Registrera min restaurang
Hjälp


Recensioner - Olsons skafferi

9,8/10
273
Mariagatan 6, 25223 Helsingborg
Italienskt
Genomsnittspris 512 kr

Olsons skafferi

Hitta ett bord

Boka kostnadsfritt

Restaurangen har ingen tillgänglighet på TheFork

Omdömen

9,8/10
Exceptionellt bra bord273 omdömen
10/10

Mat

9,3/10

Service

10/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerBetyg och omdömen kan bara ges av gäster som har bokat med TheFork.
Hur kalkylerar vi betyg?

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Mycket kort väntetid
Lugnt
  • Lars L.1 omdöme

    3 april 2023

    9,5/10

    Serveringspersonalens engagemang, kunnighet och otroligt trevliga bemötande gör att man snart vill hi igen. Maten mycket bra och, i kombination med upplevelsen i övrigt, resulterar det i ett mycket bra betyg och en trevlig middag!

  • Therece F.1 omdöme

    23 mars 2023

    10/10

    Liten trevlig restaurang. Så mysigt. Maten var utsökt god. Personalen var underbar. Fick uppmärksamhet av personalen hela tiden. Rekommenderar ett besök dit. Vi kommer att återkomma dit när vi är i staden igen.

  • Camilla D.5 omdömen

    23 februari 2023

    10/10

    Supermysig restaurang med trevlig personal och god service! Maten var fantastisk och även det rekommenderade vinet till! Tusen tack, vi kommer gärna tillbaka!

  • Lillemor A.1 omdöme

    20 december 2022

    10/10

    Vilken pärla vi hittade, inte varit här förut, men tog chansen eftersom det låg runt hörnet från Mollbergs. Jättegod mat och dryck, och så gullig och kunnig personal, kommer gärna tillbaks till detta mysiga ställe.

  • INGRID M.1 omdöme

    15 september 2022

    10/10

    Underbar personal som verkligen var på tårna för att vårt besök skulle bli minnesvärt. God vällagad mat Kändes som vi var på en liten mysig restaurang i Italien.

  • Lisbeth L.1 omdöme

    24 augusti 2022

    10/10

    Riktigt bra mat och bra service. Synd uteplatsen inte är större för större sällskap men inne var också bra. Bra variation på maten så finns något som passar alla.

  • Roger S2 omdömen

    22 augusti 2022

    7/10

    God mat och dryck

    review_preview

    Visa bild

  • Helena H.1 omdöme

    9 augusti 2022

    10/10

    Detta var mitt tredje besök på denna pärla till restaurang och jag kommer gärna tillbaka då maten är mycket bra, likaså service. Rekommenderar varmt denna restaurang. Ett besök i Helsingborg är lika med ett besök på Olsons Skafferi.

  • Mikael S.1 omdöme

    4 juli 2022

    10/10

    En fantastisk liten restaurang på en mysig liten bakgata med smaker utöver det vanliga samt otroligt bra service o bemötande ????❤️ Har återkommit till denna restaurang efter ett besök 2019 o vi blev inte besvikna denna gång heller, Micke, Susanne, Lars o Anette , hemmahörande ifrån kindabygden????

  • Bernt N.5 omdömen

    26 april 2022

    10/10

    Mycket bra och trevligt

  • Ingemar Å.1 omdöme

    14 mars 2022

    10/10

    Liten och mysig restaurang. Maten var mycket bra och vi blev rekommenderade ett gott vin. Personalen var vänliga och hade hög servicenivå. Prisnivån helt OK.

  • Susanne B.24 omdömen

    5 januari 2022

    10/10

    Fantastiskt god mat och service i en supermysig miljö! Ett stort plus för halvflaskor vin när man har olika smak.

  • Annika W.1 omdöme

    27 december 2021

    10/10

    Fantastiskt god mat och en mysig atmosfär. Kan verkligen rekommendera detta ställe ???????? Bra läge från där vi bodde . Man blir inte besviken .

  • Peter B.1 omdöme

    28 oktober 2021

    10/10

    Mycket gott. Gick därifrån mätt och belåten. Det enda minuset det var att det var lite otydligt om det var Olssons skafferi eller något annat ställe. Men det var bara att kolla på menyn innan man gick in så var den gåtan löst.

  • Mikael B.1 omdöme

    6 oktober 2021

    10/10

    Fantastisk restaurang bra mat och grym service

  • Olsson D.1 omdöme

    23 september 2021

    8/10

    Bra

  • Astrid L.2 omdömen

    15 juni 2021

    10/10

    Trevligt bemötande när vi kom och superbra service av Dora. Uppmärksam och serviceminded! Lammracksen hade sällskap av goda smaker. Pastarätterna skulle behöva få lite mer tydliga smaker (carbonara) och det var ganska få räkor. Smaskigt vitlöksbröd och karamelliserad taleggio.

  • Görhan H.2 omdömen

    7 december 2020

    10/10

    Kärlek till maten och råvarorna. Stort plus för kvalitetsvin även på halvflaska. Det är man inte van vid i Sverige. Generös och vänlig italienskt kvarterskrog som är värd flera hundra mils omväg.

  • Ursula H.1 omdöme

    26 oktober 2020

    10/10

    En mycket trevlig restaurang med helt sagolik mat. Fantastisk caramelle fylld med Karl Johansvamp o ricotta samt svart tryffel på toppen. Barnens Carbonara låg inte långt efter. Dovhjorten i samma utsökta klass. Att sedan personalen var ytterst trevlig var ytterligare ett plus. Kan varmt rekommenderas.

  • Lasse S.6 omdömen

    28 september 2020

    10/10

    Detta är en favoritrestaurang i Helsingborg. Den har en atmosfär som tilltalar mig. Rödvitrutiga dukar. God mat och goda viner. Trevlig personal så klart.

  • - -1 omdöme

    30 september 2020

    10/10

    Personalen är sagolikt servicemannen!

  • Hong-Thuy T.6 omdömen

    8 september 2020

    8/10

    Mysig restaurang med fin stämning, mat med intressanta smaker!

  • Hans B.11 omdömen

    15 juli 2020

    8/10

    Trevligt ställe. Lite minus för att varmrätterna inte var varma när vi fick dem. Ordnades dock snabbt. I övrigt tyckte vi nog att det var helt OK.

  • Anneth C.2 omdömen

    20 maj 2020

    10/10

    Jättetrevlig restaurang med fantastisk mat och en välkomnande och proffsig personal. Hanterade även Coronasituationen på ett tryggt sätt. Hit går vi definitivt igen!

  • Per H.1 omdöme

    11 mars 2020

    10/10

    Mysigt restaurang med kompetent och trevlig personal. Maten var i mitt tycke helt underbar, även mitt sällskap var väldigt nöjd. Rekommenderar starkt ett besök till nyfikna restaurangbesökare.

  • - -1 omdöme

    6 januari 2020

    10/10

    återkommer helt klart igen, allt var toppen

  • Marie B.2 omdömen

    3 december 2019

    10/10

    Alltid trevligt!

  • Lennart S.1 omdöme

    30 augusti 2019

    4,5/10

    Vi hade bokat bord och när vi kom till restaurangen tog man ingen notis på 15 min trots att vi försökte få kontakt. De sprang runt som yra höns. Vi beställde 2 förrätter, 1 kom in. Min huvudrätt som var pasta var kall när den kom in efter 50 min efter beställningen. Jag påtalade detta och de gick ut och micrade pastan som kom in efter 2 min igen. Välj en annan restaurang det finns så många trevliga i Helsingborg.

  • - -1 omdöme

    24 augusti 2019

    10/10

    Olsons skafferi är alltid härligt att komma tillbaka till och gårdagens besök var jättebra. Vi åt och drack mycket gott och personalen var toppen

  • - -1 omdöme

    21 augusti 2019

    10/10

    Alltid lika gott och välkomnande. Njuter alltid ett par timmar när jag är här. Finns även försäljning av delikatesser. Rustikt och gemytligt.

  • Madeleine A.1 omdöme

    7 augusti 2019

    10/10

    Otroligt bra restaurang! Vi tog in ett antal smårätter och alla smakade supergott! Servitrisen var one of a kind och hade 100% koll på hur bra service ska ges på ett personligt sätt, utan att bli oprofessionell. Vi fick en bra känsla för restaurangen från början till slut och kommer definitivt återvända!

  • Maria A.3 omdömen

    29 juli 2019

    10/10

    En riktigt bra restaurang med mat i toppklass och mycket vänligt och serviceminded personal. Ett bra urval av viner, även på glas som gifter sig fint med smakerna i rätterna. Vi har ätit här flera gånger och kommer gärna tillbaka. Jag rekommenderar dem varmt!

  • Robert S.4 omdömen

    2 juli 2019

    10/10

    Otroligt vällagad mat. Dom här kockarna vet vad dom gör. Samtliga rätter vi åt var perfektion. Mycket mysig miljö och mycket trevlig service på bra nivå.

  • - -1 omdöme

    5 juni 2019

    9/10

    Fantastisk service och underbar mat! Det var så mysigt att sitta under träden och äta, det kändes som om vi var i Italien!

  • - -1 omdöme

    1 juni 2019

    9/10

    Mycket trevligt ställe med hög service. Bra mat och goda viner som personalen kombinerar på ett utmärkt sätt om man rådfrågar.

  • Sinikka N.1 omdöme

    20 maj 2019

    8,5/10

    Vi uppskattade den hemtrevliga känslan - inbjuder till samtal.

  • - -1 omdöme

    13 maj 2019

    9,5/10

    Älskar stället innerligt. Den varierande menyn, personalen och köket utför underbar service

  • - -1 omdöme

    30 april 2019

    10/10

    Trevlig atmosfär, hög mysfaktor. Trevlig o kunnig personal.

  • Marie G.1 omdöme

    14 mars 2019

    9,5/10

    Mycket god mat. Snyggt upplagt, rikligt. Supertrevlig personal!

  • Jens D.14 omdömen

    1 februari 2019

    9/10

    Bra mat och super service

Läs in fler omdömen

Tripadvisor-omdömen

698Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

  • Ladda ned från App Store
  • Skaffa den på Google Play
  • Instagram
  • Facebook

© 2024 La FourchetteSAS – med ensamrätt

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.