Registrera min restaurang
Hjälp


Recensioner - Peony Restaurang

9/10
194
Skulptörvägen 4, 121 43 Johanneshov
Kinesiskt
Genomsnittspris 220 kr

Peony Restaurang

Hitta ett bord

Boka kostnadsfritt

Omdömen

9/10
Exceptionellt bra bord194 omdömen
9,1/10

Mat

9,4/10

Service

8,2/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerBetyg och omdömen kan bara ges av gäster som har bokat med TheFork.
Hur kalkylerar vi betyg?

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Mycket kort väntetid
Måttlig ljudnivå
  • Nicklas K.9 omdömen

    29 april 2024

    9/10

    Tog min sambo hit inför Tenacious D konsert som en födelsedagsmiddag. Samtidigt Hammarbymatch så det var massvis med folk. Trångt och kvarterskrogsatmosfär men mycket värt besök för matens skull. Vällagad mat och bra råvaror och härlig personal

  • Louise G.1 omdöme

    19 april 2024

    10/10

    Fantastisk mat och ljuvlig service.

    review_preview

    Visa bild

  • Susanne L.5 omdömen

    8 april 2024

    10/10

    Jättegod mat, härlig personal och fin service. Rekommenderas varmt!

  • Anders L.6 omdömen

    28 februari 2024

    9,5/10

    Mycket bra. Genuin kinesisk szechuan-mat. Ägarinnan Fang är en skön kvinna (hon kallar sig "kinamamman") som får alla att känna sig som stammisar. En huvudrätt kostar vanligtvis mellan 200 och 250 kronor och det är rejäla portioner.

  • Kim h.

    Kim h.10 omdömen

    6 december 2023

    10/10

    Fantastiskt god mat!

  • Anders L.6 omdömen

    23 november 2023

    8,5/10

    Ägarinnan är rolig och personlig. Alltid välkomnande. Bra priser, genuin sechuan-mat.

  • Maria F.8 omdömen

    11 september 2023

    9/10

    Mycket trevlig service och god mat

  • Mikael B.1 omdöme

    2 september 2023

    10/10

    Bra ställe med rapp service och riktig hetta i maten!

  • Karin M.16 omdömen

    8 juli 2023

    5,5/10

    Tycker maten smakade likadant fast vi tog två olika rätter

  • petronella m.1 omdöme

    8 juli 2023

    6/10

    Maten var helt ok och priserna rimliga. Sliten lokal men ren toalett vilket ju alltid är ett plus. Sittplatserna var inte alls ok. Trångt och obekvämt.

  • Lars D.2 omdömen

    21 juni 2023

    10/10

    Så bra! Bästa Kinesiska restaurangen!! Gå dit antingen på lunchen eller till middag! Grym personal som bryr sig om sina kunder. Bjuder på förrätt. Kanske dom bästa vårrullarna som finns i Sthlm!!

  • Helene H.2 omdömen

    14 juni 2023

    10/10

    Trevligt och gemytligt ställe. Mycket trevlig och glad och skojfrisk personal. Rekommenderas

  • Rickard L.5 omdömen

    10 juni 2023

    7,5/10

    Intressant genuin kinesisk mat som är lite annorlunda än det du är van vid. Mycket smaker. Tyvärr så var ölen TsingTao alldeles för dyr och inte riktigt kyld så det drar ner lite

  • Joacim I.13 omdömen

    20 maj 2023

    7/10

    Genuint och personligt, hemtrevlig atmosfär.

  • Jessica E.4 omdömen

    19 maj 2023

    10/10

    Genuint och originellt

  • Susanne F.9 omdömen

    6 maj 2023

    8,5/10

    Maten var inte full pott, lite mesig kryddning trots att vi sa till om starkt, men stämningen och den charmiga damen som styr stället får högsta poäng.

  • Eva W.4 omdömen

    1 april 2023

    7,5/10

    God mat, mycket snabb service och kändes nästan familjärt

  • Peeter M.31 omdömen

    27 mars 2023

    7,5/10

    Uj, jag hade nog förväntat mig ett "traditionellt" kina-hak, med allt vad det innebär. Men det här var mer av en svensk lunchrestaurang, med kinesisk mat. Inredning ganska "rustik" med soffor på rad och ärligt talat, ganska rörigt intryck. Dock, så gav vi oss inte, och den kinesiska värdinnan var ju värd halva entrépengen :-D. Mycket slänga käft, och lite ni hao (hej) och lite xièxiè (tack) så var lyckan gjord ;-). Innan maten kom tre små vårrullar med lite (pizzaliknande) sallad. Mycket smakliga. Sen tog jag nudlar (stark, och det var inte alls för starkt) och kompisen någon risrätt. Båda var klart nöjda och portionerna var tillräckligt stora (för oss i alla fall). Den kinesiska ölen (Tsingtao) var stor (65 cl) och dyr (120 kr?) och kanske lite blaskig. Men kul att ha provat. Sen fanns det italienskt vin också. Brukar passa till het mat :-) Inget ställe jag skulle fira 50 på, men kanske innan match igen någon gång!

  • Ingela O.40 omdömen

    1 mars 2023

    8,5/10

    En av pst ville ha vegetariskt grönsaker o ris o blev inte nöjd. De som tog kyckling var mycket nöjda. Jag tog anka och det var god kryddning men ändå ingen höjdare

  • Stig H.1 omdöme

    13 januari 2023

    9/10

    Smakade som mat smakar i Kina

  • Kerstin B.1 omdöme

    7 januari 2023

    9/10

    Mycket god mat och trevlig service. Genuint ställe som vi återkommer till!

  • Anna R.1 omdöme

    5 januari 2023

    8/10

    En liten trevlig kvarterskrog med superhärlig ägarinna, god mat. Men var försiktig med valet av styrka, valde ”lite starkt” var så starkt så jag inte kunde äta upp. Gillar vanligtvis stark mat.

  • Sasha M.1 omdöme

    4 januari 2023

    9,5/10

    Trevligt och välkomnande bemötande. Persona God mat. Generösa portionen till bra pris. Vi kommer tillbaka.

  • Anna W.8 omdömen

    10 december 2022

    9/10

    Restaurangen är inte så stor, varm och välkomnande personal. Vällagad mat, vi uppskattade att det gick att välja styrka på rätterna. Maten kom fort.

  • Elisabeth G.32 omdömen

    9 december 2022

    6,5/10

    Inte traditionell "svensk" kinarestaurang med typ 4-små rätter osv.

  • Gabriella O.1 omdöme

    3 november 2022

    10/10

    Otroligt gott och fantastisk personal! Kommer hit många gånger igen. God och autentisk stämning och smaker. Tips är att bord för det är ofta fullt!

  • Janne H.1 omdöme

    27 oktober 2022

    10/10

    Genuina smaker. Otvungen och charmig atmosfär.

  • Christofer L.2 omdömen

    10 oktober 2022

    10/10

    Bästa kinan i stan, med lite speciell mat pga szechuan kök.

  • Johan M.2 omdömen

    29 april 2022

    8,5/10

    Mycket god och autentisk mat!

  • Lars H.4 omdömen

    25 maj 2022

    9,5/10

    Stockholms bästa sichuan restaurang. Fangsson bjuder alltid på det lilla extra. Kan varmt rekommendera Peony om du vill äta vällagade och välsmakande mat från Sichuan.

  • Anders B.

    Anders B.3 omdömen

    13 maj 2022

    9/10

    Trevlig miljö och atmosfär!

  • Linda R.6 omdömen

    11 mars 2022

    10/10

    Otroligt värt besöker! Maten var 10/10, de som jobbade där 10/10 - super trevliga! Man fick maten rimligt snabbt. Men alltså.. smaken. Frälst!

  • EJ Fa2 omdömen

    14 februari 2022

    10/10

    Bästa Sichuan-köket i Stockholm. Servitören är såååå rolig och trevlig. Vi tog svart svamp rätten och tofu med aubergine. Och till efterrätt sesambollar-sött o gott

  • Daniel B.3 omdömen

    28 december 2021

    10/10

    Vilken kväll! Fantastisk personal otrolig atmosfär jättegod mat! Jag rekommenderar denna restaurang varmt till alla som vill ha det bästa man kan få i olika matupplevelser från Kina! Fråga om specialer!!! Jag kan ha råkat ljuga om att jag spelat bad med Carola men jag tror det gick bra ändå.

  • Danny S.8 omdömen

    21 januari 2020

    10/10

    Super gott och proffsigt bemötande

  • Maria L.7 omdömen

    2 maj 2019

    5/10

    Långsam service, "tunn smak" på maten.

  • Lena G.70 omdömen

    6 mars 2019

    5,5/10

    Morötter och selleri i mängd som grönsaker.

  • Adam C.1 omdöme

    20 november 2018

    10/10

    Otroligt god och vällagad sichuanmat! Håller denna på delad förstaplats i Stockholm. Observandum att beställa hotpot i förväg.

  • Aline B.132 omdömen

    20 november 2018

    6/10

    Restaurangen är mycket trång. För många bord i förhållande till ytan.

  • Filippa B.3 omdömen

    2 november 2018

    10/10

    Supergod mat och charmigt bemötande.

Läs in fler omdömen

Tripadvisor-omdömen

59Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

  • Ladda ned från App Store
  • Skaffa den på Google Play
  • Instagram
  • Facebook

© 2024 La FourchetteSAS – med ensamrätt

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.