Registrera min restaurang
Hjälp
Vad
Var

Pappa Grappa - Linköping

8,8/10
199
Hospitaltorget 1, 582 27 LinköpingVisa karta

Genomsnittspris 415 kr

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Erbjudanden på TheFork

MENU Sällskapsmeny 3 - Confiterad rotselleri, grönsakskärlek och Calamansi 449 kr

I den här fasta menyn ingår: förrätt + huvudrätt + Efterrätt

MENU Sällskapsmeny 2 - Ravioli, hälleflundra och kaffeglass 549 kr

I den här fasta menyn ingår: förrätt + huvudrätt + Efterrätt

MENU Sällskapsmeny 1 - Carpaccio, hjort och hallon 549 kr

I den här fasta menyn ingår: förrätt + huvudrätt + Efterrätt

Restaurangmeny

Kock Victor Henning
 • Genomsnittspris 415 kr
¨¨
Sällskapsmeny 1 - Carpaccio, hjort och hallon 549 kr
I den här fasta menyn ingår: förrätt + huvudrätt + Efterrätt
Visa à la carte och fasta menyer

Bilder från användare

Flankstek
Dessert
Förrätt

Betyg och omdömen

Utmärkt bord

8,8/10
baserat på 199 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
Matens kvalitet :8,9/10
Service :8,6/10
Miljö :8,7/10
 1. Mathias j.
  Mathias j.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Mycket vällagat. Elegant upplägg. Snygg kombination av vin och mat gjorde upplevelsen minnesvärd. Förrätten med tryffel magisk. Lammet smälte i munnen.

 2. Anders S.
  Anders S.
  • 1 omdöme
  10/10

  Mycket bra Norsk service i kombination med mycket bra vinrekommendationer Tack för en fin 25 års bröllopsdag AS Återkommer inom kort samt ger rekommendationer till vänner????

 3. Daniel E.
  Daniel E.
  • 1 omdöme
  10/10

  Behaglig miljö, trevlig personal och mycket fräsch och god mat. Kvällens trerätters ett klart prisvärt alternativ. Generös förrätt och efterrätt, lite mindre huvudrätt.

 4. Peter O.
  Peter O.
  • 1 omdöme
  5/10

  Tyvärr maten höll inte måttet Det verkar som det hade varit rea på salt vilket detta återspeglade maten Servitören gjorde sitt yttersta och lite till Han var jätte bra

 5. Serafina M.
  Serafina M.
  • 2 omdömen
  9,5/10

  Superkväll med en fantastisk servitör. Jag fick vara knepig med vinet och kaffedrinkar utan att det var minsta problem! Tack för en toppenkväll!

 6. Annika B.
  Annika B.
  • 1 omdöme
  10/10

  Mycket bra helhet, vällagad mat o bra service! Det jag saknar är ngt före förrätten, lite bröd eller liknande ———————————————————/———- Xxxxxccccccc

 7. Anders S.
  Anders S.
  • 1 omdöme
  10/10

  Vi åt nyårsmiddag och är jättenöjda! Kul att prova på nya rätter, nästa vecka ska min man laga några av rätterna. Undra hur han ska riva benmärgen???? Vänligast Viveka och Anders/Stockholm

 8. Kåre P.
  Kåre P.
  • 1 omdöme
  10/10

  Erika är Charming,glad å kunnig. Kocken lyckas alltid med maten. Det är Vår favorit restraurang i Linköping Maten är god å servicen är den bästa

 9. Anton L.
  Anton L.
  • 1 omdöme
  10/10

  Första gången vi var här och absolut inte den sista, trevlig och kunnig servitör, bra rekommendationer på både mat och dryck. Vi är supernöjda!

 10. Rikard N.
  Rikard N.
  • 1 omdöme
  4,5/10

  Vi gjorde misstaget att beställa ”avsmakningsmeny” 7 rätter varav en var tillagad i någon mån. I övrigt endast kallskuret med lite salladsblad. Eftersom det tog 3 timmar att få in 4 rätter var vi tvungna att avbryta efter 5 rätter (ordinarie sittningstid vid bokning är 2,5 timme) När vi kom hem var jag tvungen att laga mat för att bli mätt. Det normala efter en 7-rätters är väl snarare en obehagligt påtaglig mättnadskänsla. På det stora hela var maten en stor besvikelse. Eller ja mat och mat, snarare kallskuret i lite olika former. Tonfiskcarpaccion var tex så tunt skivad att den knappt ens syntes mot tallriken och behövde skrapas loss.

 11. Karin R.
  Karin R.
  • 1 omdöme
  10/10

  Har inte varit här på länge på grund av flytt till utlandet. Kan bara konstatera att Pappa Grappa levererade stort igen. Fantastisk service, hjälp med val av vin, underbar mat. Trevlig miljö. Vi kommer tillbaka! Glad över att det finns en restaurang i Linköping som sticker ut och inte serverar det vanliga som nästan alla andra har.

 12. Sophie L.
  Sophie L.
  • 1 omdöme
  7/10

  Jättegod mat! Men lång väntetid. Saknade även presentation av mat o vin. Väldigt dyra viner på menyn. ....................................

 13. Joel J.
  Joel J.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  Mycket bra mat med vällagat kött. Dessvärre tog det hela 55 minuter att få förrätten. Hur är det möjligt när restaurangen endast är halvfull? Riktigt uselt faktiskt. Servitören bad inte ens om ursäkt för detta, även om det inte är hans fel så är han ju ansiktet utåt gentemot besökarna. Någonting borde reformeras i köket. Senaste tre gångerna jag varit här (under senaste sex månaderna) har det varit samma visa. Hur kan det ta så lång tid för en förrätt? Men — god mat.

 14. Göran D.
  Göran D.
  • 3 omdömen
  9/10

  Allting har varit mycket bra, Den enda synpunkten vi har är att bakgrundsmusiken var alltför dominerande med mycket basdunkande. Det behövs ingen musik då man vill umgås och njuta av maten iställetistället

 15. Ingrid S.
  Ingrid S.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Bra service och bemötande, med det där lilla extra gentemot vår 9-åriga dotter. Väl lagad mat och fin presentation av rätterna. Rekommenderas!

 16. Erik L.
  Erik L.
  • 1 omdöme
  7/10

  Väldigt duktig, serviceminded och vinkunnig personal. Stort plus på det, men det höjde kanske förväntningarna på maten något. Dessvärre var det otroligt små portioner med tanke på priset, inte alls avspeglar portionsstorlekarna och pris i närliggande restauranger med gott renommé. Tyvärr inte mättande, vi fick fylla på hemma - och vi är normalbyggda Svenssons utan övervikt. Utöver detta saknades vissa nyckel-ingredienser i maten, som stod med på menyn (bläckfisk). Dock tyckte alla i sällskapet att det var väldigt gott. Skulle portionerna ändras till att avspegla priset bättre hade vi definitivt velat äta på Grappa igen. Återigen väldigt trevlig och duktig servitris.

 17. Maria G.
  Maria G.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Mysig restaurang med mycket bra service. Vi valde avsmakningsmenyn och blev inte besvikna. Mycket goda och unika rätter med spännande smaker.

 18. Berit Ö.
  Berit Ö.
  • 2 omdömen
  10/10

  Hur gott som helst. Linköpings bästa krog. Boom booms till förrätt, helt gudomligt ????????Trevligt bemötande, toppenservice. Kommer snart tillbaka!

 19. Hanna M.
  Hanna M.
  • 1 omdöme
  10/10

  Maten var så god och smakerna satt perfekt! Toppen på alla sätt och trevlig service! Vi kommer tillbaka! Efterrätterna var en perfekt avslutning och vongolen magisk!

 20. Jonas K.
  Jonas K.
  • 1 omdöme
  7/10

  Personal och lokal finns inget negativt att invända på! Jag hade höga förväntningar på maten och gick därifrån något besviken, hade förväntat mig bättre

Se alla omdömen

Mer information

Öppettider

Måndag - Lördag : 17.00 - Sent

Så tar du dig till restaurangen

Hospitaltorget 1, 582 27, Linköping, Sverige

Restauranger runt Pappa Grappa - Linköping

Italienskt

Pappa Grappa - Källaren

Linköping

350 kr genomsnittspris

Internationellt

The HORSE & HOUND

Poäng:9,0

Linköping

325 kr genomsnittspris

Thailändskt

Linköping

260 kr genomsnittspris

Linköping

325 kr genomsnittspris

Amerikanskt

Linköping

Svenskt

Von Dufva

Poäng:9,3

Linköping

250 kr genomsnittspris

Amerikanskt

Linköping

250 kr genomsnittspris

-25%

Populära städer på TheFork

 • Örebro
 • Norrköping
 • Umeå
 • Västerås
 • Karlstad

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning