restaurang med bästa maten!

  • Charlotte M.

    8 juli 20201 omdöme

    9,5/10

    Vilken service med toppenmat???? trodde att vi skulle få rabatt eftersom vi beställde via er, men spelar inte så stor roll eftersom allt var toppen.

  • Ann-Christin E.

    20 mars 20201 omdöme

    10/10

    Ett mycket bra bemötande och god mat

  • Christin W.

    25 februari 20201 omdöme

    10/10

    Alltid lika gott och trevligt där! Mannen fyllde år och blev bjuden på desserten - en fin gest.

  • Margareta O.

    24 februari 20202 omdömen

    9/10

    Mysig miljö, god mat och en trevlig personal med ett mycket gott bemötande!

  • Leif N.

    3 februari 20201 omdöme

    10/10
  • - -

    1 februari 20201 omdöme

    10/10

    Härlig personal. Fantastisk god mat. Populär restaurang. Bokning krävs oftast.

  • Eva R.

    7 november 20191 omdöme

    8/10

    Liten trevlig och centralt belägen. Bra miljö Kommer gärna tillbaka. Bra val av olika rätter Fungerar både i höstrusk och som i somras när vi var där.

  • Jessica N.

    10 augusti 201948 omdömen

    10/10
  • Nina R.

    30 juli 20192 omdömen

    6,5/10

    Old times (Ägare)

Tripadvisor-omdömen

380Tripadvisor-omdömen

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning