Registrera min restaurang
Hjälp
Vad
Var

Pitchers Linköping

7,1/10
208
Ågatan 57, 582 22 LinköpingVisa karta

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Restaurangmeny

TOAST SKAGEN 160 G Handskalade räkor, majonnäs, rödlök, citron, gräslök & dill på surdegsbröd.
179 kr
FISH ´N CHIPS PITCHER’S STYLE Friterad torsk i ale batter, tartarsås, friterad kruspersilja, citron & country-style fries.
179 kr
RÖDING Grillad röding, örtbakad svensk potatis, rödvinssmör, plommontomat, fänkål & grillad lime.
199 kr
Visa à la carte och fasta menyer

Bilder från användare

Vi har fortfarande inga bilder från våra användare

Boka bord på den här restaurangen och var först med att dela några bilder.

Betyg och omdömen

7,1/10
baserat på 208 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
Matens kvalitet :7,2/10
Service :6,7/10
Miljö :7,2/10
 1. Oskar P.
  Oskar P.
  • 1 omdöme
  5/10

  Sambon fick fel dricka och fick betala mer än vad hon skulle. Pastan smakade bara socker och rätterna kändes tråkiga och smaklösa. Rekommenderas inte

 2. Peter H.
  Peter H.
  • 2 omdömen
  7/10

  Katastrof att personalen inte fråga om man ville ha efterätt/kaffe efter maten,utan bara duka av. Inte heller fråga dom om man ville ha något mer att dricka! Första och sista besöket hos er.

 3. Martin T.
  Martin T.
  • 1 omdöme
  4,5/10

  Bokade på hemsidan där det angavs vilka matcher man skulle kunna se,,,när vi kommer dit så frågar vi om aktuell match och får svaret att det inte ska vara några problem ,,,,vi beställer mat mm och vid tiden för matchstart så får vi besked om att vi inte kan få se den ,,,,riktigt dåligt.

 4. Nils K.
  Nils K.
  • 1 omdöme
  10/10

  Bra mat från pubmenyn och AW-priser till kl 18 och samt Trevligt bemötande. Lugn och fin musik bidrog till en trevlig kväll. Tv -skärmar med sport upplevdes inte som störande.

 5. Maria S.
  Maria S.
  • 1 omdöme
  3,5/10

  Bemötandet av servitrisen var det sämsta. Hon visade oss aldrig till bordet. Vi fick instruktioner hur vi skulle hitta det. Hon var så uttråkad av sitt jobb. Ceasarsalladen hade minimalt med dressing och smaklös kyckling. Vi kände oss bortglömda, vill fick gå till baren och fråga om vi kunde betala. Vi fick iallafall ett bra tips på vart vi skulle gå vidare till.

 6. Lars W.
  Lars W.
  • 1 omdöme
  5,5/10

  Dålig service

 7. Erik H.
  Erik H.
  • 1 omdöme
  3/10

  Obefintlig service, slapp dyr mat, okunnig personal. Kunde inte förklara vad det var för öl som vi frågade om. Avbröt och bytte match mitt under sändning.

 8. Lena L.
  Lena L.
  • 1 omdöme
  5/10

  Överförfriskad medelålders män var inte vad vi tänkt oss när man äter med sina barn kl 17.30. ............................................

 9. Camilla A.
  Camilla A.
  • 2 omdömen
  7/10

  Mysig restaurang centralt med god mat. Servicen var dock under all kritik. Vi fick vänta länge på maten, som dock smakade gott när vi väl fick den. Ingen som kom och frågade om maten var ok eller tog bort tallrikar, eller frågade om vi ville beställa mer. Vi fick själva beställa mer i baren och be om notan där.

 10. Thorleif L.
  Thorleif L.
  • 3 omdömen
  9/10

  Det bästa stället om man vill ha lite mat som är lite högre en barstandard och se på lite sport då är detta stället man ska gå. Det är oftast gott om plats för att se det sport som man vill se.

 11. Ida L.
  Ida L.
  • 1 omdöme
  6/10

  Ett bra ställe för en AW! Bra mat med bra priser. Trevlig personal. God öl. Uppskattar att det finns bås så att man kan prata med varandra. Trevligt med möjlighet att titta på sport.

 12. Bengt-Göran M.
  Bengt-Göran M.
  • 1 omdöme
  5,5/10

  Tog väldigt lång tid att beställa. Jag var tvungen att gå säga till efter 20 minuter. Colslowen var kryddad med curry vilket informerades om i menyn. Sen var det bra.

 13. Mikael J.
  Mikael J.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Bra ölsortiment. Goda burgare. Fish n chips riktigt saftig med knaprigt ale batter. Kolgrillad mat är också en höjdare. Där vi satt var det något kallt.

 14. Fredrik E.
  Fredrik E.
  • 1 omdöme
  3,5/10

  Hade bokat bord för att se ManU-Newcastle 26/12. Trevligt bemötande vid ankomst. Tog en stund innan vi fick beställa och servitrisen skrev inte ner vår beställning vilket ledde till att hon kom tillbaka och frågade igen och sen när maten kom så fick min kompis fel (bad om sås på sidan av hamburgaren) men den var på. Smakade som en gatuköksburgare och jag förväntar mig mer när det kostar 180kr. Min hette bbq-nånting och det kändes ingenstans på smaken. Sen var vi ju som sagt där för att se på match vilket fungerade i cirka 25 min. Sen byttes det kanal av misstag och sen följde 30 min med Vem vet mest, harry potter och 3 olika hockeymatcher. Katastrof! När man kommer för att se fotboll får det inte hända, visst kan man råka byta kanal men vi missade en tredjedel av matchen..vi drog därifrån så fort vi kunde..

 15. Eva E.
  Eva E.
  • 1 omdöme
  8/10

  Vi tog an AW, åt ingenting. Det var trevligt, men lite få personal i baren.

 16. Hanna G.
  Hanna G.
  • 1 omdöme
  6/10

  För få personal i förhållande till gästerna, vilket resulterade i långa väntetider (20min för att få öl) och och betalade för dricka vi aldrig fick.

 17. Marko v.
  Marko v.
  • 1 omdöme
  5,5/10

  Tycker servitriserna kunde varit mer artiga än vad de var och mer pålästa när gällande menyn. Tex, de visste inte vad maträtterna innehöll och vad man kan rekommendera till sina gäster vilket är viktigt enligt mig och många andra gäster. Annars var det bra.

 18. Per F.
  Per F.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  Osäkerhet vem som beställt vad, svårt att få kontakt med serveringen, tog lång tid att bara få in öl. När vinet levererades var det osäkert vad som var i glaset. Ändå trevlig och glad personal.

 19. Sofie Ö.
  Sofie Ö.
  • 2 omdömen
  5/10

  Vi beställde ’mixed grill’ och maten var inte varm. Seg & torr kyckling. Allt kött låg huller om buller i samma plåtlåda. Opersonligt. Hit ska man nog gå och ta en bira & käka snacks istället. Okunnig personal.

 20. Annelie G.
  Annelie G.
  • 1 omdöme
  6/10

  Tog otroligt lång tid att få beställa och mycket på menyn var slut. De stackars servitören fick åtskillig gångar beklaga att saker var slut. Tyvärr inget positivt besök!

Se alla omdömen

Mer information

Öppettider

Middag: Från 15.00 till 01.00 (Måndag till Fredag) Från 12.00 till 01.00 (Lördag till Söndag)

Så tar du dig till restaurangen

Ågatan 57, 582 22, Linköping, Sverige

Kollektivtrafik

Stora Torget Linköping - Buss (Linje 3-13-25-232)

Funktioner

, , , ,

Restaurangen erbjuder

Restauranger runt Pitchers Linköping

Pizzeria

Linköping

325 kr genomsnittspris

Internationellt

The HORSE & HOUND

Poäng:8.6

Linköping

325 kr genomsnittspris

Amerikanskt

Linköping

340 kr genomsnittspris

-20% Godkänner Yums

Indiskt

Tandoori House

Poäng:6.8

Linköping

300 kr genomsnittspris

Från Medelhavet

Linköping

415 kr genomsnittspris

MENU

Linköping

350 kr genomsnittspris

Thailändskt

Golden Lotus

Poäng:8.2

Linköping

260 kr genomsnittspris

Svenskt

Von Dufva

Poäng:9.2

Linköping

250 kr genomsnittspris

Svenskt

Linköping

520 kr genomsnittspris

Linköping

250 kr genomsnittspris

-50%

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Visa mer information

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Logga in på TheFork Manager

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning