Registrera min restaurang
Hjälp
Vad
Var

Pitchers Ludvika

7,6/10
465
Carlavägen 9, 771 30 LudvikaVisa karta

Genomsnittspris 260 kr

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Restaurangmeny

 • Genomsnittspris 260 kr
  Särskilt önskemål
DEN GLÖDANDE MIBRASA-UGNEN GER EN FANTASTISK SMAK OCH SAFTIGHET. DEN HÖGA TEMPERATUREN GER EN PERFEKT GRILLYTA. ALLA GRILLRÄTTER SERVERAS MED EN LITEN TRÄDGÅRDSSALLAD
STEG 1. VÄLJ DIN HUVUDRÄTT
SMÖRAD POTATISPURÉ

Kostalternativ

,
Visa à la carte och fasta menyer

Bilder från användare

Betyg och omdömen

7,6/10
baserat på 465 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
Matens kvalitet :8,2/10
Service :7,1/10
Miljö :7,2/10
 1. Peter H.
  Peter H.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Bra bemötande av serviceinriktad personal. Maten som serverades var mkt god! Ett brett utbud av ölmärken och öltyper. Prisnivån ligger på en acceptabel nivå!

 2. Emmy K.
  Emmy K.
  • 3 omdömen
  8/10

  Väldigt trevlig personal och god mat, barn och vuxna var nöjda, kan varmt rekommendera oxfilén.. skulle dock vara bra med ett skötbord på någon av toaletterna.

 3. Frida Y.
  Frida Y.
  • 1 omdöme
  6/10

  Taskig hygien. Servitris med centimeterlånga naglar som hamnade i maten när hon bar tallrikarna. Varken tvättade eller spritade händerna mellan hon serverade diverse drycker, serverade mat, gav oss bestick hon handplockade, menyer, mm. Inte heller efter hon setat på snapchat på sin telefon. Sa varken varsågod eller smaklig måltid när hon kom med maten. Någon annan i personalen satt och kollade på sin telefon på högsta volym och överröstade tv’n ute i restaurangen samtidigt som vi gäster var där. Maten var förhållandevis god, dock alldeles för lite för den summan kan jag tycka. Inget mer besök här för oss.

 4. Marre M.
  Marre M.
  • 1 omdöme
  4/10

  Vi fick vänta 15 min på dryck-då var vi tvugna att påminna om våran beställning av dryck då den hade glömts av.-sedan ytterligare 10 min på mat. Så 30-40 min väntan på mat

 5. Emma R.
  Emma R.
  • 1 omdöme
  5/10

  Jag blev matförgiftad av musslorna jag åt, åt inte upp allt då jag kände att dem både var ljumna och fula i konsistens och smak, vaknade sedan upp på natten super sjuk och då är jag gravid dessutom. Väldigt besviken

 6. Storgatan 31 B.
  Storgatan 31 B.
  • 1 omdöme
  5/10

  Med trevligare och mer serviceinriktad personal så hade vi gärna druckit kaffe och testat dessert men vi fick aldrig frågan. Maten va ok men inget speciellt.

 7. Susanne S.
  Susanne S.
  • 6 omdömen
  7,5/10

  Menyn på restaurangen blev en glad överraskning då den inte stämde med menyn på hemsidan. Det är nog dags att uppdatera menyn på hemsidan. Det var mycket mat så man blev mått och nöjd, tack.

 8. Sara L.
  Sara L.
  • 3 omdömen
  7/10

  Mycket god mat och bra service!

 9. Sara L.
  Sara L.
  • 3 omdömen
  7,5/10

  Andra gången jag besökte restaurangen och detta besök var klart bättre! Bra mottagande, service och god mat! Enda som saknades var någon typ av dippsås till pommesen när man beställer hamburgare, lite trist att behöva köpa till detta.. Stort plus att vi fick hjälp med barnstolar! Man behöver absolut inte känna att man som barnfamilj inte är välkomna hit!

 10. Ing-Marie F.
  Ing-Marie F.
  • 1 omdöme
  10/10

  Blev positivt överraskad av den mysiga miljön. Maten var super god och servicen var också bra. Trevlig personal. Kände att hit vill jag gå igen.

 11. Anneli A.
  Anneli A.
  • 2 omdömen
  6/10

  Eftersom det igår var både quiz och sportevenemang borde man vid bokning få frågan om vilket man ska besöka. Inte roligt att sitta i sporthörnet och försöka quizza t.ex.

 12. Sara L.
  Sara L.
  • 3 omdömen
  6,5/10

  Inget toppbetyg här då vårat förbokade bord för 8 personer inte var förberett när vi anlände. Servitriserna verkade mest besvärade av att behöva ställa ihop 2 bord för att vårt sällskap skulle kunna sitta samlade. Vi beställde in vatten innan maten, vilket också var något som verkade besvärligt då det himlades med ögonen när servitören gick iväg. Tänkte beställa in ny dryck till maten, men lät bli pga dåligt bemötande.. Efter 1 h till bords och undran var maten var, blir vi tillfrågade om de ska börja med maten.. Trodde vi förbeställt maten dagen innan för att få in maten i god tid, men tydligen inte. När maten väl kommer in så får vi som beställt bookmaker toast pissljummet, snudd på kallt kött.. Vi orkade inte klaga då vi hunnit bli rejält hungriga, men påtalade detta innan vi gick. Utöver detta, miljön något stökig då bartendern verkade ha för vana att kasta glasflaskor så man trodde det var slagsmål i baren vid 3 tillfällen. Riktigt tråkigt första intryck i en för övrigt mysig miljö med riktigt god mat, om än kall sådan. En i sällskapet har ätit hos er tidigare och har då varit nöjd, så kommer göra ett nytt besök med förhoppning om förbättring då!

 13. Tobias N.
  Tobias N.
  • 2 omdömen
  6,5/10

  Oerhört dålig service vid bordet. Ingen personal som frågade om vi ville beställa mer efter att vår disk plockats bort. Sätt 1,5 timmar efter detta och ingen frågade om vi ville beställa mer. Tråkigt för oss som ville beställa både efterrätt och dryck...

 14. Daniel B.
  Daniel B.
  • 1 omdöme
  2,5/10

  Hej, vi satt i 30 minuter och ingen reagerade på oss. Vi gick å beställde dricka själva och efter 30 min valde vi att gå till en konkurrent För att få mat! Under all kretik????

 15. Peter A.
  Peter A.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Lite småsaker som man kan jobba på: Tog tid innan drickat kom in, frågade inte hur oxfilén skulle serveras glömde en huvudrätt men det ordnade sig. Fattades lite bestick. Maten var riktigt bra alla var riktigt nöjda med maten. Vi var stort sällskap på 10 pers.

 16. Hans E.
  Hans E.
  • 1 omdöme
  6/10

  Ganska goda musslor men lite väl salt på botten av grytan. Kötträtter var ok men kunde vara lite varmare. Trevligt bemötande. Rejäla portioner. Blev en matbebis i magen.

 17. Else-Marie Å.
  Else-Marie Å.
  • 1 omdöme
  4/10

  Maten var helt ok. Fick väntade 1 timme på maten vilket inte är ok. Fick be om bestick o servetter. Ofräscha ketchupflaskor. Missade en beställning vilket gjorde ytterligare väntetid för en person. Ingen service för ny beställning av drickbart, kaffe eller efterrätt. Jag är besviken på servicen. Grillos i hela restaurangen som spred obehag.

 18. Tommy J.
  Tommy J.
  • 1 omdöme
  7/10

  Helt ok sportbar med ganska hög kvalite på maten till överkomliga priser. Tyvärr så är det sämre ställt med kvaliten på tillagning. Beställde Medium Rare och entrecôten var snarare Done. Två personal som satt vid sidan om baren som hade allt annat än koll på de få gästerna som var där då ena tittade på en dator och den andre på sin mobil. Jag ville beställa mer att dricka och under 5 minuter hade de inte sett ut över restaurangen alls så jag fick faktiskt påkalla uppmärksamheten två gånger, den sista rätt högljutt för att de skulle ens reagera. Rätt dålig service.

 19. Martin L.
  Martin L.
  • 1 omdöme
  4/10

  Såsen var så salt så den va helt oätbar. Otrevlig personal, stod med telefonen och sa knappt hej när man kom in. Är väl värt att ge det ett till försök men får se när...

 20. Anna K.
  Anna K.
  • 1 omdöme
  7/10

  Lite jobbig lampa ovanför bordet. Kändes som en strålkastare. Personalen kunde ju vara lite mer engagerad. Men bra mat och fräscha toaletter.

Se alla omdömen

Mer information

Så tar du dig till restaurangen

Carlavägen 9, 771 30, Ludvika, Sverige

Kollektivtrafik

Ludvika Eriksgatan - Buss (Linje 41-42-43-291-292-294-295-296-297-298)

Funktioner

, , , , , , , , ,

Restaurangen erbjuder

,

Restauranger runt Pitchers Ludvika

Från Medelhavet

Restaurang Akropolis

Poäng:9.6

Ludvika

445 kr genomsnittspris

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Visa mer information

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Logga in på TheFork Manager

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning