Vad
Var

Pappa Grappa - Linköping

8,6/10
132

Genomsnittspris 415 kr

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Restaurangmeny

Kock Victor Henning
 • Genomsnittspris 415 kr
  Särskilt önskemål
¨¨

Bilder från användare

Flankstek
Dessert
Förrätt

Betyg och omdömen

Utmärkt bord

8,6/10
baserat på 132 omdömen
Endast kunder som har ätit på restaurangen efter att ha bokat på TheFork kan lämna ett omdöme.
Matens kvalitet :8,7/10
Service :8,3/10
Miljö :8,6/10
 1. Karin R.
  Karin R.
  • 1 omdöme
  10/10

  Har inte varit här på länge på grund av flytt till utlandet. Kan bara konstatera att Pappa Grappa levererade stort igen. Fantastisk service, hjälp med val av vin, underbar mat. Trevlig miljö. Vi kommer tillbaka! Glad över att det finns en restaurang i Linköping som sticker ut och inte serverar det vanliga som nästan alla andra har.

 2. Sophie L.
  Sophie L.
  • 1 omdöme
  7/10

  Jättegod mat! Men lång väntetid. Saknade även presentation av mat o vin. Väldigt dyra viner på menyn. ....................................

 3. Joel J.
  Joel J.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  Mycket bra mat med vällagat kött. Dessvärre tog det hela 55 minuter att få förrätten. Hur är det möjligt när restaurangen endast är halvfull? Riktigt uselt faktiskt. Servitören bad inte ens om ursäkt för detta, även om det inte är hans fel så är han ju ansiktet utåt gentemot besökarna. Någonting borde reformeras i köket. Senaste tre gångerna jag varit här (under senaste sex månaderna) har det varit samma visa. Hur kan det ta så lång tid för en förrätt? Men — god mat.

 4. Göran D.
  Göran D.
  • 3 omdömen
  9/10

  Allting har varit mycket bra, Den enda synpunkten vi har är att bakgrundsmusiken var alltför dominerande med mycket basdunkande. Det behövs ingen musik då man vill umgås och njuta av maten iställetistället

 5. Ingrid S.
  Ingrid S.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Bra service och bemötande, med det där lilla extra gentemot vår 9-åriga dotter. Väl lagad mat och fin presentation av rätterna. Rekommenderas!

 6. Erik L.
  Erik L.
  • 1 omdöme
  7/10

  Väldigt duktig, serviceminded och vinkunnig personal. Stort plus på det, men det höjde kanske förväntningarna på maten något. Dessvärre var det otroligt små portioner med tanke på priset, inte alls avspeglar portionsstorlekarna och pris i närliggande restauranger med gott renommé. Tyvärr inte mättande, vi fick fylla på hemma - och vi är normalbyggda Svenssons utan övervikt. Utöver detta saknades vissa nyckel-ingredienser i maten, som stod med på menyn (bläckfisk). Dock tyckte alla i sällskapet att det var väldigt gott. Skulle portionerna ändras till att avspegla priset bättre hade vi definitivt velat äta på Grappa igen. Återigen väldigt trevlig och duktig servitris.

 7. Maria G.
  Maria G.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Mysig restaurang med mycket bra service. Vi valde avsmakningsmenyn och blev inte besvikna. Mycket goda och unika rätter med spännande smaker.

 8. Berit Ö.
  Berit Ö.
  • 2 omdömen
  10/10

  Hur gott som helst. Linköpings bästa krog. Boom booms till förrätt, helt gudomligt ????????Trevligt bemötande, toppenservice. Kommer snart tillbaka!

 9. Hanna M.
  Hanna M.
  • 1 omdöme
  10/10

  Maten var så god och smakerna satt perfekt! Toppen på alla sätt och trevlig service! Vi kommer tillbaka! Efterrätterna var en perfekt avslutning och vongolen magisk!

 10. Jonas K.
  Jonas K.
  • 1 omdöme
  7/10

  Personal och lokal finns inget negativt att invända på! Jag hade höga förväntningar på maten och gick därifrån något besviken, hade förväntat mig bättre

 11. Camilla F.
  Camilla F.
  • 1 omdöme
  6/10

  Maten var helt ok men levde inte upp till prisnivån. Servicen var sådär, dålig koll på menyn, felaktiga menyer med rätter som inte fanns. Vi fick vänta länge på att få menyer och även på att beställa. Ingen som kom och kollade av läget vid bordet mm. Personalen behöver snäppa upp nivån rejält om de ska leva upp till den nivån de utgör sig för att vilja ha.

 12. Isabelle E.
  Isabelle E.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Fantastiskt mat och service; tog något lång tid att få huvudrätten. Vi kommer definitivt tillbaka.......................................

 13. Maria H.
  Maria H.
  • 1 omdöme
  10/10

  Underbart god mat vacker uppläsning och jättefin service och uppassade hela kvällen! Toppbetyg. Vi rekommenderar verkligen denna restaurang

 14. Jens R.
  Jens R.
  • 1 omdöme
  9/10

  Fantastisk mat, bra service och en mycket trevlig servitör. Ett minus var tiden det tog innan vi fick beställa dricka och förrätt. Annars var maten helt underbar! Bland det bästa jag har ätit, åt mixfatet till förrätt, flanksteken till huvudrätt och kaffeglassen till dessert. Toppbetyg på allt!

 15. Michael U.
  Michael U.
  • 5 omdömen
  10/10

  Bra mat och snygg inredning.

 16. Jessica W.
  Jessica W.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  Vi hade höga förväntningar när vi bokade bord, då vi hade hört att det skulle vara riktigt bra. Men tyvärr så blev maten en besvikelse. Vi beställde Antipasto där det ska ingå en ost men det fanns ingen ost med. Riset i risotton var väldigt hårt och kunskapen om viner hos personalen var mkt bristfällig.

 17. Josefine N.
  Josefine N.
  • 2 omdömen
  4,5/10

  Trevlig miljö. Togs emot bra. Sedan blev det inte bra. Vi hade önskat bord ute men fick sitta inne med hänvisning till eventuellt regn. Trots det placerades sällskap efter oss ute. Fick bord vid dörren så personalen passerade regelbundet. Fick aldrig frågan om något att dricka, inte förrän de till slut frågade vad vi ville äta. Fick påminna om mitt vin och vatten. Pizzan upplevdes inte välgräddad, men eftersom det dröjt så orkade vi inte tjafsa utan åt det som gick. Gick därifrån och fick köpa en toast på ett annat ställe för att inte vara hungrig. Då vi skulle betala kom aldrig någon. Helt ok om de bett oss komma fram och betala men det gjorde de inte. Till slut gick vi efter lång väntan fram och betalade vid kassan. Ingen dricks. Behöver nog se över rutiner och processer. Vissa kunder hade de väldigt fokus på medan två medelålders kvinnor som vi glömdes bort?! Går inte dit igen. Besvikna.

 18. Tommy A.
  Tommy A.
  • 1 omdöme
  7/10

  Bra mat men väldigt lång väntan på både beställa och få maten levererad, trots halvfullt med gäster. Service och bemötande ger jag, inte Ok i omdöme

 19. Elin M.
  Elin M.
  • 1 omdöme
  9/10

  Underbar restaurang! Maten är gudomlig och personalen otroligt kunnig, vi fick fantastiskt bra dryckestips. Längtar redan tillbaka och rekommenderar varmt!

 20. Lisen R.
  Lisen R.
  • 1 omdöme
  3/10

  Maten var katastrof! Fick tom byta ut Risotton mot ny men det vara inte mycket bättre! Fisken va kall, Det tog oändlig tid att få mat och betala. Nej Pappa Grappa!! Uppryckning! Detta var inte okej!

Se alla omdömen

Mer information

Öppettider

Måndag - Lördag : 17.00 - Sent

Så tar du dig till restaurangen

Hospitaltorget 1, 582 27, Linköping, Sverige, RestaurantAddress

Restauranger runt Pappa Grappa - Linköping

Italienskt

Linköping

350 kr genomsnittspris

Internationellt

The HORSE & HOUND

Poäng:8.6

Linköping

325 kr genomsnittspris

Indiskt

Tandoori House

Poäng:7.8

Linköping

300 kr genomsnittspris

Thailändskt

Golden Lotus

Poäng:8.5

Linköping

260 kr genomsnittspris

Amerikanskt

Linköping

340 kr genomsnittspris

-50% Godkänner Yums

Internationellt

Linköping

325 kr genomsnittspris

Amerikanskt

Linköping

Skandinaviskt

Stångs Magasin

Poäng:8.9

Linköping

520 kr genomsnittspris

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Visa mer information

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Logga in på TheFork Manager

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning