Registrera min restaurang
Hjälp
Vad
Var
Mat - PIGA Eriksberg, Göteborg
Mat - PIGA Eriksberg, Göteborg
Mat - PIGA Eriksberg, Göteborg

Recensioner - PIGA Eriksberg

9,3/10
2017
Ostindiefararen 11, 417 65 GöteborgVisa karta

Genomsnittspris 350 kr

Reservation

Hitta ett bord

Kostnadsfri tjänst • Bokningen bekräftas omedelbart

Boka kostnadsfritt Få omedelbar bekräftelse

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Omdömen

9,3/10
Exceptionellt bra bord2017 omdömen
9,5/10

Mat

9,2/10

Service

9,1/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå
Vem kan skriva ett omdöme och hur räknar vi ut betyg?
  • Fatima M.
    Fatima M.

    24 januari 20232 omdömen

    9/10

    Mysig restaurang!

  • Jimmy H.
    Jimmy H.

    23 januari 20231 omdöme

    10/10

    Allt lika nöjd när jag är här. Hade med mig en vän från London som bara skulle i Göteborg i 24 timmar så då va Piga ett självklart val. 10 av 10. Vi kommer tillbaka.

    review_preview

    Visa 3 bilder

  • Robin L.
    Robin L.

    20 januari 20231 omdöme

    9,5/10

    Fantastisk mat, vi åt förrätten friterade svamprisotto boll med svamp tegelost och garnityr som var fantastiskt god och balanserad. Sen till varmrätt åt jag panerad cheddar Ost som också var helt utmärkt. Trevlig service med presentation av vad som serverades, samma höga kvalitet som jag blivit jag blivit van vid hos piga. Ett favorit ställe.

  • Charlotte K.
    Charlotte K.

    16 januari 20231 omdöme

    10/10

    Gemytlig restaurang med personal som har öga för gästen. Vällagad mat o fint presenterad. Goda smaker på samtliga 4 rätter. Man känner sig välkommen. Kan varmt rekommendera

  • Björn G.
    Björn G.

    14 januari 20232 omdömen

    10/10

    En riktig pärla! Oklanderlig, vänlig och kunnig service, Världsklass på mat både i smak och upplägg. Mysig gastro bistro som var fullsatt vid vårt besök, men teamet levererade proffsigt!

    review_preview

    Visa 2 bilder

  • Helena ( Paulines Mamma ) O.
    Helena ( Paulines Mamma ) O.

    13 januari 20233 omdömen

    10/10

    Blir alltid nöjda när vi äter på Piga . Trevligar menyer , gott vin och underbart att kunna ha sin hund med på favorit krogen. Gillar också att menyerna ändras ganska ofta och att dom är anpassade efter säsong.

  • Pia S.
    Pia S.

    13 januari 20233 omdömen

    10/10

    Väldigt nöjda med vårt besök 13/1-23. Maten var mycket god. Bra service och kunnig personal. Underbart att ha en så bra restaurang i vårt när område Eriksberg.

  • Patrik T.
    Patrik T.

    6 januari 202314 omdömen

    8/10

    Väldigt god mat och ett härligt ställe. Väldigt högt pris för deras förrätt med löjrom och hasselbackspotatis som inte var så stor.

  • Mattias N.
    Mattias N.

    22 december 20221 omdöme

    10/10

    Underbart, alltid en smakupplevelse. Stället vi tar gäster som hälsar på och vår lokala krog som levererar på en nivå som en finkrog. Rekommenderas starkt men ändå inte för då är det lättare för oss att få ett bord

  • Sofia S.
    Sofia S.

    16 december 20221 omdöme

    9,5/10

    Vi i sällskapet var mycket nöjda med maten och servicen. Vinerna som rekommenderas till maten passade bra till och maten var jättegod! Vi åt köttspettet samt torskryggen. Även de två drinkarna vi drack var goda. Rekommenderas!

    review_preview

    Visa bild

  • Heather H.
    Heather H.

    14 december 20223 omdömen

    10/10

    Always fabulous! My favorite place!

    review_preview

    Visa bild

  • Lennart B.
    Lennart B.

    10 december 20221 omdöme

    9/10

    Utsökt mat och bra service, begränsad kvantitet på menyn men desto bättre kvalitet. Återkommer gärna dit igen. bokade vid låg beläggning (tidigt alltså) vilket var en fördel för oss om man inte gillar att trängas med folk.

  • Jeanette H.
    Jeanette H.

    9 december 20225 omdömen

    10/10

    Bästa maten i Göteborg! Det spelar ingen roll vilken rätt man väljer. Allt är smaksatt med kärlek! Bra service och alltid trevlig personal. Gå hit !!!

  • IngMarie A.
    IngMarie A.

    3 december 20221 omdöme

    9,5/10

    Mycket god mat och trevlig personal. Här blir det fler besök.

  • Carina K.
    Carina K.

    2 december 20221 omdöme

    7,5/10

    Att byta matsedel efter bokning blir inte bra. För vissa av oss blev det en sämre upplevelse Hittade inte riktigt så bra alternativ.

  • Lotta N.
    Lotta N.

    30 november 20223 omdömen

    10/10

    Jättefin restaurang med mkt god mat och fin atmosfär. Kanske lite dyrt men vi njuter av varje tugga när vi väl är där. Tack!

  • Erik T.
    Erik T.

    26 november 20221 omdöme

    10/10

    Personalen ger snabb och personlig service, de är lyhörda för önskemål och flexibla vid t.ex. allergier eller önskemål. Menyn varieras beroende på tillgång på råvaror men även om det är ändringar från vad man förväntar sig så smakar det helt fantastiskt. En av de få restauranger jag har varit på där jag alltid har blivit positivt överraskad, oavsett vad jag har ätit. Piga - keep up the good work!

  • Thomas N.
    Thomas N.

    24 november 20221 omdöme

    9/10

    God och vällagad "basserimat". Föredömlig kort meny, alla tre gäster tog olika rätter och allt var bra. Finfina smaker till modesta priser. Bra vinlista och bra sommelier. Mycket trevligt och ombonat en kulen novemberkväll. Vi kom med båt över älven från Lilla Bommen och promenerade en bit från bryggan i Eriksberg, vilket bättrade på aptiten ytterligare. Väldigt trevligt litet ställe. Bäst att boka bord för att undvika besvikelser!

  • mia c.
    mia c.

    23 november 20221 omdöme

    10/10

    Mycket mysigt och avslappnad atmosfär men uppmärksam och trevlig service, åt huvudrätt och dessert och varmrätten var fantastiskt, smakrik och med ljuvligt vin till. Desserten var en vacker bakad choklad historia som var mycket god men hade kunnat vara lite mer balanserad med något krämigt tillbehör. Men helheten av restaurangbesöket var absolut utmärkt.

  • Carsten K.
    Carsten K.

    12 november 20222 omdömen

    10/10

    Det är alltid lika gott varje gång jag har varit här,

  • Jonas L.
    Jonas L.

    9 november 20222 omdömen

    10/10

    Alltid riktigt god mat och service. Daglönaren som är olika varje dag är alltid en favorit. Deras egna IPA öl är riktigt fin och bör testas om man gillar öl.

  • Ola A.
    Ola A.

    5 november 20224 omdömen

    9/10

    Jag måste verkligen rekommendera denna restaurang. Jag äter ofta mat av hög kvalitet. En av rätterna jag åt idag var det bästa jag ätit på riktigt länge. Wow, vilken smakexplosion. Om du, som jag, tycker att det är viktigt att vinet håller rätt temperatur så får du vara beredd på att be personalen kyla vinet.

  • Victor A.
    Victor A.

    4 november 20222 omdömen

    7/10

    Himla mysigt ställe och jag fick en serverad fisk som badade i smör även aningen underkokta rotfrukter tyvärr. Osäker på om jag skulle gå hit igen

  • Victoria Å.
    Victoria Å.

    15 oktober 20223 omdömen

    10/10

    Service, mat, dryck och atmosfär får inget annat än toppbetyg!! Det var en fantastisk upplevelse. Åh maten superb. Kunnig & genuin personal. Märks att det ligger mkt hjärta och själ i Piga. Kommer återvända.

    review_preview

    Visa bild

  • Jane J.
    Jane J.

    13 oktober 20221 omdöme

    8/10

    Trevligt bemötande bra placering. Goda drycker. Förrätten utmärkt. Varmrätten inte så god. Fiskgratäng med mycket potatismos och mest svamp några få räkor och lite fisk. Ångrade att jag tog den rätten.

  • Monika N.
    Monika N.

    9 oktober 202279 omdömen

    10/10

    Som alltid otroligt god mat på ett nytänkande sätt. Riktigt trevlig personal och grym service - sånt man kommer tillbaka för :) Stort plus att ens hund får följa med!

  • Tobias M.
    Tobias M.

    29 september 20221 omdöme

    7/10

    För mycket sa

  • Niklas P.
    Niklas P.

    27 september 20221 omdöme

    10/10

    Som vanligt god mat och god service

  • Susanne O.
    Susanne O.

    21 september 20221 omdöme

    10/10

    Bästa restaurangen !…har besökt den vid 6 tillfällen och alltid varit lika nöjd.

  • Johanna M.
    Johanna M.

    11 september 20221 omdöme

    9/10

    Fantastisk mat som man definitivt inte svänger ihop själv. Väl värt priset!

  • Anna-Lena K.
    Anna-Lena K.

    3 september 20222 omdömen

    8,5/10

    Matn var bra LM vinerna inte i min smak.

  • Ulrika O.
    Ulrika O.

    31 augusti 20222 omdömen

    9/10

    Rustik och vällagad mat Bra service Trevlig atmosfär Något få rätter på menyn

  • Camilla C.
    Camilla C.

    26 augusti 20221 omdöme

    9,5/10

    Otroligt god mat och stora portioner.

  • Jonas W.
    Jonas W.

    26 augusti 20222 omdömen

    9,5/10

    Husmanskosten möter Fine Dining. En sann och spännande smakupplevelse som starkt rekommenderas. Maten håller mästarklass och atmosfären är avslappnad.

  • Susanne S.
    Susanne S.

    20 augusti 20221 omdöme

    10/10

    Så mysigt ställe och väldigt trevlig service ????

  • Jan O.
    Jan O.

    19 augusti 20228 omdömen

    10/10

    Fantastisk mat med tillhörande dryck ????????

  • Daniel E.
    Daniel E.

    15 augusti 20221 omdöme

    10/10

    En mycket trevlig liten restaurang med riktigt god mat och trevlig personal såklart!! Det självklara valet när man är i Eriksberg. Deras högrevsburgare är GRYM!! //Daniel

  • Mattias S.
    Mattias S.

    12 augusti 20221 omdöme

    10/10

    Mycket bra

  • Marie B.
    Marie B.

    11 augusti 20221 omdöme

    10/10

    Trevlig restaurang. Lagom liten gör atmosfären familjär. Bra serveringspersonal och snabb service. Maten var utmärkt tillagad och fina råvaror! Går gärna hit igen!

  • Johan t.
    Johan t.

    7 augusti 20221 omdöme

    4,5/10

    Väldigt dålig service. Lång väntan och våra förrätter glömdes bort. varmrätterna kom direkt. Inget val, ingen kompensation. Vi fick gå till baren och betala.

Tripadvisor-omdömen

233Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.